Καταπολέμηση κοριών – εξόντωση κοριών στην Αθήνα

Καταπολέμηση κοριών & εξόντωση κοριών με αποτέλεσμα !!!

Καταπολέμηση κοριών – εξόντωση κοριών με χαμηλές τιμές στην Αθήνα

Ο κοριός θεωρείται από τα πιο δύσκολα έντομα στην καταπολέμησή του, όσο πιο γρήγορα αντιληφθούμε την ύπαρξη κοριών στο σπίτι τόσο πιο εύκολη και οριστική θα είναι η αντιμετώπισή τους.

Καταπολέμηση κοριών - εξόντωση κοριών με φθηνές τιμές στην Αθήνα

Στην FAST SERVICE, με μεγάλη επιτυχία διενεργούμε εφαρμογές για κοριούς από το 1995. Η καταπολέμηση κοριών γίνετε με ειδικά σκευάσματα οικολογικά και πολύ αποτελεσματικά.

Ενδείξεις ότι ένας χώρος έχει μολυνθεί από κοριούς είναι σαφώς τα τσιμπήματα που θα εντοπίσουμε στο σώμα, τα οποία είναι σε σειρά (γάζωμα), όπως και πιθανοί λεκέδες από κηλίδες αίματος στα σεντόνια και φυσικά να δούμε το έντομο (κοριός) στο κρεβάτι η σε κάποιο άλλο σημείο μέσα στο χώρο.

Καταπολέμηση κοριών: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος, και οι οικονομικές τιμές.

Καταπολέμηση κοριών & εξόντωση κοριών  εφαρμογές

Για την καταπολέμηση κοριών – εξόντωση κοριών απαιτούνται περισσότερες από μία εφαρμογές.
Απαιτούνται ειδικευμένες εφαρμογές βασισμένες σε πρωτόκολλα καταπολέμησης, μεγάλη εξειδίκευση και εφαρμογή ειδικών και ασφαλών σκευασμάτων για να εγγυηθούμε ασφαλή και αποτελεσματική καταπολέμηση κοριών.

Καταπολέμηση κοριών σε στρώμα - κρεβάτι - καναπέδες

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την καταπολέμηση κοριών (ψεκασμός για κοριούς), είναι νέας γενιάς και φέρουν έγκριση για κατοικημένους χώρους, είναι οικολογικά και φιλικά στον άνθρωπο και στα κατοικίδια.

Στην καταπολέμηση κοριών πολύτιμη είναι και η δική σας καλή συνεργασία ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Προσοχή.. Ο κοριός πολλαπλασιάζεται με πολύ ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς, ένα ενήλικο θηλυκό έχει την δυνατότητα να γεννήσει μέχρι και 500 αυγά, κάνει φωλιές στα κρεβάτια, στα στρώματα, σε πρίζες, ντουλάπες, σχισμές στο πάτωμα (ειδικά σε ξύλινο πάτωμα), σε ψευδοροφές και σε πολλά άλλα σημεία.

Καταπολέμηση κοριών & εξόντωση κοριών  με πιστοποίηση

Καταπολέμηση κοριών - ψεκασμός για κοριούς

Αποτελεσματική καταπολέμηση κοριών.

Πιστοποίηση ISO: 9001.

Χαμηλές τιμές.

Εμπειρία από το 1995.

Ειδικά πρωτόκολλα.

Καταπολέμηση κοριών   βιολογικός κύκλος κοριού

Το έντομο

Ο κοριός έχει μέγεθος από 4 έως 5 mm τα ενήλικα, ωοειδούς σχήματος και χρώματος καφέ έως κόκκινο. Ο βιολογικός κύκλος του κοριού είναι ατελής (αυγό, νύμφη, ακμαίο) και διαρκεί από 5 έως 10 εβδομάδες. Για να γίνει η έκδυση στα πέντε νυμφικά στάδια είναι απαραίτητο να τραφεί με αίμα.

Μετά την γονιμοποίηση ο θηλυκός κοριός γεννά από 6 έως 10 αυγά την εβδομάδα. Οι νέες προνύμφες που εκκολάπτονται είναι ημιδιάφανες, με πιο ανοιχτό χρώμα και το χρώμα τους γίνεται πιο σκούρο καθώς φτάνουν στην ενηλικίωσή τους. Έχουν διαμορφώσει πλήρως την ανάπτυξη των ποδιών τους τα οποία τους επιτρέπουν να συρθούν επάνω σε επιφάνειες από ξύλο, πλαστικό, χαρτί ή και γυαλί.

Τροφή κοριών

Μια νύμφη που έχει καταναλώσει ένα γεύμα αίματος έχει ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα στην κοιλιά που είναι ημιδιάφανη και καθώς περνούν οι ώρες και χωνεύει το αίμα, επανέρχεται σε σκούρο καφέ και μέσα σε δύο ημέρες γίνεται ξανά μαύρο. Ο κοριός δεν έχει φτερά αλλά μετακινείται έρποντας.

Η διάρκεια ζωής ενός κοριού εξαρτάται από το είδος και την διατροφή του. Ο κοριός επιβιώνει σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών και ατμοσφαιρικών συνθηκών. Το θερμικό σημείο θανάτου ενός κοριού είναι οι 45 βαθμοί κελσίου σε όλα τα στάδια της ζωής του, σε αυτή τη θερμοκρασία μπορούν να επιβιώσουν έως και 7 λεπτά.

Αυγά κοριών

Τα αυγά ενός κοριού δεν εκκολάπτονται σε θερμοκρασία κάτω των 13 βαθμών κελσίου. Ο κοριός μπορεί να επιβιώσει σε θερμοκρασία -10 βαθμών κελσίου έως πέντε ημέρες, ενώ σε θερμοκρασία –32 βαθμών κελσίου πεθαίνει μέσα σε 15 λεπτά.

Είδη κοριών

Το πιο διαδεδομένο είδος είναι οι κοινοί κοριοί ή οικιακοί κοριοί (Cimex lectularius) και αυτό είναι που συναντάμε συνήθως, καθώς επικρατεί σε εύκρατα κλίματα. Άλλα είδη είναι οι τροπικοί κοριοί (Cimex hemipterus), που προτιμούν τα πιο τροπικά κλίματα, οι κοριοί των νυχτερίδων (Cimex adjunctus), που ονομάζονται έτσι γιατί τρέφονται κυρίως με το αίμα των νυχτερίδων και οι κοριοί των πουλερικών (Haematosiphon inodora).

Καταπολέμηση κοριών   πως μεταφέρονται

Η μεταφορά των κοριών γίνετε με μεγάλη ευκολία από ένα χώρο σε κάποιον άλλο. Διαδεδομένοι τρόποι μεταφοράς είναι:

  • Mε τις αποσκευές μας (Ταξίδια και διάφορες μετακινήσεις).
  • Από χώρους μαζικής εστίασης (Εστιατόρια, Κινηματογράφοι – ξενοδοχεία – στρατόπεδα κλπ)
  • Από τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Αεροπλάνα – τρένα κλπ) δ. Με την πιο δημοφιλή περίπτωση όταν ένα μέλος της οικογένειας στρατεύεται.

Καταπολέμηση κοριών   συχνές ερωτήσεις

Η καταπολέμηση κοριών έχει μέση χρονική διάρκεια την μία ώρα, γίνετε απεντόμωση κοριών στα σημεία που κρίνει ο απολυμαντής ότι χρειάζεται να επέμβει.

Η καταπολέμηση κοριών ενδέχεται να υπερβεί το διάστημα της μίας ώρας στις περιπτώσεις που είτε η μόλυνση είναι μεγάλη, είτε οι χώροι που θα γίνει η εξόντωση κοριών έχουν μεγάλη έκταση

Η καταπολέμηση κοριών γίνεται τουλάχιστον με 2 εφαρμογές, σε ειδικές περίπτωση μεγάλης παρασιτικής μόλυνσης απαιτούνται περισσότερες από δύο εφαρμογές.

Η εταιρεία είναι πολύ αυστηρή στην επιλογή εντομοκτόνων σκευασμάτων για την εξόντωση κοριών, η επιλογή έχει ως κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα σε συνάρτηση με την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Η εξόντωση κοριών γίνετε με οικολογικά μη τοξικά εντομοκτόνα, φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

Στην καταπολέμηση κοριών τα αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά, σημαντική είναι και η βοήθεια του πελάτη στο να ακολουθήσει τις συμβουλές των τεχνικών.

Η εξόντωση κοριών γίνετε με πρωτόκολλα υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να έχουμε ένα θεμιτό αποτέλεσμα. Ο κοριός βρίσκετε στην κορυφή δυσκολίας στην καταπολέμηση.

Οι κοριοί είναι ίσως από τα δυσκολότερα έντομα στην καταπολέμηση τους, η μόνη ασφαλή οδό για την καταπολέμηση είναι να απευθυνθείτε σε ειδικευμένη εταιρεία.

Λάθη με τους κοριούς

  • Καταπολεμώ τους κοριούς με πετρέλαιο
  • Μετά τη μόλυνση δεν απευθύνομε σε ειδικευμένη εταιρεία
  • Αντί για απεντόμωση κοριών χρησιμοποιώ αιθέρια έλαια για την καταπολέμηση τους.
  • Κάνω ψεκασμό για κοριούς με σκευάσματα εμπορίου.
  • Αντικατάσταση τους στρώματος πριν την απεντόμωση κοριών.

Παραλήψεις με τους κοριούς

  • Δεν αδειάζω τις ντουλάπες από τα ρούχα
  • Δεν κλείνω τρύπες και χαραμάδες.
  • Μεταφέρω ρούχα ή κλινοσκεπάσματα από μολυσμένο δωμάτιο σε άλλο χώρο.
  • Θεωρώ ότι οι κοριοί με τον καιρό θα φύγουν από μόνοι τους.

Ο ψεκασμός για κοριούς γίνετε στους χώρους που υπάρχει το πρόβλημα, χώροι με έντομο πρόβλημα κοριών είναι:

  • Τα κρεβάτια
  • Οι χαράμαδες
  • Οι πρίζες
  • Οι καναπέδες
  • Τα χαλιά
  • Τα στρώματα
  • Το ξύλινο πάτωμα

Πού τους βρίσκουμε..   πως τους καταπολεμάμε..

Καταπολέμηση κοριών στα στρώματα..

Από τις αγαπημένες φωλιές των κοριών είναι τα στρώματα. Οι κοριοί στην διάρκεια του ύπνου πίνουν αίμα από τον άνθρωπο προκειμένου να τραφούν, μετά την εξόντωση κοριών καλό είναι τα στρώματα που έχουν κοριούς να απομακρύνονται από το σπίτι.

Καταπολέμηση κοριών στις ξύλινες τάβλες..

Επίσης αγαπημένο σημείο των κοριών είναι οι τάβλες των κρεβατιών, για να πετύχουμε καταπολέμηση κοριών το κρεβάτι θα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί, αφού πρώτα απομακρυνθεί το στρώμα

Καταπολέμηση κοριών στα σοβατεπί..

Τα σοβατεπί είναι η περιοχές των σπιτιών μου μπορούν να γίνουν εστίες κοριών. Ειδικά τα ξύλινα σοβατεπί έχουν χαραμάδες με αποτέλεσμα να δημιουργούν φωλιές. Η ολοκληρωμένη απολύμανση και απεντόμωση κοριών θα πρέπει να τα περιλαμβάνει.

Καταπολέμηση κοριών στα χαλιά..

Πολύ τακτικά συναντούμε τους κοριούς στα χαλιά και στις μοκέτες. Η σωστή αντιμετώπιση και εξόντωση των κοριών θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τα χαλιά.

Καταπολέμηση κοριών στις πρίζες..

Οι πρίζες είναι ένα από τα πολλά σημεία που θα συναντήσουμε κοριούς, οι περισσότερες πρίζες δεν εφάπτουν σωστά στον τοίχο με αποτέλεσμα οι κοριοί να βρίσκουν καταφύγιο, για την εξόντωση των κοριών στην διάρκεια της απολύμανσης και της απεντόμωση θα πρέπει να ανοίγονται.

Καταπολέμηση κοριών στους καναπέδες..

Οι καναπέδες λόγο των ανοιγμάτων, των μαξιλαριών και του υφάσματος είναι από τις συχνότερες εστίες κοριών. Σε αυτά τα σημεία η καταπολέμηση και απολύμανση κοριών είναι απαραίτητη.

Καταπολέμηση κοριών   τσιμπήματα κοριών

Οι κοριοί είναι απομυζητικά έντομα τρέφονται κυρίως με ανθρώπινο αίμα. Έλκονται κυρίως από την θερμότητα, από το διοξείδιο του άνθρακα και από άλλες χημικές ουσίες. Κοριός – Απεντόμωση κοριών – Απολύμανση κοριών – Ψεκασμός για κοριούς σε Αθήνα και Πειραιά Προτιμούν περιοχές του δέρματος όπως είναι τα χέρια, ο λαιμός, το πρόσωπο. Πριν από το τσίμπημα αναισθητοποιούν την περιοχή με εκκρίσεις που απελευθερώνουν στην περιοχή, οι εκκρίσεις ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τις αλλεργικές αντιδράσεις. Απομυζεί συνεχόμενα από 3 με 10 λεπτά αίμα. Το τσίμπημα δημιουργεί στην περιοχή ένα κόκκινο οίδημα με κόκκινη κηλίδα αίματος. Μετά από μερικές ώρες ή και ημέρες υποχωρεί το οίδημα. Ο κοριός επιζεί χωρίς να τραφεί μέχρι και ενάμιση χρόνο.

καταπολέμηση κοριών στην Αθήνα με οικονομικές τιμές και αποτέλεσμα

Διάγνωση τσιμπήματος

Για να διαγνώσουμε τσίμπημα κοριού θα πρέπει να υπάρχουν και τα ανάλογα συμπτώματα από τσιμπήματα (τσιμπήματα σε σειρά). Τους συναντάμε κυρίως σε στρώματα και σε άλλα σημεία του χώρου που είναι ιδανικά γι’ αυτούς να τραφούν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι τα μόνα σημεία που θα τους συναντήσουμε μέσα σε έναν χώρο.

Σημάδια στην επιδερμίδα από τσίμπημα κοριού.

Τα τσιμπήματα από κοριούς δεν αφήνουν σε καμία των περιπτώσεων μόνιμα σημάδια στην επιδερμίδα, μετά το τσίμπημα παρατηρείται κοκκινίλα,  αρχίζει να υποχωρεί τις επόμενες 2 – 3 ημέρες, και ανάλογα με την επιδερμίδα εξαφανίζεται οριστικά σε μια εβδομάδα, συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό ή τον δερματολόγο σας για την άμεση αντιμετώπιση των εξανθημάτων.

Καταπολέμηση κοριών & εξόντωση κοριών με αποτέλεσμα !!!

Καταπολέμηση κοριών με χαμηλές τιμές στην Αθήνα

Ο κοριός θεωρείται από τα πιο δύσκολα έντομα στην καταπολέμησή του, όσο πιο γρήγορα αντιληφθούμε την ύπαρξη κοριών στο σπίτι τόσο πιο εύκολη και οριστική θα είναι η αντιμετώπισή τους.

Καταπολέμηση κοριών - εξόντωση κοριών με φθηνές τιμές στην Αθήνα

Στην FAST SERVICE, με μεγάλη επιτυχία διενεργούμε εφαρμογές για κοριούς από το 1995. Η καταπολέμηση κοριών γίνετε με ειδικά σκευάσματα οικολογικά και πολύ αποτελεσματικά.

Ενδείξεις ότι ένας χώρος έχει μολυνθεί από κοριούς είναι σαφώς τα τσιμπήματα που θα εντοπίσουμε στο σώμα, τα οποία είναι σε σειρά (γάζωμα), όπως και πιθανοί λεκέδες από κηλίδες αίματος στα σεντόνια και φυσικά να δούμε το έντομο (κοριός) στο κρεβάτι η σε κάποιο άλλο σημείο μέσα στο χώρο.

Καταπολέμηση κοριών: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος, και οι οικονομικές τιμές.

Καταπολέμηση κοριών, εφαρμογές

Για την καταπολέμηση κοριών – εξόντωση κοριών απαιτούνται περισσότερες από μία εφαρμογές.
Απαιτούνται ειδικευμένες εφαρμογές βασισμένες σε πρωτόκολλα καταπολέμησης, μεγάλη εξειδίκευση και εφαρμογή ειδικών και ασφαλών σκευασμάτων για να εγγυηθούμε ασφαλή και αποτελεσματική καταπολέμηση κοριών.

Καταπολέμηση κοριών σε στρώμα - κρεβάτι - καναπέδες

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την καταπολέμηση κοριών (εξόντωση κοριών), είναι νέας γενιάς και φέρουν έγκριση για κατοικημένους χώρους, είναι οικολογικά και φιλικά στον άνθρωπο και στα κατοικίδια.

Στην καταπολέμηση κοριών πολύτιμη είναι και η δική σας καλή συνεργασία ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Προσοχή.. Ο κοριός πολλαπλασιάζεται με πολύ ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς, ένα ενήλικο θηλυκό έχει την δυνατότητα να γεννήσει μέχρι και 500 αυγά, κάνει φωλιές στα κρεβάτια, στα στρώματα, σε πρίζες, ντουλάπες, σχισμές στο πάτωμα (ειδικά σε ξύλινο πάτωμα), σε ψευδοροφές και σε πολλά άλλα σημεία.

Καταπολέμηση κοριών & εξόντωση κοριών  με πιστοποίηση

Καταπολέμηση κοριών - ψεκασμός για κοριούς

Αποτελεσματική καταπολέμηση κοριών.

Πιστοποίηση ISO: 9001.

Χαμηλές τιμές.

Εμπειρία από το 1995.

Ειδικά πρωτόκολλα.

Βιολογικός κύκλος εντόμου

Το έντομο

Ο κοριός έχει μέγεθος από 4 έως 5 mm τα ενήλικα, ωοειδούς σχήματος και χρώματος καφέ έως κόκκινο. Ο βιολογικός κύκλος του κοριού είναι ατελής (αυγό, νύμφη, ακμαίο) και διαρκεί από 5 έως 10 εβδομάδες. Για να γίνει η έκδυση στα πέντε νυμφικά στάδια είναι απαραίτητο να τραφεί με αίμα.

Μετά την γονιμοποίηση ο θηλυκός κοριός γεννά από 6 έως 10 αυγά την εβδομάδα. Οι νέες προνύμφες που εκκολάπτονται είναι ημιδιάφανες, με πιο ανοιχτό χρώμα και το χρώμα τους γίνεται πιο σκούρο καθώς φτάνουν στην ενηλικίωσή τους. Έχουν διαμορφώσει πλήρως την ανάπτυξη των ποδιών τους τα οποία τους επιτρέπουν να συρθούν επάνω σε επιφάνειες από ξύλο, πλαστικό, χαρτί ή και γυαλί.

Τροφή κοριών

Μια νύμφη που έχει καταναλώσει ένα γεύμα αίματος έχει ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα στην κοιλιά που είναι ημιδιάφανη και καθώς περνούν οι ώρες και χωνεύει το αίμα, επανέρχεται σε σκούρο καφέ και μέσα σε δύο ημέρες γίνεται ξανά μαύρο. Ο κοριός δεν έχει φτερά αλλά μετακινείται έρποντας.

Η διάρκεια ζωής ενός κοριού εξαρτάται από το είδος και την διατροφή του. Ο κοριός επιβιώνει σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών και ατμοσφαιρικών συνθηκών. Το θερμικό σημείο θανάτου ενός κοριού είναι οι 45 βαθμοί κελσίου σε όλα τα στάδια της ζωής του, σε αυτή τη θερμοκρασία μπορούν να επιβιώσουν έως και 7 λεπτά.

Αυγά κοριών

Τα αυγά ενός κοριού δεν εκκολάπτονται σε θερμοκρασία κάτω των 13 βαθμών κελσίου. Ο κοριός μπορεί να επιβιώσει σε θερμοκρασία -10 βαθμών κελσίου έως πέντε ημέρες, ενώ σε θερμοκρασία –32 βαθμών κελσίου πεθαίνει μέσα σε 15 λεπτά.

Είδη κοριών

Το πιο διαδεδομένο είδος είναι οι κοινοί κοριοί ή οικιακοί κοριοί (Cimex lectularius) και αυτό είναι που συναντάμε συνήθως, καθώς επικρατεί σε εύκρατα κλίματα. Άλλα είδη είναι οι τροπικοί κοριοί (Cimex hemipterus), που προτιμούν τα πιο τροπικά κλίματα, οι κοριοί των νυχτερίδων (Cimex adjunctus), που ονομάζονται έτσι γιατί τρέφονται κυρίως με το αίμα των νυχτερίδων και οι κοριοί των πουλερικών (Haematosiphon inodora).

Καταπολέμηση κοριών & εξόντωση κοριών  από το 1995

Πως μεταφέρονται οι κοριοί

Η μεταφορά των κοριών γίνετε με μεγάλη ευκολία από ένα χώρο σε κάποιον άλλο. Διαδεδομένοι τρόποι μεταφοράς είναι:

  • Mε τις αποσκευές μας (Ταξίδια και διάφορες μετακινήσεις).
  • Από χώρους μαζικής εστίασης (Εστιατόρια, Κινηματογράφοι – ξενοδοχεία – στρατόπεδα κλπ)
  • Από τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Αεροπλάνα – τρένα κλπ) δ. Με την πιο δημοφιλή περίπτωση όταν ένα μέλος της οικογένειας στρατεύεται.

Καταπολέμηση κοριών, συχνές ερωτήσεις

Η καταπολέμηση κοριών έχει μέση χρονική διάρκεια την μία ώρα, γίνετε απεντόμωση κοριών στα σημεία που κρίνει ο απολυμαντής ότι χρειάζεται να επέμβει.

Η καταπολέμηση κοριών ενδέχεται να υπερβεί το διάστημα της μίας ώρας στις περιπτώσεις που είτε η μόλυνση είναι μεγάλη, είτε οι χώροι που θα γίνει η εξόντωση κοριών έχουν μεγάλη έκταση

Η καταπολέμηση κοριών γίνεται τουλάχιστον με 2 εφαρμογές, σε ειδικές περίπτωση μεγάλης παρασιτικής μόλυνσης απαιτούνται περισσότερες από δύο εφαρμογές.

Η εταιρεία είναι πολύ αυστηρή στην επιλογή εντομοκτόνων σκευασμάτων για την εξόντωση κοριών, η επιλογή έχει ως κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα σε συνάρτηση με την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Η εξόντωση κοριών γίνετε με οικολογικά μη τοξικά εντομοκτόνα, φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

Στην καταπολέμηση κοριών τα αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά, σημαντική είναι και η βοήθεια του πελάτη στο να ακολουθήσει τις συμβουλές των τεχνικών.

Η εξόντωση κοριών γίνετε με πρωτόκολλα υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να έχουμε ένα θεμιτό αποτέλεσμα. Ο κοριός βρίσκετε στην κορυφή δυσκολίας στην καταπολέμηση.

Οι κοριοί είναι ίσως από τα δυσκολότερα έντομα στην καταπολέμηση τους, η μόνη ασφαλή οδό για την καταπολέμηση είναι να απευθυνθείτε σε ειδικευμένη εταιρεία.

Λάθη με τους κοριούς

  • Καταπολεμώ τους κοριούς με πετρέλαιο
  • Μετά τη μόλυνση δεν απευθύνομε σε ειδικευμένη εταιρεία
  • Αντί για απεντόμωση κοριών χρησιμοποιώ αιθέρια έλαια για την καταπολέμηση τους.
  • Κάνω ψεκασμό για κοριούς με σκευάσματα εμπορίου.
  • Αντικατάσταση τους στρώματος πριν την απεντόμωση κοριών.

Παραλήψεις με τους κοριούς

  • Δεν αδειάζω τις ντουλάπες από τα ρούχα
  • Δεν κλείνω τρύπες και χαραμάδες.
  • Μεταφέρω ρούχα ή κλινοσκεπάσματα από μολυσμένο δωμάτιο σε άλλο χώρο.
  • Θεωρώ ότι οι κοριοί με τον καιρό θα φύγουν από μόνοι τους.

Ο ψεκασμός για κοριούς γίνετε στους χώρους που υπάρχει το πρόβλημα, χώροι με έντομο πρόβλημα κοριών είναι:

  • Τα κρεβάτια
  • Οι χαράμαδες
  • Οι πρίζες
  • Οι καναπέδες
  • Τα χαλιά
  • Τα στρώματα
  • Το ξύλινο πάτωμα

Πού τους βρίσκουμε..   πως τους καταπολεμάμε..

Καταπολέμηση κοριών στα στρώματα..

Από τις αγαπημένες φωλιές των κοριών είναι τα στρώματα. Οι κοριοί στην διάρκεια του ύπνου πίνουν αίμα από τον άνθρωπο προκειμένου να τραφούν, μετά την εξόντωση κοριών καλό είναι τα στρώματα που έχουν κοριούς να απομακρύνονται από το σπίτι.

Καταπολέμηση κοριών στις ξύλινες τάβλες..

Επίσης αγαπημένο σημείο των κοριών είναι οι τάβλες των κρεβατιών, για να πετύχουμε καταπολέμηση κοριών το κρεβάτι θα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί, αφού πρώτα απομακρυνθεί το στρώμα

Καταπολέμηση κοριών στα σοβατεπί..

Τα σοβατεπί είναι η περιοχές των σπιτιών μου μπορούν να γίνουν εστίες κοριών. Ειδικά τα ξύλινα σοβατεπί έχουν χαραμάδες με αποτέλεσμα να δημιουργούν φωλιές. Η ολοκληρωμένη απολύμανση και απεντόμωση κοριών θα πρέπει να τα περιλαμβάνει.

Καταπολέμηση κοριών στα χαλιά..

Πολύ τακτικά συναντούμε τους κοριούς στα χαλιά και στις μοκέτες. Η σωστή αντιμετώπιση και εξόντωση των κοριών θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τα χαλιά.

Καταπολέμηση κοριών στις πρίζες..

Οι πρίζες είναι ένα από τα πολλά σημεία που θα συναντήσουμε κοριούς, οι περισσότερες πρίζες δεν εφάπτουν σωστά στον τοίχο με αποτέλεσμα οι κοριοί να βρίσκουν καταφύγιο, για την εξόντωση των κοριών στην διάρκεια της απολύμανσης και της απεντόμωση θα πρέπει να ανοίγονται.

Καταπολέμηση κοριών στους καναπέδες..

Οι καναπέδες λόγο των ανοιγμάτων, των μαξιλαριών και του υφάσματος είναι από τις συχνότερες εστίες κοριών. Σε αυτά τα σημεία η καταπολέμηση και απολύμανση κοριών είναι απαραίτητη.

Καταπολέμηση κοριών & εξόντωση κοριών  με πιστοποίηση

Τσιμπήματα κοριών

Οι κοριοί είναι απομυζητικά έντομα τρέφονται κυρίως με ανθρώπινο αίμα. Έλκονται κυρίως από την θερμότητα, από το διοξείδιο του άνθρακα και από άλλες χημικές ουσίες. Κοριός – Απεντόμωση κοριών – Απολύμανση κοριών – Ψεκασμός για κοριούς σε Αθήνα και Πειραιά Προτιμούν περιοχές του δέρματος όπως είναι τα χέρια, ο λαιμός, το πρόσωπο. Πριν από το τσίμπημα αναισθητοποιούν την περιοχή με εκκρίσεις που απελευθερώνουν στην περιοχή, οι εκκρίσεις ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τις αλλεργικές αντιδράσεις. Απομυζεί συνεχόμενα από 3 με 10 λεπτά αίμα. Το τσίμπημα δημιουργεί στην περιοχή ένα κόκκινο οίδημα με κόκκινη κηλίδα αίματος. Μετά από μερικές ώρες ή και ημέρες υποχωρεί το οίδημα. Ο κοριός επιζεί χωρίς να τραφεί μέχρι και ενάμιση χρόνο.

καταπολέμηση κοριών στην Αθήνα με οικονομικές τιμές και αποτέλεσμα

Διάγνωση τσιμπήματος

Για να διαγνώσουμε τσίμπημα κοριού θα πρέπει να υπάρχουν και τα ανάλογα συμπτώματα από τσιμπήματα (τσιμπήματα σε σειρά). Τους συναντάμε κυρίως σε στρώματα και σε άλλα σημεία του χώρου που είναι ιδανικά γι’ αυτούς να τραφούν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι τα μόνα σημεία που θα τους συναντήσουμε μέσα σε έναν χώρο.

Σημάδια στην επιδερμίδα από τσίμπημα κοριού.

Τα τσιμπήματα από κοριούς δεν αφήνουν σε καμία των περιπτώσεων μόνιμα σημάδια στην επιδερμίδα, μετά το τσίμπημα παρατηρείται κοκκινίλα,  αρχίζει να υποχωρεί τις επόμενες 2 – 3 ημέρες, και ανάλογα με την επιδερμίδα εξαφανίζεται οριστικά σε μια εβδομάδα, συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό ή τον δερματολόγο σας για την άμεση αντιμετώπιση των εξανθημάτων.

Καταπολέμηση κοριών  περισσότερη ενημέρωση

Καταπολέμηση κοριών  περισσότερη ενημέρωση

Καταπολέμηση κοριών με την FAST SERVICE

Από τις παλαιότερες εταιρείες στον χώρο των απεντομώσεων η fast service εφαρμόζει ειδικά πρωτόκολλα για την καταπολέμηση κοριών, με εξειδικευμένα οικολογικά σκευάσματα μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα.

Πόσο κοστίζει η καταπολέμηση κοριών ?

Στην καταπολέμηση κοριών η χρέωση διαφοροποιείται ανάλογα το μέγεθος της παρασιτικής μόλυνσης.

Σημάδια στην επιδερμίδα από τσιμπήματα κοριών ?

Τα τσιμπήματα των κοριών δεν αφήνουν σημάδια στην επιδερμίδα, παρουσιάζεται έντονη κοκκινίλα στα σημεία που υπάρχουν τσιμπήματα από κοριούς η οποία σε μερικές μέρες υποχωρεί.

Μεταφορά ασθενειών από τσίμπημα κοριών δεν έχει αναφερθεί.