Κουνούπια: Απεντόμωση κουνουπιών & απολύμανση κουνουπιών

    Κουνούπια: Απεντόμωση κουνουπιών αξιόπιστο αποτέλεσμα !!!

Απεντόμωση κουνουπιών & εξόντωση κουνουπιών με φθηνές τιμές

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στις περιοχές Αθήνα, Πειραιά και προάστια στην απεντόμωση κουνουπιών & εξόντωση κουνουπιών από το 1995, με πολύ οικονομικές τιμές. Η αποτελεσματική απεντόμωση κουνουπιών αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Οικονομικές τιμές

Κουνούπια: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση κουνουπιών & την εξόντωση κουνουπιών, και οι οικονομικές τιμές, μέλημα μας είναι η άμεση αντιμετώπιση των κουνουπιών σε σπίτια, πολυκατοικίες, κήπους, κατασκηνώσεις, αποθήκες, στάβλους, γρασίδι, πάρκα κ.α Απολύμανση κουνουπιών σε Αθήνα και Πειραιά - μπαλκόνι - βεράντα - κήπος και η καταπολέμηση τους.

      Τιμοκατάλογος

Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται με υψηλούς ρυθμούς

Η εξάπλωση του πληθυσμού των κουνουπιών είναι ιδιαίτερα υψηλή και αν δεν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα το πρόβλημα θα είναι σύντομα σοβαρό.

Τα κουνούπια αγαπάνε τα λιμνάζοντα νερά και την πρασινάδα.

Τα κουνούπια ερεθίζονται και προσελκύονται από την κίνηση, από τη σωματική θερμότητα, Απολύμανση κουνουπιών σε Αθήνα και Πειραιά με φθηνές τιμές από την υγρασία και το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέετε με την αναπνοή.

Προσβολή από κουνούπια

Όλοι οι χώροι είναι στόχοι κουνουπιών, χώροι όπως σπίτια, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, πάρκα, κήποι κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από κουνούπια. Όσο υπάρχει υγρασία η πιθανότητα προσβολής από κουνούπια είναι μεγάλη.

Τα κουνούπια στο σπίτι θα τα συναντήσουμε στο μπαλκόνι στις γλάστρες, στον κήπο στα δέντρα, και σε λιμνάζοντα νερά. Στραγγίξτε καλά τις γλάστρες, σκουπίστε τα λιμνάζοντα νερά και αποφύγετε την υγρασία στον κήπο.

    Κουνούπια: Απεντόμωση κουνουπιών – Απολύμανση κουνουπιών με πιστοποίηση ISO:9001

Οικολογική απεντόμωση κουνουπιών

Η οικολογική απεντόμωση κουνουπιών & εξόντωση κουνουπιών με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE, η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα. Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση κουνουπιών & την εξόντωση κουνουπιών είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

    Απολυμάνσεις κουνουπιών – Απολύμανση κουνουπιών με οικολογικά εντομοκτόνα

Κουνούπια: Αντιμετώπιση & εξόντωση κουνουπιών

Στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται “θαύματα” για την αντιμετώπιση των κουνουπιών, οι ειδικοί επιμένουν πως δεν θα πρέπει να το επιχειρήσετε μόνοι σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα και θα κάνει πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

Η αντιμετώπιση από προσβολή κουνουπιών θα πρέπει να είναι άμεση. Η απεντόμωση κουνουπιών & η εξόντωση κουνουπιών πρέπει να περιλαμβάνει εξάλειψη των ενηλίκων εντόμων καθώς και των προνυμφών. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τα κουνούπια τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτά.

Απεντόμωση κουνουπιών & εξόντωση κουνουπιών

Κουνούπια: Βιολογικός κύκλος κουνουπιών

Ο βιολογικός κύκλος των κουνουπιών αποτελείται από το αυγό, την προνύμφη, την νύμφη και το ενήλικο. Τα κουνούπια υφίστανται πλήρη και ολική μεταμόρφωση, ανήκουν στα ολομετάβολα έντομα όπως όλα τα έντομα της τάξης Diptera. Το κουνούπι στο τελικό στάδιο της ανάπτυξής του έχει την ικανότητα να πετάει, ενώ όλα τα προηγούμενα στάδια της ανάπτυξής του είναι υδρόβια. Ανάλογα με το είδος του γεννά από 30 έως 500 αυγά σε κάθε ωοτοκία. Απεντόμωση κουνουπιών - κουνούπια - εξόντωση κουνουπιών
Τα κουνούπια πρέπει να απομυζήσουν αίμα για να προμηθευτούν την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζονται για την ανάπτυξη των ωοθηκών.

Τα ενήλικα χρειάζονται επιπλέον φυτικά σάκχαρα ως πηγή ενέργειας. Τα θηλυκά κουνούπια είναι απαραίτητο να λάβουν ένα γεύμα αίματος για να ωριμάσουν τα αυγά τους, γι αυτό το λόγο έχουν αναπτύξει ένα σύνθετο σύστημα εντοπισμού δυνητικών ξενιστών. Έχουν ανεπτυγμένα ερεθίσματα που είναι οσφρητικά, οπτικά και θερμικά και έτσι τους είναι πολύ εύκολο να εντοπίσουν τον ξενιστή τους. Το κύριο οσφρητικό ερέθισμα, προκαλείται από το διοξείδιο του άνθρακα που απελευθερώνεται με την αναπνοή αλλά και το γαλακτικό οξύ. Τα κουνούπια αντιλαμβάνονται οσμές από απόσταση μεγαλύτερη των είκοσι μέτρων.

Με την απεντόμωση κουνουπιών πετυχαίνουμε σημαντική μείωση του πληθυσμού των κουνουπιών.

    Τα κουνούπια “αγαπάνε” τα στάσιμα νερά και την υγρασία.

Περιβάλλον ανάπτυξης κουνουπιών

Για την απεντόμωση κουνουπιών – εξόντωση κουνουπιων απαιτείται μία εφαρμογή.

Τα κουνούπια δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθούν σε συνθήκες ξηρασίας. Όλα τα είδη κουνουπιών στο προνυμφικό στάδιο χρειάζονται νερό για να αναπτυχθούν, μπορούν να επιβιώσουν με μικρές πιθανότητες σε περιοχές με υγρή λάσπη..

Το φυσικό περιβάλλον των προνυμφών διαφοροποιείται και ποικίλει από πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις νερού, όπως ποτάμια, λίμνες, έλη, βάλτοι μέχρι και σε μικρότερες συγκεντρώσεις νερού όπως αυλάκια, λακκούβες με νερό, υπόνομοι κλπ.

Η απεντόμωση κουνουπιών συμβάλει αισθητά στην μείωση των ασθενειών από κουνούπια

Απεντόμωση κουνουπιών: Τσιμπήματα

Τα κουνούπια προσελκύονται από την κίνηση ενός οργανισμού και από την σωματική θερμότητα, από την υγρασία και το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέεται από την αναπνοή.

Τα κουνούπια παρασύρονται πολύ εύκολα από τον άνεμο και έτσι μπορούν με αυτόν τον τρόπο να μεταφερθούν σε μεγάλες αποστάσεις. Η δραστηριότητά τους ποικίλλει με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος και την υγρασία του αέρα.

Το θηλυκό κουνούπι τρυπάει το δέρμα με έξι μικρές “καρφίτσες” που έχει στο στόμα του.

Απεντόμωση κουνουπιών & εξόντωση κουνουπιών

Απεντόμωση κουνουπιών

Τα κουνούπια μεταδίδουν ασθένειες στον άνθρωπο

Η πλήρης εξαφάνιση του πληθυσμού των κουνουπιών από ένα μέρος ή μια ευρύτερη περιοχή, είναι σχεδόν αδύνατον, τα κουνούπια έχουν την ικανότητα να διανύουν μεγάλες αποστάσεις και να μεταφέρονται από ένα σημείο σε ένα άλλο πάρα πολύ Απολυμάνσεις κουνουπιών - απεντομώσεις κουνουπιών με φθηνές τιμές στην Αθήνα. γρήγορα. Ένας ακόμη λόγος που καθιστά αδύνατη την εξάλειψή τους είναι η μεγάλη ταχύτητα αναπαραγωγής τους.

Μπορούμε παρόλα αυτά να μειώσουμε σημαντικά τους πληθυσμούς των κουνουπιών που δημιουργούνται, με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα, ιδιαιτέρως εάν οι εφαρμογές γίνονται έγκαιρα και τακτικά σε περιπτώσεις που επιβάλλεται.

Η απεντόμωση για κουνούπια έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν τα κουνούπια βρίσκονται στα ανώριμα στάδια και δεν έχουν εμφανισθεί ακόμη τα τέλεια έντομα (δηλαδή νωρίς την άνοιξη). Τα κουνούπια θα πρέπει να αντιμετωπίζονται συστηματικά. Βασική προϋπόθεση είναι να εντοπίζονται οι εστίες αναπαραγωγής (λιμνάζοντα νερά, σημεία με υγρασία κλπ.) και το είδος του κουνουπιού έτσι ώστε να γίνεται πιο στοχευμένη η εφαρμογή της απεντόμωσης.

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Δες περισσότερα…

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων θα πρέπει να γίνονται προληπτικά (2) δύο φορές το έτος για να διασφαλίζουμε ένα υγειές και προστατευμένο περιβάλλον τόσο από ασθένειες όσο και από αλλοιώσεις.

Δες περισσότερα…

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες. Στην περίπτωση που έχει τραφεί το μέγεθος της κοιλιάς του διογκώνεται.

Δες περισσότερα…

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε αντίθεση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, ακόμη και των μελισσών.

Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Δες περισσότερα…

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.

Ο ψύλλος έχει εμφανώς μεγαλύτερα πίσω πόδια από τα μπροστινά, δίνοντας του την δυνατότητα για πολύ μεγάλα άλματα που είναι έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το σώμα τους.

Δες περισσότερα…

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμε από άλλον μολυσμένο χώρο. Η συχνότερη περίπτωση μεταφοράς κοριών είναι από στρατευμένα άτομα.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Δες περισσότερα…

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Το πιο σύνηθες σύμπτωμα ύπαρξης ακάρεων στο χώρο μας είναι οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούν όπως η αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα και δερματίτιδα.

Δες περισσότερα…

    Κουνούπια: Απεντόμωση κουνουπιών συχνές ερωτήσεις

Η διάρκεια της εφαρμογής για την απολύμανση κουνουπιών – απολυμάνσεις κουνουπιών είναι περίπου μισή ώρα για επιφάνεια 140 τ.μ

Η εφαρμογή για την απολύμανση κουνουπιών έχει δύο στάδια, τον εντοπισμό και την καταπολέμηση.

Για την απεντόμωση κουνουπιών η εταιρεία χρησιμοποιεί εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους

Η απεντόμωση κουνουπιών γίνετε στους χώρους που υπάρχουν ή φωλιάζουν τα κουνούπια, με ψεκασμό χαμηλής πίεσης.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η απεντόμωση κουνουπιών – απολύμανση κουνουπιών δεν εξαφανίζει τα κουνούπια, μειώνει όμως αισθητά των πληθυσμό των κουνουπιών στον χώρο.

Τα κουνούπια μπορούν να μεταφερθούν από αρκετά μακριά στον χώρο μας, εάν ο χώρος είναι ψεκασμένος τα κουνούπια θα ψοφήσουν, σε άλλη περίπτωση θα παραμείνουν και ίσως κάνουν φωλιές ανάλογα το περιβάλλον που θα βρουν.

Η απεντόμωση κουνουπιών γίνετε πάντα σε εξωτερικούς χώρους, όπως δέντρα, γρασίδι, γλάστρες, κήπους, βεράντες, αποθήκες, υπόγεια κ.α. στα συγκεκριμένα σημεία τα κουνούπια φωλιάζουν ή παραμένουν.

Η απεντόμωση κουνουπιών δεν έχει νόημα να γίνει σε κλειστό χώρο, η εσωτερική καταπολέμηση των κουνουπιών μπορεί να γίνει με εναλλακτικούς τρόπους καταπολέμησης.

Η απεντόμωση κουνουπιών όπως έχουμε προαναφέρει δεν εξαφανίζει εντελώς τα κουνούπια αλλά μειώνει αισθητά των υπάρχων πληθυσμό και προστατεύει τον χώρο από τον πληθυσμό των κουνουπιών που θα μας επισκεφτεί, σημαντικό στην απεντόμωση κουνουπιών είναι να επαναλαμβάνετε σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Η απεντόμωση κουνουπιών είναι φιλική στον άνθρωπο στο βαθμό που πληρούνται όλες οι προϋπόθεσης ασφαλείας που θα σας αναφέρει το τεχνικό προσωπικό την ώρα που γίνετε η απολύμανση κουνουπιών.

Τόσο στην διάρκεια της εφαρμογής για την απολύμανση κουνουπιών όσο και μετά καλό θα είναι να μην υπάρχει παρουσία παιδιών.

Στην απεντόμωση κουνουπιών χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους, είναι φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια αρκεί να δείξουμε την δέουσα προσοχή στους ψεκασμένους χώρους

Στην απεντόμωση κουνουπιών ακολουθούμε ειδικά πρωτόκολλα για την προστασία των κατοικίδιων.

    Κουνούπια: Απεντόμωση κουνουπιών περισσότερες πληροφορίες

Απολύμανση κουνουπιών

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε απεντομώσεις για κουνούπια & εξόντωση κουνουπιών  με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης με ISO: 9001

    Κουνούπια: Απολύμανση κουνουπιών αξιόπιστο αποτέλεσμα !!!

Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση για κουνούπια ή την εξόντωση κουνουπιών στον χώρο σου για να απαλλαγείς σε μεγάλο βαθμό από τα ενοχλητικά κουνούπια

Ειδικό συνεργείο απολύμανσης κουνουπιών έρχεται στον χώρο σου προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα των κουνουπιών.

Αναθέστε σε εμάς την απολύμανση κουνουπιών και βρείτε λύση, άμεσα και οικονομικά.

Απεντόμωση κουνουπιών σε κήπους δέντρα γρασίδι

Απολύμανση κουνουπιών σε κήπους, συντριβάνια, αυλές, γρασίδι, γκαζόν, δέντρα κ.α στην Αθήνα.

Απολύμανση κουνουπιών: Δείτε τιμές

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αποτελεσματική και πιστοποιημένη απολύμανση κουνουπιών & απεντόμωση κουνουπιών σε πολυκατοικίες, σπίτια, διαμερίσματα, κήπους, κτίρια, αποθήκες, στάβλους, λίμνες, γρασίδι με φθηνές τιμές

Οικολογικές απεντομώσεις κουνουπιών

Για τις απεντομώσεις για κουνούπια & την εξόντωση κουνουπιών διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Επιλέγουμε για την απεντόμωση κουνουπιών σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Απολύμανση κουνουπιών σε σπίτια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες με φθηνές τιμές

Απολύμανση κουνουπιών – απεντόμωση κουνουπιών σε εξοχικά, παιδικές χαρές, κατασκηνώσεις.

    Κουνούπια: Απολύμανση κουνουπιών  με πιστοποίηση ISO:9001

Απολύμανση κουνουπιών, έχουμε εμπειρία

Για τις απεντομώσεις για κουνούπια είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει περισσότερες από 80.000 απεντομώσεις κουνουπιών & απολυμάνσεις κουνουπιών, έχουμε την εμπειρία για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, εφαρμόζουμε πρωτόκολλα που δίνουν λύση στα κουνούπια.

Σύνηθες διαδικασία απεντόμωσης για κουνούπια

Στην απεντόμωση κουνουπιών διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου τα κουνούπια κατοικούν η μεταφέρονται . Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε αυλές, δέντρα, φυτά υπόγεια και γενικά όπου υπάρχουν φωλιές από κουνούπια.

Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απεντόμωση για κουνούπια, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τα κουνούπια χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Απολύμανση κουνουπιών σε Αθήνα και Πειραιά - μπαλκόνι - βεράντα - κήπος

Απεντόμωση κουνουπιων & απολύμανση κουνουπιών σε σχολεία, γηροκομεία, παιδότοπους με φθηνές τιμές

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση κουνουπιών.

Εκπαιδεύουμε τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απολυμάνσεις κουνουπιών στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση κουνουπιών και την απολύμανση κουνουπιών είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Απολύμανση κουνουπιών σε Αθήνα και Πειραιά με φθηνές τιμές

Πιστοποιημένες και ασφαλής απολυμάνσεις κουνουπιών με φθηνές τιμές στην Αθήνα

    Κουνούπια: Απεντόμωση κουνουπιών συχνές ερωτήσεις

Η διάρκεια της εφαρμογής για την απολύμανση κουνουπιών – απολυμάνσεις κουνουπιών είναι περίπου μισή ώρα για επιφάνεια 140 τ.μ

Η εφαρμογή για την απολύμανση κουνουπιών έχει δύο στάδια, τον εντοπισμό και την καταπολέμηση.

Για την απεντόμωση κουνουπιών η εταιρεία χρησιμοποιεί εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους

Η απεντόμωση κουνουπιών γίνετε στους χώρους που υπάρχουν ή φωλιάζουν τα κουνούπια, με ψεκασμό χαμηλής πίεσης.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η απεντόμωση κουνουπιών – απολύμανση κουνουπιών δεν εξαφανίζει τα κουνούπια, μειώνει όμως αισθητά των πληθυσμό των κουνουπιών στον χώρο.

Τα κουνούπια μπορούν να μεταφερθούν από αρκετά μακριά στον χώρο μας, εάν ο χώρος είναι ψεκασμένος τα κουνούπια θα ψοφήσουν, σε άλλη περίπτωση θα παραμείνουν και ίσως κάνουν φωλιές ανάλογα το περιβάλλον που θα βρουν.

Η απεντόμωση κουνουπιών γίνετε πάντα σε εξωτερικούς χώρους, όπως δέντρα, γρασίδι, γλάστρες, κήπους, βεράντες, αποθήκες, υπόγεια κ.α. στα συγκεκριμένα σημεία τα κουνούπια φωλιάζουν ή παραμένουν.

Η απεντόμωση κουνουπιών δεν έχει νόημα να γίνει σε κλειστό χώρο, η εσωτερική καταπολέμηση των κουνουπιών μπορεί να γίνει με εναλλακτικούς τρόπους καταπολέμησης.

Η απεντόμωση κουνουπιών όπως έχουμε προαναφέρει δεν εξαφανίζει εντελώς τα κουνούπια αλλά μειώνει αισθητά των υπάρχων πληθυσμό και προστατεύει τον χώρο από τον πληθυσμό των κουνουπιών που θα μας επισκεφτεί, σημαντικό στην απεντόμωση κουνουπιών είναι να επαναλαμβάνετε σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Η απεντόμωση κουνουπιών είναι φιλική στον άνθρωπο στο βαθμό που πληρούνται όλες οι προϋπόθεσης ασφαλείας που θα σας αναφέρει το τεχνικό προσωπικό την ώρα που γίνετε η απολύμανση κουνουπιών.

Τόσο στην διάρκεια της εφαρμογής για την απολύμανση κουνουπιών όσο και μετά καλό θα είναι να μην υπάρχει παρουσία παιδιών.

Στην απεντόμωση κουνουπιών χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους, είναι φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια αρκεί να δείξουμε την δέουσα προσοχή στους ψεκασμένους χώρους

Στην απεντόμωση κουνουπιών ακολουθούμε ειδικά πρωτόκολλα για την προστασία των κατοικίδιων.

    Κουνούπια: Απεντόμωση κουνουπιών περισσότερες πληροφορίες

Απεντόμωση κουνουπιών σε κήπους δέντρα γρασίδι

Απεντόμωση κουνουπιών σε κήπους, γρασίδι, γλάστρες, δέντρα.

Απεντόμωση κουνουπιών σε λίμνες με φθηνές τιμές

Απεντόμωση κουνουπιών σε λίμνες, ποτάμια.

Απολύμανση κουνουπιών σε σπίτια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες με φθηνές τιμές

Απεντόμωση κουνουπιών σε σπίτια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες με φθηνές τιμές.

Που γίνετε η απεντόμωση κουνουπιών;

Η απεντόμωση κουνουπιών γίνετε πάντα σε εξωτερικούς χώρους που έχουν πράσινο, υγρασία ή στάσιμα νερά, όπως:

 • Κήπος
 • Γρασίδι - γκαζόν
 • Δέντρα
 • Συντριβάνια
 • Λίμνες
 • Βάλτους
 • Ποτάμια

Εποχή που πρέπει να γίνετε η απεντόμωση κουνουπιών;

Η προτεινόμενη εποχή για τον πρώτο ψεκασμό για κουνούπια είναι στα τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου, μετά από τον πρώτο ψεκασμό για κουνούπια διαδοχικά και ανά διάστημα ενός (1) μήνα θα πρέπει να ψεκάζετε ο χώρος.

Ασθένειες από κουνούπια;

Τα κουνούπια είναι φορείς αρκετών ασθενειών, όπως:

 • Ελονοσία
 • Πυρετός του Δυτικού Νείλου
 • Δάγκειος πυρετός
 • Αρμποιώσεις
 • Φιλαριάσεις

Απολύμανση με την FAST SERVICE

Από της παλαιότερες εταιρείες του χώρου η εταιρεία διαθέτει άδεια για την καταπολέμηση εντόμων για κατοικημένους χώρους, χρησιμοποιούμε οικολογικά εντομοκτόνα και εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών.

Διαθέτουμε μόνιμο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε είδους παρασιτικής μόλυνσης.