Απεντόμωση κουνουπιών & εξόντωση κουνουπιών

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην απεντόμωση κουνουπιών & εξόντωση κουνουπιών από το 1995, με πολύ οικονομικές τιμές

Η αποτελεσματική απεντόμωση κουνουπιών αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Οικονομικές τιμές

Κουνούπια: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση κουνουπιών & την εξόντωση κουνουπιών, και οι οικονομικές τιμές.

Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται με υψηλούς ρυθμούς

Η εξάπλωση του πληθυσμού των κουνουπιών είναι ιδιαίτερα υψηλή και αν δεν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα το πρόβλημα θα είναι σύντομα σοβαρό

Απεντόμωση κουνουπιών - κουνούπια - εξόντωση κουνουπιών

Προσβολή από κουνούπια

Όλοι οι χώροι είναι στόχοι κουνουπιών, χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, πάρκα, κήποι κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από κουνούπια.

Ενδείξεις ύπαρξης κουνουπιών

Ενδείξεις ότι o χώρος έχει προσβληθεί από κουνούπια είναι όταν δούμε το έντομο

Οικολογική απεντόμωση κουνουπιών

Η οικολογική απεντόμωση κουνουπιών & εξόντωση κουνουπιών με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE , η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.
Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση κουνουπιών & την εξόντωση κουνουπιών είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Αντιμετώπιση κουνουπιών

Στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται “θαύματα” για την αντιμετώπιση των κουνουπιών, οι ειδικοί επιμένουν πως δεν θα πρέπει να το επιχειρήσετε μόνοι σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα και θα κάνει πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.
Η αντιμετώπιση από προσβολή κουνουπιών θα πρέπει να είναι άμεση. Η απεντόμωση κουνουπιών & η εξόντωση κουνουπιών πρέπει να περιλαμβάνει εξάλειψη των ενηλίκων εντόμων καθώς και των προνυμφών. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τα κουνούπια τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτά.

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών

Απεντόμωση κουνουπιών & εξόντωση κουνουπιών: έχεις απορίες;

Κουνούπια: Βιολογικός κύκλος κουνουπιών

Ο βιολογικός κύκλος των κουνουπιών αποτελείται από το αυγό, την προνύμφη, την νύμφη και το ενήλικο. Τα κουνούπια υφίστανται πλήρη και ολική μεταμόρφωση, ανήκουν στα ολομετάβολα έντομα όπως όλα τα έντομα της τάξης Diptera. Το κουνούπι στο τελικό στάδιο της ανάπτυξής του έχει την ικανότητα να πετάει, ενώ όλα τα προηγούμενα στάδια της ανάπτυξής του είναι υδρόβια. Ανάλογα με το είδος του γεννά από 30 έως 500 αυγά σε κάθε ωοτοκία. Τα κουνούπια πρέπει να απομυζήσουν αίμα για να προμηθευτούν την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζονται για την ανάπτυξη των ωοθηκών.

Τα ενήλικα χρειάζονται επιπλέον φυτικά σάκχαρα ως πηγή ενέργειας. Τα θηλυκά κουνούπια είναι απαραίτητο να λάβουν ένα γεύμα αίματος για να ωριμάσουν τα αυγά τους, γι αυτό το λόγο έχουν αναπτύξει ένα σύνθετο σύστημα εντοπισμού δυνητικών ξενιστών. Έχουν ανεπτυγμένα ερεθίσματα που είναι οσφρητικά, οπτικά και θερμικά και έτσι τους είναι πολύ εύκολο να εντοπίσουν τον ξενιστή τους. Το κύριο οσφρητικό ερέθισμα, προκαλείται από το διοξείδιο του άνθρακα που απελευθερώνεται με την αναπνοή αλλά και το γαλακτικό οξύ. Τα κουνούπια αντιλαμβάνονται οσμές από απόσταση μεγαλύτερη των είκοσι μέτρων.

Τα κουνούπια “αγαπάνε” τα στάσιμα νερά και την υγρασία

Απεντόμωση κουνουπιών - κουνούπια - εξόντωση κουνουπιών

Περιβάλλον ανάπτυξης κουνουπιών

Για την απεντόμωση κουνουπιών – εξόντωση κουνουπιων απαιτείται μία εφαρμογή.

Τα κουνούπια δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθούν σε συνθήκες ξηρασίας. Όλα τα είδη κουνουπιών στο προνυμφικό στάδιο χρειάζονται νερό για να αναπτυχθούν, μπορούν να επιβιώσουν με μικρές πιθανότητες σε περιοχές με υγρή λάσπη..

Το φυσικό περιβάλλον των προνυμφών διαφοροποιείται και ποικίλει από πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις νερού, όπως ποτάμια, λίμνες, έλη, βάλτοι μέχρι και σε μικρότερες συγκεντρώσεις νερού όπως αυλάκια, λακκούβες με νερό, υπόνομοι κλπ. Η ποικιλία που υπάρχει στο φυσικό περιβάλλον είναι ικανή να προσφέρει πολλά μέρη για ωοτοκία, όπως μικρές συγκεντρώσεις νερού πάνω στις πέτρες, μικρές οπές δέντρων κλπ.

Απεντόμωση κουνουπιών: Τσιμπήματα

Τα κουνούπια προσελκύονται από την κίνηση ενός οργανισμού και από την σωματική θερμότητα, από την υγρασία και το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέεται από την αναπνοή.

Τα κουνούπια παρασύρονται πολύ εύκολα από τον άνεμο και έτσι μπορούν με αυτόν τον τρόπο να μεταφερθούν σε μεγάλες αποστάσεις. Η δραστηριότητά τους ποικίλλει με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος και την υγρασία του αέρα. Είναι πιο ενεργητικά τις πρώτες πρωινές ώρες και κατά την διάρκεια της νύχτας. Παρ’όλα αυτά υπάρχουν και κάποια είδη που τσιμπούν όλο το εικοσιτετράωρο.

Το θηλυκό κουνούπι τρυπάει το δέρμα με έξι μικρές “καρφίτσες” που έχει στο στόμα του. Κατά την διάρκεια του τσιμπήματος απελευθερώνει ένα αιμολυτικό και αντισταμινικό σάλιο και με την προβοσκίδα του απομυζεί αίμα που θα καταλήξει στην κοιλιά του.

Απεντόμωση κουνουπιών - κουνούπια - εξόντωση κουνουπιών

Απεντόμωση κουνουπιών & εξόντωση κουνουπιών: έχεις ακόμη απορίες;

Απεντόμωση κουνουπιών

Τα κουνούπια μεταδίδουν ασθένειες στον άνθρωπο
Η πλήρης εξαφάνιση του πληθυσμού των κουνουπιών από ένα μέρος ή μια ευρύτερη περιοχή, είναι σχεδόν αδύνατον, τα κουνούπια έχουν την ικανότητα να διανύουν μεγάλες αποστάσεις και να μεταφέρονται από ένα σημείο σε ένα άλλο πάρα πολύ γρήγορα. Ένας ακόμη λόγος που καθιστά αδύνατη την εξάλειψή τους είναι η μεγάλη ταχύτητα αναπαραγωγής τους.
Μπορούμε παρόλα αυτά να μειώσουμε σημαντικά τους πληθυσμούς των κουνουπιών που δημιουργούνται, με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα, ιδιαιτέρως εάν οι εφαρμογές γίνονται έγκαιρα και τακτικά σε περιπτώσεις που επιβάλλεται.
Η απεντόμωση για κουνούπια έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν τα κουνούπια βρίσκονται στα ανώριμα στάδια και δεν έχουν εμφανισθεί ακόμη τα τέλεια έντομα (δηλαδή νωρίς την άνοιξη). Τα κουνούπια θα πρέπει να αντιμετωπίζονται συστηματικά. Βασική προϋπόθεση είναι να εντοπίζονται οι εστίες αναπαραγωγής (λιμνάζοντα νερά, σημεία με υγρασία κλπ.) και το είδος του κουνουπιού έτσι ώστε να γίνεται πιο στοχευμένη η εφαρμογή της απεντόμωσης.

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Απεντομώσεις για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Τα μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες από μερικές δεκάδες έως και χιλιάδες.

Τα μυρμήγκια κατασκευάζουν φωλιές είτε υπόγειες, είτε επάνω σε δέντρα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων θα πρέπει να γίνονται προληπτικά (2) δύο φορές το έτος για να διασφαλίζουμε ένα υγειές και προστατευμένο περιβάλλον τόσο από ασθένειες όσο και από αλλοιώσεις.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για την απεντόμωση των κατσαρίδων βασίζετε σε σκευάσματα τα οποία η χρήση είναι απόλυτα ασφαλή τόσο για το αστικό περιβάλλον όσο και το περιβάλλον το οποίο εκτελούνται οι απεντομώσεις

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες. Στην περίπτωση που έχει τραφεί το μέγεθος της κοιλιάς του διογκώνεται.

Το δέρμα του είναι ελαστικό. Τρέφεται με αίμα που απορροφά από το δέρμα των θηλαστικών, στα οποία παρασιτεί. Βγαίνει δύσκολα όταν προσκολλάται πάνω στο δέρμα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για σφήκες

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε αντίθεση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, ακόμη και των μελισσών.

Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Οι σφήκες δημιουργούν φωλιές που μοιάζουν με εξάγωνα κελιά όπως και οι μέλισσες.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ψύλλους

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.

Ο ψύλλος έχει εμφανώς μεγαλύτερα πίσω πόδια από τα μπροστινά, δίνοντας του την δυνατότητα για πολύ μεγάλα άλματα που είναι έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το σώμα τους.

Αυτό διευκολύνει τον ψύλλο να βρει ξενιστή που θα του διασφαλίσει την τροφή του(αίμα).

Ο ψύλλος είναι επικίνδυνο παράσιτο διότι μεταφέρει ασθένειες, κάποιες σοβαρές και κάποιες λιγότερο τόσο για τα ζώα όσο και για τον άνθρωπο.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κοριούς

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμε από άλλον μολυσμένο χώρο. Η συχνότερη περίπτωση μεταφοράς κοριών είναι από στρατευμένα άτομα.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Ένδειξη ύπαρξης κοριών σε ένα σπίτι ή σε στρώμα είναι τα τσιμπήματα στους ανθρώπους που οπτικά διακρίνονται σε σειρά πάνω στην επιφάνεια του δέρματος. Οι κοριοί αποβάλλουν από το οπίσθιο μέρος υπολείμματα αιμοσφαιρίνης μαύρου χρώματος μετά από κάθε αιμομύζηση.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Το πιο σύνηθες σύμπτωμα ύπαρξης ακάρεων στο χώρο μας είναι οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούν όπως η αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα και δερματίτιδα.

Έχουν καταγραφεί περίπου τα 48.200 είδη ακάρεων από το σύνολο του ενός εκατομμυρίου ειδών που ζουν σήμερα.

Δες περισσότερα…

Απεντόμωση κουνουπιών

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε απεντομώσεις για κουνούπια & εξόντωση κουνουπιών  με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης με ISO: 9001

Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση για κουνούπια ή την εξόντωση κουνουπιών στον χώρο σου για να απαλλαγείς σε μεγάλο βαθμό από τα ενοχλητικά κουνούπια

Δείτε τιμές

Απεντόμωση κουνουπιών & εξόντωση κουνουπιών με πολύ οικονομικές τιμές

Ασφαλής & οικολογικές απεντομώσεις κουνουπιών

Για τις απεντομώσεις για κουνούπια & την εξόντωση κουνουπιών διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.
Επιλέγουμε για την απεντόμωση κουνουπιών σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Εμπειρία

Είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει δεκάδες απεντομώσεις για κουνούπια

Σύνηθες διαδικασία απεντόμωσης για κουνούπια

Στην απεντόμωση κουνουπιών διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου τα κουνούπια κατοικούν η μεταφέρονται . Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε αυλές, δέντρα, φυτά υπόγεια και γενικά όπου υπάρχουν φωλιές από κουνούπια .
Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απεντόμωση για κουνούπια, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τα κουνούπια χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση κουνουπιών.

Εκπαιδεύουμε  τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις για κουνούπια στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών