Απεντόμωση - Απεντομώσεις

Απεντόμωση από 25€ – Απεντομώσεις με εγγύηση 2019-10-11T15:36:35+00:00

Η απεντόμωσηαπεντομώσεις των εντόμων όπως, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριοί, ψύλλοι, τσιμπούρια, σφήκες, ακάρεα, κουνούπια αποτελούν αδιάκοπη προσπάθεια με ιδιαίτερη υγειονομική σημασία.

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην απεντόμωση για ιδιώτες & απεντομώσεις επαγγελματικών χώρων από το 1995.

Η ασφαλή απεντόμωση (ψεκασμός) αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Πιστοποίηση ISO: 9001

Οικονομικές τιμές

Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος και οι οικονομικές τιμές τόσο στην μεμονωμένη απεντόμωση όσο και στις απεντομώσεις επαγγελματικών χώρων.

Συνεργείο απεντόμωσης

Το συνεργείο απεντόμωσης ανήκει στο μόνιμο προσωπικό του ομίλου, διενεργεί κάθε είδους απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία, με εγγύηση & ασφαλή εντομοκτόνα.

Απεντόμωση - Απεντομώσεις - Απεντόμωση τιμές - Απεντομώσεις τιμές - Απεντόμωση Αθήνα - Απεντομώσεις Αθήνα - καταπολέμηση εντόμων - Συνεργείο Απεντόμωσης - Εταιρεία απεντομώσεων

Προσβολή από έντομα

Ο οποιοσδήποτε χώρος όπως σπίτια, super market, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαρός κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθεί από έντομα.

Παθογόνοι μικροργανισμοί

Οι μικροοργανισμοί που μεταφέρουν τα έντομα μπορούν να προκαλέσουν από απλές τροφικές δηλητηριάσεις έως γαστρορραγίες, και αλλεργίες.

Εμπειρία από το 1995

Οικολογική απεντόμωση

Οικολογικός ψεκασμός εντόμων

Οικολογικές απεντομώσεις με σεβασμό και στο περιβάλλον αποτελούν για την FAST SERVICE πρωταρχικό σκοπό, η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Ψεκασμός εντόμων με χαμηλή τοξικότητα

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για τις απεντομώσεις έκτος από την έγκριση που φέρουν από τον Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους έχουν και πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Εγγύηση εργασιών

Απεντομώσεις με εγγύηση

Στις απεντομώσεις έχεις εγγύηση…!!! Η εταιρεία διενεργεί απεντομώσεις βασισμένες σε πρωτόκολλα, για την κάθε εφαρμογή ανοίγει νέο πρωτόκολλο εργασίας.

Δωρεάν επαναληπτικές απεντομώσεις

Γι αυτό μπορούμε και εγγυόμαστε την κάθε εφαρμογή στις απεντομώσεις, στην περίπτωση που δεν έχει το αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί η εταιρεία σου παρέχει δωρεάν επαναληπτική απεντόμωση.

Επέλεξε έντομο για απεντόμωση

Απεντομώσεις για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδηΑπεντόμωση - Απεντομώσεις - Απεντόμωση τιμές - Απεντομώσεις τιμές - Ψεκασμός για έντομα που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Τα μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες από μερικές δεκάδες έως και χιλιάδες.

Τα μυρμήγκια κατασκευάζουν φωλιές είτε υπόγειες, είτε επάνω σε δέντρα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η Απεντόμωση - Απεντομώσεις - Απεντόμωση τιμές - Απεντομώσεις τιμές - Ψεκασμός για έντομα σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων θα πρέπει να γίνονται προληπτικά (2) δύο φορές το έτος για να διασφαλίζουμε ένα υγειές και προστατευμένο περιβάλλον τόσο από ασθένειες όσο και από αλλοιώσεις.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για την απεντόμωση των κατσαρίδων βασίζετε σε σκευάσματα τα οποία η χρήση είναι απόλυτα ασφαλή τόσο για το αστικό περιβάλλον όσο και το περιβάλλον το οποίο εκτελούνται οι απεντομώσεις

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν Απεντόμωση - Απεντομώσεις - Απεντόμωση τιμές - Απεντομώσεις τιμές - καταπολέμηση εντόμων - Ψεκασμός για έντομα και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες. Στην περίπτωση που έχει τραφεί το μέγεθος της κοιλιάς του διογκώνεται.

Το δέρμα του είναι ελαστικό. Τρέφεται με αίμα που απορροφά από το δέρμα των θηλαστικών, στα οποία παρασιτεί. Βγαίνει δύσκολα όταν προσκολλάται πάνω στο δέρμα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κουονύπια

Το κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο.Απεντόμωση - Απεντομώσεις - Απεντόμωση τιμές - Απεντομώσεις τιμές - καταπολέμηση εντόμων - Ψεκασμός για έντομα Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά και όπου υπάρχει αρκετή υγρασία.

Μερικά από τα είδη κουνουπιών είναι φορείς της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας.

Τα συνεργεία απεντομώσεων της εταιρείας αποτελούνται από ειδικευμένο προσωπικό, διαθέτουν σκευάσματα νέας γενιάς, προκειμένου να ελέγξουν και να καταπολεμήσουν τον πληθυσμό των κουνουπιών.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για σφήκες

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό.Απεντόμωση - Απεντομώσεις - Απεντόμωση τιμές - Απεντομώσεις τιμές - καταπολέμηση εντόμων - Ψεκασμός για έντομα Οι σφήκες σε αντίθεση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, ακόμη και των μελισσών.

Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Οι σφήκες δημιουργούν φωλιές που μοιάζουν με εξάγωνα κελιά όπως και οι μέλισσες.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κοριούς

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμεΑπεντόμωση - Απεντομώσεις - Απεντόμωση τιμές - Απεντομώσεις τιμές - καταπολέμηση εντόμων - Ψεκασμός για έντομα από άλλον μολυσμένο χώρο. Η συχνότερη περίπτωση μεταφοράς κοριών είναι από στρατευμένα άτομα.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Ένδειξη ύπαρξης κοριών σε ένα σπίτι ή σε στρώμα είναι τα τσιμπήματα στους ανθρώπους που οπτικά διακρίνονται σε σειρά πάνω στην επιφάνεια του δέρματος. Οι κοριοί αποβάλλουν από το οπίσθιο μέρος υπολείμματα αιμοσφαιρίνης μαύρου χρώματος μετά από κάθε αιμομύζηση.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ψύλλους

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.Απεντόμωση - Απεντομώσεις - Απεντόμωση τιμές - Απεντομώσεις τιμές - καταπολέμηση εντόμων - Ψεκασμός για έντομα

Ο ψύλλος έχει εμφανώς μεγαλύτερα πίσω πόδια από τα μπροστινά, δίνοντας του την δυνατότητα για πολύ μεγάλα άλματα που είναι έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το σώμα τους.

Αυτό διευκολύνει τον ψύλλο να βρει ξενιστή που θα του διασφαλίσει την τροφή του(αίμα).

Ο ψύλλος είναι επικίνδυνο παράσιτο διότι μεταφέρει ασθένειες, κάποιες σοβαρές και κάποιες λιγότερο τόσο για τα ζώα όσο και για τον άνθρωπο.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι Απεντόμωση - Απεντομώσεις - Απεντόμωση τιμές - Απεντομώσεις τιμές - καταπολέμηση εντόμων - Ψεκασμός για έντομα καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Το πιο σύνηθες σύμπτωμα ύπαρξης ακάρεων στο χώρο μας είναι οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούν όπως η αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα και δερματίτιδα.

Έχουν καταγραφεί περίπου τα 48.200 είδη ακάρεων από το σύνολο του ενός εκατομμυρίου ειδών που ζουν σήμερα.

Δες περισσότερα…

0

Πελάτες

0

Απεντομώσεις

0

Μυοκτονίες

0

Aπολυμάνσεις

Στις απεντόμωσεις βάζουμε αυστηρά κριτήρια

Σκεύασμα υγειονομικής σημασίας

Ο όμιλος είναι πολύ αυστηρός τόσο στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού για να προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματικές απεντομώσεις στους πελάτες που τον εμπιστεύονται.

Απεντόμωση Αθήνα - Απεντομώσεις Αθήνα - καταπολέμηση εντόμων - Συνεργείο Απεντόμωσης - Εταιρεία απεντομώσεων

Απεντόμωση χαμηλού κόστους

Μεγάλη προσοχή στις απεντομώσεις χαμηλού κόστους οφείλουν να δείχνουν οι καταναλωτές, επειδή για τις συγκεκριμένες απεντομώσεις χρησιμοποιούνται σκευάσματα – φυτοφάρμακα αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας.

Νομοθεσία για τις απεντομώσεις

Οι απεντομώσεις διέπονται από νόμους και διατάξεις της εθνικής νομοθεσίας αλλά και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κώδικες της διεθνούς Νομοθεσίας.

Η έγκριση κάθε σκευάσματος δίνεται μετά από αυστηρό έλεγχο όπου εξακριβώνονται στοιχεία για το εντομοκτόνο σκεύασμα (φάρμακο) όπως είναι η τοξικότητα και η υπολειμματικότητά του που το καθιστούν εν τέλει επικίνδυνο ή μη για την υγεία του ανθρώπου.

Η νομοθεσία είναι ρητή και απόλυτη για την προστασία των πολιτών της.

Μέθοδοι για την απεντόμωση

Απεντομώσεις μια υπεύθυνη εργασία

Απεντόμωση με χαμηλή πίεση

Στις απεντομώσεις με ψεκασμό χαμηλής πίεσης διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα στις επιφάνειες όπου τα έντομα κατοικούν ή περπατούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε γωνίες, σχισμές επιφανειών όπου υπάρχουν πιθανές εστίες εντόμων.

Υψηλές προδιαγραφές

Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στις απεντομώσεις, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τα έντομα χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Απεντομώσεις - Απεντόμωση τιμές - Απεντομώσεις τιμές - Απεντόμωση Αθήνα - Απεντομώσεις Αθήνα - καταπολέμηση εντόμων - Συνεργείο Απεντόμωσης - Εταιρεία απεντομώσεων

Απεντόμωση με υψηλή πίεση

Η απεντόμωση με μηχάνημα υψηλής πίεσης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση εντόμων σε βιομηχανικούς και υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα έχουν επιλεκτική δράση καταπολεμούν μόνο τα έντομα, για τα οποία εφαρμόζεται ο ψεκασμός (απεντόμωση).

Απεντόμωση με νεφελοψεκασμό

Η απεντόμωση με νεφελοψεκασμό εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που ο κλασικός ψεκασμός χαμηλής ή υψηλής πίεσης δεν είναι εφικτός, κατά κύριο λόγο σε βιομηχανικούς ή αποθηκευτικούς χώρους.

Μέθοδο ψεκασμού

Με τη μέθοδο του νεφελοψεκασμού ή ηλεκτρικό εκνεφωτή – Fogger θερμού- γίνεται διάχυση του εντομοκτόνου φαρμάκου σε μορφή καπνού.

Αποτέλεσμα ψεκασμού

Με τον νεφελοψακασμό επιτυγχάνουμε κάλυψη όλων των επιφανειών αφού το εντομοκτόνο φάρμακο εισχωρεί παντού, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι άμεσα και με μεγάλη διάρκεια..

καταπολέμηση εντόμων - Συνεργείο Απεντόμωσης - Εταιρεία απεντομώσεων

Απεντόμωση με υποκαπνισμό

Οι απεντομώσεις με υποκαπνισμό είναι απεντομώσεις αερίων που εφαρμόζεται σε χώρους βιομηχανικούς, αποθηκευτικούς, μύλους και μεταφορικά μέσα.

Αντιμετώπιση εντόμων

Με τις συγκεκριμένες απεντομώσεις αντιμετωπίζονται όλα τα έντομα και σε όλα τα στάδια του βιολογικού τους κύκλου αυγό, προνύμφη, έντομο.

Αεροστεγανότητα χώρου

Ένας χώρος που έχει πρόβλημα αεροστεγανότητας δεν θεωρείται κατάλληλος εάν δεν γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες μόνωσης, προκειμένου να μην υπάρχουν διαρροές πράγμα που θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Απεντόμωση με gel

Το gel για τις απεντομώσεις το χρησιμοποιούμε κυρίως για τις απεντομώσεις κατσαρίδας και μυρμηγκιού. Είναι άοσμο σκεύασμα, μη τοξικό, και τοποθετείτε στις φωλιές ή σε σημεία που περνάνε τα έντομα.

Η αποτελεσματική του δράση συνίσταται στην αλυσιδωτή εξόντωση που προκαλούν τα μολυσμένα από το gel έντομα στον υπόλοιπο πληθυσμό, το gel απεντόμωσης δημιουργεί κανιβαλισμό μεταξύ των εντόμων.

Τόσο στην διάρκεια που το συνεργείο απεντόμωσης διενεργεί την εφαρμογή του gel απεντόμωσης όσο και μετά δεν απαιτείται εκκένωση του χώρου.

Απαντάμε σε δικές σας ερωτήσεις

Απεντομώσεις: Συχνές ερωτήσεις 

Η σωστή χρονική περίοδος για απεντομώσεις για να μην εμφανίζονται ανεπιθύμητα έντομα (κατσαρίδες) είναι κάθε έξι μήνες.

Η πρώτη απεντόμωση πραγματοποιείται στην αρχή της άνοιξης και κατά τις πρώτες θερμές ημέρες του έτους και η δεύτερη κατά τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες και πριν τις πρώτες βροχοπτώσεις.

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται από το συνεργείο απεντόμωσης είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για κατοικημένους χώρους, και απόλυτα ασφαλή τόσο για τον άνθρωπο όσο και τα κατοικίδια.

Η χρονική διάρκεια είναι περίπου μισή ώρα για χώρους έως και 250 τ.μ.

Τόσο κατά την διάρκεια της εφαρμογής όσο και μετά δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο

Το επιστημονικό προσωπικό του ομίλου (γεωπόνοι – συνεργείο απεντόμωσης) είναι διαθέσιμο να λύσει οριστικά οποιαδήποτε πρόβλημα από έντομα και εάν έχετε.

Με καλή συνεργασία και από εσάς θα έχετε οριστικό αποτέλεσμα, με τις απεντομώσεις που διενεργούμε

Η εταιρεία για τις απεντομώσεις διαθέτει άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολεί σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Διαθέτει σύστημα συμμόρφωσης και διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, για να παρέχει στους πελάτες της, ασφαλείς και εξειδικευμένες απεντομώσεις.

Η απεντόμωση είναι εφαρμογή καταπολέμησης εντόμων και όχι μικροβίων, καταπολεμούμε όλων των ειδών τα έντομα σε όλα τα στάδια ανάπτυξης τους.

Οι απεντομώσεις θα πρέπει κατά κύριο λόγο να γίνονται προληπτικά ειδικά σε χώρους με υψηλή παρουσία εντόμων.

Με την απεντόμωση καταπολεμούμε έντομα όπως: κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, κουνούπια, τσιμπούρια, σαράκι, μύγες, σφήκες, ακάρεα κ.π.α.

Ερωτήσεις πελατών για τις απεντομώσεις

Καλησπέρα μέρες βλέπω στο σώμα μου σημάδια από τσιμπήματα δεν ξέρω τι είναι αλλά μοιάζουν με κουνούπι.

Πρόσφατα ταξίδεψα στο εξωτερικό και φοβάμαι μήπως έχω μεταφέρει κάποιον κοριό.

Πως μπορούμε να σιγουρευτούμε εάν συμβαίνει αυτό και τι πρέπει να κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Έχω και 2 μικρά αγοράκια 2 και 5 ετών.

Πρέπει να λείψουν από το σπίτι όταν το συνεργείο απεντόμωσης κάνει απεντομώσεις?

…Τα τσιμπήματα από τα κουνούπια από αυτά των κοριών έχουν συμαντικές διαφορές, τα τσιμπήματα από κουνούπια είναι διάσπαρτα στο σώμα, τα τσιμπήματα των κοριών είναι σε σειρά.

H περίπτωση μεταφοράς των κοριών από το ταξίδι σας είναι μεγάλη. Υπάρχουν εφαρμογές για απεντόμωση που είναι οικολογικές, και εφαρμογές που δεν είναι οικολογικές αυτό εξαρτάται από την απεντόμωση ή τις απεντομώσεις που θα επιλέξετε.

Ενημερωθείτε εδώ..

…Αντιμετωπίζω πρόβλημα με μυρμήγκια στην κουζίνα, αυτή την άνοιξη το πρόβλημα έγινε πολύ χειρότερο. Έχει γεμίσει η κουζίνα με το παραμικρό ψίχουλο έχουν βγει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό, μπορούμε να ψεκάσουμε; ή χρησιμοποιείτε άλλο εντομοκτόνο; Με την μια εφαρμογή θα λύνω το πρόβλημα, ή χρειάζομαι κι άλλες απεντομώσεις; ….

…Το συνεργείο απεντόμωσης σε χώρους εντός των σπιτιών, αντιμετωπίζει τα μυρμήγκια με απεντόμωση με τζελ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις με την μία απεντόμωση λύνουμε το πρόβλημα. Εάν έχετε πολύ μεγάλο πληθυσμό θα πρέπει να κάνετε και δεύτερη απεντόμωση. Είναι άοσμο και ακίνδυνο. Ο ψεκασμός για τα μυρμήγκια εφαρμόζεται μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Περισσότερα εδώ..

…μένω Αίγινα και έχω πρόβλημα μεγάλο πρόβλημα στο σπίτι με τα τσιμπούρια, ήταν για πολλά χρόνια οικοδομή και φέτος που υπήρχαν τα χρήματα το κλείσαμε.

Στην αρχή του καλοκαιριού άρχισαν τα προβλήματα, άρχισαν να βγαίνουν τα τσιμπούρια από παντού, από τις πρίζες, από τα κουφώματα εκεί το πρωτοκαταλάβαμε.

Είχαμε καλέσει κάποια εταιρεία και ψέκασαν αλλά δεν είχε αποτέλεσμα, μπορείτε να περάσετε να δείτε τους χώρους μας για να μας πείτε με πόσες απεντομώσεις θα απαλλαγούμε ποτέ από το πρόβλημά μας και αν μπορείτε. Πότε υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού; ….

…η περίπτωσή σας είναι αρκετά δύσκολη,αφενός διότι το πρόβλημα είναι χρόνιο, αφετέρου τα τσιμπούρια που βρίσκονται μέσα στους τοίχους δεν είναι εμφανή στο συνεργείο απεντόμωσης που θα έρθει στο χώρο, και δυσκολεύει την διαδικασία στην απεντόμωση.

Το συνεργείο απεντόμωσης θα ξεκινήσει εφαρμογές για τα ενήλικα έντομα και στην συνέχεια για τα αυγά. Η διαδικασία είναι απλή και έχει άριστα αποτελέσματα. Το μόνο που θα κάνετε είναι να το παρακολουθείτε και όταν βλέπετε ζωντανά πρέπει να καλέσετε να επαναλάβουμε την εφαρμογή.

Δεν μπορούμε να σας δώσουμε χρονικό περιθώριο για την επίλυση του προβλήματος.

Προσοχή, αν προσκολληθεί τσιμπούρι στο δέρμα μην πάτε από μόνη σας με αιχμηρό αντικείμενο να το τραβήξετε απευθυνθείτε σε γιατρό ή φαρμακοποιό.

Περισσότερα για τσιμπούρια..

….Γεια σας, εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα στο σπίτι μου με ψύλλους.

Στο σπίτι εκτός το ότι έχω και εγώ κατοικίδια, κοντά μας υπάρχει ένας στάβλος με πρόβατα και πιστεύω ότι έρχονται από εκεί γιατί τα δικά μου είναι καθαρά.

Στα κατοικίδια μου τους βάζω κάθε μήνα αμπούλες και τα κοιτάζω.

Μένω στον Ασπρόπυργο κοντά στα διυλιστήρια. Υπάρχει λύση με απεντόμωση να απαλλαγώ μόνιμα ή θα αντιμετωπίζω συνεχώς το ίδιο πρόβλημα;

… στο ήδη υπάρχον πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, το συνεργείο απεντόμωσης πραγματοποιεί δυο απεντομώσεις.

Aν θα ξανακολλήσετε όμως από τον στάβλο ή από οποιαδήποτε επαφή ζώων στον χώρο σας δεν μπορούμε να σας το εγγυηθούμε.

Σαν διαδικασία για την απεντόμωση δεν είναι δύσκολη ούτε επώδυνη. Συνεχίστε καθ’όλη την διάρκεια της προσβολής, την απολύμανση στα κατοικίδιά σας…

Περισσότερα για ψύλλους..

Νοίκιασα πριν ένα μήνα ένα διαμέρισμα, αλλά από το πρώτο βράδυ όταν ξαπλώνω να κοιμηθώ κάτι με τσιμπάει, ενώ τον αρραβωνιαστικό μου όχι!

Χθες είδα και αίμα στο σεντόνι. Υπάρχουν κοριοί στο στρώμα; Πως μπορείτε να με βοηθήσετε; Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω και έχω αγχωθεί !! Θα απαλλαγώ εύκολα;

Πόσο κοστίζει η απεντόμωση και συγκεκριμένα ο ψεκασμός για κοριούς; Θέλω να ξέρω όμως εάν θα έχω σίγουρο αποτέλεσμα μετά τις απεντομώσεις.

Αν έρθετε μπορείτε να καταλάβετε πόσο καιρό έχω το πρόβλημα και εάν υπάρχουν κοριοί στο σπίτι; Δεν θεωρώ ότι πρέπει να αναλάβω εγώ το κόστος για τις απεντομώσεις, αλλά η ιδιοκτήτρια, γι αυτό σας ρωτάω.

… Eάν είδατε αίμα στο σεντόνι τότε λογικά υπάρχουν  κοριοί στο στρώμα. Ο κοριός φωλιάζει αρχικά μέσα στα στρώματα, έτσι εξηγείται η ύπαρξη του αίματος.

Θα πρέπει να γίνουν απεντομώσεις για να καταπολεμηθούν αρχικά τα ενήλικα έντομα και στην συνέχεια τα αυγά. Επίσης πρέπει να πλυθούν τα ρούχα. Σε συνδυασμό με το εντομοκτόνο που θα χρησιμοποιήσει ο απολυμαντής της εταιρείας, θα έχετε άριστα αποτελέσματα.

Περισσότερα για κοριούς..

….Γεια σας, λίγες ημέρες τώρα αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα στο σπίτι μου με ψύλλους, εκτός το ότι έχω και εγώ κατοικίδια, κοντά μας υπάρχει ένας στάβλος με πρόβατα και πιστεύω ότι έρχονται από εκεί γιατί τα δικά μου είναι καθαρά, τους βάζω κάθε μήνα αμπούλες και τα κοιτάζω. Μένω στον Ασπρόπυργο κοντά στα διυλιστήρια. Υπάρχει λύση να απαλλαγώ μόνιμα με μια απεντόμωση ή θα αντιμετωπίζω συνεχώς το ίδιο πρόβλημα;

… στο ήδη υπάρχον πρόβλημα που αντιμετωπίζετε η εταιρεία πραγματοποιεί δύο απεντομώσεις, στο αν θα ξανά κολλήσετε όμως από τον στάβλο ή από οποιαδήποτε επαφή ζώων στον χώρο σας δεν μπορούμε να σας το εγγυηθούμε, σαν διαδικασία δεν είναι δύσκολη ούτε επώδυνη.

Καλησπέρα στην μονοκατοικία που μένω έχω σοβαρό θέμα με σφήκες, βγαίνουν από όλα τα σημεία του κήπου, μπορούν να γίνουν απεντομώσεις; επίσης στον κήπο έχω και 3 χελώνες θα έχουν πρόβλημα με τις απεντομώσεις;

Απεντομώσεις μπορούν να γίνουν στον κήπο, έχει και πολύ μεγάλη επιτυχία, με τις απεντομώσεις που θα εφαρμόσουμε δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα οι χελώνες που έχετε στον κήπο σας.

Οικολογικές Απεντομώσεις

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε απεντομώσεις με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντομώσεων με ISO: 9001

Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση ή τις απεντόμωσεις για τoν χώρο σου

Δείτε τιμές

Απεντομώσεις για όλα τα ενοχλητικά έντομα με πολύ οικονομικές τιμές

Επέλεξε έντομο

Απεντομώσεις για κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, σφήγκες, κουνούπια, ακάρεα, σαράκι, αράχνες, μυρμήγκια, σκορπιούς κ.α, σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής

Ασφαλής & οικολογικές απεντομώσεις

Για τις απεντομώσεις διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.
Επιλέγουμε για τις απεντομώσεις σκευάσματα οικολογικα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Εμπειρία

Έχουμε διενεργήσει περισσότερες από 150.000 απεντομώσεις

Σύνηθες διαδικασία απεντόμωσης

Ψεκασμός χαμηλής πίεσης

Στις απεντομώσεις με ψεκασμό χαμηλής πίεσης διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα στις επιφάνειες όπου τα έντομα κατοικούν ή περπατούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε γωνίες, σχισμές επιφανειών όπου υπάρχουν πιθανές εστίες εντόμων.

Υγειονομικής σημασίας

Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στις απεντομώσεις, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τα έντομα χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Η εταιρεία είναι πολύ αυστηρή στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση χώρων.

Εκπαιδεύει τακτικά το προσωπικό της για να προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματικές απεντομώσεις στους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Συχνές ερωτήσεις

Η σωστή χρονική περίοδος για απεντομώσεις για να μην εμφανίζονται ανεπιθύμητα έντομα (κατσαρίδες) είναι κάθε έξι μήνες.

Η πρώτη απεντόμωση πραγματοποιείται στην αρχή της άνοιξης και κατά τις πρώτες θερμές ημέρες του έτους και η δεύτερη κατά τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες και πριν τις πρώτες βροχοπτώσεις.

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται από το συνεργείο απεντόμωσης είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για κατοικημένους χώρους, και απόλυτα ασφαλή τόσο για τον άνθρωπο όσο και τα κατοικίδια.

Η χρονική διάρκεια είναι περίπου μισή ώρα για χώρους έως και 250 τ.μ.

Τόσο κατα την διάρκεια που εφαρμόζεται η εφαρμογή όσο και μετά δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο

Το επιστημονικό προσωπικό του ομίλου (γεωπόνοι – συνεργείο απεντόμωσης) είναι διαθέσιμο να λύσει οριστικά οποιαδήποτε πρόβλημα από έντομα και εάν έχετε.

Με καλή συνεργασία και από εσάς θα έχετε οριστικό αποτέλεσμα, με τις απεντομώσεις που διενεργούμε

Η εταιρεία  για τις απεντομώσεις  διαθέτει άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολεί σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Διαθέτει σύστημα συμμόρφωσης και διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, για να παρέχει στους πελάτες της, ασφαλείς και εξειδικευμένες απεντομώσεις.

Η απεντόμωση είναι εφαρμογή καταπολέμησης εντόμων και όχι μικροβίων, με την απεντόμωση καταπολεμούμε όλων των ειδών τα έντομα σε όλα τα στάδια ανάπτυξης τους.

Οι απεντομώσεις θα πρέπει κατά κύριο λόγο να γίνονται προληπτικά ειδικά σε χώρους με υψηλή παρουσία εντόμων.

Με την απεντόμωση καταπολεμούμε έντομα όπως: κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, κουνούπια, τσιμπούρια, σαράκι, μύγες, σφήκες, ακάρεα κ.π.α.

Κοινόχρηστα πολυκατοικιών Δείτε επίσης.. κοινόχρηστα πολυκατοικιών
Πυροσβεστήρες πυρασφάλεια Δείτε επίσης.. Πυροσβεστήρες πυρασφάλεια
Κεντρική σελίδα FAST SERVICE Κεντρική σελίδα FAST SERVICE
Online κοινόχρηστα Δείτε επίσης.. Online κοινόχρηστα
Απεντομώσεις - μυοκτονίες Δείτε επίσης.. Καυστήρες - Λέβητες - Αυτονομίες
Καλέστε τώρα
Βρείτε μας