Απεντόμωση ακάρεων & καταπολέμηση ακάρεων

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην Απεντόμωση ακάρεων & εξόντωση ακάρεων από το 1995, με πολύ οικονομικές τιμές

Η αποτελεσματική απεντόμωση ακάρεων αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Οικονομικές τιμές

Σφήκες: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση ακάρεων & την καταπολέμηση ακάρεων, και οι οικονομικές τιμές.

Τα ακάρεα ευθύνονται και για το άσθμα

Η Ευρωπαϊκής Εταιρείας Πνευμονολογίας στην Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι τα ακάρεα ευθύνονται για άσθμα σε παιδιά σε ποσοστό 7-10%.

Απεντόμωση ακάρεων - καταπολέμηση ακάρεων - εξόντωση ακάρεων

Ακάρεα στο στρώμα

Όσο καθαρό και να διατηρείς το σπίτι σου, τα ακάρεα στο στρώμα, στο χαλί, στην κουρτίνα δεν θα φύγουν ποτέ. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μειώσεις την εξάπλωση του πληθυσμού.

Τι είναι ακάρεα

Το άκαρι είναι μικρό αρθρόποδο και ταξινομείται όπως και το τσιμπούρι στα ακάρεα.

Οικολογική απεντόμωση ακάρεων

Η οικολογική απεντόμωση ακάρεων & καταπολέμηση ακάρεων με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE , η επιλογή των σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.
Τα απολυμαντικά σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση ακάρεων & την καταπολέμηση ακάρεων είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Ακάρι της ψώρας

Το άκαρι της ψώρας προτιμά τα σημεία του δέρματος που είναι λεπτά και άτριχα, αντίθετα, αποφεύγει περιοχές με υψηλή πυκνότητα τριχών πιθανότατα επειδή παρεμποδίζουν την άνετη πορεία του στην επιδερμίδα κατά τη διάνοιξη της σήραγγας.
Η μετάδοση της ψώρας από το δέρμα του μολυσμένου ανθρώπου στο δέρμα ενός υγιούς γίνεται εύκολα με άμεση επαφή, αρκεί δύο άτομα να μοιραστούν το ίδιο κρεβάτι. Όσο πιο στενή και παρατεταμένη είναι αυτή η επαφή, τόσο πιο μεγάλη είναι η πιθανότητα μόλυνσης, αντίθετα, κατά την στιγμιαία επαφή όπως για παράδειγμα με την χειραψία, είναι εξαιρετικά απίθανη η μετάδοση.

Όταν ένας άνθρωπος προσβληθεί από ψώρα έχει έντονη φαγούρα, δημιουργούνται στο σώμα εξανθήματα λόγω της φλεγμονώδους αντίδρασης του δέρματος στην προσπάθειά του να αποβάλλει το άκαρι.

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών

Απεντόμωση ακάρεων & καταπολέμηση ακάρεων: έχεις απορίες;

Ακάρεα: Χαρακτηριστικά ακάρεων

Το άκαρι είναι μικρό αρθρόποδο και ταξινομείται όπως και το τσιμπούρι στα ακάρεα. Τα ακάρεα σκόνης υπάρχουν σε κάθε οικεία σε όλο τον κόσμο. Από τα αραχνοειδή, εωρείται το πιο ποικιλόμορφο και σε αντίθεση με το τσιμπούρι που το διακρίνουμε εύκολα,το άκαρι είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και δυσδιάκριτο με γυμνό οφθαλμό, το μέγεθος του συνήθως είναι μικρότερο του ενός χιλιοστού του μέτρου.
Μερικά είδη φτάνουν και τα 20 χιλιοστά και κάποια άλλα, σε μέγεθος μόλις 0,08 του χιλιοστόμετρου, είναι ικανά να δημιουργήσουν φωλιά ακόμη και στον θύλακα μιας ανθρώπινης τρίχας.

Είναι αόρατα με γυμνό οφθαλμό και πολλές φορές οι άνθρωποι τα μπερδεύουν με τους κοριούς, δεδομένου ότι τα συναντάμε στα ίδια σημεία συνήθως σε έναν χώρο, όπως είναι τα στρώματα, οι καναπέδες και τα χαλιά. Τα ακάρεα υπάρχουν στην βιόσφαιρα του πλανήτη μας, σε βάθος έως και δέκα μέτρα μέσα στο έδαφος, σε πολικές και τροπικές περιοχές και σε ερήμους.Επίσης υπάρχουν ακόμα και σε θαλάσσια βάθη φτάνοντας εώς και τα 5.000 μέτρα.

Έχουν καταγραφεί περίπου τα 48.200 είδη ακάρεων από το σύνολο του ενός εκατομμυρίου ειδών που ζουν σήμερα. Φαίνεται να είναι από τους πιο παλαιούς οργανισμούς στον πλανήτη και εμφανίστηκαν πριν από τετρακόσια εκατομμύρια χρόνια.

Τα ακάρεα “αγαπάνε” τα στρώματα

Απεντόμωση ακάρεων - καταπολέμηση ακάρεων - εξόντωση ακάρεων

Αναπαραγωγή ακάρεων

Για την απεντόμωση ακάρεων – καταπολέμηση ακάρεων απαιτείται μία εφαρμογή.

Ο αναπαραγωγικός ρυθμός των ακάρεων είναι πάρα πολύ υψηλός. Έχουν μετρηθεί μέχρι και 2.500 σε ένα γραμμάριο σκόνης, που σημαίνει πως μπορεί να υπάρχουν σε ένα στρώμα περίπου δύο Akarea-sto-stroma.png εκατομμύρια ακάρεα. Τα ακάρεα μπορούν να παράγουν έως και διακόσιες φορές το βάρος τους σε περιττώματα κατά την διάρκεια της ζωής τους.

Τα περιττώματα αυτά διασπώνται σε μια λεπτή σκόνη η οποία περιέχει αλλεργιογόνα στοιχεία.Όταν σε ένα σημείο έχει μεγάλη συγκέντρωση αυτών των στοιχείων τότε αυξάνεται ο κίνδυνος για αλλεργίες.

Κίνδυνοι από ακάρεα

Τα ακάρεα γενικά δεν είναι επικίνδυνα και συνήθως δεν μεταφέρουν ασθένειες.

Tο ακάρι της ψώρας προκαλεί την ψώρα η οποία είναι και μεταδοτική. Το άκαρι της ψώρας φωλιάζει στο δέρμα ανθρώπων και ζώων και προκαλεί εκτεταμένες βλάβες αν παραμεληθεί η θεραπεία που είναι αναγκαία. Συνήθως πεθαίνει μετά το ξύσιμο καθώς το σημείο που βρίσκεται το εντοπίζουμε από τον έντονο κνησμό που μας προκαλεί.

Τα προβλήματα που προκαλούν τα ακάρεα προέρχονται από την εκτεταμένη έκθεσή μας σε πτώματα και περιττώματα ακάρεων και μπορεί να οδηγήσουν σε αλλεργικές αντιδράσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να εξελιχθούν και σε χρόνιες αλλεργίες.

Απεντόμωση ακάρεων - καταπολέμηση ακάρεων - εξόντωση ακάρεων

Απεντόμωση ακάρεων & εξόντωση ακάρεων: έχεις ακόμη απορίες;

Μορφολογία ακάρεων

Το άκαρι δεν έχει εντομές οι οποίες να διαχωρίζουν τον κεφαλοθώρακα (πρόσωπο) από το οπισθόσωμα (κοιλιά), όπως τα υπόλοιπα αραχνοειδή.Αυτά τα δυο μέρη είναι ενωμένα συμπαγώς με μια ανεπαίσθητη ραφή. Το μόνο που ξεχωρίζει είναι το γναθόσωμα,συγκεκριμένα είναι το μέρος από το οποίο τρέφεται το ακάρι, το οποίο προεξέχει από το υπόλοιπο σώμα του, το ιδιόσωμα.
Ένα ενήλικο ακάρι έχει συνήθως τέσσερα ζεύγη ποδιών όπως όλα τα αραχνοειδή, κάποια είδη όμως έχουν τρία ή και δύο ζεύγη πόδια και ορισμένα άλλα είδη έχουν ένα μόνο ζεύγος φτάνοντας στην ενηλικίωσή του. Το γναθόσωμα στο κάθε άκαρι έχει προσαρμοστεί με βάση τον τρόπο που τρέφεται, έτσι ώστε να μπορεί να δαγκώνει, να κεντρίζει, να πριονίζει ή και να ρουφά.

Η αναπνοή γίνεται από τον εξωσκελετό μέσω κάποιων μικρών ανοιγμάτων ή και από το ίδιο το κέλυφός τους. Πολλά ακάρεα – κυνηγοί έχουν ανεπτυγμένες αισθήσεις, όμως πολλά από αυτά δεν έχουν οφθαλμούς. Τα μάτια τους είτε έχουν συγχωνευθεί είτε έχουν εκλείψει και έτσι τα διάφορα είδη έχουν από καθόλου ως και πέντε οφθαλμούς. Τα ακάρεα τρέφονται με απονεκρωμένα ανθρώπινα κύτταρα και αναπτύσσονται σε υγρό και θερμό περιβάλλον.

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Απεντομώσεις για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Τα μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες από μερικές δεκάδες έως και χιλιάδες.

Τα μυρμήγκια κατασκευάζουν φωλιές είτε υπόγειες, είτε επάνω σε δέντρα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων θα πρέπει να γίνονται προληπτικά (2) δύο φορές το έτος για να διασφαλίζουμε ένα υγειές και προστατευμένο περιβάλλον τόσο από ασθένειες όσο και από αλλοιώσεις.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για την απεντόμωση των κατσαρίδων βασίζετε σε σκευάσματα τα οποία η χρήση είναι απόλυτα ασφαλή τόσο για το αστικό περιβάλλον όσο και το περιβάλλον το οποίο εκτελούνται οι απεντομώσεις

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες. Στην περίπτωση που έχει τραφεί το μέγεθος της κοιλιάς του διογκώνεται.

Το δέρμα του είναι ελαστικό. Τρέφεται με αίμα που απορροφά από το δέρμα των θηλαστικών, στα οποία παρασιτεί. Βγαίνει δύσκολα όταν προσκολλάται πάνω στο δέρμα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κουονύπια

Το κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο. Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά και όπου υπάρχει αρκετή υγρασία.

Μερικά από τα είδη κουνουπιών είναι φορείς της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας.

Τα συνεργεία απεντομώσεων της εταιρείας αποτελούνται από ειδικευμένο προσωπικό, διαθέτουν σκευάσματα νέας γενιάς, προκειμένου να ελέγξουν και να καταπολεμήσουν τον πληθυσμό των κουνουπιών.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για σφήκες

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε αντίθεση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, ακόμη και των μελισσών.

Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Οι σφήκες δημιουργούν φωλιές που μοιάζουν με εξάγωνα κελιά όπως και οι μέλισσες.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κοριούς

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμε από άλλον μολυσμένο χώρο. Η συχνότερη περίπτωση μεταφοράς κοριών είναι από στρατευμένα άτομα.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Ένδειξη ύπαρξης κοριών σε ένα σπίτι ή σε στρώμα είναι τα τσιμπήματα στους ανθρώπους που οπτικά διακρίνονται σε σειρά πάνω στην επιφάνεια του δέρματος. Οι κοριοί αποβάλλουν από το οπίσθιο μέρος υπολείμματα αιμοσφαιρίνης μαύρου χρώματος μετά από κάθε αιμομύζηση.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ψύλλους

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.

Ο ψύλλος έχει εμφανώς μεγαλύτερα πίσω πόδια από τα μπροστινά, δίνοντας του την δυνατότητα για πολύ μεγάλα άλματα που είναι έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το σώμα τους.

Αυτό διευκολύνει τον ψύλλο να βρει ξενιστή που θα του διασφαλίσει την τροφή του(αίμα).

Ο ψύλλος είναι επικίνδυνο παράσιτο διότι μεταφέρει ασθένειες, κάποιες σοβαρές και κάποιες λιγότερο τόσο για τα ζώα όσο και για τον άνθρωπο.

Δες περισσότερα…

Απεντόμωση ακάρεων

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε απεντομώσεις για ακάρεα & απολυμάνσεις για ακάρεα με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης με ISO: 9001

Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση ακάρεων ή την απολύμανση για ακάρεα στον χώρο σου για να απαλλαγείς οριστικά από τα ακάρεα στο στρώμα, τον καναπέ ή τις κουρτίνες

Δείτε τιμές

Απεντόμωση ακάρεων & απολύμανση ακάρεων με πολύ οικονομικές τιμές

Ασφαλής & οικολογικές απεντομώσεις ακάρεων

Για τις απεντομώσεις ακάρεων & τις απολυμάνσεις ακάρεων διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.
Επιλέγουμε για την απεντόμωση ακάρεων σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Εμπειρία

Είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει αρκετές χιλιάδες απεντομώσεις για ακάρεα & απολυμάνσεις για ακάρεα

Σύνηθες διαδικασία απεντόμωσης ακάρεων

Στην απεντόμωση ακάρεων διοχετεύεται ειδικό διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπως κρεβάτια, στρώματα, καναπέδες, κουρτίνες κλπ. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει όπου υπάρχουν πιθανές εστίες ακάρεων .
Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απεντόμωση ακάρεων, γίνεται χρήση ειδικών σκευασμάτων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τα ακάρεα χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση ακάρεων.

Εκπαιδεύουμε  τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις ακάρεων στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών