Απεντόμωση ψύλλων & Απολύμανση ψύλλων

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην απεντόμωση ψύλλων & απολύμανση ψύλλων από το 1995, με πολύ οικονομικές τιμές

Η αποτελεσματική απεντόμωση ψύλλων αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Οικονομικές τιμές

Ψύλλος: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση ψύλλων & την απολύμανση ψύλλων, και οι οικονομικές τιμές.

Ο ψύλλος εξαπλώνεται ραγδαία

Η εξάπλωση του πληθυσμού των ψύλλων είναι ραγδαία και αν δεν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα το πρόβλημα θα είναι σύντομα εκτός ελέγχου..

Απεντόμωση ψύλλος

Προσβολή από ψύλλους

Όλοι οι χώροι είναι πιθανοί “στόχοι” των ψύλλων, χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από ψύλλους.

Ενδείξεις ύπαρξης ψύλλων

Ενδείξεις ότι o χώρος έχει προσβληθεί από ψύλλους είναι τα τσιμπήματα που θα εντοπίσουμε στο σώμα μας.

Οικολογική απεντόμωση ψύλλων

Η οικολογική απεντόμωση ψύλλων και η απολύμανση ψύλλων με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE , η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση ψύλλων και την απολύμανση ψύλλων είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και  φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Αντιμετώπιση ψύλλων

Στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται “θαύματα” για την αντιμετώπιση ψύλλων, οι ειδικοί επιμένουν πως δεν θα πρέπει να το επιχειρήσετε μόνοι σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα και θα κάνει πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

Η αντιμετώπιση από προσβολή ψύλλων θα πρέπει να είναι άμεση. Η απεντόμωση ψύλλων – απολύμανση ψύλλων πρέπει να περιλαμβάνει εξάλειψη των ενηλίκων εντόμων καθώς και των προνυμφών. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τους ψύλλους τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτούς.

Απεντόμωση ψύλλων & απολύμανση ψύλλων: έχεις απορίες;

Ψύλλος: Χαρακτηριστικά ψύλλου

Ο ψύλλος έχει μέγεθος από 1,5 έως 3,3 χιλιοστά, δεν έχει μάτια, το χρώμα του είναι καφέ, και έχει μυζητικά όργανα στο στόμα, τα οποία του επιτρέπουν να μασά. Τα ενήλικα έντομα τρέφονται με αίμα ενώ οι προνύμφες τρέφονται με οργανικές ύλες μεταξύ των οποίων και τα περιττώματα των ενήλικων ψύλλων.

Το κεφάλι τους έχει κεραίες και το κυρίως σώμα τους είναι πιεσμένο πλευρικά, η συγκεκριμένη μορφολογία του σώματος δίνει την δυνατότητα στον ψύλλο να κινείτε με μεγάλη ευκολία.

Τα πίσω πόδια τους είναι μακριά, για να μπορούν να εκτελούν μεγάλα άλματα που μπορούν να φτάνουν μέχρι και 200 φορές το ύψος του σώματός τους, κάτι το οποίο τους καθιστά τους καλύτερους άλτες ανάμεσα σε όλα τα γνωστά έντομα σε σχέση με το μέγεθος του σώματός τους.

Η νύμφη μετά ένα γεύμα αίματος έχει φωτεινό κόκκινο χρώμα στην κοιλιά που είναι ημιδιάφανη, όταν χωνεύει επανέρχεται σε σκούρο καφέ και γίνεται ξανά μαύρο.

Επίσης το σώμα τους είναι στιλπνό και καλύπτεται από πολλές τρίχες και μικρά αγκάθια, τα οποία έχουν κατεύθυνση προς τα πίσω και βοηθούν μεταξύ άλλων τις κινήσεις του ψύλλου στον ξενιστή.

Οι ψύλλοι “αγαπάνε” τα κατοικίδια.

Απεντόμωση ψύλλων - Απολύμανση ψύλλων - απεντομώσεις ψύλλων - Απολυμάνσεις ψύλλων - απεντομώσεις ψύλλων αθήνα - απολυμάνσεις ψύλλων αθήνα Ψύλλοι

Απεντόμωση ψύλλων : Εφαρμογές

Για την απεντόμωση ψύλλων – Απολύμανση ψύλλων απαιτούνται παραπάνω από μία εφαρμογές.

Μετά από την διαπίστωση ύπαρξης ψύλλων στον χώρο, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εταιρεία απεντόμωσης με ειδίκευση στην αντιμετώπιση ψύλλων για να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την απεντόμωση ψύλλων(αντιμετώπιση ψύλλων), είναι νέας γενιάς και φέρουν έγκριση για κατοικημένους χώρους, είναι οικολογικά και φιλικά στον άνθρωπο και στα κατοικίδια.

Πολύτιμη είναι και η δική σας καλή συνεργασία ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Απεντόμωση Ψύλλων: Πως μεταφέρονται

Οι ψύλλοι μεταφέρονται κυρίως στο χώρο μέσω των κατοικίδιων (κυρίως από γάτες, ποντίκια ή σκύλους).
Τα ζώα αυτά λειτουργούν ως ξενιστές για τους ψύλλους και στην συνέχεια τα ενήλικα εστιάζουν την τροφική τους δραστηριότητα σε άλλους ξενιστές οι οποίοι βρίσκονται μέσα στον χώρο.

Προσοχή.. Ο ψύλλος πολλαπλασιάζεται με πολύ ταχείς ρυθμούς,  όταν βγει από το κουκούλι του σε 24 – 48 ώρες έχει την ικανότητα να γεννήσει αυγά, είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει ο έλεγχος και να έχουμε ραγδαία εξάπλωση του πληθυσμού στον χώρο.

Απεντόμωση ψύλλων - Απολύμανση ψύλλων - απεντομώσεις ψύλλων - Απολυμάνσεις ψύλλων - απεντομώσεις ψύλλων αθήνα - απολυμάνσεις ψύλλων αθήνα Ψύλλοι

Απεντόμωση ψύλλων & απολύμανση ψύλλων: έχεις ακόμη απορίες;

Επικίνδυνο έντομο

Οι ψύλλοι είναι επικίνδυνα έντομα, μεταδίδουν σοβαρές ασθένειες τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα ζώα.

1. Οι ψύλλοι μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες.

2. Ο πιο επικίνδυνος ψύλλος είναι ο ψύλλος της γάτας

3. Το σάλιο του ψύλλου περιέχει ουσίες που είναι ερεθιστικές ή αλλεργιογόνες.

4. Οι ψύλλοι μπορούν να επιβιώσουν αρκετές εβδομάδες μεταξύ των γευμάτων τους

5. Τα συμπτώματα τα οποία εμφανίζονται στην επιδερμίδα μετά από τσίμπημα ψύλλου είναι αρκετά ενοχλητικά.

Τσιμπήματα από ψύλλους

Οι ψύλλοι είναι ικανοί να προκαλέσουν σοβαρές δερματικές ασθένειες στα κατοικίδιά αλλά και στους ανθρώπους. Το σάλιο του ψύλλου περιέχει ορισμένες ουσίες που μπορεί να είναι ερεθιστικές ή αλλεργιογόνες.Απεντόμωση ψύλλων - καταπολέμηση ψύλλωνΤο πιο επικίνδυνο παράσιτο είναι ο ψύλλος των γάτων. Οι ψύλλοι θεωρούνται επικίνδυνα έντομα διότι μεταδίδουν ασθένειες επικίνδυνες τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα ζώα.

Οι ενήλικες ψύλλοι βγαίνουν από το κουκούλι τους και επιτίθενται στον ξενιστή τους, όταν ανιχνεύουν την παρουσία τους στον χώρο είτε από την θερμότητα του σώματός τους ή από την κίνηση που προκαλεί κραδασμούς. Προσελκύονται από δονήσεις του εδάφους και από την απελευθέρωση του διοξειδίου του άνθρακα (των ξενιστών του). Οι ψύλλοι μπορούν να επιβιώσουν αρκετές εβδομάδες μεταξύ των γευμάτων τους.Οι ψύλλοι επιτίθενται στους ανθρώπους όταν στον ευρύτερο χώρο δεν υπάρχουν άλλοι ξενιστές όπως γάτες και σκύλοι.

Τα συμπτώματα τα οποία εμφανίζονται στην επιδερμίδα μετά από τσίμπημα ψύλλου είναι αρκετά ενοχλητικά. Μπορεί να γίνουν αντιληπτά μετά από μερικές ώρες και συνήθως εμφανίζονται κατά ομάδες τριών η τεσσάρων τσιμπημάτων. Τα τσιμπήματα μοιάζουν με μικρά κόκκινα σπυράκια. Υπάρχει συχνά πρήξιμο και κνησμός στην περιοχή και κάποιες φορές μέχρι και αιμορραγία. Η περιοχή αυτή του σώματος ,μπορεί να μολυνθεί μετά από παρατεταμένο ξύσιμο. Οι ψύλλοι συνήθως τσιμπάνε στα πόδια (κυρίως στα γόνατα και στους αστραγάλους), γύρω από την μέση και στους αγκώνες μας.

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Απεντομώσεις για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Τα μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες από μερικές δεκάδες έως και χιλιάδες.

Τα μυρμήγκια κατασκευάζουν φωλιές είτε υπόγειες, είτε επάνω σε δέντρα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων θα πρέπει να γίνονται προληπτικά (2) δύο φορές το έτος για να διασφαλίζουμε ένα υγειές και προστατευμένο περιβάλλον τόσο από ασθένειες όσο και από αλλοιώσεις.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για την απεντόμωση των κατσαρίδων βασίζετε σε σκευάσματα τα οποία η χρήση είναι απόλυτα ασφαλή τόσο για το αστικό περιβάλλον όσο και το περιβάλλον το οποίο εκτελούνται οι απεντομώσεις

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες. Στην περίπτωση που έχει τραφεί το μέγεθος της κοιλιάς του διογκώνεται.

Το δέρμα του είναι ελαστικό. Τρέφεται με αίμα που απορροφά από το δέρμα των θηλαστικών, στα οποία παρασιτεί. Βγαίνει δύσκολα όταν προσκολλάται πάνω στο δέρμα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κουονύπια

Το κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο. Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά και όπου υπάρχει αρκετή υγρασία.

Μερικά από τα είδη κουνουπιών είναι φορείς της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας.

Τα συνεργεία απεντομώσεων της εταιρείας αποτελούνται από ειδικευμένο προσωπικό, διαθέτουν σκευάσματα νέας γενιάς, προκειμένου να ελέγξουν και να καταπολεμήσουν τον πληθυσμό των κουνουπιών.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για σφήκες

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε αντίθεση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, ακόμη και των μελισσών.

Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Οι σφήκες δημιουργούν φωλιές που μοιάζουν με εξάγωνα κελιά όπως και οι μέλισσες.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κοριούς

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμε από άλλον μολυσμένο χώρο. Η συχνότερη περίπτωση μεταφοράς κοριών είναι από στρατευμένα άτομα.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Ένδειξη ύπαρξης κοριών σε ένα σπίτι ή σε στρώμα είναι τα τσιμπήματα στους ανθρώπους που οπτικά διακρίνονται σε σειρά πάνω στην επιφάνεια του δέρματος. Οι κοριοί αποβάλλουν από το οπίσθιο μέρος υπολείμματα αιμοσφαιρίνης μαύρου χρώματος μετά από κάθε αιμομύζηση.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Το πιο σύνηθες σύμπτωμα ύπαρξης ακάρεων στο χώρο μας είναι οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούν όπως η αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα και δερματίτιδα.

Έχουν καταγραφεί περίπου τα 48.200 είδη ακάρεων από το σύνολο του ενός εκατομμυρίου ειδών που ζουν σήμερα.

Δες περισσότερα…

Απεντόμωση ψύλλων

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε απεντομώσεις ψύλλων & απολυμάνσεις ψύλλων με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης με ISO: 9001

Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση ψύλλων ή την απολύμανση ψύλλων στον χώρο σου για να απαλλαγείς οριστικά από τους ψύλλους

Δείτε τιμές

Απεντόμωση ψύλλων & απολύμανση ψύλλων με πολύ οικονομικές τιμές

Ασφαλείς & οικολογικές απεντομώσεις ψύλλων

Για τις απεντομώσεις ψύλλων & τις απολυμάνσεις ψύλλων διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Επιλέγουμε για την απεντόμωση ψύλλων σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Εμπειρία

Είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει περισσότερες από 60.000 απεντομώσεις ψύλλων & απολυμάνσεις ψύλλων

Σύνηθες διαδικασία απεντόμωσης ψύλλων

Στην απεντόμωση ψύλλων διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου οι ψύλλοι κατοικούν ή αναπηδούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε αυλές, υπόγεια και γενικά όπου υπάρχουν πιθανές εστίες ψύλλων .
Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απεντόμωση ψύλλων , γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τους ψύλλους χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση ψύλλων.

Εκπαιδεύουμε  τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις ψύλλων στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών

Πως μας "επισκέπτονται" οι ψύλλοι ?

Κατοικίδια Οι σύνηθες ύποπτη είναι τα κατοικίδια μας, ο σκύλος ή γάτα, Τους θερινούς μήνες τα κατοικίδια μεταφέρουν ψύλλους συνήθως μετά από την βόλτα στο πάρκο ή την εξοχή. Η απεντόμωση ψύλλων γίνετε μετά από την εμφάνιση του παρασίτου, προληπτικές απεντομώσεις ψύλλων δεν γίνονται .

Κοπριά Όσοι από εμάς είμαστε λάτρεις της κηπουρικής, τους καλοκαιρινούς μήνες θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζουμε κοπριά για τις γλάστρες ή τον κήπο, είναι σύνηθες φαινόμενο η μεταφορά ψύλλων από την κοπριά.

Ποντίκια Οι ψύλλοι μεταφέρονται και από τους ποντικούς, κάνετε προληπτική μυοκτονία στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο για την εξόντωση των ποντικιών.

Τι είναι οι ψύλλοι ?

Οι ψύλλοι είναι μικρά, άπτερα αρθρόποδα έντομα, καφέ ή κοκκινωπού χρώματος, με επίπεδο σώμα, που τρέφονται με αίμα από πτηνά και θηλαστικά (σκύλους, γάτες, τρωκτικά), συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Κοινό χαρακτηριστικό των ψύλλων είναι ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν μεγάλα άλματα αναλογικά με το μέγεθός τους, έως και 20 εκ. καθέτως ή έως και 40 εκ. οριζοντίως.

Απεντόμωση ψύλλων με την FAST SERVICE

Γρήγορα και υπεύθυνα Ο ψύλλος πολλαπλασιάζεται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς, η απεντόμωση ψύλλων θα πρέπει να είναι άμεση και με αποτέλεσμα, η εταιρεία διενεργεί απεντομώσεις ψύλλων άμεσα υπεύθυνα και με οριστικό αποτέλεσμα.

Οικονομικές τιμές Απεντομώσεις ψύλλων με οικονομικές τιμές και αποτέλεσμα, η FAST SERVICE διενεργεί απεντομώσεις ψύλλων για περισσότερα από 20 χρόνια με χαμηλές τιμές και ιδικά πρωτόκολλα καταπολέμησης