Ψύλλοι: Απεντόμωση ψύλλων – Απολύμανση ψύλλων

    Ψύλλος: Απεντόμωση ψύλλων στην Αθήνα οριστική λύση στο πρόβλημα !!!

Απεντόμωση ψύλλων – Απολύμανση ψύλλων με φθηνές τιμές

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Πειραιά στην απεντόμωση ψύλλων & απολύμανση ψύλλων από το 1995, με πολύ οικονομικές τιμές

Η αποτελεσματική απεντόμωση ψύλλων αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό

Οικονομικές τιμές Ψύλλος: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση ψύλλων & την απολύμανση ψύλλων, και οι οικονομικές τιμές, μέλημα μας είναι η άμεση αντιμετώπιση των ψύλλων σε σπίτια, αποθήκες, στάβλους, γρασίδι, πάρκα κ.α Απολύμανση ψύλλων στην Αθήνα και η οριστική καταπολέμηση τους.

      Τιμοκατάλογος

Ο ψύλλος εξαπλώνεται ραγδαία Η εξάπλωση του πληθυσμού των ψύλλων είναι ραγδαία και αν δεν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα το πρόβλημα θα είναι σύντομα εκτός ελέγχου, ο ψεκασμός για ψύλλους λύνει οριστικά το πρόβλημα.

Τα αυγά του ψύλλου θα εκκολαφθούν στο έδαφος σε σχισμές, ρωγμές, χαλιά, ταπετσαρίες κ.α. Τα περισσότερα αυγά αναλόγως των καιρικών συνθηκών εκκολάπτονται μέσα σε δύο εβδομάδες.

Οι ψύλλοι “αγαπάνε” τα κατοικίδια, δείξτε μεγάλη προσοχή μετά από την βόλτα στο πάρκο…

Η επιβίωση των ψύλλων εξαρτάται από το αν θα λάβουν γεύμα αίματος ή όχι. Έτσι, Απολυμάνσεις ψύλλων Αθήνα - Απεντομώσεις ψύλλων Αθήνα τις περισσότερες φορές εισέρχονται σε μια κατοικία μέσω των κατοικίδιων ή άλλων θηλαστικών. Συχνά ο ψύλλος όταν δεν υπάρχει πλέον ο ξενιστής που συνήθως τρέφετε, εστιάζει την τροφική τους δραστηριότητα σε άλλους ξενιστές εντός του σπιτιού

Προσβολή από ψύλλους Ο ψύλλος όλους τους χώρους τους έχει για πιθανούς “στόχους”, χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από ψύλλους.

Ενδείξεις ύπαρξης ψύλλων Ενδείξεις ότι o χώρος έχει προσβληθεί από ψύλλους είναι τα τσιμπήματα που θα εντοπίσουμε στο σώμα μας.

    Απεντόμωση ψύλλων – Απολύμανση ψύλλων με πιστοποίηση ISO:9001

Οικολογική απεντόμωση ψύλλων

Η οικολογική απεντόμωση ψύλλων και η απολύμανση ψύλλων με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE, η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων για τον ψύλλο γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση ψύλλων και την απολύμανση ψύλλων είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και  φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Απεντόμωση ψύλλων & απολύμανση ψύλλων με οικολογικά και πιστοποιημένα εντομοκτόνα

Αντιμετώπιση ψύλλων – ψεκασμός για ψύλλους

Στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται “θαύματα” για την αντιμετώπιση ψύλλων, οι ειδικοί επιμένουν πως δεν θα πρέπει να επιχειρήσετε μόνοι σας την απολύμανση ψύλλων. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα και θα κάνει πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

Η αντιμετώπιση από προσβολή ψύλλων θα πρέπει να είναι άμεση. Η απεντόμωση ψύλλων – απολύμανση ψύλλων πρέπει να περιλαμβάνει εξάλειψη των ενηλίκων εντόμων καθώς και των προνυμφών. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τους ψύλλους τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτούς.

Απεντόμωση ψύλλων & απολύμανση ψύλλων

Ψύλλος: Χαρακτηριστικά ψύλλου

Ο ψύλλος έχει μέγεθος από 1,5 έως 3,3 χιλιοστά, δεν έχει μάτια, το χρώμα του είναι καφέ, και έχει μυζητικά όργανα στο στόμα, τα οποία του επιτρέπουν να μασά. Τα ενήλικα έντομα τρέφονται με αίμα ενώ οι προνύμφες τρέφονται Απεντόμωση ψύλλων - Απολύμανση ψύλλων - Ψύλλος με οργανικές ύλες μεταξύ των οποίων και τα περιττώματα των ενήλικων ψύλλων.

Ο ψύλλος στο κεφάλι του έχει κεραίες και το κυρίως σώμα τους είναι πιεσμένο πλευρικά. Τα πίσω πόδια τους είναι μακριά, για να μπορούν να εκτελούν μεγάλα άλματα, η συγκεκριμένη μορφολογία του σώματος δίνει την δυνατότητα στον ψύλλο να κινείτε με μεγάλη ευκολία.

Ο ψύλλος έχει σώμα στιλπνό και καλύπτεται από πολλές τρίχες και μικρά αγκάθια, τα οποία έχουν κατεύθυνση προς τα πίσω και βοηθούν μεταξύ άλλων τις κινήσεις του ψύλλου στον ξενιστή.

Απολυμάνσεις ψύλλων άμεσα και με αποτέλεσμα

    Ο ψύλλος αγαπά τα κατοικίδια  τον σκύλο και την γάτα.

Ψύλλος: Απεντόμωση ψύλλων & Εφαρμογές

Για την απεντόμωση ψύλλων – Απολύμανση ψύλλων απαιτούνται παραπάνω από μία εφαρμογές.

Μετά από την διαπίστωση ύπαρξης ψύλλων στον χώρο, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εταιρεία απεντόμωσης με ειδίκευση στην αντιμετώπιση ψύλλων για να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την απεντόμωση ψύλλων – απολύμανση ψύλλων, είναι νέας γενιάς και φέρουν έγκριση για κατοικημένους χώρους, είναι οικολογικά και φιλικά στον άνθρωπο και στα κατοικίδια.

Πολύτιμη είναι και η δική σας καλή συνεργασία ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Απεντόμωση Ψύλλων: Πως μεταφέρονται

Ο ψύλλος μεταφέρετε κυρίως στο χώρο μέσω των κατοικίδιων (κυρίως από γάτες, ποντίκια ή σκύλους), τα ζώα αυτά λειτουργούν ως ξενιστές για τον ψύλλο.

Προσοχή.. Ο ψύλλος πολλαπλασιάζεται με πολύ ταχείς ρυθμούς,  όταν βγει από το κουκούλι του σε 24 – 48 ώρες έχει την ικανότητα να γεννήσει αυγά, είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει ο έλεγχος και να έχουμε ραγδαία εξάπλωση του πληθυσμού στον χώρο.

Απεντόμωση ψύλλων & απολύμανση ψύλλων

Επικίνδυνο έντομο

Ο ψύλλος είναι επικίνδυνο έντομο, μεταδίδει σοβαρές ασθένειες τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα ζώα.

1. Ο ψύλλος μεταφέρει επικίνδυνες ασθένειες.

2. Ο πιο επικίνδυνος ψύλλος είναι ο ψύλλος της γάτας.

3. Το σάλιο του ψύλλου περιέχει ουσίες που είναι ερεθιστικές ή αλλεργιογόνες

4. Ο ψύλλος μπορεί να επιβιώσει αρκετές εβδομάδες μεταξύ των γευμάτων του

5. Τα συμπτώματα τα οποία εμφανίζονται στην επιδερμίδα μετά από τσίμπημα ψύλλου είναι αρκετά ενοχλητικά.

Η απεντόμωση ψύλλων – απολύμανση ψύλλων καταπολεμά οριστικά το παράσιτο σε όλα τα στάδια του.

Τσιμπήματα από ψύλλους

Ο ψύλλος είναι ικανός να προκαλέσει σοβαρές δερματικές ασθένειες στα κατοικίδια και στους ανθρώπους. Το σάλιο του ψύλλου περιέχει ουσίες που μπορεί να είναι ερεθιστικές ή αλλεργιογόνες. Ψύλλοι - Ψύλλος Απεντόμωση ψύλλων & Απολύμανση ψύλλων σε Αθήνα & Πειραιάς με χαμηλές τιμές Επικίνδυνο παράσιτο είναι ο ψύλλος των γάτων. Οι ψύλλοι θεωρούνται επικίνδυνα έντομα διότι μεταδίδουν ασθένειες στον άνθρωπο και στα ζώα.

Τα συμπτώματα τα οποία εμφανίζονται στην επιδερμίδα μετά από τσίμπημα ψύλλου είναι ενοχλητικά. Γίνονται αντιληπτά σε μερικές ώρες και συνήθως εμφανίζονται κατά ομάδες τριών η τεσσάρων τσιμπημάτων. Τα τσιμπήματα μοιάζουν με μικρά κόκκινα σπυράκια. Υπάρχει συχνά πρήξιμο και κνησμός στην περιοχή. Οι ψύλλοι συνήθως τσιμπάνε στα πόδια (κυρίως στα γόνατα και στους αστραγάλους), γύρω από την μέση και στους αγκώνες μας.

Η απεντόμωση ψύλλων – απολύμανση ψύλλων γίνετε άμεσα εάν αντιληφθούμε ψύλλους στον χώρο μας

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Απεντομώσεις για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων θα πρέπει να γίνονται προληπτικά (2) δύο φορές το έτος για να διασφαλίζουμε ένα υγειές και προστατευμένο περιβάλλον τόσο από ασθένειες όσο και από αλλοιώσεις.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες. Στην περίπτωση που έχει τραφεί το μέγεθος της κοιλιάς του διογκώνεται.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κουονύπια

Το κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο. Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά και όπου υπάρχει αρκετή υγρασία.

Μερικά από τα είδη κουνουπιών είναι φορείς της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για σφήκες

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό.

Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα δεν επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Οι σφήκες δημιουργούν φωλιές που μοιάζουν με εξάγωνα κελιά όπως και οι μέλισσες.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κοριούς

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμε από άλλον μολυσμένο χώρο.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Ένδειξη ύπαρξης κοριών σε ένα σπίτι ή σε στρώμα είναι τα τσιμπήματα στους ανθρώπους που οπτικά διακρίνονται σε σειρά πάνω στην επιφάνεια του δέρματος.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Έχουν καταγραφεί περίπου τα 48.200 είδη ακάρεων από το σύνολο του ενός εκατομμυρίου ειδών που ζουν σήμερα.

Δες περισσότερα…

Απεντόμωση ψύλλων συχνές ερωτήσεις

Η διάρκεια της εφαρμογής για την απεντόμωση ψύλλων (απολυμάνσεις ψύλλων) είναι περίπου μισή ώρα για επιφάνεια 140τμ

Η εφαρμογή για την απεντόμωση ψύλλων (απολυμάνσεις ψύλλων) έχει δύο στάδια, τον εντοπισμό και την καταπολέμηση.

Για την απεντόμωση ψύλλων η εταιρεία χρησιμοποιεί εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους

Η απεντόμωση ψύλλων – απολύμανση ψύλλων γίνετε στους χώρους που υπάρχει ή φωλιάζει ο ψύλλος, με ψεκασμό χαμηλής πίεσης.

Στην απεντόμωση ψύλλων χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους, είναι φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια αρκεί να δείξουμε την δέουσα προσοχή στους ψεκασμένους χώρους

Στις απολυμάνσεις ψύλλων ακολουθούμε ειδικά πρωτόκολλα για την προστασία των κατοικίδιων.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι στην απεντόμωση ψύλλων θα χρειασθούν κατ ελάχιστο δύο (2) εφαρμογές, οι ψεκασμοί ολοκληρώνονται σε δύο στάδια και είναι σημαντικό να μην παραληφθεί καμία από τις δύο.

Στις απολυμάνσεις ψύλλων δεν μπορούμε να παραλείψουμε εφαρμογή διότι αυτόματα ακυρώνετε όποιο αποτέλεσμα έχει επιτευχθεί.

Στην διάρκεια που εφαρμόζετε η απεντόμωση ψύλλων δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον μολυσμένο χώρο, είναι σημαντικό να ακολουθείται τις συμβουλές του τεχνικού και επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Στις απολυμάνσεις ψύλλων δίνουμε ειδικό βάρος στην ασφάλεια των ενοίκων και των κατοικίδιων, τα συγκεκριμένα κοκτέιλ εντομοκτόνων που ψεκάζονται εγγυούνται την ασφάλεια των ενοίκων.

Η απεντόμωση ψύλλων έχει ποσοστό επιτυχίας 98%, έχουμε οριστική καταπολέμηση του παρασίτου, βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθείτε τις συμβουλές του τεχνικού προσωπικού.

Στις απολυμάνσεις ψύλλων εντοπίζουμε σε πρώτο στάδιο τις φωλιές των ψύλλων και σε δεύτερο στάδιο γίνετε η καταπολέμηση.

Στην απεντόμωση ψύλλων ή την απολύμανση ψύλλων το κόστος διαφέρει ανάλογα την μόλυνση από τους ψύλλους, και ανάλογα τα τετραγωνικά μέτρα που έχουν μολυνθεί.

Η απεντομώσεις ψύλλων – απολύμανση ψύλλων είναι φιλική στον άνθρωπο στο βαθμό που πληρούνται όλες οι προϋπόθεσης ασφαλείας που θα σας αναφέρει το τεχνικό προσωπικό την ώρα που γίνετε η απολύμανση ψύλλων.

Τόσο στην διάρκεια της εφαρμογής για την απολύμανση ψύλλων όσο και μετά καλό θα είναι να μην υπάρχει παρουσία παιδιών

Η τιμή για την καταπολέμηση των ψύλλων και των κοριών δεν μπορεί να είναι σταθερή, η διαμόρφωση της τιμής οφείλεται σε πολλούς παράγοντες.

Ο πρώτος και βασικότερος παράγοντας που διαμορφώνει την τιμή είναι ο πληθυσμός του εντόμου στον χώρο.

Ο δεύτερος βασικός παράγοντας που επίσης διαμορφώνει την τιμή είναι η διαρρύθμιση του χώρου, εάν βρίσκονται σε εμφανές σημείο, εάν το σημείο έχει εύκολη πρόσβαση κ.α

Ο τρίτος βασικός παράγοντας που και αυτός με την σειρά του διαμορφώνει την τιμή είναι τα κατοικίδια, εάν δηλαδή έχουν καθαριστεί από το παράσιτο.

Είναι βασικό να κατανοήσουμε ότι τόσο η τιμή χρέωσης για την απεντόμωση ψύλλων όσο και η εφαρμογές που εν τέλη θα χρειασθούν είναι πολύ δύσκολο να εκτιμηθούν από την αρχή.

Ενδεικτική τιμή για την απεντόμωση ψύλλων μπορεί να ξεκινά από τα 40 ευρώ

Απεντόμωση ψύλλων – Απολύμανση για ψύλλους

    Απολυμάνσεις ψύλλων δίνουμε λύση στο πρόβλημα !!!

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Ψύλλοι: Διενεργούμε απεντομώσεις ψύλλων & απολυμάνσεις ψύλλων σε Αθήνα, Πειραιά και προάστια με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης με ISO: 9001

Απεντόμωση ψύλλος

Απεντομώσεις ψύλλων (ψεκασμός για ψύλλους) σε σπίτια, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, στάβλους, κήπους, γρασίδι, αποθήκες με αποτέλεσμα

Απεντόμωση ψύλλων.. Εμπιστευτείτε μας !!

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση ψύλλων ή την απολύμανση ψύλλων στον χώρο σου για να απαλλαγείς οριστικά από τους ψύλλους

Ειδικό συνεργείο απολύμανσης ψύλλων έρχεται στον χώρο σου προκειμένου να διενεργηθεί ο ψεκασμός για ψύλλους και να δώσει οριστική και ασφαλής λύση στο πρόβλημα των ψύλλων.

Αναθέστε σε εμάς την απεντόμωση ψύλλων και βρείτε οριστική λύση, άμεσα και οικονομικά.

    Απολυμάνσεις ψύλλων στο σπίτι με οικολογικά εντομοκτόνα

Απεντόμωση ψύλλων.. Δείτε τιμές

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αποτελεσματική και πιστοποιημένη απεντόμωση ψύλλων & απολύμανση ψύλλων σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα, σπίτια, κτίρια, αποθήκες, στάβλους με φθηνές τιμές

Ψύλλοι | Ψύλλος | Απεντόμωση ψύλλων | Απολύμανση ψύλλων | εξόντωση ψύλλων | καταπολέμηση ψύλλων | Αθήνα | Πειραιάς | τιμές

Ψύλλος: Τα τσιμπήματα των ψύλλων δεν είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο, αλλά δεν αφήνουν σημάδια στην επιδερμίδα. Οι ψύλλοι είναι επιθετικά έντομα, και εντοπίζουν από μακριά των ξενιστή τους. Η απεντόμωση για ψύλλους λύνει οριστικά το πρόβλημα.

Ασφαλείς & οικολογικές απεντομώσεις ψύλλων

Για τις απεντομώσεις ψύλλων & τις απολυμάνσεις ψύλλων διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Επιλέγουμε για την απεντόμωση ψύλλων σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

    Προσοχή ο ψύλλος πολλαπλασιάζεται ταχύτατα !!

Απεντόμωση ψύλλων.. έχουμε εμπειρία !!

Για τις απολυμάνσεις ψύλλων είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει περισσότερες από 60.000 απεντομώσεις ψύλλων & απολυμάνσεις ψύλλων, έχουμε την εμπειρία για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, εφαρμόζουμε πρωτόκολλα που εγγυούνται την άμεση και οριστική λύση στους ψύλλους.

Απεντόμωση ψύλλων - Απολύμανση ψύλλων - απεντομώσεις ψύλλων - Απολυμάνσεις ψύλλων - απεντομώσεις ψύλλων αθήνα - απολυμάνσεις ψύλλων αθήνα Ψύλλοι

    Οι ψύλλοι “αγαπάνε” τα κατοικίδια Σκύλους και γάτες

Απεντόμωση ψύλλων.. Διαδικασία

Στην απεντόμωση ψύλλων διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου οι ψύλλοι κατοικούν ή αναπηδούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε αυλές, υπόγεια και γενικά όπου υπάρχουν πιθανές εστίες ψύλλων.

Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απεντόμωση ψύλλων, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τους ψύλλους χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας στην απεντόμωση ψύλλων.

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση ψύλλων.

Εκπαιδεύουμε τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις ψύλλων στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση ψύλλων και την απολύμανση ψύλλων είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Απεντόμωση ψύλλων - Απολύμανση ψύλλων - απεντομώσεις ψύλλων - Απολυμάνσεις ψύλλων - απεντομώσεις ψύλλων αθήνα - απολυμάνσεις ψύλλων αθήνα Ψύλλοι

Ο ψύλλος έχει μέγεθος από 1,5 έως 3,3 χιλιοστά, δεν έχει μάτια, το χρώμα του είναι καφέ, και έχει μυζητικά όργανα στο στόμα, τα οποία του επιτρέπουν να μασά. Η απεντόμωση ψύλλων – απολύμανση ψύλλων τον καταπολεμά σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του.

    Ο ψύλλος γεννά έως  50 αυγά ημερησίως.

Ψύλλος.. επικίνδυνο έντομο.

Ο ψύλλος είναι επικίνδυνο έντομο, μεταδίδει σοβαρές ασθένειες τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα ζώα.

  • Ο ψύλλος μεταφέρει επικίνδυνες ασθένειες.
  • Ο πιο επικίνδυνος ψύλλος είναι ο ψύλλος της γάτας.
  • Το σάλιο του ψύλλου περιέχει ουσίες που είναι ερεθιστικές ή αλλεργιογόνες.
  • Ο ψύλλος μπορεί να επιβιώσει αρκετές εβδομάδες μεταξύ των γευμάτων του.
  • Τα συμπτώματα τα οποία εμφανίζονται στην επιδερμίδα μετά από τσίμπημα ψύλλου είναι αρκετά ενοχλητικά.

Ψύλλος: Διενεργείστε απεντόμωση ψύλλων – απολύμανση ψύλλων αμέσως μετά την εμφάνιση του εντόμου.

    Απεντόμωση ψύλλων – απολύμανση ψύλλων  συχνές ερωτήσεις πελατών.

Η διάρκεια της εφαρμογής για την απεντόμωση ψύλλων (απολυμάνσεις ψύλλων) είναι περίπου μισή ώρα για επιφάνεια 140τμ

Η εφαρμογή για την απεντόμωση ψύλλων (απολυμάνσεις ψύλλων) έχει δύο στάδια, τον εντοπισμό και την καταπολέμηση.

Για την απεντόμωση ψύλλων η εταιρεία χρησιμοποιεί εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους

Η απεντόμωση ψύλλων γίνετε στους χώρους που υπάρχουν ή φωλιάζουν οι ψύλλοι, με ψεκασμό χαμηλής πίεσης.

Στην απεντόμωση ψύλλων χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους, είναι φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια αρκεί να δείξουμε την δέουσα προσοχή στους ψεκασμένους χώρους

Στις απολυμάνσεις ψύλλων ακολουθούμε ειδικά πρωτόκολλα για την προστασία των κατοικίδιων.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι στην απεντόμωση ψύλλων θα χρειασθούν κατ ελάχιστο δύο (2) εφαρμογές, οι ψεκασμοί ολοκληρώνονται σε δύο στάδια και είναι σημαντικό να μην παραληφθεί καμία από τις δύο.

Στις απολυμάνσεις ψύλλων δεν μπορούμε να παραλείψουμε εφαρμογή διότι αυτόματα ακυρώνετε όποιο αποτέλεσμα έχει επιτευχθεί.

Στην διάρκεια που εφαρμόζετε η απεντόμωση ψύλλων δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον μολυσμένο χώρο, είναι σημαντικό να ακολουθείται τις συμβουλές του τεχνικού και επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Στις απολυμάνσεις ψύλλων δίνουμε ειδικό βάρος στην ασφάλεια των ενοίκων και των κατοικίδιων, τα συγκεκριμένα κοκτέιλ εντομοκτόνων που ψεκάζονται εγγυούνται την ασφάλεια των ενοίκων.

Η απεντόμωση ψύλλων έχει ποσοστό επιτυχίας 98%, έχουμε οριστική καταπολέμηση του παρασίτου, βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθείτε τις συμβουλές του τεχνικού προσωπικού.

Στις απολυμάνσεις ψύλλων εντοπίζουμε σε πρώτο στάδιο τις φωλιές των ψύλλων και σε δεύτερο στάδιο γίνετε η καταπολέμηση.

Στην απεντόμωση ψύλλων ή την απολύμανση ψύλλων το κόστος διαφέρει ανάλογα την μόλυνση από τους ψύλλους, και ανάλογα τα τετραγωνικά μέτρα που έχουν μολυνθεί.

Η τιμή για την καταπολέμηση των ψύλλων και των κοριών δεν μπορεί να είναι σταθερή, η διαμόρφωση της τιμής οφείλεται σε πολλούς παράγοντες.

Ο πρώτος και βασικότερος παράγοντας που διαμορφώνει την τιμή είναι ο πληθυσμός του εντόμου στον χώρο.

Ο δεύτερος βασικός παράγοντας που επίσης διαμορφώνει την τιμή είναι η διαρρύθμιση του χώρου, εάν βρίσκονται σε εμφανές σημείο, εάν το σημείο έχει εύκολη πρόσβαση κ.α

Ο τρίτος βασικός παράγοντας που και αυτός με την σειρά του διαμορφώνει την τιμή είναι τα κατοικίδια, εάν δηλαδή έχουν καθαριστεί από το παράσιτο.

Είναι βασικό να κατανοήσουμε ότι τόσο η τιμή χρέωσης για την απεντόμωση ψύλλων όσο και η εφαρμογές που εν τέλη θα χρειασθούν είναι πολύ δύσκολο να εκτιμηθούν από την αρχή.

Ενδεικτική τιμή για την απεντόμωση ψύλλων μπορεί να ξεκινά από τα 40 ευρώ

Απολυμάνσεις ψύλλων Αθήνα - Απεντομώσεις ψύλλων Αθήνα

Ψύλλος: Η απεντόμωση ψύλλων δεν ενοχλεί τα κατοικίδια

Απολύμανση ψύλλων με οικολογικά εντομοκτόνα

Ψύλλος:Στην απεντόμωση ψύλλων χρησιμοποιούνται οικολογικά εντομοκτόνα

Απεντόμωση ψύλλων - Απολύμανση ψύλλων - Ψύλλος

Ψύλλος: Στην απεντόμωση ψύλλων επιβάλλονται δύο εφαρμογές καταπολέμησης

Πως μας "επισκέπτονται" οι ψύλλοι ?

Κατοικίδια Οι σύνηθες ύποπτη είναι τα κατοικίδια μας, ο σκύλος ή γάτα, Τους θερινούς μήνες τα κατοικίδια μεταφέρουν ψύλλους συνήθως μετά από την βόλτα στο πάρκο ή την εξοχή. Η απεντόμωση ψύλλων γίνετε μετά από την εμφάνιση του παρασίτου, προληπτικές απεντομώσεις ψύλλων δεν γίνονται .

Κοπριά Όσοι από εμάς είμαστε λάτρεις της κηπουρικής, τους καλοκαιρινούς μήνες θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζουμε κοπριά για τις γλάστρες ή τον κήπο, είναι σύνηθες φαινόμενο η μεταφορά ψύλλων από την κοπριά.

Ποντίκια Οι ψύλλοι μεταφέρονται και από τους ποντικούς, κάνετε προληπτική μυοκτονία στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο για την εξόντωση των ποντικιών.

Τι είναι οι ψύλλοι ?

Οι ψύλλοι είναι μικρά, άπτερα αρθρόποδα έντομα, καφέ ή κοκκινωπού χρώματος, με επίπεδο σώμα, που τρέφονται με αίμα από πτηνά και θηλαστικά (σκύλους, γάτες, τρωκτικά), συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Κοινό χαρακτηριστικό των ψύλλων είναι ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν μεγάλα άλματα αναλογικά με το μέγεθός τους, έως και 20 εκ. καθέτως ή έως και 40 εκ. οριζοντίως.

Απεντόμωση ψύλλων με την FAST SERVICE

Γρήγορα και υπεύθυνα Ο ψύλλος πολλαπλασιάζεται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς, η απεντόμωση ψύλλων θα πρέπει να είναι άμεση και με αποτέλεσμα, η εταιρεία διενεργεί απεντομώσεις ψύλλων με οριστικό αποτέλεσμα.

Οικονομικές τιμές Απεντομώσεις ψύλλων με οικονομικές τιμές και αποτέλεσμα, η FAST SERVICE διενεργεί απεντομώσεις ψύλλων για περισσότερα από 20 χρόνια με χαμηλές τιμές και ιδικά πρωτόκολλα καταπολέμησης

Απεντόμωση ψύλλων με παιδιά

Η απεντόμωση ψύλλων - απολύμανση ψύλλων είναι "φιλική" στον άνθρωπο και τα κατοικίδια στον βαθμό που τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας πριν και μετά τον ψεκασμό.

Συστήνουμε στην διάρκεια του ψεκασμού να μην υπάρχει η παρουσία παιδιών και κατοικίδιων..

Ψεκασμός για ψύλλους

Ο ψεκασμός για ψύλλους γίνετε τοπικά, ειδικά στα σημεία που υπάρχει και κινείται το παράσιτο, με οικολογικά εντομοκτόνα γίνετε η καταπολέμηση του ψύλλου.

Με τον εντοπισμό του παρασίτου ο ψεκασμός για ψύλλους θα πρέπει να γίνετε άμεσα, ο ψύλλος αναπαράγεται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς.