Μυοκτονία - Μυοκτονίες

Μυοκτονία – Μυοκτονίες – Ποντίκια – Τιμές 2019-05-29T11:57:50+00:00

Μυοκτονίαμυοκτονίες για ποντίκια & αρουραίους με οικονομικές τιμές

Η FAST SERVICE δραστηριοποιείτε στην μυοκτονία (μυοκτονίες) για ποντίκια & αρουραίους με αξιοπιστία από το 1995 & οικονομικές τιμές

Οικονομικές τιμές

Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η μυοκτονία (μυοκτονίες) για ποντίκια & αρουραίους που εφαρμόζουμε έχουν αποτέλεσμα και συνδυάζονται και με οικονομικές τιμές

Μυοκτονίες στην Αθήνα και τον Πειραιά

Συνεργείο μυοκτονίας

Το συνεργείο μυοκτονία απαρτίζεται από μόνιμα εξειδικευμένα άτομα με μεγάλη γνώση και εμπειρία στις μυοκτονίες

Μυοκτονία - Μυοκτονίες - καταπολέμηση ποντικιών - εξολόθρευση ποντικιών

Προσβολή από ποντίκια

Όλοι οι χώροι στην Αθήνα και τον Πειραιά είναι πιθανοί «στόχοι» από ποντίκια χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από ποντίκια.

Οι κυριότεροι λόγοι για προσβολή από ποντίκια είναι τα τρόφιμα, και οι τρύπες που τυχών υπάρχουν στον χώρο

Μυοκτονία δολωματικοί σταθμοί

Για την μυοκτονία – μυοκτονίες χρησιμοποιούμε δολωματικούς σταθμούς,  είναι πλαστικές θήκες ιδιαίτερα ανθεκτικές από άθραυστο πλαστικό, σε αυτούς τους σταθμούς τοποθετούμαι ποντικοφάρμακο σε κατοικημένους χώρους όπως σπίτια, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, καταστήματα, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.α.
Στην μυοκτονία οι συγκεκριμένοι σταθμοί ασφαλίζουν και καθιστούν αδύνατη την πρόσβαση από ανθρώπους και κατοικίδια στην τοξική ουσία που περιέχουν αφού χρειάζονται ειδικό κλειδί για να ανοίξουν.
Από τις πλαϊνές οπές, επιτρέπουν μόνο στα ποντίκια να εισέλθουν για να φάνε το δόλωμα (ποντικοφάρμακο). Αν χρειαστεί να προσθέσουμε ποντικοφάρμακο ανοίγει με το ειδικό κλειδί.
Οι δολωματικοί σταθμοί, ποντικοφάρμακα που χρησιμοποιούνται για την μυοκτονία σε ποντίκια & αρουραίους, είναι νέας γενιάς, ασφαλή και εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους.
Μυοκτονίες στην Αθήνα και τον Πειραιά
Μυοκτονία - Μυοκτονίε - Δολωματικός σταθμός
Μυοκτονία - Μυοκτονίε - Δολωματικός σταθμός
Μυοκτονία - Μυοκτονίες - Δολωματικός σταθμός
Μυοκτονία - Μυοκτονίες - Δολωματικός σταθμός
Μυοκτονία - Μυοκτονίες - Δολώματα
Μυοκτονία - Μυοκτονίες - Δολώματα

Αξιολογήσεις πελατών

Μυοκτονία: έχεις απορίες; χρειάζεσαι βοήθεια;

Τα ποντίκια μεταφέρουν ασθένειες

Οι επιπτώσεις από δάγκωμα ή επαφή με ποντίκια μπορεί να είναι μέχρι και θανατηφόρες για τον άνθρωπο.

Τα ποντίκια μπορούν να μεταφέρουν πολύ σοβαρές ασθένειες, είτε άμεσα από το δάγκωμα ποντικού στον άνθρωπο, είτε έμμεσα μέσω ορισμένων ξενιστών όπως ο ψύλλος ή μέσω επιμόλυνσης που προκαλούν με τα κόπρανα και τα ούρα τους στα τρόφιμα.

Οι ασθένειες που μπορεί να προέλθουν από τα ποντίκια είναι η λεπτοσπείρωση, ο τυφοειδής πυρετός, η πανώλη, σαλμονέλωση και φυσικά οι τροφικές δηλητηριάσεις.

Τα ποντίκια εκτός από επικίνδυνες ασθένειες μπορούν εύκολα να μεταφέρουν, τόσο σε εμάς, όσο και στον χώρο που βρισκόμαστε διάφορα παράσιτα όπως ψύλλους, τσιμπούρια, και ψείρες.

Αποτελέσματα στις μυοκτονίες

Η μυοκτονία (μυοκτονίες) ποντικιών & αρουραίων απαιτεί εφαρμογές με μεγάλη εξειδίκευση στο αντικείμενο και ταυτόχρονα την εφαρμογή ειδικών και ασφαλών σκευασμάτων.
Σε κάθε μυοκτονία, οι εργαζόμενοι από το συνεργείο μυοκτονίας ερευνούν το χώρο εξονυχιστικά και τοποθετούν δολωματικούς σταθμούς στα σημεία με την καλύτερη αποτελεσματικότητα.
Το αποτέλεσμα στην μυοκτονία είναι άριστο χάρη στο έμπειρο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα σκευάσματα που θα χρησιμοποιηθούν από το συνεργείο μυοκτονίας.
Στην μυοκτονία πολύτιμη είναι επίσης και η δική σου καλή συνεργασία, ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Μυοκτονία: επικοινωνήστε μαζί μας

Μυοκτονία: Πελάτες

Η Εταιρεία εξυπηρετεί με μεγάλη επιτυχία σε μυοκτονίες επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, φούρνους, εστιατόρια, fast food, καφετέριες, μίνι μάρκετ, αλυσίδες καταστημάτων, αποθήκες, οίκους ευγηρίας κ.α
Και ιδιώτες όπως πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, κοινόχρηστους χώρους.

Εμπειρία & εξασφάλιση

 Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία στις μυοκτονίες. ISO 9001
 Διενεργούμαι απολυμάνσεις, απεντομώσεις & μυοκτονίες από το 1995.
Διαθέτουμαι μόνιμο προσωπικό για τις μυοκτονίες.
Τα συνεργεία μυοκτονίας διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό.
Απασχολούμαι μόνιμα επιστήμονες γεωπόνους.

Μυοκτονία: Δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα με ποντίκια

Περισσότερα για ποντίκια

Το ποντίκια είναι μικρά ζώα της κλάσης των θηλαστικών και της τάξης των τρωκτικών.
Τα ποντίκια είναι το πιο γνωστά και το πιο διαδεδομένα τρωκτικά στον κόσμο. Το ποντίκια είναι συνήθως χρώματος γκρι, καφέ και μαύρο. Το μήκος του σώματος ενός ενήλικου ποντικού, κυμαίνεται από 6 έως 10 εκ.
Η ουρά τους συνήθως είναι λίγο μεγαλύτερη από το μισό μήκος του σώματός τους. Τα μουστάκια του ποντικού λειτουργούν σαν όργανα αφής και του δίνουν την πλήρη αίσθηση του χώρου στον οποίο βρίσκεται και κινείται.
Τα ποντίκια είναι αναγκασμένα να ροκανίζουν συνεχώς διότι αν δεν φθείρουν τα δόντια τους (κοπτήρες) αυτά θα τρυπήσουν τον ουρανίσκο τους μεγαλώνοντας.
Τον ποντικό δεν θα πρέπει να τον συγχέουμε με τον μικρό αρουραίο. Τα ποντίκια έχουν χαμηλή όραση και αχρωματοψία αλλά έχουν εξαιρετικά αναπτυγμένη την αίσθηση της οσμής, της γεύσης, της ακοής και της αφής.
Είναι δραστήρια κατά το λυκόφως και τη νύχτα. Είναι παμφάγα, αρχίζουν να αναζητούν την τροφή τους μόλις πέσει το σκοτάδι. Ζουν σε πατριαρχικές οικογενειακές ομάδες.
Τα πιο συνηθισμένα είδη ποντικών είναι το οικιακό ποντίκι, ο καφέ αρουραίος (είναι ο αρουραίος των υπονόμων) και ο μαύρος αρουραίος (είναι ο αρουραίος της οροφής). Το ποντίκι ζει έως δυόμιση χρόνια το πολύ.
Το ποντίκι είναι πολύ γόνιμο, και μπορεί να αναπαραχθεί καθ ‘όλη την διάρκεια του έτους. Το θηλυκό γεννά 4 έως 8 φορές το χρόνο, από 7 έως 10 μικρά κάθε φορά.
Γενετικοί παράγοντες, καθώς και η εύρεση τροφής και η θερμοκρασία μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά το νούμερο αυτό. Τα ποντίκια μπορούν να ζευγαρώσουν σε ηλικία μόλις δύο μηνών και να γεννήσουν τα δικά τους μικρά.

Διενεργούμε μυοκτονίες από το 1995

Τα ποντίκια δημιουργούν αρκετά προβλήματα σε πολλούς τομείς της κοινωνίας όπως η υγεία, η οικονομία και το περιβάλλον.Θεωρούνται υπεύθυνα για πολλές ζημιές που γίνονται σε αγροτικές περιοχές αλλά και σε οικίες.

Είναι πολύ γνωστό πως τα ποντίκια είναι ικανά να καταστρέψουν μεγάλες εκτάσεις καλλιεργούμενων φυτών και κυρίως σιτηρών. Μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές σε αποθήκες τροφίμων.

Μεγάλος είναι και ο αριθμός παγκοσμίως σε θανάτους από μολυσματικές ασθένειες που έχουν μεταφέρει τα ποντίκια.

Πιστοποιημένες μυοκτονίες ISO:9001

Τα ποντίκια έχουν αρκετούς εχθρούς, όπως τη γάτα, τα φίδια, τα πτηνά που περιορίζουν σημαντικά τους πληθυσμούς τους. Ο μεγαλύτερος εχθρός τους όμως είναι ο άνθρωπος που τα εξοντώνει είτε άμεσα (μυοκτονία ποντικιών – μυοκτονία αρουραίων) είτε έμμεσα.
Μέσα στις οικείες, το πιο διαδεδομένο είδος ποντικού είναι ο μικρός οικιακός ποντικός, ενώ στους υπονόμους και στους υπόγειους χώρους, συναντάμε κυρίως τον μεγαλύτερο σε μέγεθος που ονομάζεται Νορβηγικός. Τα ποντίκια προσαρμόζονται εύκολα σε ανθρώπινο περιβάλλον.
Μπορούν και βρίσκουν πολλούς τρόπους για να εισχωρήσουν μέσα σε έναν χώρο, όπως από σωλήνες και από τρύπες μικρές σε μέγεθος. Είναι εξαιρετικά έξυπνα ζώα και διαθέτουν πολύ καλή μνήμη. Έχουν επίσης την ικανότητα να γνωρίζουν κάθε είδους διαδρομή μέσα σε ένα χώρο που θα βρεθούνε, αφού έχουν φροντίσει να τον έχουν εξερευνήσει πρώτα καλά.
Τα ποντίκια μπορούν να περάσουν από άνοιγμα όχι πιο μεγάλο από το πάχος ενός μολυβιού ή το πάχος όσο ενός αντίχειρα, ανάλογα με το είδος του ποντικού.
Η δράση τους αρχίζει συνήθως λίγο μετά αφού πέσει το σκοτάδι. Όταν το περιβάλλον είναι ήρεμο και δεν ενοχλούνται μπορούν να αναζητούν την τροφή τους καθ ’όλη την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Τα ποντίκια σε οικιακούς χώρους μπορούν να καταστρέψουν αλλά και να μολύνουν τα τρόφιμα.
Μπορούν να μασήσουν οποιοδήποτε υλικό όπως ύφασμα, πλαστικό, χαρτί, ξύλα, υφάσματα για να φτιάξουν την φωλιά τους. Είναι ικανά να προκαλέσουν διαρροές σε συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης.
Μπορείτε να λάβετε προληπτικά μέτρα για να μην εισέλθουν μέσα στον χώρο, παίρνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις, όπως το να μονώσετε καλύτερα την οικία αλλά και να κρατάτε καθαρό τον περιβάλλοντα χώρο.
Καλό θα είναι να μην αφήνουμε εκτεθειμένα τρόφιμα μέσα στην οικεία γιατί τα προσελκύει. Καλό είναι να γίνεται συντήρηση των κτιρίων έτσι ώστε να μην βρίσκουν δίοδο τα ποντίκια σε αυτά. Οι αποχετεύσεις θα πρέπει και αυτές να συντηρούνται τακτικά γιατί αποτελούν είσοδο των ποντικών προς τα κτίρια.

Μυοκτονίες με οικολογικά φάρμακα

Πιστοποιημένες μυοκτονίες

 • Αθήνα
 • Αγία Παρασκευή
 • Αγία Βαρβάρα
 • Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι)
 • Άγιοι Ανάργυροι
 • Άγιος Ιωάννης Ρέντης
 • Άγιος Στέφανος
 • Ανάβυσσος
 • Ανθούσα
 • Άνω Λιόσια
 • Αργυρούπολη
 • Ασπρόπυργος
 • Αυλώνας
 • Αρτέμιδα
 • Άνοιξη
 • Αχαρνές (Μενίδι)
 • Αιγάλεω
 • Ακαδημία Πλάτωνος
 • Άλιμος
 • Αμφιάλη
 • Ανθούπολη
 • Αμπελόκηποι
 • Βάρη
 • Βούλα
 • Βουλιαγμένη
 • Βάρκιζα
 • Αμπελόκηποι
 • Βοτανικός
 • Βριλήσσια
 • Βαρυμπόμπη
 • Γαλάτσι
 • Γέρακας

Μυοκτονία: έχεις απορίες; χρειάζεσαι βοήθεια;

Συχνές ερωτήσεις για τις μυοκτονίες

Οι δολωματικοί σταθμοί και το ποντικοφάρμακο για την μυοκτονία σε ποντίκια είναι κατάλληλα και πιστοποιημένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Η μυοκτονία σε ποντίκια ή αρουραίους έχουν μέση χρονική διάρκεια περίπου μισή ώρα.

Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο στο να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά τρωκτικά που έχουν εισβάλει στον χώρο σας. Με καλή συνεργασία και από εσάς, ακολουθώντας τις οδηγίες μας, θα έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Στην μυοκτονία για ποντίκια ή αρουραίους δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο που πραγματοποιείται η εφαρμογή.
Μετά την μυοκτονία θα πρέπει να γίνεται και εφαρμογή απεντόμωσης  & απολύμανση για τυχών μεταφορά ψύλλων ή τσιμπουριών

Για την μυοκτονία ποντικιών & μυοκτονία αρουραίων στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται μια εφαρμογή.

Για την μυοκτονία ποντικιών – μυοκτονία αρουραίων με τηλεφωνική κλήση στην εταιρεία μας μπορείτε να ορίσετε ορισμένη ώρα και ημέρα που σας εξυπηρετεί για την πραγματοποίηση της εφαρμογής στον χώρο.

Ερωτήσεις από πελάτες

Μυοκτονίες – Μυοκτονία: Ποντίκια σε σπίτι

…Νοίκιασα σπίτι και από τότε που ήρθα έχω θέμα με ποντίκια. Στην αυλή υπάρχει φρεάτιο και ο σωλήνας καταλήγει κάτω από τη κουζίνα και ακούω, ειδικά τα βράδια, ποντίκια. Υπάρχει περίπτωση ν’ανοίξουν τρύπα και να τα δω στο σπίτι? Αν κλείσω τα φρεάτια θα απαλλαγώ?

H Μυοκτονία θα κάνει δουλειά? πόσες μυοκτονίες πρέπει να κάνω?

……Για την μυοκτονία χρησιμοποιούμε δολωματικούς σταθμούς. Το συνεργείο μυοκτονίας είναι εξειδικευμένο θα δει τους χώρους που αναφέρεται θα τοποθετήσει δολωματικούς σταθμούς και θα έχετε άριστα αποτελέσματα.

Για αρχή θα τοποθετήσουμε σταθμούς στον χώρο της αυλής, στα φρεάτια. Εντός των σταθμών υπάρχουν ποντικοφάρμακα για να μην ανησυχείτε ο σταθμός ανοίγει με ειδικό κλειδί το οποίο σας παραχωρούμε.

Από την κατανάλωση του ποντικοφάρμακου θα δούμε και των πληθυσμό ποντικών που υπάρχουν.

Εάν κρίνουμε από τις συνηθισμένες μυοκτονίες το πρόβλημα θα έχει λυθεί το αργότερο σε μια εβδομάδα

Μυοκτονίες – Μυοκτονία: Ποντίκια σε κήπο

Έχω πρόβλημα με ποντίκια στον κήπο μου, είναι περίπου 250 τετραγωνικών και βλέπω περιττώματα. Έβαλα κόλλες περιμετρικά αλλά ακόμα δεν έχει πιαστεί κανένα ποντίκι. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα! Πολύ φοβάμαι ότι έχω και πολλούς αρουραίους! έχω 2 μικρά παιδιά που παίζουν στον κήπο θα υπάρξει πρόβλημα?

Στην μυοκτονία οι κόλλες λειτουργούν επικουρικά, συνήθως όταν προσπαθείτε μόνη σας να λύσετε ένα πρόβλημα με ποντίκια το μόνο που καταφέρνετε είναι να σπαταλάτε χρήματα χωρίς αποτέλεσμα.

Στην μυοκτονία απαιτείτε πρωτόκολλο καταπολέμησης με ειδικό χρονοδιάγραμμα, στον κήπο μπορεί να γίνει μυοκτονία με δολωματικούς σταθμούς, που αφενός είναι αποτελεσματικοί αφετέρου είναι ασφαλής για τα παιδάκια που παίζουν στον κήπο

Το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά σε μικρό χρονικό διάστημα, η μόνη υποχρέωση που θα έχετε είναι η καλή συνεργασία μαζί μας

Μυοκτονίες – Μυοκτονία: Ποντίκια σε ντουλάπια

…Μένω Κυψέλη και τις τελευταίες μέρες στο διαμέρισμα που νοικιάζω ακούω θόρυβο τα βράδια μέσα από τα ντουλάπια του νεροχύτη και φοβάμαι πολύ! Χθές μάλιστα βρήκα περιττώματα στον πάγκο της κουζίνας και άρχιζα να καθαρίζω τα πάντα με χλωρίνη. Έχω ένα μικρό παιδάκι 1,5 ετών και δεν ξέρω τι να κάνω! Θέλω κάτι άμεσο και αποτελεσματικό! Μπορείτε να έρθετε σήμερα?

το ότι υπάρχουν ποντίκια στο σπίτι είναι σοβαρό, τα ποντίκια μεταφέρουν ασθένειες σοβαρές και κάποιες θανατηφόρες για τον άνθρωπο (λεπτοσπείρωση), όμως μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι το θέμα σας θα λυθεί άμεσα και οριστικά

Για την συγκεκριμένη μυοκτονία εφαρμόζουμε ειδικό πρωτόκολλο που έχει γρήγορα και οριστικά αποτελέσματα, σας συστήνουμε και εφαρμογή απολύμανσης για την καταπολέμηση μικροβίων και μικροοργανισμών που τυχών έχουν μεταφέρει τα ποντίκια

Σε μυοκτονία – μυοκτονίες εξυπηρετούμε τις περιοχές..

Αθήνα, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Νικόλαος, Αμπελόκηποι, Βοτανικός, Γκύζη, Γουδί, Εξάρχεια, Ιλίσσια, Κεραμεικός, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Νέος Κόσμος, Ομόνοια, Παγκράτι, Πατήσια, Πλάκα, Πολύγωνο, Σεπόλια, Σύνταγμα, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς, Πέραμα, Αρτέμιδα(Λούτσα), Σπάτα, Καλύβια, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Κορωπί, Λαύριο, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Παιανία, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακας, Κάντζα, Ραφήνα, Ντράφι, Πικέρμι, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Αιγάλεω, Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Αχαρνές, Θρακομακεδόνες, Γαλάτσι, Ίλιον, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Περισσός, Πευκάκια, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βύρωνας, Γλυφάδα, Δάφνη, Υμηττός, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος, Νέα Σμύρνη,Παλαιό Φάληρο, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Ροδόπολη, Ηράκλειο, Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι, Παπάγου, Χολαργός, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χαλάνδρι, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα Αττικής

Οικολογικές μυοκτονίες

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε μυοκτονίες με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία στις μυοκτονίες με ISO: 9001

Εμπιστευτείτε μας στις μυοκτονίες σας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την μυοκτονία στο χώρο σου, να απαλλαγείς γρήγορα και χωρίς μεγάλο κόστος από τα ποντίκια

Δείτε τιμές

Μυοκτονία για ποντίκια & αρουραίους με πολύ οικονομικές τιμές

Ασφαλής & οικολογικές μυοκτονίες

Για τις μυοκτονίες διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.
Επιλέγουμε για την μυοκτονία σκευάσματα πιστοποιημένα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Εμπειρία στις μυοκτονίες

Έχουμε διενεργήσει περισσότερες από 130.000 μυοκτονίες

Σύνηθες διαδικασία για την μυοκτονία

Για την μυοκτονία σε ποντίκια ή αρουραίους τοποθετούμε δολωματικούς σταθμούς με ειδικό δόλωμα (ποντικοφάρμακο), η συγκεκριμένη τακτική είναι βασισμένη σε ειδικό πρωτόκολλο αντιμετώπισης τρωκτικών με άριστα αποτελέσματα.

Αξιολογήσεις πελατών

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας στις μυοκτονίες

Η εταιρεία είναι πολύ αυστηρή στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την μυοκτονία χώρων.

Εκπαιδεύει τακτικά το προσωπικό της για να προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματικές μυοκτονίες στους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Κοινόχρηστα πολυκατοικιών Δείτε επίσης.. κοινόχρηστα πολυκατοικιών
Πυροσβεστήρες πυρασφάλεια Δείτε επίσης.. Πυροσβεστήρες πυρασφάλεια
Κεντρική σελίδα FAST SERVICE Κεντρική σελίδα FAST SERVICE
Online κοινόχρηστα Δείτε επίσης.. Online κοινόχρηστα
Απεντομώσεις - μυοκτονίες Δείτε επίσης.. Καυστήρες - Λέβητες - Αυτονομίες
Καλέστε μας
Βρείτε μας