Μυοκτονίες – Μυοκτονία

Από το 1995

Μυοκτονίαμυοκτονίες & καταπολέμηση ποντικιών & αρουραίων με οικονομικές τιμές

Η FAST SERVICE δραστηριοποιείτε στην μυοκτονία (μυοκτονίες) για την καταπολέμηση ποντικιών & αρουραίων με αξιοπιστία από το 1995 με οικονομικές τιμές

Εμπιστεύσου μας…

Από το 1995

ISO 9001

Οικονομικές τιμές

Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η μυοκτονία (μυοκτονίες) καταπολέμηση ποντικιών & αρουραίων που εφαρμόζουμε έχουν αποτέλεσμα και συνδυάζονται και με οικονομικές τιμές

Μυοκτονίες στην Αθήνα και τον Πειραιά

Συνεργείο μυοκτονίας

Το συνεργείο μυοκτονία απαρτίζεται από μόνιμα εξειδικευμένα άτομα με μεγάλη γνώση και εμπειρία στις μυοκτονίες και την καταπολέμηση ποντικιών

Μυοκτονία - Μυοκτονίες - καταπολέμηση ποντικιών - εξολόθρευση ποντικιών

Προσβολή από ποντίκια

Όλοι οι χώροι στην Αθήνα και τον Πειραιά είναι πιθανοί “στόχοι” από ποντίκια χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από ποντίκια.

Οι κυριότεροι λόγοι για προσβολή από ποντίκια είναι τα τρόφιμα, και οι τρύπες που τυχών υπάρχουν στον χώρο

Μυοκτονία δολωματικοί σταθμοί

Ανθεκτικοί δολωματικοί σταθμοί.. σίγουρο αποτέλεσμα

Στις μυοκτονίες για την καταπολέμηση ποντικιών χρησιμοποιούμε δολωματικούς σταθμούς. Είναι πλαστικές θήκες ιδιαίτερα ανθεκτικές από άθραυστο πλαστικό

Στους σταθμούς τοποθετούμαι ποντικοφάρμακο σε κατοικημένους χώρους όπως σπίτια, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, καταστήματα, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.α.

Στην μυοκτονία οι συγκεκριμένοι σταθμοί ασφαλίζουν και καθιστούν αδύνατη την πρόσβαση από ανθρώπους και κατοικίδια στην τοξική ουσία που περιέχουν αφού χρειάζονται ειδικό κλειδί για να ανοίξουν.

Από τις πλαϊνές οπές, επιτρέπουν μόνο στα ποντίκια να εισέλθουν για να φάνε το δόλωμα (ποντικοφάρμακο). Αν χρειαστεί να προσθέσουμε ποντικοφάρμακο ανοίγει με το ειδικό κλειδί.

Οι δολωματικοί σταθμοί, ποντικοφάρμακα που χρησιμοποιούνται για την μυοκτονία σε ποντίκια & αρουραίους, είναι νέας γενιάς, ασφαλή και εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους.

Καταπολέμηση ποντικιών στην Αθήνα και τον Πειραιά

Μυοκτονία - Μυοκτονίε - Δολωματικός σταθμός - καταπολέμηση ποντικιών

Μυοκτονίες: Δολωματικός σταθμός

Μυοκτονία - Μυοκτονίε - Δολωματικός σταθμός - καταπολέμηση ποντικιών

Μυοκτονίες: Δολωματικός σταθμός

Δολώματα ποντικιών

Ισχυρά δολώματα ποντικιών.. Θεαματικά αποτελέσματα

Ισχυρό αντιπηκτικό δόλωμα ποντικιών, ενός γεύματος, πολύ δραστικό (Εγγυημένη σύνθεση).

Είναι κατάλληλο στην μυοκτονία για όλα τα είδη ποντικών ή αρουραίων και χρησιμοποιείται σε οικίες, αποθήκες, δημόσιους χώρους ή χωράφια.

Διατίθεται ετοιμόχρηστο σε μορφή καραμέλας (κόκκινης πάστας) και τοποθετείται εντός των δολωματικών σταθμών πριν την μυοκτονία

Ο δολωματικός σταθμός στην μυοκτονία πωλείτε μαζί με το δόλωμα και τοποθετείτε από τα έμπειρα συνεργεία της εταιρείας σε σημεία που εστιάζετε το πρόβλημα.

Αξιοσημείωτο στην χρήση δολωμάτων στην μυοκτονία είναι ότι οι ψόφιοι ποντικοί δεν μυρίζουν, έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα κακοσμίας ή μικροβίων με την κατάποση των δολωμάτων από τα ποντίκια.

Μυοκτονία: Δολώματα ποντικιών

Μυοκτονία - Μυοκτονίες - Δολώματα ποντικιών

Μυοκτονίες Δολώματα ποντικιών αρουραίων

Μυοκτονίες Δολώματα ποντικιών

Μυοκτονία: έχεις απορίες; χρειάζεσαι βοήθεια;

Τα ποντίκια μεταφέρουν ασθένειες

Οι επιπτώσεις από δάγκωμα ή επαφή με ποντίκια μπορεί να είναι μέχρι και θανατηφόρες για τον άνθρωπο.

Τα ποντίκια μπορούν να μεταφέρουν πολύ σοβαρές ασθένειες, είτε άμεσα από το δάγκωμα ποντικού στον άνθρωπο, είτε έμμεσα μέσω ορισμένων ξενιστών όπως ο ψύλλος ή μέσω επιμόλυνσης που προκαλούν με τα κόπρανα και τα ούρα τους στα τρόφιμα.

Ασθένειες από ποντίκια

Οι ασθένειες που μπορεί να προέλθουν από τα ποντίκια είναι η λεπτοσπείρωση, ο τυφοειδής πυρετός, η πανώλη, σαλμονέλωση και φυσικά οι τροφικές δηλητηριάσεις.

Τα ποντίκια εκτός από επικίνδυνες ασθένειες μπορούν εύκολα να μεταφέρουν, τόσο σε εμάς, όσο και στον χώρο που βρισκόμαστε διάφορα παράσιτα όπως ψύλλους, τσιμπούρια, και ψείρες.

Μετά την μυοκτονία διενεργούμε απεντόμωση για την καταπολέμηση των παρασίτων που μεταφέρουν τα ποντίκια

Αποτελέσματα στις μυοκτονίες

Η μυοκτονία  ποντικιών & αρουραίων απαιτεί εφαρμογές με μεγάλη εξειδίκευση στο αντικείμενο και ταυτόχρονα την εφαρμογή ειδικών και ασφαλών σκευασμάτων.

Στην καταπολέμηση ποντικιών, οι εργαζόμενοι από το συνεργείο μυοκτονίας ερευνούν το χώρο εξονυχιστικά και τοποθετούν δολωματικούς σταθμούς στα σημεία με την καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Εγγυόμαστε το αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα είναι άριστο χάρη στο έμπειρο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα σκευάσματα που θα χρησιμοποιηθούν από το συνεργείο μυοκτονίας.

Στην μυοκτονία πολύτιμη είναι επίσης και η δική σου καλή συνεργασία, ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Μυοκτονία: επικοινωνήστε μαζί μας

Μυοκτονία: Πελάτες

Η Εταιρεία εξυπηρετεί με μεγάλη επιτυχία σε μυοκτονίες επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, φούρνους, εστιατόρια, fast food, καφετέριες, μίνι μάρκετ, αλυσίδες καταστημάτων, αποθήκες, οίκους ευγηρίας κ.α
Και μυοκτονία σε ιδιώτες όπως πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, κοινόχρηστους χώρους.

Εμπειρία & εξασφάλιση

 Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία στις μυοκτονίες. ISO 9001
 Διενεργούμαι απολυμάνσεις, απεντομώσεις & μυοκτονίες από το 1995.
Διαθέτουμαι μόνιμο προσωπικό για τις μυοκτονίες.
Τα συνεργεία μυοκτονίας διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό στην καταπολέμηση ποντικιών.
Απασχολούμαι μόνιμα επιστήμονες γεωπόνους.

Δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα με ποντίκια

Περισσότερα για ποντίκια & μυοκτονίες

Καταπολέμηση ποντικιών

Το ποντίκια είναι μικρά ζώα της κλάσης των θηλαστικών και της τάξης των τρωκτικών.

Τα ποντίκια είναι το πιο γνωστά και το πιο διαδεδομένα τρωκτικά στον κόσμο. Το ποντίκια είναι συνήθως χρώματος γκρι, καφέ και μαύρο. Το μήκος του σώματος ενός ενήλικου ποντικού, κυμαίνεται από 6 έως 10 εκ.

Η ουρά τους συνήθως είναι λίγο μεγαλύτερη από το μισό μήκος του σώματός τους. Τα μουστάκια του ποντικού λειτουργούν σαν όργανα αφής και του δίνουν την πλήρη αίσθηση του χώρου στον οποίο βρίσκεται και κινείται.

Τα ποντίκια είναι αναγκασμένα να ροκανίζουν συνεχώς διότι αν δεν φθείρουν τα δόντια τους (κοπτήρες) αυτά θα τρυπήσουν τον ουρανίσκο τους μεγαλώνοντας.

Είναι δραστήρια κατά το λυκόφως και τη νύχτα. Είναι παμφάγα, αρχίζουν να αναζητούν την τροφή τους μόλις πέσει το σκοτάδι. Ζουν σε πατριαρχικές οικογενειακές ομάδες.

Το ποντίκι είναι πολύ γόνιμο, και μπορεί να αναπαραχθεί καθ ‘όλη την διάρκεια του έτους. Το θηλυκό γεννά 4 έως 8 φορές το χρόνο, από 7 έως 10 μικρά κάθε φορά.

Η προληπτική καταπολέμηση ποντικιών για οικείες και επαγγελματικούς και μεγάλους χώρους βοηθούν ουσιαστικά στην καταπολέμηση των ποντικιών

Διενεργούμε μυοκτονίες από το 1995

Καταπολέμηση ποντικιών

Τα ποντίκια δημιουργούν αρκετά προβλήματα σε πολλούς τομείς της κοινωνίας όπως η υγεία, η οικονομία και το περιβάλλον.Θεωρούνται υπεύθυνα για πολλές ζημιές που γίνονται σε αγροτικές περιοχές αλλά και σε οικίες.

Είναι πολύ γνωστό πως τα ποντίκια είναι ικανά να καταστρέψουν μεγάλες εκτάσεις καλλιεργούμενων φυτών και κυρίως σιτηρών. Μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές σε αποθήκες τροφίμων.

Μεγάλος είναι και ο αριθμός παγκοσμίως σε θανάτους από μολυσματικές ασθένειες που έχουν μεταφέρει τα ποντίκια.

Πιστοποιημένες μυοκτονίες ISO:9001

Μυοκτονία περιοχές εξυπηρέτησης

Η εταιρεία στην μυοκτονία καλύπτει όλες τις περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής

Μυοκτονίες σε Αθήνα

Αθήνα Κέντρο, Αμπελόκηποι, Κολωνάκι, Παγκράτι, Σεπόλια, Μεταξουργείο, Εξάρχεια, Ζωγράφου, Νέος Κόσμος, Βύρωνα, Αμπελόκηποι, Πετράλωνα, Γουδί, Κολωνός, Ιλίσια, Πλάκα, Ψυρρή, Ρουφ,

Μυοκτονίες σε Ανατολικά προάστια

Μαρούσι, Πεύκη, Μελίσσια, Βριλήσσια, Νέα Ερυθραία, Διόνυσος, Νέα Ιωνία, Περισσός, Παλλήνη, Σταυρός, Καλογρέζα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Γλυκά Νερά, Χαλάνδρι, Λυκόβρυση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Πεντέλη, Νέο Ψυχικό, Φιλοθέη, Ψυχικό, Βριλήσσια, Μελίσσια, Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγιά Παρασκευή, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνα, Λούτσα.

Μυοκτονίες σε Νότια προάστια

Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Άλιμος, Βάρη, Βάρκιζα, Ανάβυσσο, Σαρωνίδα, Λαύριο, Σούρμενα, Δάφνη, Ελληνικό, Φάληρο, Ταύρος, Μοσχάτο, Νέα Σμύρνη, Υμηττός, Άγιος Δημήτριος, Δάφνη.

Μυοκτονίες σε Δυτικά προάστια

Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Αγιά Ανάργυροι, Μέγαρα, Ελευσίνα, Χαϊδάρι, Καλλιθέα, Αιγάλεω,  Καματερό, Χασιά, Μεταμόρφωση, Αχαρνές, Ζεφύρι, Ζωφριά, Θρακομακεδόνες, Άνω Λιόσια, Ασπρόπυργος, Ανθούπολη, Κηπούπολη, Μάνδρα, Μαγούλα, Μοσχάτο.

Μυοκτονίες σε Βόρεια προάστια

Κηφισιά, Εκάλη, Πολιτεία, Δροσιά, Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Ροδόπολη

Μυοκτονίες σε Πειραιά

Νίκαια, Πειραιάς, Κερατσίνι, Πέραμα, Κορυδαλλός, Καστέλα, Δραπετσώνα, Καλλίπολη, Καστέλα, Παλαιά Κοκκινιά.

Έχεις απορίες; χρειάζεσαι βοήθεια;

Συχνές ερωτήσεις για τις μυοκτονίες

Στην καταπολέμηση ποντικιών οι δολωματικοί σταθμοί και το ποντικοφάρμακο για τα ποντίκια είναι κατάλληλα και πιστοποιημένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Η καταπολέμηση ποντικιών και αρουραίων έχουν μέση χρονική διάρκεια περίπου μισή ώρα.

Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας στην μυοκτονία είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο στο να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά τρωκτικά που έχουν εισβάλει στον χώρο σας. Με καλή συνεργασία και από εσάς, ακολουθώντας τις οδηγίες μας, θα έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Στην μυοκτονία για ποντίκια ή αρουραίους δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο που πραγματοποιείται η εφαρμογή.
Μετά την καταπολέμηση ποντικιών θα πρέπει να γίνεται και εφαρμογή απεντόμωσης  & απολύμανση για τυχών μεταφορά ψύλλων ή τσιμπουριών

Για την καταπολέμηση ποντικιών & αρουραίων στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται μια εφαρμογή.

Για την καταπολέμηση ποντικιών – αρουραίων με τηλεφωνική κλήση στην εταιρεία μας μπορείτε να ορίσετε ορισμένη ώρα και ημέρα που σας εξυπηρετεί για την πραγματοποίηση της εφαρμογής στον χώρο.

Ερωτήσεις από πελάτες

Ερωτήσεις

Μυοκτονία: Ποντίκια σε ντουλάπια

…Μένω Κυψέλη και τις τελευταίες μέρες στο διαμέρισμα που νοικιάζω ακούω θόρυβο τα βράδια μέσα από τα ντουλάπια του νεροχύτη και φοβάμαι πολύ! Χθες μάλιστα βρήκα περιττώματα στον πάγκο της κουζίνας και άρχιζα να καθαρίζω τα πάντα με χλωρίνη. Έχω ένα μικρό παιδάκι 1,5 ετών και δεν ξέρω τι να κάνω! Θέλω κάτι άμεσο και αποτελεσματικό! Μπορείτε να έρθετε σήμερα?

Επίσης ήθελα να ρωτήσω εάν είναι επικίνδυνο να κυκλοφορούν ποντίκια μέσα στο σπίτι?

Μυοκτονία: Ποντίκια σε σπίτι

…Νοίκιασα σπίτι και από τότε που ήρθα έχω θέμα με ποντίκια. Στην αυλή υπάρχει φρεάτιο και ο σωλήνας καταλήγει κάτω από τη κουζίνα και ακούω, ειδικά τα βράδια, ποντίκια. Υπάρχει περίπτωση ν’ανοίξουν τρύπα και να τα δω στο σπίτι? Αν κλείσω τα φρεάτια θα απαλλαγώ?

H Μυοκτονία θα κάνει δουλειά? πόσες μυοκτονίες πρέπει να κάνω?

Μυοκτονίες – Μυοκτονία: Ποντίκια σε κήπο

Έχω πρόβλημα με ποντίκια στον κήπο μου, είναι περίπου 250 τετραγωνικών και βλέπω περιττώματα. Έβαλα κόλλες περιμετρικά αλλά ακόμα δεν έχει πιαστεί κανένα ποντίκι. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για την καταπολέμηση ποντικιών; Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα! Πολύ φοβάμαι ότι έχω και πολλούς αρουραίους! έχω 2 μικρά παιδιά που παίζουν στον κήπο θα υπάρξει πρόβλημα?

Απαντήσεις

το ότι υπάρχουν ποντίκια στο σπίτι είναι σοβαρό, τα ποντίκια μεταφέρουν ασθένειες σοβαρές και κάποιες θανατηφόρες για τον άνθρωπο (λεπτοσπείρωση), όμως μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι το θέμα σας θα λυθεί άμεσα και οριστικά

Για την Καταπολέμηση ποντικιών εφαρμόζουμε ειδικό πρωτόκολλο που έχει γρήγορα και οριστικά αποτελέσματα, σας συστήνουμε και εφαρμογή απολύμανσης για την καταπολέμηση μικροβίων και μικροοργανισμών που τυχών έχουν μεταφέρει τα ποντίκια

……Για την καταπολέμηση ποντικιών χρησιμοποιούμε δολωματικούς σταθμούς. Το συνεργείο μυοκτονίας είναι εξειδικευμένο θα δει τους χώρους που αναφέρεται θα τοποθετήσει δολωματικούς σταθμούς και θα έχετε άριστα αποτελέσματα.

Για αρχή θα τοποθετήσουμε σταθμούς στον χώρο της αυλής, στα φρεάτια. Εντός των σταθμών υπάρχουν ποντικοφάρμακα για να μην ανησυχείτε ο σταθμός ανοίγει με ειδικό κλειδί το οποίο σας παραχωρούμε.

Από την κατανάλωση του ποντικοφάρμακου θα δούμε και των πληθυσμό ποντικών που υπάρχουν.

Εάν κρίνουμε από τις συνηθισμένες μυοκτονίες το πρόβλημα θα έχει λυθεί το αργότερο σε μια εβδομάδα

Στην μυοκτονία οι κόλλες λειτουργούν επικουρικά, συνήθως όταν προσπαθείτε μόνη σας να λύσετε ένα πρόβλημα με ποντίκια το μόνο που καταφέρνετε είναι να σπαταλάτε χρήματα χωρίς αποτέλεσμα.

Στην μυοκτονία απαιτείτε πρωτόκολλο για την καταπολέμηση ποντικιών με ειδικό χρονοδιάγραμμα, στον κήπο μπορεί να γίνει μυοκτονία με δολωματικούς σταθμούς, που αφενός είναι αποτελεσματικοί αφετέρου είναι ασφαλής για τα παιδάκια που παίζουν στον κήπο

Με την μυοκτονία το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά σε μικρό χρονικό διάστημα, η μόνη υποχρέωση που θα έχετε είναι η καλή συνεργασία μαζί μας

Οικολογικές μυοκτονίες – μυοκτονία

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε μυοκτονίες με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία στις μυοκτονίες με ISO: 9001

Προληπτικές μυοκτονίες

Η προληπτική μυοκτονία στις οικείες, πολυκατοικίας καθώς και οι τακτικές μυοκτονίες σε επαγγελματικούς χώρους βοηθούν ουσιαστικά στην καταπολέμηση ποντικιών

Μυοκτονία - Μυοκτονίες - Δολώματα

Καταπολέμηση ποντικιών: Δολώματα

Μυοκτονίες Δολώματα ποντικιών αρουραίων

Καταπολέμηση ποντικιών: Δολώματα

Μυοκτονίες Δολώματα ποντικιών

Καταπολέμηση ποντικιών: Δολώματα

Εμπιστευτείτε μας στις μυοκτονίες σας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την μυοκτονία ή τις μυοκτονίες στο χώρο σου, να απαλλαγείς γρήγορα και χωρίς μεγάλο κόστος από τα ποντίκια

Μυοκτονίες: Δείτε τιμές

Μυοκτονία για ποντίκια & αρουραίους κάνε τώρα καταπολέμηση ποντικιών με πολύ οικονομικές τιμές

Μυοκτονίες - Καταπολέμηση ποντικιών - Δολωματικός σταθμός

Απολυμάνσεις ποντικιών – Δολωματικός σταθμός

Ασφαλής & οικολογικές μυοκτονίες

Για τις μυοκτονίες διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.
Επιλέγουμε για την μυοκτονία σκευάσματα πιστοποιημένα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Εμπειρία στις μυοκτονίες

Έχουμε διενεργήσει περισσότερες από 130.000 μυοκτονίες

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην μυοκτονία και την καταπολέμηση ποντικιών.

Εμπειρία & εξασφάλιση

 Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία στις μυοκτονίες. ISO 9001
 Διενεργούμαι απολυμάνσεις, απεντομώσεις & μυοκτονίες από το 1995.
Διαθέτουμαι μόνιμο προσωπικό για τις μυοκτονίες.
Τα συνεργεία μυοκτονίας διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό στην καταπολέμηση ποντικιών.
Απασχολούμαι μόνιμα επιστήμονες γεωπόνους.

Σύνηθες διαδικασία για την μυοκτονία

Για την μυοκτονία – μυοκτονίες σε ποντίκια ή αρουραίους τοποθετούμε δολωματικούς σταθμούς με ειδικό δόλωμα (ποντικοφάρμακο), η συγκεκριμένη τακτική είναι βασισμένη σε ειδικό πρωτόκολλο για καταπολέμηση ποντικιών με άριστα αποτελέσματα.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας στις μυοκτονίες

Η εταιρεία στην μυοκτονία είναι πολύ αυστηρή στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την καταπολέμηση ποντικιών.

Εκπαιδεύει τακτικά το προσωπικό της για να προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματικές μυοκτονίες στους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Μυοκτονίες - Δολωματικός σταθμός

Απολυμάνσεις ποντικιών – Δολωματικός σταθμός

Τα ποντίκια μεταφέρουν ασθένειες

Οι επιπτώσεις από δάγκωμα ή επαφή με ποντίκια μπορεί να είναι μέχρι και θανατηφόρες για τον άνθρωπο.

Τα ποντίκια μπορούν να μεταφέρουν πολύ σοβαρές ασθένειες, είτε άμεσα από το δάγκωμα ποντικού στον άνθρωπο, είτε έμμεσα μέσω ορισμένων ξενιστών όπως ο ψύλλος ή μέσω επιμόλυνσης που προκαλούν με τα κόπρανα και τα ούρα τους στα τρόφιμα.

Εφαρμόστε προληπτικά την μυοκτονία στο χώρο για την αποφυγή εμφάνισης ποντικιών

Ασθένειες από ποντίκια

Οι ασθένειες που μπορεί να προέλθουν από τα ποντίκια είναι η λεπτοσπείρωση, ο τυφοειδής πυρετός, η πανώλη, σαλμονέλωση και φυσικά οι τροφικές δηλητηριάσεις.

Τα ποντίκια εκτός από επικίνδυνες ασθένειες μπορούν εύκολα να μεταφέρουν, τόσο σε εμάς, όσο και στον χώρο που βρισκόμαστε διάφορα παράσιτα όπως ψύλλους, τσιμπούρια, και ψείρες.

Μετά την μυοκτονία εφαρμόζουμε απεντόμωση για την καταπολέμηση των παρασίτων

Στην καταπολέμηση ποντικιών οι δολωματικοί σταθμοί και το ποντικοφάρμακο για τα ποντίκια είναι κατάλληλα και πιστοποιημένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Η καταπολέμηση ποντικιών και αρουραίων (μυοκτονία) έχει μέση χρονική διάρκεια περίπου μισή ώρα.

Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας στην μυοκτονία είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο στο να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά τρωκτικά που έχουν εισβάλει στον χώρο σας. Με καλή συνεργασία και από εσάς, ακολουθώντας τις οδηγίες μας, θα έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Στην μυοκτονία για ποντίκια ή αρουραίους δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο που πραγματοποιείται η εφαρμογή.
Μετά την καταπολέμηση ποντικιών θα πρέπει να γίνεται και εφαρμογή απεντόμωσης  & απολύμανση για τυχών μεταφορά ψύλλων ή τσιμπουριών

Για την καταπολέμηση ποντικιών & αρουραίων στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται μια μυοκτονία.

Για την καταπολέμηση ποντικιών – αρουραίων με τηλεφωνική κλήση στην εταιρεία μας μπορείτε να ορίσετε ορισμένη ώρα και ημέρα που σας εξυπηρετεί για την πραγματοποίηση της εφαρμογής στον χώρο.

Από το 1995

Ερωτήσεις πελατών

Ημερ: 2017-09-30 13:48

…Νοίκιασα σπίτι και από τότε που ήρθα έχω θέμα με ποντίκια. Στην αυλή υπάρχει φρεάτιο και ο σωλήνας καταλήγει κάτω από τη κουζίνα και ακούω, ειδικά τα βράδια, ποντίκια. Υπάρχει περίπτωση ν’ανοίξουν τρύπα και να τα δω στο σπίτι? Αν κλείσω τα φρεάτια θα απαλλαγώ?

H Μυοκτονία θα κάνει δουλειά? πόσες μυοκτονίες πρέπει να κάνω?

……Για την καταπολέμηση ποντικιών χρησιμοποιούμε δολωματικούς σταθμούς. Το συνεργείο μυοκτονίας είναι εξειδικευμένο θα δει τους χώρους που αναφέρεται θα τοποθετήσει δολωματικούς σταθμούς και θα έχετε άριστα αποτελέσματα.

Για αρχή θα τοποθετήσουμε σταθμούς στον χώρο της αυλής, στα φρεάτια. Εντός των σταθμών υπάρχουν ποντικοφάρμακα για να μην ανησυχείτε ο σταθμός ανοίγει με ειδικό κλειδί το οποίο σας παραχωρούμε.

Από την κατανάλωση του ποντικοφάρμακου θα δούμε και των πληθυσμό ποντικών που υπάρχουν.

Εάν κρίνουμε από τις συνηθισμένες μυοκτονίες το πρόβλημα θα έχει λυθεί το αργότερο σε μια εβδομάδα

Μυοκτονίες – Μυοκτονία: Ποντίκια σε κήπο

Ημερ: 2017-09-18 19:18

Έχω πρόβλημα με ποντίκια στον κήπο μου, είναι περίπου 250 τετραγωνικών και βλέπω περιττώματα. Έβαλα κόλλες περιμετρικά αλλά ακόμα δεν έχει πιαστεί κανένα ποντίκι. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για την καταπολέμηση ποντικιών; Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα! Πολύ φοβάμαι ότι έχω και πολλούς αρουραίους! έχω 2 μικρά παιδιά που παίζουν στον κήπο θα υπάρξει πρόβλημα?

Στην μυοκτονία οι κόλλες λειτουργούν επικουρικά, συνήθως όταν προσπαθείτε μόνη σας να λύσετε ένα πρόβλημα με ποντίκια το μόνο που καταφέρνετε είναι να σπαταλάτε χρήματα χωρίς αποτέλεσμα.

Στην μυοκτονία απαιτείτε πρωτόκολλο για την καταπολέμηση ποντικιών με ειδικό χρονοδιάγραμμα, στον κήπο μπορεί να γίνει μυοκτονία με δολωματικούς σταθμούς, που αφενός είναι αποτελεσματικοί αφετέρου είναι ασφαλής για τα παιδάκια που παίζουν στον κήπο

Με την μυοκτονία το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά σε μικρό χρονικό διάστημα, η μόνη υποχρέωση που θα έχετε είναι η καλή συνεργασία μαζί μας

Μυοκτονία: Ποντίκια σε ντουλάπια

Ημερ: 2017-11-25 10:09

…Μένω Κυψέλη και τις τελευταίες μέρες στο διαμέρισμα που νοικιάζω ακούω θόρυβο τα βράδια μέσα από τα ντουλάπια του νεροχύτη και φοβάμαι πολύ! Χθές μάλιστα βρήκα περιττώματα στον πάγκο της κουζίνας και άρχιζα να καθαρίζω τα πάντα με χλωρίνη. Έχω ένα μικρό παιδάκι 1,5 ετών και δεν ξέρω τι να κάνω! Θέλω κάτι άμεσο και αποτελεσματικό! Μπορείτε να έρθετε σήμερα?

το ότι υπάρχουν ποντίκια στο σπίτι είναι σοβαρό, τα ποντίκια μεταφέρουν ασθένειες σοβαρές και κάποιες θανατηφόρες για τον άνθρωπο (λεπτοσπείρωση), όμως μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι το θέμα σας θα λυθεί άμεσα και οριστικά

Για την Καταπολέμηση ποντικιών (μυοκτονία) εφαρμόζουμε ειδικό πρωτόκολλο που έχει γρήγορα και οριστικά αποτελέσματα, σας συστήνουμε και εφαρμογή απολύμανσης για την καταπολέμηση μικροβίων και μικροοργανισμών που τυχών έχουν μεταφέρει τα ποντίκια

Χαρακτηριστικά ποντικιών

Προβλήματα σε υγεία – οικονομία

Τα ποντίκια δημιουργούν αρκετά προβλήματα σε πολλούς τομείς της κοινωνίας όπως η υγεία, η οικονομία και το περιβάλλον.Θεωρούνται υπεύθυνα για πολλές ζημιές που γίνονται σε αγροτικές περιοχές αλλά και σε οικίες.

Καταστροφές από ποντίκια

Είναι πολύ γνωστό πως τα ποντίκια είναι ικανά να καταστρέψουν μεγάλες εκτάσεις καλλιεργούμενων φυτών και κυρίως σιτηρών. Μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές σε αποθήκες τροφίμων.

Θάνατοι από ποντίκια

Μεγάλος είναι και ο αριθμός παγκοσμίως σε θανάτους από μολυσματικές ασθένειες που έχουν μεταφέρει τα ποντίκια.

Πιστοποιημένες μυοκτονίες ISO:9001

Μυοκτονίες: Σε επαγγελματίες

Η Εταιρεία εξυπηρετεί με μεγάλη επιτυχία στην καταπολέμηση ποντικιών επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, φούρνους, εστιατόρια, fast food, καφετέριες, μίνι μάρκετ, αλυσίδες καταστημάτων, αποθήκες, οίκους ευγηρίας κ.α

Μυοκτονία: Σε ιδιώτες

Και σε ιδιώτες όπως πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, κοινόχρηστους χώρους, αποθήκες, σπίτια.

Μυοκτονίες Δολώματα ποντικιών αρουραίων

Απολυμάνσεις ποντικιών με αποτελεσματικά δολώματα

Απολυμάνσεις για ποντίκια - Απολυμάνσεις ποντικιών - Απολύμανση ποντικιών

Απολυμάνσεις για ποντίκια, σε ιδιώτες & επαγγελματίες

Απολυμάνσεις ποντικιών με φθηνές τιμές - Απολύμανση για ποντίκια

Απολυμάνσεις ποντικιών με φθηνές τιμές

Μυοκτονίες με την FAST SERVICE

Γιατί μαζί μας..!! Διενεργούμε μυοκτονίες από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία με ISO, απασχολούμε επιστημονικό προσωπικό.

Η καταπολέμηση των τρωκτικών προϋποθέτει εμπειρία, εξειδίκευσης και το σημαντικότερο σχολαστικό έλεγχο του χώρου.

Τα συνεργεία μυοκτονίας της εταιρείας μελετούν των χώρο και τις ανάγκες του και προτείνουν ουσιαστική λύση, για την οριστική καταπολέμηση, Επίσης σας συμβουλεύουν για να αποφύγετε μελλοντικές εμφανίσεις.

Η προληπτική μυοκτονία δίνει λύση !!

Δεν αμελούμε την προληπτική μυοκτονία, δίνει λύσεις. !! Προληπτική καταπολέμηση των ποντικιών, τα έμπειρα συνεργεία μυοκτονίας της εταιρείας τοποθετούν ειδικά δολώματα σε χώρους με πιθανή την εμφάνιση των ποντικιών.

Σε χώρους που εφαρμόζετε προληπτική μυοκτονία η εμφάνιση τρωκτικών σπανίζει.

Τρόπος καταπολέμησης τρωκτικών

Για την οριστική καταπολέμηση των ποντικιών ακολουθούμε συγκεκριμένους μεθόδους, με συγκεκριμένα αποτελέσματα

  • Δολώματα ποντικιών Η αντιμετώπιση των ποντικιών με δολώματα είναι η πιο ουσιαστική λύση, τα αιμολυτικά δολώματα είναι πολύ ελκυστικά για τα τρωκτικά και έχουν άμεσο αποτέλεσμα.
  • Δολωματικοί σταθμοί Ιδιαίτερα ανθεκτικοί πλαστικοί σταθμοί προστατεύουν το δόλωμα από τις καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα κρατούν μακριά κατοικίδια και παιδιά

Οικονομικές τιμές στις μυοκτονίες

Στην καταπολέμηση των ποντικιών και των αρουραίων διατηρούμε χαμηλές τιμές με αξιόπιστα σκευάσματα

  • Πιστοποιημένα δολώματα Τα αιμολυτικά δολώματα είναι πιστοποιημένα και ταυτόχρονα οικονομικά, δίνουν οριστική λύση με χαμηλές τιμές .
  • Ανθεκτικοί δολωματικοί σταθμοί Πλαστικοί δολωματικοί σταθμοί ιδιαίτερα ανθεκτικοί με χαμηλές τιμές, μακροχρόνια χρήση και αντοχή

Πρόσφατα άρθρα