Απεντόμωση κοριών & απολύμανση κοριών

Απεντόμωση κοριών & απολύμανση κοριών – Κοριός 2019-05-24T07:41:56+00:00

Απεντόμωση κοριών & Απολύμανση κοριών

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην απεντόμωση κοριών & απολύμανση κοριών από το 1995.

Η αποτελεσματική απεντόμωση κοριών αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Οικονομικές τιμές

Κοριός: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση κοριών & την απολύμανση κοριών, και οι οικονομικές τιμές.

Κοριός δύσκολο παράσιτο

Από την φύση του ο κοριός θεωρείται από τα πλέων δύσκολα έντομα στην καταπολέμησή του, όσο πιο γρήγορα αντιληφθούμε την ύπαρξη κοριών σε ένα χώρο τόσο πιο εύκολη θα είναι και η αντιμετώπισή τους.

Κοριός - Απεντόμωση κοριών - απολύμανση κοριών - απεντομώσεις κοριών - Απολυμάνσεις κοριών - καταπολέμηση κοριών - εξόντωση κοριών - τιμές - Αθήνα - Πειραιάς - Απεντόμωση κοριών τιμές - Απεντομώσεις κοριών τιμές

Προσβολή από κοριούς

Όλοι οι χώροι είναι πιθανοί «στόχοι» των κοριών, χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από κοριούς.

Ενδείξεις ύπαρξης κοριών

Ενδείξεις ότι o χώρος έχει προσβληθεί από κοριούς είναι τα τσιμπήματα που θα εντοπίσουμε στο σώμα μας, τα οποία είναι σε σειρά (γάζωμα).

Οικολογική απεντόμωση κοριών

Η οικολογική απεντόμωση κοριών και η απολύμανση κοριών με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE , η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.
Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση κοριών και την απολύμανση κοριών είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και  φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Αντιμετώπιση κοριών

Στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται «θαύματα» για την αντιμετώπιση κοριών, οι ειδικοί επιμένουν πως δεν θα πρέπει να το επιχειρήσετε μόνοι σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα και θα κάνει πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.
Η αντιμετώπιση από προσβολή κοριών θα πρέπει να είναι άμεση. Η απεντόμωση κοριών – απολύμανση κοριών πρέπει να περιλαμβάνει εξάλειψη των ενηλίκων εντόμων καθώς και των προνυμφών. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τους κοριούς τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτούς.

Απεντόμωση κοριών

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών

Απεντόμωση κοριών & απολύμανση κοριών: έχεις απορίες;

Κοριός: Βιολογικός κύκλος

Το μέγεθος του κοριού είναι από 4 έως 5 mm για τα ενήλικα, το σχήμα τους είναι ωοειδές και το χρώμα τους καφέ έως κόκκινο. Ο κύκλος του κοριού είναι ατελής αυγό, νύμφη, ακμαίο με διάρκεια από 5 έως και 10 εβδομάδες. Για να γίνει η έκδυση στα πέντε νυμφικά στάδια είναι απαραίτητη η τροφή με αίμα.

Ο θηλυκός κοριός γεννά από 6 έως και 10 αυγά την εβδομάδα. Οι προνύμφες είναι ημιδιάφανες, το χρώμα τους γίνεται πιο σκούρο καθώς φτάνουν στην ενηλικίωσή τους. Έχουν διαμορφώσει πλήρως την ανάπτυξη των ποδιών τους τα οποία τους επιτρέπουν να συρθούν επάνω σε επιφάνειες από ξύλο, πλαστικό, χαρτί ή και γυαλί.

Μια νύμφη μετά ένα γεύμα αίματος έχει ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα στην κοιλιά που είναι ημιδιάφανη, όταν χωνεύει το αίμα,επανέρχεται σε σκούρο καφέ και γίνεται ξανά μαύρο. Ο κοριός μετακινείται έρποντας.

Η διάρκεια ζωής ενός κοριού εξαρτάται από το είδος και την διατροφή του. Ο κοριός επιβιώνει σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών και ατμοσφαιρικών συνθηκών. Το θερμικό σημείο θανάτου ενός κοριού είναι οι 45 βαθμοί κελσίου σε όλα τα στάδια της ζωής του, σε αυτή τη θερμοκρασία μπορούν να επιβιώσουν έως και 7 λεπτά.

Τα αυγά ενός κοριού δεν εκκολάπτονται σε θερμοκρασία κάτω των 13 βαθμών κελσίου. Ο κοριός μπορεί να επιβιώσει σε θερμοκρασία -10 βαθμών κελσίου έως πέντε ημέρες,ενώ σε θερμοκρασία –32 βαθμών κελσίου πεθαίνει μέσα σε 15 λεπτά.

Οι κοριοί «αγαπάνε» τα στρώματα και τις χαραμάδες

Κοριός - Απεντόμωση κοριών - απολύμανση κοριών - απεντομώσεις κοριών - Απολυμάνσεις κοριών - καταπολέμηση κοριών - εξόντωση κοριών - τιμές - Αθήνα - Πειραιάς - Απεντόμωση κοριών τιμές - Απεντομώσεις κοριών τιμές

Απεντόμωση κοριών: Εφαρμογές

Για την απεντόμωση κοριών – Απολύμανση κοριών απαιτούνται παραπάνω από μία εφαρμογές.

Η απεντόμωση κοριών & η απολύμανση κοριών απαιτεί εφαρμογές με ειδικά πρωτόκολλα καταπολέμησης, μεγάλη εξειδίκευση και εφαρμογή ειδικών και ασφαλών σκευασμάτων, όταν διενεργείτε ψεκασμός για κοριούς.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την απεντόμωση κοριών (αντιμετώπιση κοριών), είναι νέας γενιάς και φέρουν έγκριση για κατοικημένους χώρους, είναι οικολογικά και φιλικά στον άνθρωπο και στα κατοικίδια.

Πολύτιμη είναι και η δική σας καλή συνεργασία ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Κοριοί: Πως μεταφέρονται

Οι κοριοί μεταφέρονται με μεγάλη ευκολία από ένα χώρο σε κάποιον άλλο. Οι πιο διαδεδομένοι τρόποι μεταφοράς είναι: α. Mε τις αποσκευές μας (Ταξίδια και διάφορες μετακινήσεις), β. Από χώρους μαζικής εστίασης (Εστιατόρια, Κινηματογράφοι – ξενοδοχεία – στρατόπεδα κλπ) γ. Από τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Αεροπλάνα – τρένα κλπ) δ. Με την πιο δημοφιλή περίπτωση όταν ένα μέλος της οικογένειας στρατεύεται.

Προσοχή.. Ο κοριός πολλαπλασιάζεται με πολύ ταχείς ρυθμούς,  ένα μόνο ενήλικο θηλυκό μπορεί να γεννήσει μέχρι 500 αυγά, κάνει φωλιές όχι μόνο στα κρεβάτια και στα στρώματα αλλά μπορεί να φωλιάσει μέσα σε πρίζες, ντουλάπες, σχισμές στο πάτωμα (ειδικά σε ξύλινο πάτωμα), σε ψευδοροφές και σε πολλά άλλα σημεία.

Κοριός - Απεντόμωση κοριών - απολύμανση κοριών - απεντομώσεις κοριών - Απολυμάνσεις κοριών - καταπολέμηση κοριών - εξόντωση κοριών - τιμές - Αθήνα - Πειραιάς - Απεντόμωση κοριών τιμές - Απεντομώσεις κοριών τιμές

Απεντόμωση κοριών & απολύμανση κοριών: έχεις ακόμη απορίες;

Τσιμπήματα από κοριούς

Οι κοριοί είναι απομυζητικά έντομα τρέφονται κυρίως με ανθρώπινο αίμα. Έλκονται κυρίως από την θερμότητα, από το διοξείδιο του άνθρακα και από άλλες χημικές ουσίες. Κοριός - Απεντόμωση κοριών - απολύμανση κοριών - απεντομώσεις κοριών - Απολυμάνσεις κοριών - καταπολέμηση κοριών - εξόντωση κοριών - τιμές - Αθήνα - Πειραιάς - Απεντόμωση κοριών τιμές - Απεντομώσεις κοριών τιμές Προτιμούν περιοχές του δέρματος όπως είναι τα χέρια, ο λαιμός, το πρόσωπο. Πριν από το τσίμπημα αναισθητοποιούν την περιοχή με εκκρίσεις που απελευθερώνουν στην περιοχή, οι εκκρίσεις ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τις αλλεργικές αντιδράσεις. Απομυζεί συνεχόμενα από 3 με 10 λεπτά αίμα. Το τσίμπημα δημιουργεί στην περιοχή ένα κόκκινο οίδημα με κόκκινη κηλίδα αίματος. Μετά από μερικές ώρες ή και ημέρες υποχωρεί το οίδημα. Ο κοριός επιζεί χωρίς να τραφεί μέχρι και ενάμιση χρόνο.

Για να διαγνώσουμε τσίμπημα κοριού θα πρέπει να έχουμε βρει δύο ενήλικα έντομα καθώς επίσης θα πρέπει να υπάρχουν και τα ανάλογα συμπτώματα από τσιμπήματα (τσιμπήματα σε σειρά). Τους συναντάμε κυρίως σε στρώματα και σε άλλα σημεία του χώρου που είναι ιδανικά γι’αυτούς να τραφούν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι τα μόνα σημεία που θα τους συναντήσουμε μέσα σε έναν χώρο.

Απεντόμωση κοριών – καταπολέμηση κοριών

Σημάδια στην επιδερμίδα από τσίμπημα κοριού.

Κατηγορηματικά όχι, τα τσιμπήματα από κοριούς δεν αφήνουν σε καμία των περιπτώσεων μόνιμα σημάδια στην επιδερμίδα, η κοκκινίλα που παρατηρείται μετά το τσίμπημα αρχίζει να υποχωρεί τις επόμενες 2 – 3 ημέρες, και ανάλογα με την επιδερμίδα εξαφανίζεται οριστικά σε μια εβδομάδα, συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό ή τον δερματολόγο σας για την άμεση αντιμετώπιση των εξανθημάτων.

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Απεντομώσεις για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Τα μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες από μερικές δεκάδες έως και χιλιάδες.

Τα μυρμήγκια κατασκευάζουν φωλιές είτε υπόγειες, είτε επάνω σε δέντρα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων θα πρέπει να γίνονται προληπτικά (2) δύο φορές το έτος για να διασφαλίζουμε ένα υγειές και προστατευμένο περιβάλλον τόσο από ασθένειες όσο και από αλλοιώσεις.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για την απεντόμωση των κατσαρίδων βασίζετε σε σκευάσματα τα οποία η χρήση είναι απόλυτα ασφαλή τόσο για το αστικό περιβάλλον όσο και το περιβάλλον το οποίο εκτελούνται οι απεντομώσεις

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες. Στην περίπτωση που έχει τραφεί το μέγεθος της κοιλιάς του διογκώνεται.

Το δέρμα του είναι ελαστικό. Τρέφεται με αίμα που απορροφά από το δέρμα των θηλαστικών, στα οποία παρασιτεί. Βγαίνει δύσκολα όταν προσκολλάται πάνω στο δέρμα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κουονύπια

Το κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο. Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά και όπου υπάρχει αρκετή υγρασία.

Μερικά από τα είδη κουνουπιών είναι φορείς της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας.

Τα συνεργεία απεντομώσεων της εταιρείας αποτελούνται από ειδικευμένο προσωπικό, διαθέτουν σκευάσματα νέας γενιάς, προκειμένου να ελέγξουν και να καταπολεμήσουν τον πληθυσμό των κουνουπιών.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για σφήκες

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε αντίθεση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, ακόμη και των μελισσών.

Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Οι σφήκες δημιουργούν φωλιές που μοιάζουν με εξάγωνα κελιά όπως και οι μέλισσες.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ψύλλους

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.

Ο ψύλλος έχει εμφανώς μεγαλύτερα πίσω πόδια από τα μπροστινά, δίνοντας του την δυνατότητα για πολύ μεγάλα άλματα που είναι έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το σώμα τους.

Αυτό διευκολύνει τον ψύλλο να βρει ξενιστή που θα του διασφαλίσει την τροφή του(αίμα).

Ο ψύλλος είναι επικίνδυνο παράσιτο διότι μεταφέρει ασθένειες, κάποιες σοβαρές και κάποιες λιγότερο τόσο για τα ζώα όσο και για τον άνθρωπο.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Το πιο σύνηθες σύμπτωμα ύπαρξης ακάρεων στο χώρο μας είναι οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούν όπως η αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα και δερματίτιδα.

Έχουν καταγραφεί περίπου τα 48.200 είδη ακάρεων από το σύνολο του ενός εκατομμυρίου ειδών που ζουν σήμερα.

Δες περισσότερα…

Απεντόμωση κοριών

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε απεντομώσεις κοριών & απολυμάνσεις κοριών με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντομώσεων με ISO: 9001

Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση κοριών ή την απολύμανση κοριών στον χώρο σου για να απαλλαγείς οριστικά από τους κοριούς

Δείτε τιμές

Απεντόμωση κοριών & απολύμανση κοριών με πολύ οικονομικές τιμές

Ασφαλής & οικολογικές απεντομώσεις κοριών

Για τις απεντομώσεις κοριών & τις απολυμάνσεις κοριών διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.
Επιλέγουμε για την απεντόμωση κοριών σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Εμπειρία

Είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει περισσότερες από 60.000 απεντομώσεις κοριών & απολυμάνσεις κοριών

Σύνηθες διαδικασία απεντόμωσης κοριών

Στην απεντόμωση κοριών διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου οι κοριοί κατοικούν ή περπατούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε γωνίες, σχισμές επιφανειών όπου υπάρχουν πιθανές εστίες κοριών.
Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απεντόμωση κοριών, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τους κοριούς χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση κοριών.

Εκπαιδεύουμε  τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις κοριών στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Απεντόμωση κοριών

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών

Κοινόχρηστα πολυκατοικιών Δείτε επίσης.. κοινόχρηστα πολυκατοικιών
Πυροσβεστήρες πυρασφάλεια Δείτε επίσης.. Πυροσβεστήρες πυρασφάλεια
Κεντρική σελίδα FAST SERVICE Κεντρική σελίδα FAST SERVICE
Online κοινόχρηστα Δείτε επίσης.. Online κοινόχρηστα
Απεντομώσεις - μυοκτονίες Δείτε επίσης.. Καυστήρες - Λέβητες - Αυτονομίες
Καλέστε μας
Βρείτε μας