Κοριός: Απεντόμωση κοριών – απολύμανση κοριών

Απεντόμωση κοριών & Απολύμανση κοριών

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην απεντόμωση κοριών & απολύμανση κοριών από το 1995. Η αποτελεσματική απεντόμωση κοριών (ψεκασμός για κοριούς) αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

    Απολύμάνσεις κοριών δίνουμε λύση στο πρόβλημα !!!

Οικονομικές τιμές

Κοριός: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση κοριών & την απολύμανση κοριών, και οι οικονομικές τιμές.

Κοριός δύσκολο παράσιτο

Από την φύση του ο κοριός θεωρείται από τα πλέων δύσκολα έντομα στην καταπολέμησή του, όσο πιο γρήγορα αντιληφθούμε την ύπαρξη κοριών σε ένα χώρο τόσο πιο εύκολη θα είναι και η αντιμετώπισή τους.

Η χρέωση για απολύμανση για κοριούς κοστίζει από 50€ στο αρχικό στάδιο της εμφάνισης του παρασίτου . Η τιμή δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ

απολύμανση κοριών - Απολυμάνσεις κοριών

Προσβολή από κοριούς

Όλοι οι χώροι είναι πιθανοί “στόχοι” των κοριών, χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από κοριούς.

Ενδείξεις ύπαρξης κοριών

Ενδείξεις ότι o χώρος έχει προσβληθεί από κοριούς είναι τα τσιμπήματα που θα εντοπίσουμε στο σώμα μας, τα οποία είναι σε σειρά (γάζωμα).

Οικολογική απεντόμωση κοριών

Ψεκασμός για κοριούς με οικολογικά εντομοκτόνα

Η οικολογική απεντόμωση κοριών ή απολύμανση κοριών με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE , η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση κοριών και την απολύμανση κοριών είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και  φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Η παραδοσιακή μέθοδος απεντόμωσης περιλαμβάνει τη χρήση χημικών προϊόντων, όπως τα εντομοκτόνα με υψηλή τοξικότητα, τα οποία μπορεί να είναι επιβλαβή για το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων και των ζώων. Αντίθετα, η οικολογική απεντόμωση χρησιμοποιεί εντομοκτόνα με χαμηλή τοξικότητα για την εξόντωση των κοριών.

Αντιμετώπιση κοριών

Στο εμπόριο για τον ψεκασμό για κοριούς κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται “θαύματα”  στην απεντόμωση κοριών, οι ειδικοί επιμένουν πως δεν θα πρέπει να το επιχειρήσετε μόνοι σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα και θα κάνει πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

Ψεκασμός για κοριούς

Η αντιμετώπιση από προσβολή κοριών θα πρέπει να είναι άμεση. Η απεντόμωση κοριών – απολύμανση κοριών πρέπει να περιλαμβάνει εξάλειψη των ενηλίκων εντόμων καθώς και των προνυμφών. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τους κοριούς τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτούς.

Απεντόμωση κοριών: έχεις απορίες;

Κοριός: Βιολογικός κύκλος

Το έντομο

Το μέγεθος του κοριού είναι από 4 έως 5 mm για τα ενήλικα, το σχήμα τους είναι ωοειδές και το χρώμα τους καφέ έως κόκκινο. Ο κύκλος του κοριού είναι ατελής αυγό, νύμφη, ακμαίο με διάρκεια από 5 έως και 10 εβδομάδες. Για να γίνει η έκδυση στα πέντε νυμφικά στάδια είναι απαραίτητη η τροφή με αίμα.

Ο θηλυκός κοριός γεννά από 6 έως και 10 αυγά την εβδομάδα. Οι προνύμφες είναι ημιδιάφανες, το χρώμα τους γίνεται πιο σκούρο καθώς φτάνουν στην ενηλικίωσή τους. Έχουν διαμορφώσει πλήρως την ανάπτυξη των ποδιών τους τα οποία τους επιτρέπουν να συρθούν επάνω σε επιφάνειες από ξύλο, πλαστικό, χαρτί ή και γυαλί.

Τροφή κοριών

Μια νύμφη μετά ένα γεύμα αίματος έχει ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα στην κοιλιά που είναι ημιδιάφανη, όταν χωνεύει το αίμα,επανέρχεται σε σκούρο καφέ και γίνεται ξανά μαύρο. Ο κοριός μετακινείται έρποντας.

Η διάρκεια ζωής ενός κοριού εξαρτάται από το είδος και την διατροφή του. Ο κοριός επιβιώνει σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών και ατμοσφαιρικών συνθηκών. Το θερμικό σημείο θανάτου ενός κοριού είναι οι 45 βαθμοί κελσίου σε όλα τα στάδια της ζωής του, σε αυτή τη θερμοκρασία μπορούν να επιβιώσουν έως και 7 λεπτά.

Αυγά κοριών

Τα αυγά ενός κοριού δεν εκκολάπτονται σε θερμοκρασία κάτω των 13 βαθμών κελσίου. Ο κοριός μπορεί να επιβιώσει σε θερμοκρασία -10 βαθμών κελσίου έως πέντε ημέρες,ενώ σε θερμοκρασία –32 βαθμών κελσίου πεθαίνει μέσα σε 15 λεπτά.

Ο άμεσος ψεκασμός για κοριούς – απεντόμωση κοριών είναι αναγκαίος όταν εντοπίσουμε το πρόβλημα, οι κοριοί πολλαπλασιάζονται με υψηλούς ρυθμούς

Οι κοριοί “αγαπάνε” τα στρώματα και τις χαραμάδες

Κοριός - Απεντόμωση κοριών - Απολύμανση κοριών - Ψεκασμός για κοριούς σε Αθήνα και Πειραιά

Απεντόμωση κοριών: Εφαρμογές

Για την απεντόμωση κοριών – Απολύμανση κοριών απαιτούνται παραπάνω από μία εφαρμογές.

Η απεντόμωση κοριών & η απολύμανση κοριών απαιτεί εφαρμογές με ειδικά πρωτόκολλα καταπολέμησης, μεγάλη εξειδίκευση και εφαρμογή ειδικών και ασφαλών σκευασμάτων, όταν διενεργείτε ψεκασμός για κοριούς.

Εντομοκτόνα

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την απεντόμωση κοριών (αντιμετώπιση κοριών), είναι νέας γενιάς και φέρουν έγκριση για κατοικημένους χώρους, είναι οικολογικά και φιλικά στον άνθρωπο και στα κατοικίδια.

Στον ψεκασμό για κοριούς πολύτιμη είναι και η δική σας καλή συνεργασία ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Απεντόμωση κοριών με αποτέλεσμα

Απολύμανση κοριών οικονομικά με αποτέλεσμα

Κοριοί: Πως μεταφέρονται

Μεταφορά κοριών

Οι κοριοί μεταφέρονται με μεγάλη ευκολία από ένα χώρο σε κάποιον άλλο. Οι πιο διαδεδομένοι τρόποι μεταφοράς είναι:

 • Mε τις αποσκευές μας (Ταξίδια και διάφορες μετακινήσεις).
 • Από χώρους μαζικής εστίασης (Εστιατόρια, Κινηματογράφοι – ξενοδοχεία – στρατόπεδα κλπ)
 • Από τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Αεροπλάνα – τρένα κλπ) δ. Με την πιο δημοφιλή περίπτωση όταν ένα μέλος της οικογένειας στρατεύεται.

Άμεσος ψεκασμός για κοριούς

Κοριός - Απεντόμωση κοριών - Απολύμανση κοριών - Ψεκασμός για κοριούς σε Αθήνα και Πειραιά

Προσοχή.. Ο κοριός πολλαπλασιάζεται με πολύ ταχείς ρυθμούς,  ένα μόνο ενήλικο θηλυκό μπορεί να γεννήσει μέχρι 500 αυγά, κάνει φωλιές όχι μόνο στα κρεβάτια και στα στρώματα αλλά μπορεί να φωλιάσει μέσα σε πρίζες, ντουλάπες, σχισμές στο πάτωμα (ειδικά σε ξύλινο πάτωμα), σε ψευδοροφές και σε πολλά άλλα σημεία.

Απεντόμωση κοριών με οικολογικά σκευάσματα

Απεντόμωση κοριών: έχεις απορίες;

Τσιμπήματα από κοριούς

Συνήθειες κοριών

Οι κοριοί είναι απομυζητικά έντομα τρέφονται κυρίως με ανθρώπινο αίμα. Έλκονται κυρίως από την θερμότητα, από το διοξείδιο του άνθρακα και από άλλες χημικές ουσίες. Κοριός - Απεντόμωση κοριών - Απολύμανση κοριών - Ψεκασμός για κοριούς σε Αθήνα και Πειραιά Προτιμούν περιοχές του δέρματος όπως είναι τα χέρια, ο λαιμός, το πρόσωπο. Πριν από το τσίμπημα αναισθητοποιούν την περιοχή με εκκρίσεις που απελευθερώνουν στην περιοχή, οι εκκρίσεις ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τις αλλεργικές αντιδράσεις. Απομυζεί συνεχόμενα από 3 με 10 λεπτά αίμα. Το τσίμπημα δημιουργεί στην περιοχή ένα κόκκινο οίδημα με κόκκινη κηλίδα αίματος. Μετά από μερικές ώρες ή και ημέρες υποχωρεί το οίδημα. Ο κοριός επιζεί χωρίς να τραφεί μέχρι και ενάμιση χρόνο.

Διάγνωση τσιμπήματος

Για να διαγνώσουμε τσίμπημα κοριού θα πρέπει να έχουμε βρει δύο ενήλικα έντομα καθώς επίσης θα πρέπει να υπάρχουν και τα ανάλογα συμπτώματα από τσιμπήματα (τσιμπήματα σε σειρά). Τους συναντάμε κυρίως σε στρώματα και σε άλλα σημεία του χώρου που είναι ιδανικά γι’αυτούς να τραφούν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι τα μόνα σημεία που θα τους συναντήσουμε μέσα σε έναν χώρο.

Σημάδια στην επιδερμίδα από τσίμπημα κοριού.

Κατηγορηματικά όχι, τα τσιμπήματα από κοριούς δεν αφήνουν σε καμία των περιπτώσεων μόνιμα σημάδια στην επιδερμίδα, η κοκκινίλα που παρατηρείται μετά το τσίμπημα αρχίζει να υποχωρεί τις επόμενες 2 – 3 ημέρες, και ανάλογα με την επιδερμίδα εξαφανίζεται οριστικά σε μια εβδομάδα, συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό ή τον δερματολόγο σας για την άμεση αντιμετώπιση των εξανθημάτων.

Απεντόμωση κοριών – καταπολέμηση κοριών με χαμηλές τιμές

Επέλεξε άλλο έντομο

Απεντομώσεις για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κουνούπια

Το κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο. Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά και όπου υπάρχει αρκετή υγρασία.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για σφήκες

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε αντίθεση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, ακόμη και των μελισσών.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ψύλλους

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Δες περισσότερα…

Πού θα τους βρούμε, και πως θα τους αντιμετωπίσουμε..

Απολύμανση κοριών στα στρώματα..

Στρώματα

Τα στρώματα είναι τα αγαπημένα μέρη των κοριών για να δημιουργούν φωλιές. Την ώρα του ύπνου οι κοριού πίνουν αίμα από τον άνθρωπο προκειμένου να τραφούν, μετά την απεντόμωση κοριών καλό είναι τα στρώματα που έχουν κοριούς να απομακρύνονται από το σπίτι.

Απεντόμωση κοριών στις τάβλες..

Τάβλες

Επίσης αγαπημένο σημείο των κοριών είναι οι τάβλες των κρεβατιών, για να πετύχουμε στην απολύμανση κοριών το κρεβάτι θα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί, αφού πρώτα απομακρυνθεί το στρώμα

Απεντόμωση κοριών στα σοβατεπί..

Σοβατεπί

Τα σοβατεπί είναι η περιοχές των σπιτιών μου μπορούν να γίνουν εστίες κοριών. Ειδικά τα ξύλινα σοβατεπί έχουν χαραμάδες με αποτέλεσμα να δημιουργούν φωλιές. Η ολοκληρωμένη απολύμανση και απεντόμωση κοριών θα πρέπει να τα περιλαμβάνει.

Απεντόμωση κοριών στα χαλιά..

Χαλιά

Πολύ τακτικά συναντούμε τους κοριούς στα χαλιά και στις μοκέτες. Η σωστή αντιμετώπιση και εξόντωση των κοριών θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τα χαλιά.

Απεντόμωση κοριών στις πρίζες..

Πρίζες

Οι πρίζες είναι ένα από τα πολλά σημεία που θα συναντήσουμε κοριούς, οι περισσότερες πρίζες δεν εφάπτουν σωστά στον τοίχο με αποτέλεσμα οι κοριοί να βρίσκουν καταφύγιο, για την εξόντωση των κοριών στην διάρκεια της απολύμανσης και της απεντόμωση θα πρέπει να ανοίγονται.

Απεντόμωση κοριών στους καναπέδες..

Καναπέδες

Οι καναπέδες λόγο των ανοιγμάτων, των μαξιλαριών και του υφάσματος είναι από τις συχνότερες εστίες κοριών. Σε αυτά τα σημεία η καταπολέμηση και απολύμανση κοριών είναι απαραίτητη.

Συχνές ερωτήσεις

Ο ψεκασμός για κοριούς έχει μέση πεντόμωση κοριών - Απολύμανση κοριών - Ψεκασμός για κοριούς σε Αθήνα και Πειραιά χρονική διάρκεια την μία ώρα,γίνετε απεντόμωση κοριών στα σημεία που κρίνει ο απολυμαντής ότι χρειάζεται να επέμβει.

Ο ψεκασμός για κοριούς ενδέχεται να υπερβεί το διάστημα της μίας ώρας στις περιπτώσεις που είτε η μόλυνση είναι μεγάλη είτε οι χώροι που θα γίνει η απεντόμωση κοριών είναι μεγάλης έκτασης

Η απεντόμωση κοριών  (ψεκασμός για κοριούς) γίνεται κατ ελάχιστο με 2 εφαρμογές, στην περίπτωση μεγάλης μόλυνσης απαιτούνται περισσότερες από τις δύο εφαρμογές.

Η εταιρεία είναι πολύ αυστηρή στην επιλογή εντομοκτόνων σκευασμάτων για την απεντόμωση κοριών, Απεντόμοωση κοριών - ψεκασμός για κοριούς η επιλογή έχει ως κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα σε συνάρτηση με την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Ο ψεκασμός για κοριούς γίνετε με οικολογικά μη τοξικά εντομοκτόνα, φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

Στην απεντόμωση κοριών τα αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά, σημαντική είναι και η βοήθεια του πελάτη στο να ακολουθήσει τις συμβουλές των τεχνικών.

Ο ψεκασμός για κοριούς γίνετε με πρωτόκολλα υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να έχουμε ένα θεμιτό αποτέλεσμα. Ο κοριός βρίσκετε στην κορυφή δυσκολίας στην καταπολέμηση του

Οι κοριοί είναι ίσως από τα δυσκολότερα έντομα στην καταπολέμηση τους, η μόνη ασφαλή οδό για την καταπολέμηση είναι να απευθυνθείτε σε ειδικευμένη εταιρεία.

Λάθη με τους κοριούς

 • Καταπολεμώ τους κοριούς με πετρέλαιο
 • Μετά τη μόλυνση δεν απευθύνομε σε ειδικευμένη εταιρεία
 • Αντί για απεντόμωση κοριών χρησιμοποιώ αιθέρια έλαια για την καταπολέμηση τους.
 • Κάνω ψεκασμό για κοριούς με σκευάσματα εμπορίου.
 • Αντικατάσταση τους στρώματος πριν την απεντόμωση κοριών.

Παραλήψεις με τους κοριούς

 • Δεν αδειάζω τις ντουλάπες από τα ρούχα
 • Δεν κλείνω τρύπες και χαραμάδες.
 • Μεταφέρω ρούχα ή κλινοσκεπάσματα από μολυσμένο δωμάτιο σε άλλο χώρο.
 • Θεωρώ ότι οι κοριοί με τον καιρό θα φύγουν από μόνοι τους.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που εφαρμόζει η εταιρεία στην απεντόμωση κοριών είναι οικολογικά Απεντόμωση κοριών - ψεκασμός για κοριούς - Απολύμανση για κοριούς και φιλικά στο περιβάλλον

Ο ψεκασμός για κοριούς γίνετε με πιστοποιημένα εντομοκτόνα, που φέρουν εγκρίσεις κυκλοφορίας από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων

Ο ψεκασμός για κοριούς γίνετε στους χώρους που υπάρχει το πρόβλημα

Κοριός - Απεντόμωση κοριών - απολύμανση κοριών - ψεκασμός για κοριούς

 • Στα κρεβάτια
 • Στις χαράμαδες
 • Στις πρίζες
 • Στους καναπέδες
 • Στα χαλιά
 • Στα στρώματα
 • Στο πάτωμα

Για άριστο αποτέλεσμα στην απεντόμωση κοριών ο πελάτης θα πρέπει:

 • Πριν από τον ψεκασμό για κοριούς σφραγίστε ρωγμές και χαραμάδες
 • Αδειάστε ντουλάπες με ρούχα και βάλτε τα σε σακούλες
 • Αντικαταστήστε τα στρώματα
 • Μην σφουγγαρίσετε το χώρο για 3 ημέρες μετά την απεντόμωση
 • Μην τοποθετήσετε καινούρια στρώματα στα κρεβάτια πριν την ολική καταπολέμηση των κοριών

Η μόλυνση από κοριούς δεν γίνετε από πλημμελή καθαριότητα του χώρου που έχει προσβληθεί.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι κοριοί μεταφέρονται από άλλο μολυσμένο σημείο, αυτό μπορεί να γίνει είτε από μεταφορά ρούχων, βαλίτσες είτε από ένα δέμα η ένα έπιπλο που έχουμε μεταφέρει.

Η τιμή για την καταπολέμηση των κοριών δεν μπορεί να είναι σταθερή, η διαμόρφωση της τιμής οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, ειδικά για τους κοριούς.

Ο πρώτος και βασικότερος παράγοντας που διαμορφώνει την τιμή είναι ο πληθυσμός του εντόμου στον χώρο.

Ο δεύτερος βασικός παράγοντας που επίσης διαμορφώνει την τιμή είναι η διαρρύθμιση του χώρου, εάν στον χώρο υπάρχουν μοκέτες ταπετσαρίες κ.α.

Ο τρίτος βασικός παράγοντας που και αυτός με την σειρά του διαμορφώνει την τιμή είναι ο χρόνος που υπάρχει το έντομο στον χώρο που πρέπει να απεντομωθεί και τα σημεία που έχει δημιουργήσει φωλιές.

Είναι βασικό να κατανοήσουμε ότι τόσο η τιμή χρέωσης για την απεντόμωση κοριών όσο και η εφαρμογές που εν τέλη θα χρειασθούν είναι πολύ δύσκολο να εκτιμηθούν από την αρχή.

Ενδεικτική τιμή απεντόμωσης κοριών μπορεί να ξεκινά από τα 40 ευρώ

    Απολυμάνσεις κοριών δίνουμε λύση στο πρόβλημα !!!

Απεντόμωση κοριών – απολύμανση κοριών

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Κοριοί: Διενεργούμε απεντομώσεις κοριών & απολυμάνσεις κοριών σε Αθήνα, Πειραιά & προάστια με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντομώσεων με ISO: 9001

Απολύμανση για κοριούς με φθηνές τιμές

Απολύμανση για κοριούς σε κρεβάτια, στρώματα, ντουλάπες, καναπέδες, σαλόνια οικονομικά και υπεύθυνα.

Απολύμανση για κοριούς: Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση κοριών ή την απολύμανση κοριών στον χώρο σου για να απαλλαγείς οριστικά από τους κοριούς

Συνεργείο απολύμανσης κοριών έρχεται στον χώρο σου προκειμένου να διενεργηθεί ο ψεκασμός για κοριούς και να δώσει οριστική και ασφαλής λύση στο πρόβλημα των κοριών.

Αναθέστε σε εμάς την απεντόμωση κοριών και βρείτε οριστική λύση, άμεσα και οικονομικά.

    Απολύμανση για κοριούς στο σπίτι  με οικολογικά εντομοκτόνα

Απολυμάνσεις κοριών: Δείτε τιμές

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αποτελεσματική και πιστοποιημένη απεντόμωση κοριών & απολύμανση κοριών σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα, σπίτια, κτίρια, ξενοδοχεία, στρατόπεδα, επαγγελματικούς χώρους, αποθήκες με φθηνές τιμές

Χαρακτηριστικό στα τσιμπήματα των κοριών είναι ότι γίνονται σε γραμμή, οι κοριοί δεν μεταφέρουν ασθένειες, τα τσιμπήματα των κοριών δημιουργούν ερεθισμό στην επιδερμίδα και σε διάστημα μιας εβδομάδας φεύγει.

Ασφαλείς & οικολογική απεντόμωση κοριών

Για τις απεντομώσεις κοριών & τις απολυμάνσεις κοριών διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Επιλέγουμε για την απεντόμωση κοριών σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Η παραδοσιακή μέθοδος απεντόμωσης περιλαμβάνει τη χρήση χημικών προϊόντων, όπως τα εντομοκτόνα με υψηλή τοξικότητα, τα οποία μπορεί να είναι επιβλαβή για το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων και των ζώων. Αντίθετα, η οικολογική απεντόμωση χρησιμοποιεί εντομοκτόνα με χαμηλή τοξικότητα για την εξόντωση των κοριών.

    Προσοχή ο κοριός  πολλαπλασιάζετε ταχύτατα

Απεντόμωση κοριών έχουμε εμπειρία

Με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει περισσότερες από 60.000 απεντομώσεις κοριών & απολυμάνσεις κοριών.

Έχουμε αντιμετωπίσει με επιτυχία μολύνσεις από κοριούς σε όλα τα στάδια τις παρασιτικής μόλυνσης.

Πως μεταφέρονται οι κοριοί

Οι κοριοί μεταφέρονται με μεγάλη ευκολία από ένα χώρο σε κάποιον άλλο. Οι πιο διαδεδομένοι τρόποι μεταφοράς είναι:

 • Mε τις αποσκευές μας (Ταξίδια και διάφορες μετακινήσεις).
 • Από χώρους μαζικής εστίασης (Εστιατόρια, Κινηματογράφοι – ξενοδοχεία – στρατόπεδα κλπ)
 • Από τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Αεροπλάνα – τρένα κλπ) δ. Με την πιο δημοφιλή περίπτωση όταν ένα μέλος της οικογένειας στρατεύεται.

Άμεσος ψεκασμός για κοριούς

οι κοριοί μεταφέρονται συνήθως με τις αποσκευές ή με τα ρούχα. Μετά από επίσκεψη σε ύποπτο χώρο αδειάστε τις αποσκευές σας έξω από το σπίτι και βάλτε τα ρούχα κατευθείαν στο πλυντήριο σε σχετικά υψηλή θερμοκρασία.

    Οι κοριοί αγαπάνε τα  στρώματα τα ρούχα και τις χαραμάδες

Απολύμανση για κοριούς: Σύνηθες διαδικασία

Στην απεντόμωση κοριών διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου οι κοριοί κατοικούν ή περπατούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε γωνίες, σχισμές επιφανειών όπου υπάρχουν πιθανές εστίες κοριών.

Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απεντόμωση κοριών, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τους κοριούς χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

απολύμανση κοριών - Απολυμάνσεις κοριών

Απολύμανση κοριών – Απολυμάνσεις κοριών

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας για την απεντόμωση κοριών

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση κοριών.

Εκπαιδεύουμε  τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις κοριών στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση κοριών και την απολύμανση κοριών είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

    Απολύμανση για κοριούς  συχνές ερωτήσεις

Ο ψεκασμός για κοριούς έχει μέση χρονική διάρκεια την μία ώρα,γίνετε απεντόμωση κοριών στα σημεία που κρίνει ο απολυμαντής ότι χρειάζεται να επέμβει.

Ο ψεκασμός για κοριούς ενδέχεται να υπερβεί το διάστημα της μίας ώρας στις περιπτώσεις που είτε η μόλυνση είναι μεγάλη είτε οι χώροι που θα γίνει η απεντόμωση κοριών είναι μεγάλης έκτασης

Η απεντόμωση κοριών  (ψεκασμός για κοριούς) γίνεται κατ ελάχιστο με 2 εφαρμογές, στην περίπτωση μεγάλης μόλυνσης απαιτούνται περισσότερες από τις δύο εφαρμογές.

Η εταιρεία είναι πολύ αυστηρή στην επιλογή εντομοκτόνων σκευασμάτων για την απεντόμωση κοριών, η επιλογή έχει ως κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα σε συνάρτηση με την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Ο ψεκασμός για κοριούς γίνετε με οικολογικά μη τοξικά εντομοκτόνα, φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

Στην απεντόμωση κοριών τα αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά, σημαντική είναι και η βοήθεια του πελάτη στο να ακολουθήσει τις συμβουλές των τεχνικών.

Ο ψεκασμός για κοριούς γίνετε με πρωτόκολλα υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να έχουμε ένα θεμιτό αποτέλεσμα. Ο κοριός βρίσκετε στην κορυφή δυσκολίας στην καταπολέμηση του

Οι κοριοί είναι ίσως από τα δυσκολότερα έντομα στην καταπολέμηση τους, η μόνη ασφαλή οδό για την καταπολέμηση είναι να απευθυνθείτε σε ειδικευμένη εταιρεία.

Λάθη με τους κοριούς

 • Καταπολεμώ τους κοριούς με πετρέλαιο
 • Μετά τη μόλυνση δεν απευθύνομε σε ειδικευμένη εταιρεία
 • Αντί για απεντόμωση κοριών χρησιμοποιώ αιθέρια έλαια για την καταπολέμηση τους.
 • Κάνω ψεκασμό για κοριούς με σκευάσματα εμπορίου.
 • Αντικατάσταση τους στρώματος πριν την απεντόμωση κοριών.

Παραλήψεις με τους κοριούς

 • Δεν αδειάζω τις ντουλάπες από τα ρούχα
 • Δεν κλείνω τρύπες και χαραμάδες.
 • Μεταφέρω ρούχα ή κλινοσκεπάσματα από μολυσμένο δωμάτιο σε άλλο χώρο.
 • Θεωρώ ότι οι κοριοί με τον καιρό θα φύγουν από μόνοι τους.

Η τιμή για την καταπολέμηση των κοριών δεν μπορεί να είναι σταθερή, η διαμόρφωση της τιμής οφείλεται σε πολλούς παράγοντες ειδικά για τους κοριούς.

Ο πρώτος και βασικότερος παράγοντας που διαμορφώνει την τιμή είναι ο πληθυσμός του εντόμου στον χώρο.

Ο δεύτερος βασικός παράγοντας που επίσης διαμορφώνει την τιμή είναι η διαρρύθμιση του χώρου, εάν στον χώρο υπάρχουν μοκέτες ταπετσαρίες κ.α.

Ο τρίτος βασικός παράγοντας που και αυτός με την σειρά του διαμορφώνει την τιμή είναι ο χρόνος που υπάρχει το έντομο στον χώρο που πρέπει να απεντομωθεί και τα σημεία που έχει δημιουργήσει φωλιές.

Είναι βασικό να κατανοήσουμε ότι τόσο η τιμή χρέωσης για την απεντόμωση κοριών όσο και η εφαρμογές που εν τέλη θα χρειασθούν είναι πολύ δύσκολο να εκτιμηθούν από την αρχή.

Ενδεικτική τιμή απεντόμωσης κοριών μπορεί να ξεκινά από τα 40 ευρώ

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που εφαρμόζει η εταιρεία στην απεντόμωση κοριών είναι οικολογικά Απεντόμωση κοριών - ψεκασμός για κοριούς - Απολύμανση για κοριούς και φιλικά στο περιβάλλον

Ο ψεκασμός για κοριούς γίνετε με πιστοποιημένα εντομοκτόνα, που φέρουν εγκρίσεις κυκλοφορίας από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων

Ο ψεκασμός για κοριούς γίνετε στους χώρους που υπάρχει το πρόβλημα

Κοριός - Απεντόμωση κοριών - απολύμανση κοριών - ψεκασμός για κοριούς

 • Στα κρεβάτια
 • Στις χαράμαδες
 • Στις πρίζες
 • Στους καναπέδες
 • Στα χαλιά
 • Στα στρώματα
 • Στο πάτωμα

Για άριστο αποτέλεσμα στην απεντόμωση κοριών ο πελάτης θα πρέπει:

 • Πριν από τον ψεκασμό για κοριούς σφραγίστε ρωγμές και χαραμάδες
 • Αδειάστε ντουλάπες με ρούχα και βάλτε τα σε σακούλες
 • Αντικαταστήστε τα στρώματα
 • Μην σφουγγαρίσετε το χώρο για 3 ημέρες μετά την απεντόμωση
 • Μην τοποθετήσετε καινούρια στρώματα στα κρεβάτια πριν την ολική καταπολέμηση των κοριών

Η μόλυνση από κοριούς δεν γίνετε από πλημμελή καθαριότητα του χώρου που έχει προσβληθεί.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι κοριοί μεταφέρονται από άλλο μολυσμένο σημείο, αυτό μπορεί να γίνει είτε από μεταφορά ρούχων, βαλίτσες είτε από ένα δέμα η ένα έπιπλο που έχουμε μεταφέρει.

    Απολύμανση για κοριούς  περισσότερη ενημέρωση

Απολυμάνσεις κοριών - Απεντομώσεις κοριών - Καταπολέμηση κοριών

Απολυμάνσεις κοριών με οικονομικές τιμές

Κοριοί | Απεντόμωση Κοριών | Απολύμανση κοριών | Απεντόμωση κοριών Αθήνα | Απολύμανση κοριών Αθήνα | τιμές

Απολυμάνσεις κοριών με αποτέλεσμα

Πού εντοπίζονται οι κοριοί?

Οι κοριοί εντοπίζονται συνήθως σε στρώματα, καναπέδες, μοκέτες, πολυθρόνες, καρέκλες, κεφαλάρι και τάβλες κρεβατιών κ.α Αγαπημένα σημεία για φωλιές κοριών είναι οι χαραμάδες, και τα στρώματα κ.α

Πως μεταφέρονται οι κοριοί?

Οι κοριοί μεταφέρονται από ένα χώρο σε άλλον κυρίως με τις αποσκευές, Χώροι που εμφανίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα είναι τα ξενοδοχεία, στρατόπεδα, μέσα μαζική μεταφοράς.

Απεντομωση κοριών με την FAST SERVICE

Από τα πιο δύσκολα έντομα στην καταπολέμηση τους είναι οι κοριοί, Οι απεντομώσεις κοριών είναι βασισμένες σε ειδικά πρωτόκολλα κατάλληλα για την οριστική εξόντωση των κοριών, η εταιρεία FAST SERVICE καταπολεμά κοριούς με επιτυχία για περισσότερο από 20 χρόνια με άριστα αποτελέσματα.

Σημάδια στην επιδερμίδα από τσιμπήματα κοριών ?

Τα τσιμπήματα των κοριών δεν αφήνουν σημάδια στην επιδερμίδα, παρουσιάζεται έντονη κοκκινίλα στα σημεία που υπάρχουν τσιμπήματα από κοριούς η οποία σε μερικές μέρες υποχωρεί.

Μεταφορά ασθενειών από τσίμπημα κοριών δεν έχει αναφερθεί.

Πόσο κοστίζει η απεντόμωση κοριών ?

Η απεντόμωση κοριών ξεκινά από 40€ η τιμή και οι εφαρμογές μεταβάλλονται ανάλογα το μέγεθος του προβλήματος