Μυρμήγκια: Απεντόμωση μυρμηγκιών & απεντομώσεις μυρμηγκιών

Απεντόμωση μυρμηγκιών & απεντομώσεις μυρμηγκιών

    Απεντόμωση μυρμηγκιών οριστική λύση στο πρόβλημα !!!

Απεντόμωση μυρμηγκιών – Απολύμανση μυρμηγκιών με φθηνές τιμές

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην απεντόμωση μυρμηγκιών & απεντομώσεις μυρμηγκιών από το 1995, με πολύ οικονομικές τιμές. Η αποτελεσματική απεντόμωση μυρμηγκιών αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Οικονομικές τιμές Μυρμήγκια: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση μυρμηγκιών & τις απεντομώσεις μυρμηγκιών, και οι οικονομικές τιμές.

Απολυμάνσεις μυρμηγκιών στην κουζίνα

Μέλημα της εταιρείας είναι η οριστική εξάλειψη των μυρμηγκιών σε όλα τα σημεία που βρίσκονται στο σπίτι όπως μπαλκονόπορτα, χαραμάδες, γλάστρα ή γλάστρες, πάγκος κουζίνας, εξωτερικές πόρτες, μπαλκόνι, βεράντα κ.α.

      Τιμοκατάλογος

Τα μυρμήγκια “αγαπάνε” την κουζίνα και τις γλάστρες στην βεράντα..

Τα μυρμήγκια εξαπλώνονται ραγδαία Η εξάπλωση του πληθυσμού των μυρμηγκιών είναι ραγδαία και αν δεν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα το πρόβλημα θα είναι σύντομα εκτός ελέγχου.. η απεντόμωση μυρμηγκιών (απολυμάνσεις μυρμηγκιών) με τζελ ή ψεκασμό θα λύση το πρόβλημα.

Προσβολή από μυρμήγκια Όλοι οι χώροι είναι πιθανοί “στόχοι” των μυρμηγκιών, χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. Απολύμανση μυρμηγκιών σε βεράντα - μπαλκόνι σπιτιού όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από μυρμήγκια.

Επίμονο έντομο Τα μυρμήγκια εισχωρούν πάντα από τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο. Συνήθως θα βρείτε μυρμήγκια στο σπίτι, ιδίως όταν το σπίτι έχει κήπο, μπαλκόνια ή βεράντες με γλάστρες.

Μυρμήγκια στη κουζίνα ή το μπαλκόνι Από τα σύνηθες σημεία στο σπίτι που θα βρούμε μυρμήγκια είναι η κουζίνα (πάγκος κουζίνας) και οι γλάστρες στο μπαλκόνι η την βεράντα. Και στις δύο περιπτώσεις η απεντόμωση μυρμηγκιών – απολύμανση μυρμηγκιών δίνει την οριστική λύση, εύκολα και οικονομικά.

    Απεντόμωση μυρμηγκιών- Απολύμανση μυρμηγκιών με πιστοποίηση ISO:9001

Οικολογική απεντόμωση μυρμηγκιών

Η οικολογική απεντόμωση μυρμηγκιών και απεντομώσεις μυρμηγκιών με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE , η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση μυρμηγκιών και την απεντομώσεις μυρμηγκιών είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και  φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Απεντόμωση μυρμγηκιών & απολύμανση μυρμηγκιών με οικολογικά εντομοκτόνα

Αντιμετώπιση μυρμηγκιών

Όταν αντιληφθούμε την παρουσία μυρμηγκιών στον χώρο, θα πρέπει να εξαλείψουμε κάθε διαθέσιμη πηγή τροφής για τον πληθυσμό που έχει αναπτυχθεί. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην αφήνουμε εκτεθειμένα τρόφιμα, να βεβαιωθούμε πως οι κάδοι απορριμμάτων έχουν καπάκι και κλείνουν σωστά. Να καθαρίζουμε από τις επιφάνειες κάθε υγρό ή στερεό υπόλειμμα τροφής. Να σκεπάζουμε ερμητικά κάθε συσκευασία που μπορεί να περιέχει τροφή.

Το επόμενο βήμα είναι να καλέσουμε ένα ειδικευμένο συνεργείο απεντομώσεων όπου θα εξολοθρεύσει δραστικά τον πληθυσμό που ήδη έχει αναπτυχθεί στο χώρο με ασφάλεια και χωρίς ιδιαίτερη πολύπλοκη διαδικασία για εσάς. Η εταιρεία διενεργεί απεντόμωση μυρμηγκιών με σκευάσματα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια αλλά εξίσου αποτελεσματικά. Το προσωπικό της εταιρείας γνωρίζοντας τον τρόπο που λειτουργούν τα μυρμήγκια, προσαρμόζει την κάθε απεντόμωση μυρμηγκιών – απολύμανση μυρμηγκιών με βάση το μέγεθος του προβλήματος και τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στον χώρο.

Απεντόμωση μυρμηγκιών & απολύμανση μυρμηγκιών

Μυρμήγκι: Βιολογικός κύκλος μυρμηγκιών

Ο βιολογικός κύκλος στα μυρμήγκια χωρίζετε σε τέσσερα στάδια, αυγό, προνύμφη, χρυσαλλίδες, ενήλικο. Σε γονιμοποιημένο αυγό το μυρμήγκι που θα γεννηθεί θα είναι θηλυκό, σε άλλη περίπτωση θα είναι αρσενικό. Μυρμήγκια - απεντόμωση μυρμηγκιών - Απεντομώσεις μυρμηγκιών Τα μυρμήγκια αναπτύσσονται με πλήρη μεταμόρφωση, οι προνύμφες να περνούν από το στάδιο της νύμφης πριν αναδυθεί ως ενήλικας, παραμένει σχεδόν ακίνητη και οι εργάτριες, την ταΐζουν και την φροντίζουν. Ο τρόπος μεταφοράς της τροφής γίνεται με την τροφάλλαξη. Με τον ίδιο τρόπο μοιράζονται οι ενήλικες την τροφή που είναι αποθηκευμένη στο “κοινό στομάχι”.

Στις κάμπιες δίνεται κάποιες φορές στέρεα τροφή όπως τροφικά αυγά (αυγά που έχουν γεννηθεί για να αποτελέσουν τροφή), τμήματα θηράματος και καρποί.

Ο πληθυσμός τον μυρμηγκιών αναπτύσσεται ραγδαία. Τα μυρμήγκια δεν μεταφέρουν ασθένειες. Τα μυρμήγκια είναι παμφάγα έντομα, στο σπίτι τα προσελκύουν κυρίως γλυκές και κολλώδεις τροφές.

Τα μυρμήγκια “αγαπάνε” την κουζίνα και το μπαλκόνι στο σπίτι.

Μυρμήγκια - απεντόμωση μυρμηγκιών - Απεντομώσεις μυρμηγκιών

Απεντόμωση μυρμηγκιών: Εφαρμογές

Για την απεντόμωση μυρμηγκιών (απεντομώσεις μυρμηγκιών) απαιτείται μία εφαρμογή.

Για την καταπολέμηση μυρμηγκιών σε εξωτερικούς χώρους εφαρμόζονται ψεκασμοί με σκευάσματα ασφαλή και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Σε εσωτερικούς χώρους για την απεντόμωση μυρμηγκιών χρησιμοποιείται σκεύασμα σε μορφή τζελ, το σκεύασμα αυτό είναι άοσμο και άχρωμο. Τοποθετείται σε συγκεκριμένα σημεία και είναι εντελώς ακίνδυνο για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια. Ο αριθμός των εφαρμογών εξαρτάται πάντα από το μέγεθος του προβλήματος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Πολύτιμη είναι και η δική σας καλή συνεργασία ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα με την απεντόμωση.

Απεντόμωση μυρμηγκιών: Πως μεταφέρονται

Ο λόγος που θα εισέλθουν τα μυρμήγκια μέσα στο σπίτι είναι για να αποζητήσουν τροφή. Μπορούν να δημιουργήσουν φωλιές εντός του χώρου στα σημεία όπου μπορούν να βρουν τροφή. Μπορούμε να τα εντοπίσουμε σε οποιοδήποτε χώρο και εποχή αλλά σίγουρα εμφανίζεται έξαρση του προβλήματος κατά την διάρκεια των θερινών μηνών

Εάν εντοπίσουν στον χώρο μια μόνιμη πηγή τροφής τότε θα υπάρχει ραγδαία αύξηση του πληθυσμού στον χώρο αυτό.

Προσοχή.. στα ψίχουλα, είναι σίγουρο πως εάν εντοπίσετε σε ένα χώρο έστω και πολύ μικρό πληθυσμό, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί πολύ σύντομα. Τα λίγα αυτά μυρμήγκια είναι ένδειξη πως ψάχνουν για τροφή και πως κάπου εκεί κοντά υπάρχει και η φωλιά τους.

Μυρμήγκια - απεντόμωση μυρμηγκιών - Απεντομώσεις μυρμηγκιών

Απεντόμωση μυρμηγκιών & απεντομώσεις μυρμηγκιών

Ασθένειες από μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια δεν μεταφέρουν ασθένειες και δεν είναι επικίνδυνα.

Σε μερικές περιπτώσεις τα τσιμπήματα των μυρμηγκιών μπορεί να είναι οδυνηρά και να προκαλούν κόκκινα σημάδια στο δέρμα. Ορισμένα είδη μυρμηγκιών (μυρμήγκια- φωτιά) έχουν μια ουσία δηλητηριώδη και μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές αλλεργίες.

    Η απεντόμωση μυρμηγκιών με τζελ είναι  άοσμη και αποτελεσματική

Φωλιές μυρμηγκιών

Τα μυρμήγκια δημιουργούν μεγάλες φωλιές, κάποια είδη μυρμηγκιών είναι νομαδικά και δεν κατασκευάζουν μόνιμες κατοικίες. Φτιάχνουν φωλιές στο χώμα, σε δέντρα, ανάμεσα στα τούβλα στους τοίχους. Μυρμήγκια - απεντόμωση μυρμηγκιών - Απεντομώσεις μυρμηγκιών Τα μυρμήγκια κατασκευάζουν τις φωλιές τους από χώμα, και από υλικά που προέρχονται από φυτά.

Τα μυρμήγκια στο περιβάλλον έχουν σημαντικό και ωφέλιμο ρόλο, ανοίγουν τρύπες στο χώμα και το κάνουν πιο εύφορο για τις καλλιέργειες.

Τα μυρμήγκια μέσα στο σπίτι θα εισέλθουν από μικρά ανοίγματα όπως ρωγμές, χαραμάδες και σχισμές στις κάσες των παραθύρων και των θυρών. Αυτά είναι συνήθως τα μυρμήγκια του κήπου τα οποία θα αναζητήσουν τροφή. Προσελκύονται κυρίως από γλυκές και κολλώδεις ουσίες.

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.

Ο ψύλλος έχει εμφανώς μεγαλύτερα πίσω πόδια από τα μπροστινά, δίνοντας του την δυνατότητα για πολύ μεγάλα άλματα που είναι έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το σώμα τους.

Δες περισσότερα…

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων θα πρέπει να γίνονται προληπτικά (2) δύο φορές το έτος για να διασφαλίζουμε ένα υγειές και προστατευμένο περιβάλλον τόσο από ασθένειες όσο και από αλλοιώσεις.

Δες περισσότερα…

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες. Στην περίπτωση που έχει τραφεί το μέγεθος της κοιλιάς του διογκώνεται.

Δες περισσότερα…

κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο. Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά και όπου υπάρχει αρκετή υγρασία.

Δες περισσότερα…

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε αντίθεση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, ακόμη και των μελισσών.

Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Δες περισσότερα…

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμε από άλλον μολυσμένο χώρο. Η συχνότερη περίπτωση μεταφοράς κοριών είναι από στρατευμένα άτομα.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Δες περισσότερα…

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Έχουν καταγραφεί περίπου τα 48.200 είδη ακάρεων από το σύνολο του ενός εκατομμυρίου ειδών που ζουν σήμερα.

Δες περισσότερα…

Απολύμανση μυρμηγκιών σχετικές ερωτήσεις.

Η διάρκεια της εφαρμογής για την απεντόμωση μυρμηγκιών (απολυμάνσεις μυρμηγκιών) είναι περίπου μισή ώρα για επιφάνεια 140τμ

Η απολύμανση μυρμηγκιών μπορεί να γίνει με 2 διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης:

 • α) Με ψεκασμό χαμηλής πίεσης.
 • β) Με τζελ απεντόμωσης μυρμηγκιών.

H απεντόμωση μυρμηγκιών μπορεί να εφαρμοστεί με διαφορετικά εντομοκτόνα όπως:

 • α) Υδροδιαλυτά εντομοκτόνα που εφαρμόζονται με ψεκασμό.
 • β) Με τζελ απεντόμωσης μυρμηγκιών που εφαρμόζετε τοπικά με σύριγγα.

Όλα τα εντομοκτόνα έχουν έγκριση για εφαρμογή σε κατοικημένους χώρους.

Στις απεντομώσεις μυρμηγκιών χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους, είναι φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια αρκεί να δείξουμε την δέουσα προσοχή στους ψεκασμένους χώρους.

Στις απεντομώσεις μυρμηγκιών ακολουθούμε ειδικά πρωτόκολλα για την προστασία των κατοικίδιων.

Για την απεντόμωση μυρμηγκιών στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείτε μόνο μια εφαρμογή.

Η απεντόμωση μυρμηγκιών έχει ποσοστό επιτυχίας 98%, έχουμε οριστική καταπολέμηση του παρασίτου, βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθείτε τις συμβουλές του τεχνικού προσωπικού..

Στις απολυμάνσεις μυρμηγκιών εντοπίζουμε σε πρώτο στάδιο τις φωλιές των ψύλλων και σε δεύτερο στάδιο γίνετε η καταπολέμηση.

Στην απεντόμωση μυρμηγκιών ή την απολύμανση μυρμηγκιών το κόστος διαφέρει ανάλογα την μόλυνση από τα μυρμήγκια, και ανάλογα τα τετραγωνικά μέτρα που έχουν μολυνθεί.

Η απεντομώσεις μυρμηγκιών – απολύμανση μυρμηγκιών με ψεκασμό είναι “φιλική” στον άνθρωπο στο βαθμό που πληρούνται όλες οι προϋπόθεσης ασφαλείας που θα σας αναφέρει το τεχνικό προσωπικό των ώρα που γίνετε η απολύμανση μυρμηγκιών.

Σχεδόν ακίνδυνη μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι η απολύμανση μυρμηγκιών με τζελ.

Απεντόμωση μυρμηγκιών – απολύμανση μυρμηγκιών

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Μυρμήγκια: Διενεργούμε απεντόμωση μυρμηγκιών (απεντομώσεις μυρμηγκιών) σε Αθήνα, Πειραιά & προάστια με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης με ISO: 9001

    Απολυμάνσεις μυρμηγκιών δίνουμε λύση στο πρόβλημα !!!

Απεντόμωση μυρμηγκιών. Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση μυρμηγκιών (απεντομώσεις μυρμηγκιών) στον χώρο σου για να απαλλαγείς οριστικά από τα μυρμήγκια

Ακολουθήστε την μέθοδο του τζελ για την απεντόμωση μυρμηγκιών, είναι άοσμο, άχρωμο και πολύ αποτελεσματικό.

Δείτε τιμές

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αποτελεσματική και πιστοποιημένη Απεντόμωση μυρμηγκιών (απεντομώσεις μυρμηγκιών) σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα, σπίτια, κτίρια, αποθήκες, στάβλους, κουζίνα, μπαλκόνι με φθηνές τιμές

    Απεντόμωση μυρμηγκιών με πιστοποίηση

Ασφαλείς & οικολογικές απεντομώσεις μυρμηγκιών

Για την απεντόμωση μυρμηγκιών (απεντομώσεις μυρμηγκιών) διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Επιλέγουμε για την απεντόμωση μυρμηγκιών σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Εμπειρία στην απεντόμωση μυρμηγκιών

Για τις απεντομώσεις μυρμηγκιών είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει περισσότερες από 60.000 απεντομώσεις μυρμηγκιών & απολυμάνσεις μυρμηγκιών, έχουμε την εμπειρία για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, εφαρμόζουμε πρωτόκολλα που εγγυούνται την άμεση και οριστική λύση στα μυρμήγκια.

Απολύμανση μυρμηγκιών σε βεράντα - μπαλκόνι σπιτιού

Απεντόμωση μυρμηγκιών σε βεράντες, μπαλκόνια, γλάστρες, με απόλυτη επιτυχία

Σύνηθες διαδικασία απεντόμωσης μυρμηγκιών

Στην απεντόμωση μυρμηγκιών διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου τα μυρμήγκια περπατούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε αυλές, υπόγεια και γενικά όπου υπάρχουν πιθανές εστίες μυρμηγκιών, τοποθετείτε και τζελ απεντόμωσεις μυρμηγκιών για την οριστική καταπολέμηση τους.

Tζελ στην απεντόμωση μυρμηγκιών, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τα μυρμήγκια χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Απολύμανση μυρμηγκιών - απεντόμωση μυρμηγκιών με τζελ

Απεντόμωση μυρμηγκιών με τζελ άοσμο, άχρωμο πολύ αποτελεσματικό

    Απεντόμωση μυρμηγκιών με τζελ  σίγουρη επιτυχία..

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση μυρμηγκιών.

Εκπαιδεύουμε  τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις μυρμηγκιών στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Απεντομώσεις μυρμηγκιών συχνές ερωτήσεις

Η διάρκεια της εφαρμογής για τις απολυμάνσεις μυρμηγκιών είναι περίπου μισή ώρα για επιφάνεια 140τμ

Η απολύμανση μυρμηγκιών μπορεί να γίνει με 2 διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης:

 • α) Με ψεκασμό χαμηλής πίεσης.
 • β) Με τζελ απεντόμωσης μυρμηγκιών.

H απεντόμωση μυρμηγκιών μπορεί να εφαρμοστεί με διαφορετικά εντομοκτόνα όπως:

 • α) Υδροδιαλυτά εντομοκτόνα που εφαρμόζονται με ψεκασμό.
 • β) Με τζελ απεντόμωσης μυρμηγκιών που εφαρμόζετε τοπικά με σύριγγα.

Όλα τα εντομοκτόνα έχουν έγκριση για εφαρμογή σε κατοικημένους χώρους.

Στις απεντομώσεις μυρμηγκιών χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους, είναι φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια αρκεί να δείξουμε την δέουσα προσοχή στους ψεκασμένους χώρους.

Στις απεντομώσεις μυρμηγκιών ακολουθούμε ειδικά πρωτόκολλα για την προστασία των κατοικίδιων.

Για την απεντόμωση μυρμηγκιών στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείτε μόνο μια εφαρμογή.

Η απεντόμωση μυρμηγκιών έχει ποσοστό επιτυχίας 98%, έχουμε οριστική καταπολέμηση του παρασίτου, βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθείτε τις συμβουλές του τεχνικού προσωπικού..

Στις απολυμάνσεις μυρμηγκιών εντοπίζουμε σε πρώτο στάδιο τις φωλιές των ψύλλων και σε δεύτερο στάδιο γίνετε η καταπολέμηση.

Στην απεντόμωση μυρμηγκιών ή την απολύμανση μυρμηγκιών το κόστος διαφέρει ανάλογα την μόλυνση από τα μυρμήγκια, και ανάλογα τα τετραγωνικά μέτρα που έχουν μολυνθεί.

Η απεντομώσεις μυρμηγκιών – απολύμανση μυρμηγκιών με ψεκασμό είναι “φιλική” στον άνθρωπο στο βαθμό που πληρούνται όλες οι προϋπόθεσης ασφαλείας που θα σας αναφέρει το τεχνικό προσωπικό των ώρα που γίνετε η απολύμανση μυρμηγκιών.

Σχεδόν ακίνδυνη μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι η απολύμανση μυρμηγκιών με τζελ.

Απολύμανση μυρμηγκιών - απεντόμωση μυρμηγκιών σε μπαλκόνι

Απολύμανση μυρμηγκιών στην κουζίνα

Απολύμανση μυρμηγκιών σε βεράντα - μπαλκόνι σπιτιού

Απολύμανση μυρμηγκιών στο μπαλκόνι

Απολύμανση μυρμηγκιών - απεντόμωση μυρμηγκιών με τζελ

Απολύμανση μυρμηγκιών με τζελ

Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη !!

Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από την καταστολή, μπορείτε να αποφύγετε την επίσκεψη των μυρμηγκιών με μερικά απλά πράγματα.

 • Δεν αφήνουμε ψίχουλα στην κουζίνα.
 • Κλείνουμε ερμητικά τις σακούλες σκουπιδιών και τις πετάμε τακτικά.
 • Ρίχνουμε φάρμακο στις γλάστρες με τα λουλούδια.
 • Δεν αφήνουμε εκτεθειμένες τροφές σε βεράντα, μπαλκόνι, κουζίνα.
 • Καθαρίζουμε καλά το λάδι εάν χυθεί.
 • Κλείνουμε ερμητικά γλυκαντικές ουσίες στην κουζίνα.
 • Δεν αφήνουμε εκτεθειμένα τρόφιμα.

Τα μυρμήγκια χωρίς απεντόμωση θα φύγουν;

Όταν δείτε μυρμήγκια στο σπίτι δείχνει πως κάπου κοντά έχουν κάνει φωλιά, αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα σας εγκαταλείψουν, η απεντόμωση μυρμηγκιών είναι μονόδρομος.

Μετά την απεντόμωση τα μυρμήγκια θα επανεμφανιστούν;

Τα μυρμήγκια από την φύση τους μεταφέρουν την τροφή στην φωλιά τους, το εντομοκτόνο που χρησιμοποιούμε τα μυρμήγκια το βλέπουν ως τροφή και το μεταφέρουν και αυτό στην φωλιά τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνετε ολοκληρωτική καταπολέμηση.

Μετά την απεντόμωση μυρμηγκιών τα μυρμήγκια δεν επανεμφανίζονται.

Τι είδους απολύμανση μυρμηγκιών να επιλέξω;

Υπάρχουν δύο ειδών απολυμάνσεις μυρμηγκιών, η απολύμανση με ψεκασμό & η απολύμανση με τζελ. Σαν εταιρεία προτείνουμε πάντα την απολύμανση με τζελ, είναι πολύ αποτελεσματική και ακίνδυνη.