Απεντόμωση μυρμηγκιών & απεντομώσεις μυρμηγκιών

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην απεντόμωση μυρμηγκιών & απεντομώσεις μυρμηγκιών από το 1995, με πολύ οικονομικές τιμές

Η αποτελεσματική απεντόμωση μυρμηγκιών αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Οικονομικές τιμές

Μυρμήγκια: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση μυρμηγκιών & τις απεντομώσεις μυρμηγκιών, και οι οικονομικές τιμές.

Τα μυρμήγκια εξαπλώνονται ραγδαία

Η εξάπλωση του πληθυσμού των μυρμηγκιών είναι ραγδαία και αν δεν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα το πρόβλημα θα είναι σύντομα εκτός ελέγχου..

Μυρμήγκια - Απεντόμωση μυρμηγκιών - Απολύμανση - Μυρμηγκιών

Προσβολή από μυρμήγκια

Όλοι οι χώροι είναι πιθανοί “στόχοι” των μυρμηγκιών, χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από μυρμήγκια.

Επίμονο έντομο

Τα μυρμήγκια εισχωρούν πάντα από τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο. Συνήθως θα βρείτε μυρμήγκια στο σπίτι, ιδίως όταν το σπίτι έχει κήπο, μπαλκόνια ή βεράντες με γλάστρες.

Οικολογική απεντόμωση μυρμηγκιών

Η οικολογική απεντόμωση μυρμηγκιών και απεντομώσεις μυρμηγκιών με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE , η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.
Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση μυρμηγκιών και την απεντομώσεις μυρμηγκιών είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και  φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Αντιμετώπιση μυρμηγκιών

Όταν αντιληφθούμε την παρουσία μυρμηγκιών στον χώρο, θα πρέπει να εξαλείψουμε κάθε διαθέσιμη πηγή τροφής για τον πληθυσμό που έχει αναπτυχθεί. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην αφήνουμε εκτεθειμένα τρόφιμα, να βεβαιωθούμε πως οι κάδοι απορριμμάτων έχουν καπάκι και κλείνουν σωστά. Να καθαρίζουμε από τις επιφάνειες κάθε υγρό ή στερεό υπόλειμμα τροφής. Να σκεπάζουμε ερμητικά κάθε συσκευασία που μπορεί να περιέχει τροφή.
Το επόμενο βήμα είναι να καλέσουμε ένα ειδικευμένο συνεργείο απεντομώσεων όπου θα εξολοθρεύσει δραστικά τον πληθυσμό που ήδη έχει αναπτυχθεί στο χώρο με ασφάλεια και χωρίς ιδιαίτερη πολύπλοκη διαδικασία για εσάς. Η εταιρεία διενεργεί απεντόμωση μυρμηγκιών με σκευάσματα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια αλλά εξίσου αποτελεσματικά. Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας γνωρίζοντας τον τρόπο που λειτουργούν τα μυρμήγκια, προσαρμόζει την κάθε απεντόμωση μυρμηγκιών με βάση το μέγεθος του προβλήματος και τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στον χώρο.

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών

Απεντόμωση μυρμηγκιών & απεντομώσεις μυρμηγκιών: έχεις απορίες;

Μυρμήγκι: βιολογικός κύκλος μυρμηγκιών

Ο βιολογικός κύκλος στα μυρμήγκια χωρίζετε σε τέσσερα στάδια, αυγό, προνύμφη, χρυσαλλίδες, ενήλικο. Σε γονιμοποιημένο αυγό το μυρμήγκι που θα γεννηθεί θα είναι θηλυκό, σε άλλη περίπτωση θα είναι αρσενικό. Τα μυρμήγκια αναπτύσσονται με πλήρη μεταμόρφωση, οι προνύμφες να περνούν από το στάδιο της νύμφης πριν αναδυθεί ως ενήλικας, παραμένει σχεδόν ακίνητη και οι εργάτριες, την ταΐζουν και την φροντίζουν. Ο τρόπος μεταφοράς της τροφής γίνεται με την τροφάλλαξη. Με τον ίδιο τρόπο μοιράζονται οι ενήλικες την τροφή που είναι αποθηκευμένη στο “κοινό στομάχι”.

Στις κάμπιες δίνεται κάποιες φορές στέρεα τροφή όπως τροφικά αυγά (αυγά που έχουν γεννηθεί για να αποτελέσουν τροφή), τμήματα θηράματος και καρποί.

Σε κάποια είδη οι κάμπιες μεταφέρονται απευθείας επάνω στη λεία για να τραφούν. Οι κάμπιες αναπτύσσονται με μια σειρά αλλαγών μέχρι να εισέλθουν στο στάδιο της νύμφης.

Ο πληθυσμός τον μυρμηγκιών αναπτύσσεται ραγδαία. Τα μυρμήγκια δεν μεταφέρουν ασθένειες. Τα μυρμήγκια είναι παμφάγα έντομα, στο σπίτι τα προσελκύουν κυρίως γλυκές και κολλώδεις τροφές.

Τα μυρμήγκια “αγαπάνε” την κουζίνα.

Μυρμήγκια - απεντόμωση μυρμηγκιών - Απεντομώσεις μυρμηγκιών

Απεντόμωση μυρμηγκιών: Εφαρμογές

Για την απεντόμωση μυρμηγκιών (απεντομώσεις μυρμηγκιών) απαιτείται μία εφαρμογή.

Για την καταπολέμηση μυρμηγκιών σε εξωτερικούς χώρους εφαρμόζονται ψεκασμοί με σκευάσματα ασφαλή και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Σε εσωτερικούς χώρους για την απεντόμωση μυρμηγκιών χρησιμοποιείται σκεύασμα σε μορφή τζελ, το σκεύασμα αυτό είναι άοσμο και άχρωμο. Τοποθετείται σε συγκεκριμένα σημεία και είναι εντελώς ακίνδυνο για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια. Ο αριθμός των εφαρμογών εξαρτάται πάντα από το μέγεθος του προβλήματος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Πολύτιμη είναι και η δική σας καλή συνεργασία ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Απεντόμωση μυρμηγκιών: Πως μεταφέρονται

Ο λόγος που θα εισέλθουν τα μυρμήγκια μέσα στο σπίτι είναι για να αποζητήσουν τροφή. Μπορούν να δημιουργήσουν φωλιές εντός του χώρου στα σημεία όπου μπορούν να βρουν τροφή. Μπορούμε να τα εντοπίσουμε σε οποιοδήποτε χώρο και εποχή αλλά σίγουρα εμφανίζεται έξαρση του προβλήματος κατά την διάρκεια των θερινών μηνών

Εάν εντοπίσουν στον χώρο μια μόνιμη πηγή τροφής τότε θα υπάρχει ραγδαία αύξηση του πληθυσμού στον χώρο αυτό.

Προσοχή.. στα ψίχουλα, είναι σίγουρο πως εάν εντοπίσετε σε ένα χώρο έστω και πολύ μικρό πληθυσμό, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί πολύ σύντομα. Τα λίγα αυτά μυρμήγκια είναι ένδειξη πως ψάχνουν για τροφή και πως κάπου εκεί κοντά υπάρχει και η φωλιά τους.

Μυρμήγκια - απεντόμωση μυρμηγκιών - Απεντομώσεις μυρμηγκιών

Απεντόμωση μυρμηγκιών & απεντομώσεις μυρμηγκιών: έχεις ακόμη απορίες;

Ασθένειες από μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια δεν μεταφέρουν ασθένειες και δεν είναι επικίνδυνα.
Σε μερικές περιπτώσεις τα τσιμπήματα των μυρμηγκιών μπορεί να είναι οδυνηρά και να προκαλούν κόκκινα σημάδια στο δέρμα. Ορισμένα είδη μυρμηγκιών (μυρμήγκια- φωτιά) έχουν μια ουσία δηλητηριώδη και μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές αλλεργίες.

Φωλιές μυρμηγκιών

Τα μυρμήγκια δημιουργούν μεγάλες φωλιές, κάποια είδη μυρμηγκιών είναι νομαδικά και δεν κατασκευάζουν μόνιμες κατοικίες. Φτιάχνουν φωλιές στο χώμα, σε δέντρα, ανάμεσα στα τούβλα στους τοίχους. Απεντόμωση μυρμηγκιών - καταπολέμηση μυρμηγκιώνΤα μυρμήγκια κατασκευάζουν τις φωλιές τους από χώμα, και από υλικά που προέρχονται από φυτά. Τα σημεία που θα δημιουργήσουν φωλιές είναι προσεκτικά επιλεγμένα και θα πρέπει να είναι αρκετά προφυλαγμένα. Τα μυρμήγκια θα εγκαταλείψουν γρήγορα την φωλιά τους αν αντιληφθούνε κάποιο κίνδυνο.
Τα μυρμήγκια στο περιβάλλον έχουν σημαντικό και ωφέλιμο ρόλο, ανοίγουν τρύπες στο χώμα και το κάνουν πιο εύφορο για τις καλλιέργειες. Στα δάση μεταφέρουν τους σπόρους από φυτά και δένδρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξή του. Καθαρίζουν το περιβάλλον από τα νεκρά ζώα και τα έντομα. Έχουν σημαντικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα μυρμήγκια μέσα στο σπίτι θα εισέλθουν από μικρά ανοίγματα όπως ρωγμές, χαραμάδες και σχισμές στις κάσες των παραθύρων και των θυρών. Αυτά είναι συνήθως τα μυρμήγκια του κήπου τα οποία θα αναζητήσουν τροφή. Προσελκύονται κυρίως από γλυκές και κολλώδεις ουσίες. Έχουν την τάση να πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς και αυτό τα καθιστά όχι επικίνδυνα αλλά ενοχλητικά για τον άνθρωπο.

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Απεντομώσεις για ψύλλους

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.

Ο ψύλλος έχει εμφανώς μεγαλύτερα πίσω πόδια από τα μπροστινά, δίνοντας του την δυνατότητα για πολύ μεγάλα άλματα που είναι έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το σώμα τους.

Αυτό διευκολύνει τον ψύλλο να βρει ξενιστή που θα του διασφαλίσει την τροφή του(αίμα).

Ο ψύλλος είναι επικίνδυνο παράσιτο διότι μεταφέρει ασθένειες, κάποιες σοβαρές και κάποιες λιγότερο τόσο για τα ζώα όσο και για τον άνθρωπο.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων θα πρέπει να γίνονται προληπτικά (2) δύο φορές το έτος για να διασφαλίζουμε ένα υγειές και προστατευμένο περιβάλλον τόσο από ασθένειες όσο και από αλλοιώσεις.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για την απεντόμωση των κατσαρίδων βασίζετε σε σκευάσματα τα οποία η χρήση είναι απόλυτα ασφαλή τόσο για το αστικό περιβάλλον όσο και το περιβάλλον το οποίο εκτελούνται οι απεντομώσεις

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες. Στην περίπτωση που έχει τραφεί το μέγεθος της κοιλιάς του διογκώνεται.

Το δέρμα του είναι ελαστικό. Τρέφεται με αίμα που απορροφά από το δέρμα των θηλαστικών, στα οποία παρασιτεί. Βγαίνει δύσκολα όταν προσκολλάται πάνω στο δέρμα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κουονύπια

Το κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο. Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά και όπου υπάρχει αρκετή υγρασία.

Μερικά από τα είδη κουνουπιών είναι φορείς της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας.

Τα συνεργεία απεντομώσεων της εταιρείας αποτελούνται από ειδικευμένο προσωπικό, διαθέτουν σκευάσματα νέας γενιάς, προκειμένου να ελέγξουν και να καταπολεμήσουν τον πληθυσμό των κουνουπιών.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για σφήκες

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε αντίθεση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, ακόμη και των μελισσών.

Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Οι σφήκες δημιουργούν φωλιές που μοιάζουν με εξάγωνα κελιά όπως και οι μέλισσες.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κοριούς

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμε από άλλον μολυσμένο χώρο. Η συχνότερη περίπτωση μεταφοράς κοριών είναι από στρατευμένα άτομα.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Ένδειξη ύπαρξης κοριών σε ένα σπίτι ή σε στρώμα είναι τα τσιμπήματα στους ανθρώπους που οπτικά διακρίνονται σε σειρά πάνω στην επιφάνεια του δέρματος. Οι κοριοί αποβάλλουν από το οπίσθιο μέρος υπολείμματα αιμοσφαιρίνης μαύρου χρώματος μετά από κάθε αιμομύζηση.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Το πιο σύνηθες σύμπτωμα ύπαρξης ακάρεων στο χώρο μας είναι οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούν όπως η αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα και δερματίτιδα.

Έχουν καταγραφεί περίπου τα 48.200 είδη ακάρεων από το σύνολο του ενός εκατομμυρίου ειδών που ζουν σήμερα.

Δες περισσότερα…

Απεντόμωση μυρμηγκιών

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε απεντόμωση μυρμηγκιών (απεντομώσεις μυρμηγκιών) με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης με ISO: 9001

Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση μυρμηγκιών (απεντομώσεις μυρμηγκιών) στον χώρο σου για να απαλλαγείς οριστικά από τα μυρμήγκια

Δείτε τιμές

Απεντόμωση μυρμηγκιών (απεντομώσεις μυρμηγκιών) με πολύ οικονομικές τιμές

Ασφαλείς & οικολογικές απεντομώσεις μυρμηγκιών

Για την απεντόμωση μυρμηγκιών (απεντομώσεις μυρμηγκιών) διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.
Επιλέγουμε για την απεντόμωση μυρμηγκιών σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Εμπειρία

Είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει μερικές χιλιάδες απεντομώσεις μυρμηγκιών

Σύνηθες διαδικασία απεντόμωσης μυρμηγκιών

Στην απεντόμωση μυρμηγκιών διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου τα μυρμήγκια περπατούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε αυλές, υπόγεια και γενικά όπου υπάρχουν πιθανές εστίες μυρμηγκιών, τοποθετείτε και τζελ απεντόμωσεις μυρμηγκιών για την οριστική καταπολέμηση τους.
Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού και τζελ στην απεντόμωση μυρμηγκιών, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τα μυρμήγκια χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση μυρμηγκιών.

Εκπαιδεύουμε  τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις μυρμηγκιών στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών