Τσιμπούρια: Απεντόμωση τσιμπουριών & Απολύμανση τσιμπουριών

Απεντόμωση τσιμπουριών & Απολύμανση τσιμπουριών

    Τσιμπούρια: Απεντόμωση τσιμπουριών  δίνουμε λύση, έχουμε αποτέλεσμα !!!

Απεντόμωση τσιμπουριών & Απολύμανση τσιμπουριών με φθηνές τιμές

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην Αθήνα τον Πειραιά και τα προάστια στην απεντόμωση τσιμπουριών & απολύμανση τσιμπουριών από το 1995,  με οικονομικές τιμές. Η αποτελεσματική απεντόμωση τσιμπουριών αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Οικονομικές τιμές

Τσιμπούρια: Απολυμάνσεις τσιμπουριών στην Αθήνα

Τσιμπούρια: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση τσιμπουριών & την απολύμανση τσιμπουριών, και οι οικονομικές τιμές, μέλημα μας είναι η άμεση αντιμετώπιση των τσιμπουριών σε σπίτια, πολυκατοικίες, κήπους, κατασκηνώσεις, αποθήκες, στάβλους, πάρκα κ.α

      Τιμοκατάλογος

Προσβολή από τσιμπούρια

Όλοι οι χώροι είναι πιθανοί “στόχοι” των τσιμπουριών, χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από τσιμπούρια. Ο ψεκασμός (απεντόμωση) για τσιμπούρια λύνει οριστικά το πρόβλημα.

Τα τσιμπούρια αγαπάνε τα κατοικίδια, ελέγχετε τακτικά τα κατοικίδια σας.

Τα τσιμπούρια εξαπλώνονται ραγδαία

Τσιμπούρια: απεντομώσεις τσιμπουριών στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Η εξάπλωση του πληθυσμού των τσιμπουριών είναι ραγδαία (γεννά μέχρι και 3.000 αυγά) και αν δεν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα το πρόβλημα θα είναι σύντομα εκτός ελέγχου..

Μόλυνση από τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια μολύνουν τους οργανισμούς και είναι ικανά να προσκολληθούν με βακτήρια, ιούς και παράσιτα και μπορούν να προκαλέσουν πολύ σοβαρές έως και θανατηφόρες ασθένειες.

Τα τσιμπούρια τα συναντούμε σε φυλλώματα, ξεραμένα ξύλα, πάρκα κ.α Το τσιμπούρι προσκολλάτε στο κατοικίδιο την ώρα που περνά.

Η απεντόμωση τσιμπουριών πρέπει να γίνετε άμεσα όταν αντιληφθούμε τσιμπούρι στο χώρο μας, η εξάπλωση τους είναι ραγδαία, μετά την εξάπλωση η αντιμετώπιση γίνετε με μεγάλη δυσκολία.

    Τσιμπούρια: Απεντόμωση τσιμπουριών – Απολύμανση τσιμπουριών με πιστοποίηση ISO:9001

Οικολογική απεντόμωση τσιμπουριών

Η οικολογική απεντόμωση τσιμπουριών και η απολύμανση τσιμπουριών με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE , η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση τσιμπουριών και την απολύμανση τσιμπουριών είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

    Απεντόμωση τσιμπουριών – Απολύμανση τσιμπουριών με οικολογικά σκευάσματα

Αντιμετώπιση τσιμπουριών (ψεκασμός για τσιμπούρια)

Στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται “θαύματα” για την αντιμετώπιση τσιμπουριών, οι ειδικοί επιμένουν πως δεν θα πρέπει να το επιχειρήσετε μόνοι σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα και θα κάνει πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

Η αντιμετώπιση από προσβολή τσιμπούρια θα πρέπει να είναι άμεση. Η απεντόμωση τσιμπουριών – απολύμανση τσιμπουριών πρέπει να περιλαμβάνει εξάλειψη των ενηλίκων εντόμων καθώς και των προνυμφών. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τα τσιμπούρια τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτά.

Απεντομώση τσιμπουριών & Απολύμανση τσιμπουριών

Χαρακτηριστικά και διατροφικές συνήθειες τσιμπουριών

Κρότωνας ή τσιμπούρι είναι κοινή ονομασία του παρασιτικού αρθρόποδου. Τα τσιμπούρια ζουν εκατομμύρια χρόνια ανάμεσά μας. Τα αρχαιότερα απολιθώματα από τσιμπούρια ανάγονται στην Κρητιδική εποχή. Απολυμάνσεις τσιμπουριών στην Αθήνα με φθηνές τιμές Υπάρχουν εκατό είδη τσιμπουριών τα οποία διαχωρίζονται σε μαλακά και σκληρά.

Τα τσιμπούρια βρίσκονται στην ύπαιθρο. Στις πόλεις, τα συναντάμε σε χώρους με πράσινο. Τρέφεται με το αίμα των θηλαστικών στα οποία παρασιτεί. Το τσιμπούρι εισχωρεί το στόμα του πάνω στο δέρμα του εκάστοτε ξενιστή (θηλαστικό) και βγαίνει πολύ δύσκολα όταν προσκολλάται.

Τα τσιμπούρια δεν πηδούν, δεν πετάνε αλλά προσκολλώνται στο δέρμα ανθρώπων ή ζώων.

Ένα αρκετά χορτασμένο θηλυκό τσιμπούρι γίνεται πιο σκούρο στο χρώμα και έχει ιριδίζον δέρμα και μπορεί να ξεπεράσει τα δύο εκατοστά σε μήκος. Το τσιμπούρι δεν έχει μάτια αλλά έχει πολύ καλή όσφρηση και αφή.

Η απεντόμωση τσιμπουριών καταπολεμά τα τσιμπούρια σε όλα τα στάδια ανάπτυξης τους

    Τα τσιμπούρια “αγαπάνε” τα κατοικίδια  τον σκύλο και την γάτα.

Απεντόμωση τσιμπουριών : Εφαρμογές

Για την απεντόμωση τσιμπουριών – Απολύμανση τσιμπουριών απαιτούνται περισσότερες από μία εφαρμογές.

Η απεντόμωση για τσιμπούρια απαιτεί εφαρμογές με μεγάλη εξειδίκευση και σε συνδυασμό με την χρήση ειδικών και ταυτόχρονα ασφαλών σκευασμάτων. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την απεντόμωση τσιμπουριών, είναι νέας γενιάς πιστοποιημένα και εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους, είναι πολύ φιλικά στον άνθρωπο και στα κατοικίδια και δεν χρειάζεται η απομάκρυνση από το χώρο κατά την διάρκεια της εφαρμογής.

Πολύτιμη είναι και η δική σας καλή συνεργασία ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Απεντόμωση τσιμπουριών με πιστοποίηση

Απεντόμωση τσιμπουριών: Πως μεταφέρονται

Το τσιμπούρι μεταφέρεται μέσω ξενιστών, μπορεί να εντοπίσει τον ξενιστή του ακόμη και από απόσταση δέκα μέτρων.

Το τσιμπούρι αναρριχάται σε ύψος πάνω από μισό μέτρου όπου μπορεί να εντοπίσει τον πιο κοντινό του ξενιστή και να προσκολληθεί. Συνηθισμένοι ξενιστές είναι τα κατοικίδια σκυλιά, γάτες, και τα ποντίκια. Στον άνθρωπο τα πιο συνηθισμένα σημεία που μπορεί να προσκολληθεί ένα τσιμπούρι είναι η κοιλιά, το στήθος, τα αυτιά, ο λαιμός και μερικές φορές η βουβωνική χώρα και οι μασχάλες.

Για την απεντόμωση τσιμπουριών επιβάλετε παραπάνω από μία απολύμανση.

Απεντόμωση τσιμπουριών & Απολύμανση τσιμπουριών

Επικίνδυνο έντομο

Στην χώρα μας έχουν σημειωθεί 2 θανατηφόρα κρούσματα από τσιμπούρια, το πρώτο σημειώθηκε στην περιοχή της Θράκης όταν 62χρόνη αγρότισσα κατέληξε από τσιμπούρι, και το δεύτερο σε εισαγγελικό λειτουργό που επίσης κατέληξε από τσιμπούρι που του μετέφερε την νόσο ερλιχίωση.

Τα τσιμπούρια προκαλούν αναιμία στα ζώα.

Προσοχή..Το θηλυκό τσιμπούρι ζευγαρώνει με το αρσενικό αφού έχει απομυζήσει αρκετό αίμα και στην συνεχεία γεννάει μεγάλο αριθμό αυγών, γεννούν περίπου 3.000 αυγά.

    Τα τσιμπούρια μεταφέρουν στον άνθρωπο  ιούς, μικρόβια, και βακτήρια

Τσιμπήματα από τσιμπούρια

Υπάρχουν δύο (2) είδη τσιμπουριών. Το ένα είδος είναι τα στείρα τσιμπούρια που δεν είναι φορείς ασθενειών και λοιμώξεων, όμως ο άνθρωπος μπορεί να παρουσιάσει αλλεργικές αντιδράσεις εξίσου επικίνδυνες.Απεντόμωση τσιμπουριών - καταπολέμηση τσιμπουριών Τρεις ώρες μετά το τσίμπημα μπορεί να παρουσιαστούν συμπτώματα όπως, κνησμός, υπνηλία, ρίγη, κόπωση, πόνος στις αρθρώσεις, αρρυθμίες στην καρδιά και πρήξιμο των λεμφαδένων. Οι αλλεργικές αντιδράσεις είναι κυρίως αντίδραση στο σάλιο που απελευθερώνει το τσιμπούρι κατά την απομύζηση αίματος.

Αν διαπιστώσετε πως έχετε τσιμπούρι θα πρέπει να το αφαιρέσετε αμέσως. Το τσιμπούρι έχει την ιδιότητα όχι απλά να προσκολλάται επάνω στο δέρμα αλλά και να εισχωρεί μέσα, έτσι ώστε να ρουφάει περισσότερο αίμα. Το κεφάλι του είναι ουσιαστικά βαθιά μέσα στο δέρμα κάτι το οποίο κάνει εξαιρετικά δύσκολη την αφαίρεσή του. Θα πρέπει να αφαιρεθεί με μία ειδική λαβίδα με ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να μην συνθλιβεί και μείνει μέσα στο δέρμα.

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Δες περισσότερα…

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Δες περισσότερα…

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.

Ο ψύλλος έχει εμφανώς μεγαλύτερα πίσω πόδια από τα μπροστινά, δίνοντας του την δυνατότητα για πολύ μεγάλα άλματα που είναι έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το σώμα τους.

Δες περισσότερα…

Το κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο. Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά και όπου υπάρχει αρκετή υγρασία.

Μερικά από τα είδη κουνουπιών είναι φορείς της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας.

Δες περισσότερα…

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε αντίθεση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, ακόμη και των μελισσών.

Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Δες περισσότερα…

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμε από άλλον μολυσμένο χώρο. Η συχνότερη περίπτωση μεταφοράς κοριών είναι από στρατευμένα άτομα.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Δες περισσότερα…

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Έχουν καταγραφεί περίπου τα 48.200 είδη ακάρεων από το σύνολο του ενός εκατομμυρίου ειδών που ζουν σήμερα.

Δες περισσότερα…

    Τσιμπούρια: Απεντόμωση τσιμπουριών   συχνές ερωτήσεις

Η διάρκεια της εφαρμογής για την απεντόμωση τσιμπουριών είναι περίπου μισή ώρα για επιφάνεια 140τμ

Η εφαρμογή για την απεντόμωση τσιμπουριών έχει δύο στάδια, τον εντοπισμό και την καταπολέμηση.

Για την απεντόμωση τσιμπουριών η εταιρεία χρησιμοποιεί εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους

Η απεντόμωση τσιμπουριών γίνετε στους χώρους που υπάρχουν ή φωλιάζουν τα τσιμπούρια, με ψεκασμό χαμηλής πίεσης.

Στην απεντόμωση τσιμπουριών χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους, είναι φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια αρκεί να δείξουμε την δέουσα προσοχή στους ψεκασμένους χώρους

Στις απολυμάνσεις τσιμπουριών ακολουθούμε ειδικά πρωτόκολλα για την προστασία των κατοικίδιων.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι στην απεντόμωση τσιμπουριών θα χρειασθούν κατ ελάχιστο δύο (2) εφαρμογές, οι ψεκασμοί ολοκληρώνονται σε δύο στάδια και είναι σημαντικό να μην παραληφθεί καμία από τις δύο.

Στις απολυμάνσεις τσιμπουριών δεν μπορούμε να παραλείψουμε εφαρμογή διότι αυτόματα ακυρώνετε όποιο αποτέλεσμα έχει επιτευχθεί.

Στην διάρκεια που εφαρμόζετε η απεντόμωση τσιμπουριών δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον μολυσμένο χώρο, είναι σημαντικό να ακολουθείται τις συμβουλές του τεχνικού και επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Στις απολυμάνσεις τσιμπουριών δίνουμε ειδικό βάρος στην ασφάλεια των ενοίκων και των κατοικίδιων, τα συγκεκριμένα κοκτέιλ εντομοκτόνων που ψεκάζονται εγγυούνται την ασφάλεια των ενοίκων.

Η απεντόμωση τσιμπουριών έχει ποσοστό επιτυχίας 98%, έχουμε οριστική καταπολέμηση του παρασίτου, βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθείτε τις συμβουλές του τεχνικού προσωπικού.

Στις απολυμάνσεις τσιμπουριών εντοπίζουμε σε πρώτο στάδιο τις φωλιές των τσιμπουριών και σε δεύτερο στάδιο γίνετε η καταπολέμηση.

Στην απεντόμωση τσιμπουριών ή την απολύμανση τσιμπουριών το κόστος διαφέρει ανάλογα την μόλυνση από τα τσιμπούρια, και ανάλογα τα τετραγωνικά μέτρα που έχουν μολυνθεί.

Η απεντόμωση τσιμπουριών – απολύμανση τσιμπουριών είναι φιλική στον άνθρωπο στο βαθμό που πληρούνται όλες οι προϋπόθεσης ασφαλείας που θα σας αναφέρει το τεχνικό προσωπικό την ώρα που γίνετε η απολύμανση τσιμπουριών.

Τόσο στην διάρκεια της εφαρμογής για την απολύμανση τσιμπουριών όσο και μετά καλό θα είναι να μην υπάρχει παρουσία παιδιών

    Τσιμπούρια: Απεντόμωση τσιμπουριών   περισσότερες ερωτήσεις

Απολύμανση τσιμπουριών – Απεντόμωση τσιμπουριών

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Τσιμπούρια: Διενεργούμε απεντομώσεις τσιμπουριών  & απολυμάνσεις τσιμπουριών σε Αθήνα, Πειραιά & προάστια με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης με ISO: 9001

    Τσιμπούρια: Απολύμανση τσιμπουριών  αξιόπιστο αποτέλεσμα !!!

Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση τσιμπουριών ή την απολύμανση τσιμπουριών στον χώρο σου για να απαλλαγείς από τα τσιμπούρια.

Ειδικό συνεργείο απολύμανσης τσιμπουριών έρχεται στον χώρο σου προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα των τσιμπουριών. Αναθέστε σε εμάς την απολύμανση τσιμπουριών και βρείτε λύση, άμεσα και οικονομικά.

Τσιμπούρια: Απολυμάνσεις τσιμπουριών στην Αθήνα

Τα τσιμπούρια προκαλούν αναιμία στα ζώα.

Απολύμανση τσιμπουριών: Δείτε τιμές

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αποτελεσματική και πιστοποιημένη απεντόμωση τσιμπουριών & απολύμανση τσιμπουριών σε πολυκατοικίες, σπίτια, διαμερίσματα, κήπους, κτίρια, αποθήκες, στάβλους με φθηνές τιμές

Απεντόμωση τσιμπουριών - καταπολέμηση τσιμπουριών

Με την εμφάνιση του παρασίτου πρέπει άμεσα να γίνει απολύμανση τσιμπουριών.

    Τσιμπούρια: Απολύμανση τσιμπουριών  με πιστοποίηση.

Οικολογικές απεντομώσεις τσιμπουριών

Για τις απεντομώσεις τσιμπουριών & τις απολυμάνσεις τσιμπουριών διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Επιλέγουμε για την απεντόμωση τσιμπουριών σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Απολυμάνσεις τσιμπουριών: Εμπειρία

Έχουμε διενεργήσει χιλιάδες απεντομώσεις για τσιμπούρια, έχουμε την εμπειρία για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, εφαρμόζουμε πρωτόκολλα που δίνουν λύση στα τσιμπούρια.

Απολυμάνσεις τσιμπουριών στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Το τσιμπούρι γεννά έως 3.000 αυγά.

    Τα τσιμπούρια “αγαπάνε” τα κατοικίδια  τον σκύλο και την γάτα.

Διαδικασία απεντόμωσης τσιμπουριών

Στην απεντόμωση τσιμπουριών διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου τα τσιμπούρια κατοικούν ή περπατούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε αυλές, υπόγεια και γενικά όπου υπάρχουν πιθανές εστίες τσιμπουριών.

Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απεντόμωση τσιμπουριών, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τα τσιμπούρια χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση τσιμπουριών.

Εκπαιδεύουμε  τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις τσιμπουριών στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Επικίνδυνο έντομο

Στην χώρα μας έχουν σημειωθεί 2 θανατηφόρα κρούσματα από τσιμπούρια, το πρώτο σημειώθηκε στην περιοχή της Θράκης όταν 62χρόνη αγρότισσα κατέληξε από τσιμπούρι, και το δεύτερο σε εισαγγελικό λειτουργό που επίσης κατέληξε από τσιμπούρι που του μετέφερε την νόσο ερλιχίωση.

Τα τσιμπούρια προκαλούν αναιμία στα ζώα.

Προσοχή..Το θηλυκό τσιμπούρι ζευγαρώνει με το αρσενικό αφού έχει απομυζήσει αρκετό αίμα και στην συνεχεία γεννάει μεγάλο αριθμό αυγών, γεννούν περίπου 3.000 αυγά.

    Τσιμπούρια: Απεντόμωση τσιμπουριών   συχνές ερωτήσεις

Η διάρκεια της εφαρμογής για την απεντόμωση τσιμπουριών είναι περίπου μισή ώρα για επιφάνεια 140τμ

Η εφαρμογή για την απεντόμωση τσιμπουριών έχει δύο στάδια, τον εντοπισμό και την καταπολέμηση.

Για την απεντόμωση τσιμπουριών η εταιρεία χρησιμοποιεί εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους

Η απεντόμωση τσιμπουριών γίνετε στους χώρους που υπάρχουν ή φωλιάζουν τα τσιμπούρια, με ψεκασμό χαμηλής πίεσης.

Στην απεντόμωση τσιμπουριών χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους, είναι φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια αρκεί να δείξουμε την δέουσα προσοχή στους ψεκασμένους χώρους

Στις απολυμάνσεις τσιμπουριών ακολουθούμε ειδικά πρωτόκολλα για την προστασία των κατοικίδιων.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι στην απεντόμωση τσιμπουριών θα χρειασθούν κατ ελάχιστο δύο (2) εφαρμογές, οι ψεκασμοί ολοκληρώνονται σε δύο στάδια και είναι σημαντικό να μην παραληφθεί καμία από τις δύο.

Στις απολυμάνσεις τσιμπουριών δεν μπορούμε να παραλείψουμε εφαρμογή διότι αυτόματα ακυρώνετε όποιο αποτέλεσμα έχει επιτευχθεί.

Στην διάρκεια που εφαρμόζετε η απεντόμωση τσιμπουριών δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον μολυσμένο χώρο, είναι σημαντικό να ακολουθείται τις συμβουλές του τεχνικού και επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Στις απολυμάνσεις τσιμπουριών δίνουμε ειδικό βάρος στην ασφάλεια των ενοίκων και των κατοικίδιων, τα συγκεκριμένα κοκτέιλ εντομοκτόνων που ψεκάζονται εγγυούνται την ασφάλεια των ενοίκων.

Η απεντόμωση τσιμπουριών έχει ποσοστό επιτυχίας 98%, έχουμε οριστική καταπολέμηση του παρασίτου, βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθείτε τις συμβουλές του τεχνικού προσωπικού.

Στις απολυμάνσεις τσιμπουριών εντοπίζουμε σε πρώτο στάδιο τις φωλιές των τσιμπουριών και σε δεύτερο στάδιο γίνετε η καταπολέμηση.

Στην απεντόμωση τσιμπουριών ή την απολύμανση τσιμπουριών το κόστος διαφέρει ανάλογα την μόλυνση από τα τσιμπούρια, και ανάλογα τα τετραγωνικά μέτρα που έχουν μολυνθεί.

Η απεντόμωση τσιμπουριών – απολύμανση τσιμπουριών είναι φιλική στον άνθρωπο στο βαθμό που πληρούνται όλες οι προϋπόθεσης ασφαλείας που θα σας αναφέρει το τεχνικό προσωπικό την ώρα που γίνετε η απολύμανση τσιμπουριών.

Τόσο στην διάρκεια της εφαρμογής για την απολύμανση τσιμπουριών όσο και μετά καλό θα είναι να μην υπάρχει παρουσία παιδιών

    Τσιμπούρια: Απεντόμωση τσιμπουριών   περισσότερα

Τσιμπούρια: Απολυμάνσεις τσιμπουριών στην Αθήνα

Τα τσιμπούρια δημιουργούν αναιμία στα ζώα

Απολυμάνσεις τσιμπουριών στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Τα τσιμπούρια γεννούν έως 3000 αυγά

Τσιμπούρια: απεντομώσεις τσιμπουριών στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Τα κατοικίδια, γάτα, σκύλος μεταφέρουν τα τσιμπούρια.

Τι είναι τα τσιμπούρια ?

Τσιμπούρι Το τσιμπούρι είναι κοινή ονομασία του παρασιτικού αρθρόποδου, που επιστημονικά ονομάζεται κρότων. Τα τσιμπούρια ζουν εκατομμύρια χρόνια ανάμεσά μας.

Τα τσιμπούρια βρίσκονται στην ύπαιθρο, στα πάρκα, στους κήπους, στα λιβάδια, σε δάση, σε βαλτότοπους και γενικότερα στην εξοχή. Εντός πόλεων, τα συναντάμε σε σημεία με πράσινο, πάρκα, παιδικές χαρές, άλσος, εγκαταλελειμμένα σπίτια κ.α.

Πως μας "επισκέπτονται" τα τσιμπούρια ?

Επίσκεψη από τσιμπούρι Οι σύνηθες ύποπτοι είναι τα κατοικίδια μας, ο σκύλος ή γάτα, Τους θερινούς μήνες τα κατοικίδια μεταφέρουν τσιμπούρια συνήθως μετά από την βόλτα στο πάρκο ή την εξοχή.

Απεντόμωση τσιμπουριών με την FAST SERVICE

Γρήγορα και υπεύθυνα Τα τσιμπούρια πολλαπλασιάζονται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς, η απεντόμωση τσιμπουριών θα πρέπει να είναι άμεση και με αποτέλεσμα, η εταιρεία διενεργεί απεντομώσεις τσιμπουριών με αποτέλεσμα.

Οικονομικές τιμές Απεντομώσεις τσιμπουριών με οικονομικές τιμές και αποτέλεσμα, η FAST SERVICE διενεργεί απεντομώσεις τσιμπουριών για περισσότερα από 20 χρόνια με χαμηλές τιμές και ιδικά πρωτόκολλα καταπολέμησης

Απεντόμωση τσιμπουριών με παιδιά

παιδιά Η απεντόμωση τσιμπουριών είναι "φιλική" στον άνθρωπο και τα κατοικίδια στον βαθμό που τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας πριν και μετά τον ψεκασμό.

Συστήνουμε στην διάρκεια του ψεκασμού να μην υπάρχει η παρουσία παιδιών και κατοικίδιων..

Προληπτική απολύμανση τσιμπουριών

Πρόληψη Η απεντόμωση τσιμπουριών γίνετε μετά από την εμφάνιση του παρασίτου, προληπτικές απεντομώσεις τσιμπουριών δεν γίνονται .