Απεντόμωση κατσαρίδων & Απολύμανση κατσαρίδων – Κατσαρίδες

Κατσαρίδες: απεντόμωση κατσαρίδων & Απολύμανση κατσαρίδων

    Απολυμάνσεις κατσαρίδων  οριστική λύση στο πρόβλημα !!!

Κατσαρίδες: απεντόμωση κατσαρίδων & Απολύμανση κατσαρίδων με φθηνές τιμές

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην απεντόμωση κατσαρίδων & απολύμανση κατσαρίδων από το 1995, με πολύ οικονομικές τιμές

Οι αποτελεσματικές απολυμάνσεις κατσαρίδων αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Οικονομικές τιμές Κατσαρίδες: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση κατσαρίδων & την απολύμανση κατσαρίδων και οι οικονομικές τιμές.Απολύμανση για κατσαρίδες σε κουζίνα

      Τιμοκατάλογος

Οι κατσαρίδες μεταφέρουν Οι κατσαρίδες είναι φορείς πολλών παθογόνων μικροοργανισμών (βακτήρια, μύκητες και ιοί) που ευθύνονται για την μετάδοση ασθενειών. Είναι υπεύθυνες για τροφικές δηλητηριάσεις, αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα.

Κατσαρίδες στο σπίτι, στα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και ο Πειραιάς τις συναντούμε ίσως στα πιο βρώμικα σημεία του σπιτιού, κάποια από αυτά είναι  η αποχέτευση (φρεάτια των αποχετεύσεων), σιφώνια και ο βόθρος, επίσης τις συναντούμε στην κουζίνα, μπάνιο, βεράντα και στα μπαλκόνια του σπιτιού.

Στα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και ο Πειραιάς σε αντίθεση με την περιφέρεια η απολύμανση κατσαρίδων είναι περισσότερο αναγκαία λόγο του σημαντικού αριθμού αποχετεύσεων.

Κατσαρίδες κουζίνας, απαλλαγείτε εύκολα με το τζελ απεντόμωσης

Οι κατσαρίδες είναι διαβόητες για την ανθεκτικότητά τους και μνημονεύονται συνήθως ως το πιο πιθανό για επιβίωση είδος σε περίπτωση πυρηνικού ολοκαυτώματος. Απολύμανση κατσαρίδων στα φρεάτια στην Αθήνα με φθηνές τιμέςΟι κατσαρίδες έχουν μια ακόμα πιο τρανή ικανότητα και δεν είναι μύθος: μπορούν να επιβιώσουν για βδομάδες χωρίς… κεφάλι!

Προσβολή από κατσαρίδες Όλοι οι χώροι είναι πιθανοί “στόχοι” από κατσαρίδες, χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από κατσαρίδες.

Ενδείξεις ύπαρξης κατσαρίδων: Τα μικροσκοπικά στίγματα που πιθανόν να βρίσκονται στα ντουλάπια της κουζίνας είναι ένδειξη πως υπάρχουν κατσαρίδες στον χώρο, η απολύμανση κατσαρίδων με τζελ γίνεται ακίνδυνα μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας.

Πότε γίνετε η απολύμανση κατσαρίδων: Η απολύμανση για κατσαρίδες γίνετε αφενός με την εμφάνιση του εντόμου ή προληπτικά την Άνοιξη και το Φθινόπωρο.

    Απολύμανση κατσαρίδων   η πρόληψη βοηθάει ουσιαστικά !!!

Η Πρόληψη βοηθά στην απολύμανση κατσαρίδων

Πολύ σημαντική είναι η προληπτική απεντόμωση για κατσαρίδες τόσο στα φρεάτια όσο και στην κουζίνα.

Η προληπτική απεντόμωση κατσαρίδων βοηθά ουσιαστικά αφενός να μην εμφανιστούν οι κατσαρίδες, αφετέρου να έχουμε οριστική καταπολέμηση των εντόμων όταν και εάν αυτά εμφανιστούν.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση κατσαρίδων και την απολύμανση κατσαρίδων είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Κατσαρίδες: Οικολογική απεντόμωση κατσαρίδων

Η οικολογική απεντόμωση κατσαρίδων και η απολύμανση κατσαρίδων με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE, η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων για κατσαρίδες γίνεται με αυστηρό κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση κατσαρίδων και την απολύμανση κατσαρίδων είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Απολύμανση κατσαρίδων με ασφάλεια…

Αντιμετώπιση κατσαρίδων

Στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται “θαύματα” για την αντιμετώπιση κατσαρίδων, οι ειδικοί επιμένουν πως δεν θα πρέπει να το επιχειρήσετε μόνοι σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα και θα κάνει πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

Η αντιμετώπιση από προσβολή κατσαρίδων θα πρέπει να είναι άμεση. Η απεντόμωση κατσαρίδων – απολύμανση κατσαρίδων πρέπει να περιλαμβάνει εξάλειψη των ενηλίκων εντόμων καθώς και των προνυμφών. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τις κατσαρίδες τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτές.

Απεντόμωση κατσαρίδων & απολύμανση κατσαρίδων

Κατσαρίδες: Χαρακτηριστικά κατσαρίδων

Η Γερμανική κατσαρίδα (κατσαρίδα κουζίνας) έχει χρώμα ανοιχτό καφέ, Απολυμάνσεις κατσαρίδων στην βεράντα και στο μπαλκόνι στο πίσω μέρος έχει δυο σκούρες λωρίδες, έχει επίπεδο & ωοειδές σχήμα μακριές νηματοειδείς κεραίες και ακανθώδη πόδια. Φέρει φτερά αλλά σπάνια πετά. Είναι το πιο διαδεδομένο είδος κατσαρίδας στον κόσμο. Βρίσκεται σε σπίτια και σε διαμερίσματα και κυρίως στην κουζίνα και στο μπάνιο.

1. Οι κατσαρίδες είναι φορείς πολλών παθογόνων μικροοργανισμών.

2. Είναι υπεύθυνες για τροφικές δηλητηριάσεις.

3. Είναι υπεύθυνες για αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα .

Η Αμερικανική κατσαρίδα, είναι οι κατσαρίδες των υπονόμων Απολύμανση για κατσαρίδες στην Αθήνα & Πειραιά έχει χρώμα καφέ & κόκκινο. Κινείται κυρίως σε χώρους υπογείων, σε υπονόμους, σε φρεάτια, γενικά σε σημεία υγρά και σκοτεινά.

Οι κατσαρίδες είναι φορείς ασθενειών όπως:

Η Ασιατική κατσαρίδα, αυτές τις κατσαρίδες την συναντάμε κυρίως σε σκοτεινά υπόγεια Απολύμανση για κατσαρίδες σε αποχέτευση και φρεάτια με χαμηλές τιμές και σε αποχετεύσεις. Μπορεί να αναρριχηθεί από σωληνώσεις και να εισέλθει στα ανώτερα επίπεδα ενός κτιρίου. Τρέφονται κυρίως με αμυλούχα προϊόντα.

Απολύμανση για κατσαρίδες σε φρεάτια, αποχέτευση, κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνι, βεράντα με αποτέλεσμα

Οι κατσαρίδες “αγαπούν” σωληνώσεις, φρεάτια & την κουζίνα.

Κατσαρίδες - Απεντόμωση κατσαρίδων - Απολύμανση κατσαρίδων

Απεντόμωση κατσαρίδων : Εφαρμογές

Για την απεντόμωση κατσαρίδων – Απολύμανση κατσαρίδων που υπάρχουν στα φρεάτια απαιτούνται 2 εφαρμογές το έτος  Άνοιξη και Φθινόπωρο.

Για την απεντόμωση κατσαρίδων που βρίσκονται στην κουζίνα οι εφαρμογές που απαιτούνται ποικίλουν αναλόγως των πληθυσμό σε κατσαρίδες. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την απεντόμωση κατσαρίδων, είναι νέας γενιάς και εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους, είναι πολύ φιλικά ως προς τον άνθρωπο και προς τα κατοικίδια, δεν χρειάζεται να απομακρύνεστε από το χώρο κατά την διάρκεια της εφαρμογής.

Στην απολύμανση κατσαρίδων πολύτιμη είναι επίσης και η δική σας καλή συνεργασία μαζί μας ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Απεντόμωση κατσαρίδων: Πως μεταφέρονται

Οι μεγάλες κατσαρίδες μεταφέρονται μέσω των φρεατίων και των αποχετεύσεων, ζουν σε υγρά και σκοτεινά σημεία όπως τα φρεάτια, τα υπόγεια όπου βρίσκουν και καταφύγιο. Εισχωρήσουν στο σπίτι από ρωγμές τοίχων και ανοίγματα από σωλήνες.

H μικρή κατσαρίδα κουζίνας μεταφέρεται στο σπίτι κυρίως από σακούλες και κούτες των σούπερ μάρκετ, και από χώρους τροφίμων. Μεταφέρουμε το κατσαριδάκι το οποίο μπαίνει μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας και τρέφεται με τα τρόφιμα, δεν εύκολα ορατό και όταν το δούμε τότε σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη αύξηση του πληθυσμού.

Κατσαρίδες - Απεντόμωση κατσαρίδων - Απολύμανση κατσαρίδων

    Απολύμανση κατσαρίδων   η πρόληψη βοηθάει ουσιαστικά !!!

Απεντόμωση κατσαρίδων & απολύμανση κατσαρίδων

Κατσαρίδα κουζίνας

Ψιλή κατσαρίδα ή κατσαρίδα κουζίνας θα την συναντήσουμε κυρίως στα ντουλάπια της κουζίνας.

Στην κατσαρίδα κουζίνας θα πρέπει να γίνει εφαρμογή με τζελ απεντόμωσης. Είναι η πιο ασφαλής εφαρμογή με εγγυημένα αποτελέσματα για τον συγκεκριμένο τύπο κατσαρίδας.

Οι εφαρμογές πάντα εξαρτώνται από το μέγεθος του προβλήματος. Προληπτικά, και για την αποφυγή ανάπτυξης πληθυσμού μικρής κατσαρίδας, ειδικά σε χώρους μαζικής εστίασης και τροφίμων, πραγματοποιούμε εφαρμογές με τζελ απεντόμωσης.

    Απολύμανση κατσαρίδων   πιστοποίηση ISO:9001

Το έντομο

Οι κατσαρίδες ζουν στο έδαφος. Ορισμένα είδη ζουν στα φυλλώματα χαμηλών φυτών και άλλα δενδρόβια είδη βοηθούν στην επικονίαση των ανθών. Υπάρχουν και είδη από κατσαρίδες που ζουν στο νερό.

Κατσαρίδες του γένους Arenivaga κατά τις μέρες των ζεστών εποχών σκαρφαλώνουν στα δέντρα, ενώ στις κρύες νύχτες Κατσαρίδες - Απεντόμωση κατσαρίδων - Απολύμανση κατσαρίδων σκάβουν τρύπες στο χώμα και αποτραβιούνται σε αυτές. Μερικά είδη από κατσαρίδες ζουν στις αποικίες των μυρμηγκιών ή στις φωλιές άλλων ζώων.

Μερικά είδη από κατσαρίδες μπορούν να επιβιώνουν σε μακρές περιόδους πείνας. Ορισμένα είδη όπως η Perplaneta americana αναφέρθηκε πως μπορεί να αντέξει μέχρι 42 ημέρες χωρίς τροφή και νερό.

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Τα μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες από μερικές δεκάδες έως και χιλιάδες.

Δες περισσότερα…

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.

Ο ψύλλος έχει εμφανώς μεγαλύτερα πίσω πόδια από τα μπροστινά, δίνοντας του την δυνατότητα για πολύ μεγάλα άλματα που είναι έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το σώμα τους.

Δες περισσότερα…

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες.

Δες περισσότερα…

Το κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο.

Μερικά από τα είδη κουνουπιών είναι φορείς της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας.

Δες περισσότερα…

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, ακόμη και των μελισσών.

Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Δες περισσότερα…

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμε από άλλον μολυσμένο χώρο. Η συχνότερη περίπτωση μεταφοράς κοριών είναι από στρατευμένα άτομα.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Δες περισσότερα…

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Δες περισσότερα…

Απολύμανση κατσαρίδων: Συχνές ερωτήσεις

Η διάρκεια της εφαρμογής για την απολύμανση κατσαρίδων (απολυμάνσεις κατσαρίδων) είναι περίπου μισή ώρα για επιφάνεια έως 200 τ.μ.

Η εφαρμογή για την απολύμανση κατσαρίδων έχει δύο στάδια, τον εντοπισμό και την καταπολέμηση.

Οι κατσαρίδες βρίσκονται σε έντονη κινητικότητα την Άνοιξη και το Φθινόπωρο και στις δύο εποχές η απολύμανση κατσαρίδων είναι επιβεβλημένη, ο καλός ψεκασμός των φρεατίων σας εξασφαλίζει την ουσιαστική καταπολέμηση των κατσαρίδων.

Η απολύμανση κατσαρίδων γίνετε με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης και κατά μήκος των φρεατίων.

Για την απεντόμωση κατσαρίδων η εταιρεία χρησιμοποιεί εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους.

Η απεντόμωση κατσαρίδων γίνετε στους χώρους που υπάρχει ή φωλιάζει η κατσαρίδα, με ψεκασμό χαμηλής πίεσης.

Στην απολύμανση για κατσαρίδες χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους, είναι φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια αρκεί να δείξουμε την δέουσα προσοχή στους ψεκασμένους χώρους

Στην απολύμανση για κατσαρίδες ακολουθούμε ειδικά πρωτόκολλα για την προστασία των κατοικίδιων.

Στην διάρκεια που εφαρμόζετε η απολύμανση κατσαρίδων δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον μολυσμένο χώρο, είναι σημαντικό να ακολουθείται τις συμβουλές του τεχνικού προσωπικού της εταιρείας για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Στην απολύμανση κατσαρίδων δίνουμε ειδικό βάρος στην ασφάλεια των ενοίκων, κατοικίδιων και παιδιών, τα συγκεκριμένα κοκτέιλ εντομοκτόνων που ψεκάζονται για κατσαρίδες εγγυούνται την ασφάλεια των ενοίκων.

Η απολύμανση κατσαρίδων έχει ποσοστό επιτυχίας 98%, έχουμε ουσιαστική καταπολέμηση του παρασίτου, βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθείτε τις συμβουλές του τεχνικού προσωπικού

Στην απολύμανση κατσαρίδων εντοπίζουμε σε πρώτο στάδιο τις φωλιές των κατσαρίδων και σε δεύτερο στάδιο γίνετε η καταπολέμηση.

Στην απεντόμωση κατσαρίδων ή την απολύμανση κατσαρίδων το κόστος διαφέρει ανάλογα την μόλυνση από τις κατσαρίδες, και ανάλογα τα τετραγωνικά μέτρα που έχουν μολυνθεί.

Η απολύμανση κατσαρίδων είναι φιλική στον άνθρωπο στο βαθμό που πληρούνται όλες οι προϋπόθεσης ασφαλείας που θα σας αναφέρει το τεχνικό προσωπικό των ώρα που γίνετε η απολύμανση κατσαρίδων.

Τόσο στην διάρκεια της εφαρμογής για την απολύμανση κατσαρίδων όσο και μετά καλό θα είναι να μην υπάρχει παρουσία παιδιών

Όσο περισσότερες ημέρες μετά την απολύμανση κατσαρίδων κρατήσουμε των ψεκασμένο χώρο στεγνό τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε.

Ως εταιρεία συστήνουμε να μην ρίξετε νερό μετά την απολύμανση κατσαρίδων για πέντε (5) ημέρες.

Τα φρεάτια αποχέτευσης μετά την απολύμανση κατσαρίδων θα πρέπει να παραμείνουν ανοικτά για περίπου 1 ώρα, ο λόγος είναι προφανές, εάν κλείσουμε τα φρεάτια μετά την απολύμανση κατσαρίδων τόσο το ισόγειο όσο και ο πρώτος όροφος θα γεμίσουν κατσαρίδες.

Είναι πολύ σημαντικό στην απολύμανση κατσαρίδων τα φρεάτια να ψεκάζονται δύο φορές, μία με την έναρξη της απολύμανση και την δεύτερη με την λήξη.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την απολύμανση κατσαρίδων είναι χημικά, ο ψεκασμός για τις κατσαρίδες θα πρέπει να γίνετε από επαγγελματίες απολυμαντές και όχι από εταιρείες που δεν φέρουν άδεια για την απολύμανση κατσαρίδων σε κατοικημένους χώρους.

Η απολύμανση κατσαρίδων είναι ακίνδυνη υπό πολλές προϋποθέσεις, η επιλογή συνεργείου απολύμανσης θα πρέπει να γίνετε με γνώμονα τον επαγγελματισμό και όχι την τιμή.

Η απολύμανση κατσαρίδων μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνη εάν δεν τηρηθούν ορισμένες σοβαρές προϋποθέσεις.

Ενδεικτικές αρχικές τιμές για την απολύμανση κατσαρίδων:

 • Μονοκατοικία τιμή από 30 ευρώ
 • Πολυκατοικία τιμή από 50 ευρώ
 • Κατσαρίδα κουζίνας τιμή από 30 ευρώ
 • Ξενοδοχείο τιμή από 90 ευρώ
 • Σχολείο τιμή από 60 ευρώ
 • Γραφείο τιμή από 50 ευρώ
 • Μικρή επαγγελματική στέγη τιμή από 50 ευρώ

Απεντόμωση κατσαρίδων – Απολύμανση κατσαρίδων

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε απεντομώσεις κατσαρίδων & απολυμάνσεις κατσαρίδων με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης με ISO: 9001

    Απολυμάνσεις κατσαρίδων δίνουμε λύση στο πρόβλημα !!!

Απεντομώσεις κατσαρίδων: Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί τις απεντομώσεις κατσαρίδων – απολυμάνσεις κατσαρίδων στον χώρο σου για να απαλλαγείς οριστικά από τις κατσαρίδες

Ειδικό συνεργείο απολύμανσης κατσαρίδων έρχεται στον χώρο σου προκειμένου να δώσει οριστική και ασφαλής λύση στο πρόβλημα με τις κατσαρίδες.

Αναθέστε σε εμάς τις απεντομώσεις κατσαρίδων και βρείτε οριστική λύση, άμεσα και οικονομικά.

Απολυμάνσεις κατσαρίδων στην Αθήνα με οικονομικές τιμές

Απολύμανση κατσαρίδων με τζελ σε ντουλάπια κουζίνας, άοσμο και πολύ αποτελεσματικό

    Απολυμάνσεις κατσαρίδων  με πιστοποίηση ISO:9001

Δείτε τιμές για την απολύμανση κατσαρίδων

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αποτελεσματική και πιστοποιημένη απεντόμωση κατσαρίδων & απολύμανση κατσαρίδων σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα, σπίτια, κτίρια, αποθήκες με φθηνές τιμές

Ασφαλείς & οικολογικές απεντομώσεις κατσαρίδων

Για τις απεντομώσεις κατσαρίδων & τις απολυμάνσεις κατσαρίδων διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Επιλέγουμε για την απεντόμωση κατσαρίδων σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Κατσαρίδες: Απολύμανση κατσαρίδων και απεντόμωση κατσαρίδων με φθηνές τιμές στην Αθήνα

Απολύμανση κατσαρίδων σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους κ.α γρήγορα και οικονομικά, δώστε τέλος στις κατσαρίδες.

Απεντομώσεις κατσαρίδων έχουμε εμπειρία..

Για τις απολυμάνσεις κατσαρίδων είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει περισσότερες από 60.000 απεντομώσεις κατσαρίδων & απολυμάνσεις κατσαρίδων, έχουμε την εμπειρία για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, εφαρμόζουμε πρωτόκολλα που εγγυούνται την άμεση και οριστική λύση στις κατσαρίδες.

    Απολυμάνσεις κατσαρίδων  από το 1995 !!

Σύνηθες διαδικασία στις απεντομώσεις κατσαρίδων

Στην απεντόμωση κατσαρίδων διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου οι κατσαρίδες κατοικούν ή περπατούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε οικίες, κοινόχρηστους χώρους, αυλές, υπόγεια και γενικά όπου υπάρχουν πιθανές εστίες κατσαρίδων.

Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απεντόμωση κατσαρίδων, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τις κατσαριδες χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Στις κατσαρίδες κουζίνας χρησιμοποιούμαι τζέλ απεντόμωσης, υλικό άοσμο, ακίνδυνο και πολύ αποτελεσματικό.

Πότε γίνετε η απολύμανση κατσαρίδων: Η απολύμανση για κατσαρίδες γίνετε με την εμφάνιση του εντόμου ή προληπτικά την Άνοιξη και το Φθινόπωρο.

Κατσαρίδες - απολυμάνσεις κατσαρίδων στην Αθήνα και των Πειραιά

Κατσαρίδες: απολυμάνσεις κατσαρίδων σε σπίτια, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες κ.α γρήγορα και οικονομικά.

    Απολυμάνσεις κατσαρίδων  με άδεια από το Υ.Α.Α.

Απολύμανση κατσαρίδων: Σκευάσματα

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση κατσαρίδων.

Εκπαιδεύουμε  τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις κατσαρίδων στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Η διάρκεια της εφαρμογής για τις απεντομώσεις κατσαρίδων – απολυμάνσεις κατσαρίδων  είναι περίπου μισή ώρα για επιφάνεια έως 200 τ.μ.

Η εφαρμογή για τις απεντομώσεις κατσαρίδων έχει δύο στάδια, τον εντοπισμό και την καταπολέμηση.

Οι κατσαρίδες βρίσκονται σε έντονη κινητικότητα την Άνοιξη και το Φθινόπωρο και στις δύο εποχές οι απολυμάνσεις κατσαρίδων είναι επιβεβλημένες, ο καλός ψεκασμός των φρεατίων σας εξασφαλίζει την ουσιαστική καταπολέμηση των κατσαρίδων.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων γίνονται με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης και κατά μήκος των φρεατίων.

Για τις απεντομώσεις κατσαρίδων η εταιρεία χρησιμοποιεί εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων γίνονται στους χώρους που υπάρχει ή φωλιάζει η κατσαρίδα, με ψεκασμό χαμηλής πίεσης.

Στην απολύμανση για κατσαρίδες χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους, είναι φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια αρκεί να δείξουμε την δέουσα προσοχή στους ψεκασμένους χώρους

Στην απολύμανση για κατσαρίδες ακολουθούμε ειδικά πρωτόκολλα για την προστασία των κατοικίδιων.

Στην διάρκεια που εφαρμόζετε η απολύμανση κατσαρίδων δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον μολυσμένο χώρο, είναι σημαντικό να ακολουθείται τις συμβουλές του τεχνικού προσωπικού της εταιρείας για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Στις απολυμάνσεις κατσαρίδων δίνουμε ειδικό βάρος στην ασφάλεια των ενοίκων, κατοικίδιων και παιδιών, τα συγκεκριμένα κοκτέιλ εντομοκτόνων που ψεκάζονται για κατσαρίδες εγγυούνται την ασφάλεια των ενοίκων.

Οι απολυμάνσεις κατσαρίδων έχουν ποσοστό επιτυχίας 98%, έχουμε ουσιαστική καταπολέμηση του παρασίτου, βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθείτε τις συμβουλές του τεχνικού προσωπικού

Στις απολυμάνσεις κατσαρίδων εντοπίζουμε σε πρώτο στάδιο τις φωλιές των κατσαρίδων και σε δεύτερο στάδιο γίνετε η καταπολέμηση.

Στις απολυμάνσεις κατσαρίδων – απεντομώσεις κατσαρίδων το κόστος διαφέρει ανάλογα την μόλυνση από τις κατσαρίδες, και ανάλογα τα τετραγωνικά μέτρα που έχουν μολυνθεί.

Οι  απολυμάνσεις κατσαρίδων είναι φιλικές στον άνθρωπο στο βαθμό που πληρούνται όλες οι προϋπόθεσης ασφαλείας που θα σας αναφέρει το τεχνικό προσωπικό των ώρα που γίνετε η απολύμανση κατσαρίδων.

Τόσο στην διάρκεια της εφαρμογής για την απολύμανση κατσαρίδων όσο και μετά καλό θα είναι να μην υπάρχει παρουσία παιδιών

Όσο περισσότερες ημέρες μετά την απολύμανση κατσαρίδων κρατήσουμε των ψεκασμένο χώρο στεγνό τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε.

Ως εταιρεία συστήνουμε να μην ρίξετε νερό μετά την απολύμανση κατσαρίδων για πέντε (5) ημέρες.

Τα φρεάτια αποχέτευσης μετά την απολύμανση κατσαρίδων θα πρέπει να παραμείνουν ανοικτά για περίπου 1 ώρα, ο λόγος είναι προφανές, εάν κλείσουμε τα φρεάτια μετά την απολύμανση κατσαρίδων τόσο το ισόγειο όσο και ο πρώτος όροφος θα γεμίσουν κατσαρίδες.

Είναι πολύ σημαντικό στην απολύμανση κατσαρίδων τα φρεάτια να ψεκάζονται δύο φορές, μία με την έναρξη της απολύμανση και την δεύτερη με την λήξη.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για τις απολυμάνσεις κατσαρίδων είναι χημικά, ο ψεκασμός για τις κατσαρίδες θα πρέπει να γίνετε από επαγγελματίες απολυμαντές και όχι από εταιρείες που δεν φέρουν άδεια για την απολύμανση κατσαρίδων σε κατοικημένους χώρους.

Οι  απολυμάνσεις κατσαρίδων είναι ακίνδυνες υπό πολλές προϋποθέσεις, η επιλογή συνεργείου απολύμανσης θα πρέπει να γίνετε με γνώμονα τον επαγγελματισμό και όχι την τιμή.

Η απολύμανση κατσαρίδων μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνη εάν δεν τηρηθούν ορισμένες σοβαρές προϋποθέσεις.

Ενδεικτικές αρχικές τιμές για την απολύμανση κατσαρίδων:

 • Μονοκατοικία τιμή από 30 ευρώ
 • Πολυκατοικία τιμή από 50 ευρώ
 • Κατσαρίδα κουζίνας τιμή από 30 ευρώ
 • Ξενοδοχείο τιμή από 90 ευρώ
 • Σχολείο τιμή από 60 ευρώ
 • Γραφείο τιμή από 50 ευρώ
 • Μικρή επαγγελματική στέγη τιμή από 50 ευρώ

Απολύμανση για κατσαρίδες σε αποχέτευση και φρεάτια με χαμηλές τιμές

Απεντόμωση κατσαρίδων σε πολυκατοικίες.

Απολυμάνσεις κατσαρίδων στην βεράντα και στο μπαλκόνι

Απολυμάνσεις κατσαρίδων σε κουζίνα, μπάνιο

Απολύμανση για κατσαρίδες στην Αθήνα & Πειραιά

Απολυμάνσεις κατσαρίδων σε φρεάτια & αποχέτευση

Πως μας "επισκέπτονται" οι κατσαρίδες;

Αμερικανική κατσαρίδα Ο πιο σύνηθες τρόπος εμφάνισης κατσαρίδων στο σπίτι τις συγκεκριμένης κατσαρίδας είναι η αποχέτευση και φρεάτια.

Γερμανική κατσαρίδα Η γερμανική κατσαρίδα ή κατσαρίδα κουζίνας μεταφέρετε από αγορές, από super market από ηλεκτρικά είδη κ.α, ουσιαστικά την μεταφέρουμε με σακούλες και κούτες.

Ασιατική κατσαρίδα Την ασιατική κατσαρίδα θα την βρούμε στα υπόγεια και σε μέρη υγρά και σκοτεινά..

Η απεντόμωση κατσαρίδων είναι επικίνδυνη για τα παιδιά;

Η απεντόμωση κατσαρίδων γίνετε με χημικά εντομοκτόνα, είναι "ακίνδυνη" όταν τηρούνται βασικές προϋποθέσεις όπως, η δοσολογία του σκευάσματος, ο τρόπος ψεκασμού, και οι οδηγίες του κατασκευαστή.

Αποφύγετε ευκαιριακούς "απολυμαντές" ή εταιρείες χωρίς την σχετική άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης.

Η απολύμανση μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη εάν δεν τηρούνται σχολαστικά οι βασικές προϋποθέσεις.

Απολύμανση κατσαρίδων με την FAST SERVICE

Γρήγορα και υπεύθυνα Οι κατσαρίδες εμφανίζονται κυρίως την Άνοιξη, η εταιρεία αντιμετωπίζει άμεσα, γρήγορα και οικονομικά το πρόβλημα των κατσαρίδων στο σπίτι, την πολυκατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Οικονομικές τιμές Απεντομώσεις κατσαρίδων με οικονομικές τιμές και αποτέλεσμα, η FAST SERVICE διενεργεί απεντομώσεις κατσαρίδων για περισσότερα από 20 χρόνια με χαμηλές τιμές και ειδικά πρωτόκολλα καταπολέμησης

Άδεια απεντόμωσης Η εταιρεία διαθέτει άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για περισσότερο από 20 χρόνια.