Απεντόμωση κατσαρίδων & Απολύμανση κατσαρίδων

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην απεντόμωση κατσαρίδων & απολύμανση κατσαρίδων από το 1995, με πολύ οικονομικές τιμές

Η αποτελεσματική απεντόμωση κατσαρίδων αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Οικονομικές τιμές

Κατσαρίδες: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση κατσαρίδων & την απολύμανση κατσαρίδων και οι οικονομικές τιμές.

Οι κατσαρίδες μεταφέρουν

Οι κατσαρίδες είναι φορείς πολλών παθογόνων μικροοργανισμών (βακτήρια, μύκητες και ιοί) που ευθύνονται για την μετάδοση ασθενειών. Είναι υπεύθυνες για τροφικές δηλητηριάσεις, αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα.

Κατσαρίδες - Απεντόμωση κατσαρίδων - Απολύμανση κατσαρίδων

Προσβολή από κατσαρίδες

Όλοι οι χώροι είναι πιθανοί “στόχοι” των κατσαρίδων, χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από κατσαρίδες.

Ενδείξεις ύπαρξης κατσαρίδων

Τα μικροσκοπικά στίγματα που πιθανόν να βρίσκονται στα ντουλάπια της κουζίνας είναι ένδειξη πως υπάρχουν κατσαρίδες στον χώρο.

Πρόληψη

Πολύ σημαντική είναι η προληπτική απεντόμωση για κατσαρίδες τόσο στα φρεάτια όσο και στην κουζίνα.
Η προληπτική απεντόμωση κατσαρίδων βοηθά ουσιαστικά αφενός να μην εμφανιστούν τα έντομα, αφετέρου να έχουμε οριστική καταπολέμηση των εντόμων όταν και εάν αυτά εμφανιστούν.
Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση κατσαρίδων και την απολύμανση κατσαρίδων είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και  φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Οικολογική απεντόμωση κατσαρίδων

Η οικολογική απεντόμωση κατσαρίδων και η απολύμανση κατσαρίδων με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE , η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.
Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση κατσαρίδων και την απολύμανση κατσαρίδων είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και  φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Αντιμετώπιση κατσαρίδων

Στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται “θαύματα” για την αντιμετώπιση κατσαρίδων, οι ειδικοί επιμένουν πως δεν θα πρέπει να το επιχειρήσετε μόνοι σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα και θα κάνει πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.
Η αντιμετώπιση από προσβολή κατσαρίδων θα πρέπει να είναι άμεση. Η απεντόμωση κατσαρίδων – απολύμανση κατσαρίδων πρέπει να περιλαμβάνει εξάλειψη των ενηλίκων εντόμων καθώς και των προνυμφών. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τις κατσαρίδων τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτές.

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών

Απεντόμωση κατσαρίδων & απολύμανση κατσαρίδων: έχεις απορίες;

Κατσαρίδες: Χαρακτηριστικά κατσαρίδων

Η Γερμανική κατσαρίδα (κατσαρίδα κουζίνας) έχει χρώμα ανοιχτό καφέ, στο πίσω μέρος έχει δυο σκούρες λωρίδες, έχει επίπεδο & ωοειδές σχήμα μακριές νηματοειδείς κεραίες και ακανθώδη πόδια. Φέρει φτερά αλλά σπάνια πετά. Είναι το πιο διαδεδομένο είδος κατσαρίδας στον κόσμο. Βρίσκεται σε σπίτια και σε διαμερίσματα και κυρίως στην κουζίνα και στο μπάνιο.
Η Αμερικανική κατσαρίδα, είναι η κατσαρίδα των υπονόμων έχει χρώμα καφέ & κόκκινο. Κινείται κυρίως σε χώρους υπογείων, σε υπονόμους, σε φρεάτια, γενικά σε σημεία υγρά και σκοτεινά.
Η Ασιατική κατσαρίδα, την συναντάμε κυρίως σε σκοτεινά υπόγεια και σε αποχετεύσεις. Μπορεί να αναρριχηθεί από σωληνώσεις και να εισέλθει στα ανώτερα επίπεδα ενός κτιρίου. Τρέφονται κυρίως με αμυλούχα προϊόντα.

1. Οι κατσαρίδες είναι φορείς πολλών παθογόνων μικροοργανισμών.

2. Είναι υπεύθυνες για τροφικές δηλητηριάσεις.

3. Είναι υπεύθυνες για αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα .

Οι κατσαρίδες είναι φορείς ασθενειών όπως: Σαλμονέλα, o τύφος, η δυσεντερία και της γαστρεντερίτιδας.

Οι κατσαρίδες “αγαπούν” σωληνώσεις, φρεάτια & την κουζίνα.

Κατσαρίδες - Απεντόμωση κατσαρίδων - Απολύμανση κατσαρίδων

Απεντόμωση κατσαρίδων : Εφαρμογές

Για την απεντόμωση κατσαρίδων – Απολύμανση κατσαρίδων που υπάρχουν στα φρεάτια απαιτούνται 2 εφαρμογές μια την Άνοιξη και μια το Φθινόπωρο.

Για την απεντόμωση κατσαρίδων που βρίσκονται στην κουζίνα οι εφαρμογές που απαιτούνται ποικίλουν αναλόγως των πληθυσμό σε κατσαρίδες. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την απεντόμωση κατσαρίδων, είναι νέας γενιάς και εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους, είναι πολύ φιλικά ως προς τον άνθρωπο και προς τα κατοικίδιά, δεν χρειάζεται να απομακρύνεστε από το χώρο κατά την διάρκεια της εφαρμογής.
Πολύτιμη είναι επίσης και η δική σας καλή συνεργασία μαζί μας ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας για να επιτύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Απεντόμωση κατσαρίδων: Πως μεταφέρονται

Οι μεγάλες κατσαρίδες που δεν έχουν φτερά μεταφέρονται μέσω των φρεατίων και των αποχετεύσεων. Οι συγκεκριμένες κατσαρίδες ζουν σε υγρά και σκοτεινά σημεία όπως τα φρεάτια, τα υπόγεια όπου βρίσκουν και καταφύγιο. Εισχωρήσουν στο σπίτι από ρωγμές τοίχων και ανοίγματα από σωλήνες. Μπορούν να κάνουν φωλιές σε φθαρμένα σημεία του χώρου όπως ταπετσαρίες, έπιπλα, υπόγεια, και χώρους σκοτεινούς με αρκετή υγρασία

Ψιλό κατσαριδάκι ή μικρή κατσαρίδα κουζίνας μεταφέρεται στο σπίτι κυρίως από σακούλες και κούτες των σούπερ μάρκετ, και από χώρους τροφίμων. Μεταφέρουμε το έντομο (κατσαριδάκι) το οποίο μπαίνει μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας και τρέφεται με τα τρόφιμα, δεν εύκολα ορατό και όταν φτάσουμε σε σημείο να το δούμε την ημέρα και σε άλλους χώρους του σπιτιού εκτός της κουζίνας τότε σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη αύξηση του πληθυσμού.

Προσοχή.. Η προληπτική απεντόμωση βοηθά ουσιαστικά στην καταπολέμηση της κατσαρίδας

Κατσαρίδες - Απεντόμωση κατσαρίδων - Απολύμανση κατσαρίδων

Απεντόμωση κατσαρίδων & απολύμανση κατσαρίδων: έχεις ακόμη απορίες;

Κατσαρίδα κουζίνας

Ψιλή κατσαρίδα ή κατσαρίδα κουζίνας θα την συναντήσουμε κυρίως στα ντουλάπια της κουζίνας.
Στην κατσαρίδα κουζίνας θα πρέπει να γίνει εφαρμογή με τζελ απεντόμωσης. Είναι η πιο ασφαλής εφαρμογή με εγγυημένα αποτελέσματα για τον συγκεκριμένο τύπο κατσαρίδας. Οι εφαρμογές πάντα εξαρτώνται από το μέγεθος του προβλήματος. Προληπτικά, και για την αποφυγή ανάπτυξης πληθυσμού μικρής κατσαρίδας, ειδικά σε χώρους μαζικής εστίασης και τροφίμων, πραγματοποιούμε εφαρμογές με τζελ απεντόμωσης.

Ενημέρωση για το έντομο

Οι κατσαρίδες ζουν στο έδαφος. Ορισμένα είδη ζουν στα φυλλώματα χαμηλών φυτών και άλλα δενδρόβια είδη βοηθούν στην επικονίαση των ανθών. Υπάρχουν και είδη κατσαρίδων που ζουν στο νερό. Είδη του γένους Arenivaga κατά τις μέρες των ζεστών εποχών σκαρφαλώνουν στα δέντρα, ενώ στις κρύες νύχτες σκάβουν τρύπες στο χώμα και αποτραβιούνται σε αυτές. Μερικά είδη ζουν στις αποικίες των μυρμηγκιών ή στις φωλιές άλλων ζώων. Τα είδη, τα οποία συναντούμε στις οικοδομές, κατά την ημέρα κρύβονται πίσω από εικόνες ή μεταξύ επίπλων και τοίχων, σε ρωγμές μεταξύ πυρότουβλων, κάτω από παλιές ταπετσαρίες, στις σωλήνες αποχέτευσης.
Η γεωγραφική τους εξάπλωση είναι παγκόσμια με εξαίρεση τις περιοχές με υψομέτρο πάνω από 2.000 μέτρα. Τα περισσότερα είδη είναι εδαφόβια και δραστηριοποιούνται κατά την νύχτα και κρύβονται κατά την ημέρα σε ρωγμές του εδάφους. Προτιμούν αυξημένη υγρασία. Συναντούμε απλές μορφές κοινωνικής ζωής. Χρησιμοποιούν ομαδικά καταφύγια κοντά σε πηγές τροφής. Οι κατσαρίδες είναι παμφάγα αλλά κατά κανόνα δεν είναι θηρευτές.
Μερικά είδη μπορούν να επιβιώνουν σε μακρές περιόδους πείνας. Ορισμένα είδη όπως η Perplaneta americana αναφέρθηκε πως μπορεί να αντέξει μέχρι 42 ημέρες χωρίς τροφή και νερό. Με νερό χωρίς τροφή μπορούν να επιβιώνουν μερικούς μήνες. Μπορούν να αντέξουν χωρίς οξυγόνο μερικές ώρες. Στις κατσαρίδες μπορούν να “ξαναφυτρώσουν” όλα τα μέλη της και επίσης μπορεί το κεφάλι να μείνει ζωντανό μέχρι δώδεκα ώρες όταν έχει αποκολληθεί από το υπόλοιπο σώμα και το σώμα μπορεί εξίσου να επιζήσει μέχρι και σαράντα ημέρες.

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Απεντομώσεις για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Τα μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες από μερικές δεκάδες έως και χιλιάδες.

Τα μυρμήγκια κατασκευάζουν φωλιές είτε υπόγειες, είτε επάνω σε δέντρα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ψύλλους

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.Απεντόμωση

Ο ψύλλος έχει εμφανώς μεγαλύτερα πίσω πόδια από τα μπροστινά, δίνοντας του την δυνατότητα για πολύ μεγάλα άλματα που είναι έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το σώμα τους.

Αυτό διευκολύνει τον ψύλλο να βρει ξενιστή που θα του διασφαλίσει την τροφή του(αίμα).

Ο ψύλλος είναι επικίνδυνο παράσιτο διότι μεταφέρει ασθένειες, κάποιες σοβαρές και κάποιες λιγότερο τόσο για τα ζώα όσο και για τον άνθρωπο.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες. Στην περίπτωση που έχει τραφεί το μέγεθος της κοιλιάς του διογκώνεται.

Το δέρμα του είναι ελαστικό. Τρέφεται με αίμα που απορροφά από το δέρμα των θηλαστικών, στα οποία παρασιτεί. Βγαίνει δύσκολα όταν προσκολλάται πάνω στο δέρμα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κουονύπια

Το κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο. Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά και όπου υπάρχει αρκετή υγρασία.

Μερικά από τα είδη κουνουπιών είναι φορείς της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας.

Τα συνεργεία απεντομώσεων της εταιρείας αποτελούνται από ειδικευμένο προσωπικό, διαθέτουν σκευάσματα νέας γενιάς, προκειμένου να ελέγξουν και να καταπολεμήσουν τον πληθυσμό των κουνουπιών.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για σφήκες

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο, έχει ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε αντίθεση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, ακόμη και των μελισσών.

Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Οι σφήκες δημιουργούν φωλιές που μοιάζουν με εξάγωνα κελιά όπως και οι μέλισσες.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κοριούς

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμε από άλλον μολυσμένο χώρο. Η συχνότερη περίπτωση μεταφοράς κοριών είναι από στρατευμένα άτομα.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Ένδειξη ύπαρξης κοριών σε ένα σπίτι ή σε στρώμα είναι τα τσιμπήματα στους ανθρώπους που οπτικά διακρίνονται σε σειρά πάνω στην επιφάνεια του δέρματος. Οι κοριοί αποβάλλουν από το οπίσθιο μέρος υπολείμματα αιμοσφαιρίνης μαύρου χρώματος μετά από κάθε αιμομύζηση.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Το πιο σύνηθες σύμπτωμα ύπαρξης ακάρεων στο χώρο μας είναι οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούν όπως η αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα και δερματίτιδα.

Έχουν καταγραφεί περίπου τα 48.200 είδη ακάρεων από το σύνολο του ενός εκατομμυρίου ειδών που ζουν σήμερα.

Δες περισσότερα…

Απεντόμωση κατσαρίδων

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε απεντομώσεις κατσαρίδων & απολυμάνσεις κατσαρίδων με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης με ISO: 9001

Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση κατσαρίδων ή την απολύμανση κατσαρίδων στον χώρο σου για να απαλλαγείς οριστικά από τις κατσαρίδες

Δείτε τιμές

Απεντόμωση κατσαρίδων & απολύμανση κατσαρίδων με πολύ οικονομικές τιμές

Ασφαλείς & οικολογικές απεντομώσεις κατσαρίδων

Για τις απεντομώσεις κατσαρίδων & τις απολυμάνσεις κατσαρίδων διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.
Επιλέγουμε για την απεντόμωση κατσαρίδων σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Εμπειρία

Είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει μερικές χιλιάδες απεντομώσεις κατσαρίδων & απολυμάνσεις κατσαρίδων

Σύνηθες διαδικασία απεντόμωσης κατσαρίδων

Στην απεντόμωση κατσαρίδων διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου οι κατσαρίδες κατοικούν ή περπατούν. Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε οικίες, κοινόχρηστους χώρους, αυλές, υπόγεια και γενικά όπου υπάρχουν πιθανές εστίες κατσαρίδων.
Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απεντόμωση κατσαρίδων, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τις κατσαριδες χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Στην κατσαρίδα κουζίνας χρησιμοποιούμαι τζέλ απεντόμωσης, υλικό άοσμο, ακίνδυνο και πολύ αποτελεσματικό.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση κατσαρίδων.

Εκπαιδεύουμε  τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις κατσαρίδων στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών