Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών από το 1995, με πολύ οικονομικές τιμές

Η αποτελεσματική απεντόμωση σφηκών αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Οικονομικές τιμές

Σφήκες: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση σφηκών & την εξόντωση σφηκών, και οι οικονομικές τιμές.

Η σφήκες πολλαπλασιάζονται υψηλούς ρυθμούς

Η εξάπλωση του πληθυσμού των σφηκών είναι ιδιαίτερα υψηλή και αν δεν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα το πρόβλημα θα είναι σύντομα σοβαρό

Σφήκες - Απεντόμωση σφηκών - Εξόντωση σφηκών

Προσβολή από σφήκες

Όλοι οι χώροι είναι πιθανοί “στόχοι” των σφηκών, χώροι όπως σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από σφήκες.

Ενδείξεις ύπαρξης σφηκών

Ενδείξεις ότι o χώρος έχει προσβληθεί από σφήκες είναι όταν δούμε το έντομο ή εντοπίσουμε φωλιά

Οικολογική απεντόμωση σφηκών

Η οικολογική απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE , η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.
Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση σφηκών & την εξόντωση σφηκών είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Αντιμετώπιση σφηκών

Στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται “θαύματα” για την αντιμετώπιση των σφηκών, οι ειδικοί επιμένουν πως δεν θα πρέπει να το επιχειρήσετε μόνοι σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα και θα κάνει πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.
Η αντιμετώπιση από προσβολή σφηκών θα πρέπει να είναι άμεση. Η απεντόμωση σφηκών & η εξόντωση σφηκών πρέπει να περιλαμβάνει εξάλειψη των ενηλίκων εντόμων καθώς και των προνυμφών. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τις σφήκες τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτές.

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών

απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών: έχεις απορίες;

Σφήκες: Χαρακτηριστικά σφηκών

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο. Οι σφήκες έχουν ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε σχέση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, μεταξύ αυτών και των μελισσών. Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.
Δημιουργούν κι αυτές φωλιές που μοιάζουν με εξάγωνα κελιά όπως και οι μέλισσες οι οποίες είναι γκρίζες. Σχηματίζουν κοινωνίες αλλά πολύ μικρότερες σε πληθυσμό από αυτές των μελισσών.

Όπως και σε άλλα υμενόπτερα έτσι και στις σφήκες τα φύλα είναι πολύ διαφορετικά γενετικά. Ανατομικά επίσης υπάρχει παραλλαγή μεταξύ των διαφορετικών ειδών σφήκας. Όπως όλα τα έντομα έτσι και οι σφήκες έχουν εξωτερικό εξωσκελετό, ο οποίος καλύπτει τρία μέρη, το κεφάλι, το μετάσωμα και το μεσόσωμα. Οι σφήκες έχουν μεταξύ των τριών αυτών μερών του σώματός τους μια συνδετική περιοχή όπου ενώνει τα τρία αυτά μέρη, γνωστός ως μίσχος.

Όπως όλα τα έντομα, οι σφήκες έχουν τρία ζεύγη ποδιών. Εκτός από τα σύνθετα μάτια τους, οι σφήκες διαθέτουν και άλλους οφθαλμούς, που βρίσκονται σε έναν τριγωνικό σχηματισμό ακριβώς στην μπροστινή περιοχή της κεφαλής τους.

Η σφήκες “αγαπάνε” τους σκοτεινούς χώρους

Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών

Επικινδυνότητα σφηκών

Για την απεντόμωση σφηκών – εξόντωση σφηκών απαιτείται μία εφαρμογή.

Το δηλητήριο της σφήκας δεν είναι επικίνδυνο, μετά το τσίμπημα αυτό που ενοχλεί είναι το τσούξιμο, ο πόνος, και το οίδημα που θα προκαλέσει η φλεγμονή από το τσίμπημα, κίνδυνο μπορεί να αντιμετωπίσουν άτομα αλλεργικά στο τσίμπημα της σφήκας.

Σε αυτή την περίπτωση το τσίμπημα της σφήκας μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο από αναφυλακτικό σοκ. Αμέσως μετά το τσίμπημα το άτομο θα εμφανίσει οίδημα σε υπερβολικό βαθμό, εξανθήματα, κνησμό γενικευμένο σε όλο το σώμα, ζάλη, και δύσπνοια, επίσης μπορεί να υπάρχει η αίσθηση σφιξίματος στο στήθος, με αποτέλεσμα να πέφτει η αρτηριακή πίεση του ατόμου.

Το τσίμπημα της σφήκας δεν προκαλεί πάντα αλλεργική αντίδραση, σε μερικές περιπτώσεις είναι έμμεση η αλλεργία που θα προκληθεί από το τσίμπημα εάν το άτομο είναι αλλεργικό σε κάτι που πριν έχει “επισκεφτεί” η σφήκα

Απεντόμωση σφηκών: Σφηκοφωλιές

Οι σφηκοφωλιές χτίζονται σε εξάγωνους σχηματισμούς και μπορούμε να τις συναντήσουμε σε διάφορα σημεία όπως σοφίτες, καμινάδες που δεν λειτουργούν, στέγες, παντζούρια παραθύρων, αποθήκες με λιγοστό φως, πόρτες, πατάρια και σε άλλα σημεία εντός και εκτός σπιτιού. Το σχήμα της φωλιάς διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος της σφήκας.

1. Η εξάπλωση του πληθυσμού τους είναι ραγδαία.

2. Οι Σφήκες είναι ικανές να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις.

3. Το δηλητήριο της σφήκας δεν είναι επικίνδυνο.

Xτίζουν φωλιές σε: Σοφίτες, καμινάδες, υπόστεγα, σκεπές

Εάν είστε αλλεργικός, μετά από τσίμπημα σφήκας απευθυνθείτε αμέσως σε γιατρό.

Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών

Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών: έχεις ακόμη απορίες;

Κατηγορίες σφηκών

Οι σφήκες δεν μεταδίδουν ασθένειες στον άνθρωπο ή τα ζώα.
Δύο είναι οι κύριες κατηγορίες σφηκών, οι απόμερες και οι κοινωνικές σφήκες, οι ενήλικες απόμερες σφήκες ζουν και λειτουργούν μόνες τους και δεν κατασκευάζουν φωλιές.
Οι απόμερες σφήκες δεν κατασκευάζουν καθόλου φωλιές και προτιμούν το φυσικό καταφύγιο, σε αντίθεση οι κοινωνικές σφήκες υπάρχουν σε αποικίες αριθμώντας χιλιάδες, χτίζουν φωλιά και σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι όλη η αποικία ικανή προς αναπαραγωγή, ζευγαρώνουν η βασίλισσα και οι αρσενικές σφήκες, ενώ η πλειοψηφία των αποικιών αποτελείται από στειρωμένες θηλυκές εργαζόμενες.

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Απεντομώσεις για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Τα μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες από μερικές δεκάδες έως και χιλιάδες.

Τα μυρμήγκια κατασκευάζουν φωλιές είτε υπόγειες, είτε επάνω σε δέντρα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων θα πρέπει να γίνονται προληπτικά (2) δύο φορές το έτος για να διασφαλίζουμε ένα υγειές και προστατευμένο περιβάλλον τόσο από ασθένειες όσο και από αλλοιώσεις.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για την απεντόμωση των κατσαρίδων βασίζετε σε σκευάσματα τα οποία η χρήση είναι απόλυτα ασφαλή τόσο για το αστικό περιβάλλον όσο και το περιβάλλον το οποίο εκτελούνται οι απεντομώσεις

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες. Στην περίπτωση που έχει τραφεί το μέγεθος της κοιλιάς του διογκώνεται.

Το δέρμα του είναι ελαστικό. Τρέφεται με αίμα που απορροφά από το δέρμα των θηλαστικών, στα οποία παρασιτεί. Βγαίνει δύσκολα όταν προσκολλάται πάνω στο δέρμα.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κουονύπια

Το κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο. Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά και όπου υπάρχει αρκετή υγρασία.

Μερικά από τα είδη κουνουπιών είναι φορείς της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας.

Τα συνεργεία απεντομώσεων της εταιρείας αποτελούνται από ειδικευμένο προσωπικό, διαθέτουν σκευάσματα νέας γενιάς, προκειμένου να ελέγξουν και να καταπολεμήσουν τον πληθυσμό των κουνουπιών.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ψύλλους

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.

Ο ψύλλος έχει εμφανώς μεγαλύτερα πίσω πόδια από τα μπροστινά, δίνοντας του την δυνατότητα για πολύ μεγάλα άλματα που είναι έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το σώμα τους.

Αυτό διευκολύνει τον ψύλλο να βρει ξενιστή που θα του διασφαλίσει την τροφή του(αίμα).

Ο ψύλλος είναι επικίνδυνο παράσιτο διότι μεταφέρει ασθένειες, κάποιες σοβαρές και κάποιες λιγότερο τόσο για τα ζώα όσο και για τον άνθρωπο.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για κοριούς

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμε από άλλον μολυσμένο χώρο. Η συχνότερη περίπτωση μεταφοράς κοριών είναι από στρατευμένα άτομα.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Ένδειξη ύπαρξης κοριών σε ένα σπίτι ή σε στρώμα είναι τα τσιμπήματα στους ανθρώπους που οπτικά διακρίνονται σε σειρά πάνω στην επιφάνεια του δέρματος. Οι κοριοί αποβάλλουν από το οπίσθιο μέρος υπολείμματα αιμοσφαιρίνης μαύρου χρώματος μετά από κάθε αιμομύζηση.

Δες περισσότερα…

Απεντομώσεις για ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Το πιο σύνηθες σύμπτωμα ύπαρξης ακάρεων στο χώρο μας είναι οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούν όπως η αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα και δερματίτιδα.

Έχουν καταγραφεί περίπου τα 48.200 είδη ακάρεων από το σύνολο του ενός εκατομμυρίου ειδών που ζουν σήμερα.

Δες περισσότερα…

Απεντόμωση σφηκών

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε απεντομώσεις για σφήκες & εξόντωση σφηκών  με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης με ISO: 9001

Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση για σφήκες ή την εξόντωση σφηκών στον χώρο σου για να απαλλαγείς οριστικά από τους σφήκες

Δείτε τιμές

Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών με πολύ οικονομικές τιμές

Ασφαλής & οικολογικές απεντομώσεις σφηκών

Για τις απεντομώσεις για σφήκες & την εξόντωση σφηκών διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.
Επιλέγουμε για την απεντόμωση σφηκών σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Εμπειρία

Είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει δεκάδες απεντομώσεις για σφήκες

Σύνηθες διαδικασία απεντόμωσης για σφήκες

Στην απεντόμωση σφηκών διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου οι σφήκες κατοικούν . Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε αυλές, υπόγεια και γενικά όπου υπάρχουν φωλιές από σφήκες .
Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απεντόμωση για σφήκες, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τις σφήκες χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση σφηκών.

Εκπαιδεύουμε  τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις για σφήκες στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών