Σφήκες: Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών

Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών

    Σφήκες: Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών με  αξιόπιστο αποτέλεσμα !!!

Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών με φθηνές τιμές

Η FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται στην απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών από το 1995, με πολύ οικονομικές τιμές. Η αποτελεσματική απεντόμωση σφηκών αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Οικονομικές τιμές

Σφήκες: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος στην απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών, και οι οικονομικές τιμές, μέλημα μας είναι η άμεση αντιμετώπιση των σφηκών σε σπίτια, πολυκατοικίες, κήπους, κατασκηνώσεις, αποθήκες, στάβλους, πάρκα, μπαλκόνια, βεράντες κ.α Σφήκες - Απεντόμωση σφηκών - Εξόντωση σφηκών και η καταπολέμηση τους.

      Τιμοκατάλογος

Η σφήκες πολλαπλασιάζονται υψηλούς ρυθμούς

Η εξάπλωση του πληθυσμού των σφηκών είναι ιδιαίτερα υψηλή και αν δεν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα το πρόβλημα θα είναι σύντομα σοβαρό

Μην πλησιάζετε σε φωλιά από σφήκες, το τσίμπημα της σφήκας είναι επώδυνο.

φωλιά από σφήκες - σφηκοφωλιά

Προσβολή από σφήκες

Όλοι οι χώροι είναι στόχοι από τις σφήκες, χώροι όπως σπίτια, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, πάρκα, κήποι κλπ. μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από σφήκες.

Οι σφήκες δημιουργούν προβλήματα στον άνθρωπο επιφέροντας τσιμπήματα με το κεντρί τους. Το τσίμπημα της σφήκας είναι επώδυνο, δημιουργεί πρήξιμο, και ορισμένες φορές αλλεργικές αντιδράσεις. Στην περίπτωση που στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο δημιουργηθεί φωλιά σφηκών καλέστε συνεργείο για την εξόντωση της.

Ενδείξεις ύπαρξης σφηκών

Ενδείξεις ότι o χώρος έχει προσβληθεί από σφήκες είναι όταν δούμε το έντομο ή εντοπίσουμε φωλιά

    Σφήκες: Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών με  πιστοποίηση ISO:9001

Απεντόμωση σφήκες - εξόντωση σφήκες - καταπολέμηση σφήκες

Μέλισσα

Απολύμανση σφήκες με οικονομικές τιμές στην Αθήνα και τον Πειραιά

Σφήκα

Οικολογική απεντόμωση σφηκών

Η οικολογική απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν μονόδρομο για την FAST SERVICE , η επιλογή των εντομοκτόνων σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για την απεντόμωση σφηκών & την εξόντωση σφηκών είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

    Σφήκες: Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών με  με οικολογικά εντομοκτόνα

Αντιμετώπιση σφηκών

Στο εμπόριο κυκλοφορούν σκευάσματα που υπόσχονται “θαύματα” για την αντιμετώπιση των σφηκών, οι ειδικοί επιμένουν πως δεν θα πρέπει να το επιχειρήσετε μόνοι σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα και θα κάνει πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμη την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

Η αντιμετώπιση από προσβολή σφηκών θα πρέπει να είναι άμεση. Η απεντόμωση σφηκών & η εξόντωση σφηκών πρέπει να περιλαμβάνει εξάλειψη των ενηλίκων εντόμων καθώς και των προνυμφών. Όσο πιο σύντομα ανιχνεύσουμε τις σφήκες τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από αυτές.

Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών

Σφήκες: Χαρακτηριστικά σφηκών

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο. Οι σφήκες έχουν ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε σχέση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, μεταξύ αυτών και των μελισσών. Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Δημιουργούν κι αυτές φωλιές που μοιάζουν με εξάγωνα κελιά όπως και οι μέλισσες οι οποίες είναι γκρίζες. Σχηματίζουν κοινωνίες αλλά πολύ μικρότερες σε πληθυσμό από αυτές των μελισσών.

Όπως και σε άλλα υμενόπτερα έτσι και στις σφήκες τα φύλα είναι πολύ διαφορετικά γενετικά. Ανατομικά επίσης υπάρχει παραλλαγή μεταξύ των διαφορετικών ειδών σφήκας. Όπως όλα τα έντομα έτσι και οι σφήκες έχουν εξωτερικό εξωσκελετό, ο οποίος καλύπτει τρία μέρη, το κεφάλι, το μετάσωμα και το μεσόσωμα. Οι σφήκες έχουν μεταξύ των τριών αυτών μερών του σώματός τους μια συνδετική περιοχή όπου ενώνει τα τρία αυτά μέρη, γνωστός ως μίσχος.

Όπως όλα τα έντομα, οι σφήκες έχουν τρία ζεύγη ποδιών. Εκτός από τα σύνθετα μάτια τους, οι σφήκες διαθέτουν και άλλους οφθαλμούς, που βρίσκονται σε έναν τριγωνικό σχηματισμό ακριβώς στην μπροστινή περιοχή της κεφαλής τους.

    Η σφήκες αγαπούν   τους σκοτεινούς χώρους

Επικινδυνότητα σφηκών

Για την απεντόμωση σφηκών – εξόντωση σφηκών απαιτείται μία εφαρμογή.

Το δηλητήριο της σφήκας δεν είναι επικίνδυνο, μετά το τσίμπημα αυτό που ενοχλεί είναι το τσούξιμο, ο πόνος, και το οίδημα που θα προκαλέσει η φλεγμονή από το τσίμπημα, κίνδυνο μπορεί να αντιμετωπίσουν άτομα αλλεργικά στο τσίμπημα της σφήκας.

Σε αυτή την περίπτωση το τσίμπημα της σφήκας μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο από αναφυλακτικό σοκ. Αμέσως μετά το τσίμπημα το άτομο θα εμφανίσει οίδημα σε υπερβολικό βαθμό, εξανθήματα, κνησμό γενικευμένο σε όλο το σώμα, ζάλη, και δύσπνοια, επίσης μπορεί να υπάρχει η αίσθηση σφιξίματος στο στήθος, με αποτέλεσμα να πέφτει η αρτηριακή πίεση του ατόμου.

Απεντόμωση σφηκών: Σφηκοφωλιές

Οι σφηκοφωλιές χτίζονται σε εξάγωνους σχηματισμούς και μπορούμε να τις συναντήσουμε σε διάφορα σημεία όπως σοφίτες, καμινάδες που δεν λειτουργούν, στέγες, παντζούρια παραθύρων, αποθήκες με λιγοστό φως, πόρτες, πατάρια και σε άλλα σημεία εντός και εκτός σπιτιού.

1. Η εξάπλωση του πληθυσμού τους είναι ραγδαία.

2. Οι Σφήκες είναι ικανές να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις.

3. Το δηλητήριο της σφήκας δεν είναι επικίνδυνο.

Χτίζουν φωλιές σε: Σοφίτες, καμινάδες, υπόστεγα, σκεπές

Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών

Κατηγορίες σφηκών

Οι σφήκες δεν μεταδίδουν ασθένειες στον άνθρωπο ή τα ζώα.

Δύο είναι οι κύριες κατηγορίες σφηκών, οι απόμερες και οι κοινωνικές σφήκες, οι ενήλικες απόμερες σφήκες ζουν και λειτουργούν μόνες τους και δεν κατασκευάζουν φωλιές.

Οι απόμερες σφήκες δεν κατασκευάζουν καθόλου φωλιές και προτιμούν το φυσικό καταφύγιο, σε αντίθεση οι κοινωνικές σφήκες υπάρχουν σε αποικίες αριθμώντας χιλιάδες, χτίζουν φωλιά και σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι όλη η αποικία ικανή προς αναπαραγωγή, ζευγαρώνουν η βασίλισσα και οι αρσενικές σφήκες, ενώ η πλειοψηφία των αποικιών αποτελείται από στειρωμένες θηλυκές εργαζόμενες.

Επέλεξε άλλο έντομο για απεντόμωση

Τα μυρμήγκια έχουν χρώμα καφέ και μαύρο, υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν άλλα χρώματα όπως το κόκκινο.

Ο μέσος όρος ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες.

Τα μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες από μερικές δεκάδες έως και χιλιάδες.

Δες περισσότερα…

Οι κατσαρίδες που υπάρχουν σε σπίτια είναι πιθανοί φορείς ασθενειών όπως η σαλμονέλα ή γαστρεντερίτιδα και ο τύφος.

Οι απεντομώσεις κατσαρίδων θα πρέπει να γίνονται προληπτικά (2) δύο φορές το έτος για να διασφαλίζουμε ένα υγειές και προστατευμένο περιβάλλον τόσο από ασθένειες όσο και από αλλοιώσεις.

Δες περισσότερα…

Τα τσιμπούρια όταν προσκολληθούν σε ζώα ή ανθρώπους είναι ικανά να μολύνουν και να μεταφέρουν βακτήρια, ιούς και παράσιτα, ακόμα και θανατηφόρες ασθένειες.

Το ζωύφιο τσιμπούρι ή αλλιώς κρότωνας έχει οκτώ πόδια και κεραίες. Στην περίπτωση που έχει τραφεί το μέγεθος της κοιλιάς του διογκώνεται.

Δες περισσότερα…

Το κουνούπι είναι ένα δίπτερο έντομο με 3.500 είδη περίπου ανά τον κόσμο. Τα κουνούπια πολλαπλασιάζονται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά και όπου υπάρχει αρκετή υγρασία.

Μερικά από τα είδη κουνουπιών είναι φορείς της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας.

Δες περισσότερα…

Ο ψύλλος είναι έντομο άπτερο, ωοειδούς σχήματος, μήκους 1,5 – 3,3 χιλιοστών συνήθως χρώματος καφέ.

Ο ψύλλος έχει εμφανώς μεγαλύτερα πίσω πόδια από τα μπροστινά, δίνοντας του την δυνατότητα για πολύ μεγάλα άλματα που είναι έως και 200 φορές μεγαλύτερα από το σώμα τους.

Δες περισσότερα…

Η μεταφορά των κοριών μπορεί να γίνει με αποσκευές, με ρούχα, έπιπλα ή και άλλα είδη που μπορεί να μεταφέρουμε από άλλον μολυσμένο χώρο. Η συχνότερη περίπτωση μεταφοράς κοριών είναι από στρατευμένα άτομα.

Ο κοριός είναι επίπεδο, ωοειδούς σχήματος, άπτερο, έντομο μεγέθους 4- 5 χιλιοστών.

Δες περισσότερα…

Τα ακάρεα είναι μικρά αρθρόποδα δυσδιάκριτα με το ανθρώπινο μάτι καθώς δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το ένα χιλιοστό του μέτρου.

Τα ακάρεα βρίσκονται παντού στο περιβάλλον.

Το πιο σύνηθες σύμπτωμα ύπαρξης ακάρεων στο χώρο μας είναι οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούν όπως η αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα και δερματίτιδα.

Δες περισσότερα…

    Σφήκες: Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών   συχνές ερωτήσεις

Η διάρκεια της εφαρμογής για την απολύμανση σφηκών – καταπολέμηση σφηκών είναι περίπου μισή ώρα.

Η εφαρμογή για την απολύμανση σφηκών έχει δύο στάδια, τον εντοπισμό και την καταστροφή της φωλιάς και την καταπολέμηση στις σφήκες.

Οι σφήκες δημιουργούν φωλιές σε μη προσβάσιμα σημεία στο σπίτι, εάν δείτε σμήνος από σφήκες μην πλησιάσετε την φωλιά, εάν νιώσουν κίνδυνο οι σφήκες επιτίθενται. Το τσίμπημα της σφήκας είναι επώδυνο για τον άνθρωπο.

Για την απεντόμωση σφηκών η εταιρεία χρησιμοποιεί εντομοκτόνα σκευάσματα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα για κατοικημένους χώρους

Η απεντόμωση σφηκών γίνετε στους χώρους που υπάρχουν ή φωλιάζουν οι σφήκες, με ψεκασμό χαμηλής πίεσης.

Η απεντόμωση σφηκών εξαφανίζει εντελώς τις σφήκες, καταστρέφουμε την φωλιά των σφηκών, και καταπολεμούμε τα έντομα σε ποσοστό 97%.

Η απολύμανση σφηκών είναι φιλική στον άνθρωπο στο βαθμό που πληρούνται όλες οι προϋπόθεσης ασφαλείας που θα σας αναφέρει το τεχνικό προσωπικό των ώρα που γίνετε η απολύμανση σφηκών.

Τόσο στην διάρκεια της εφαρμογής για την απολύμανση σφηκών όσο και μετά καλό θα είναι να μην υπάρχει παρουσία παιδιών, αφενός διότι κατά της διάρκειας εφαρμογής οι σφήκες νιώθουν τον κίνδυνο και είναι επιθετικές, αφετέρου ο ψεκασμός γίνετε συνήθως σε ψηλά σημεία με αποτέλεσμα το σκεύασμα να απλώνετε στον χώρο.

    Σφήκες: Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών   περισσότερη ενημέρωση

Απεντόμωση σφηκών

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε απεντομώσεις για σφήκες & εξόντωση σφηκών  με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης με ISO: 9001

    Σφήκες: Απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών με  αξιόπιστο αποτέλεσμα !!!

Εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απεντόμωση για σφήκες ή την εξόντωση σφηκών στον χώρο σου για να απαλλαγείς σε μεγάλο βαθμό από τις ενοχλητικές σφήκες.

Ειδικό συνεργείο απολύμανσης για σφήκες έρχεται στον χώρο σου προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Αναθέστε σε εμάς την απολύμανση σφηκών και βρείτε λύση, άμεσα και οικονομικά.

Απεντόμωση σφηκών τιμές

Στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελεσματική και πιστοποιημένη απεντόμωση σφηκών & εξόντωση σφηκών σε πολυκατοικίες, σπίτια, διαμερίσματα, κήπους, κτίρια, αποθήκες, στάβλους. βεράντες, σοφίτες κ.α με φθηνές τιμές

    Σύγκριση των εντόμων  σφήκα και μέλισσα

Απολύμανση σφήκες με οικονομικές τιμές στην Αθήνα και τον Πειραιά

Σφήκα

Απεντόμωση σφήκες - εξόντωση σφήκες - καταπολέμηση σφήκες

Μέλισσα

Οικολογικές απεντομώσεις σφηκών

Για τις απεντομώσεις για σφήκες & την εξόντωση σφηκών διαθέτουμε την σχετική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολούμε σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Επιλέγουμε για την απεντόμωση σφηκών σκευάσματα οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα & εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Εμπειρία στην απεντόμωση σφηκών

Για τις απεντομώσεις για σφήκες είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διενεργήσει μεγάλο αριθμό εφαρμογών, έχουμε την εμπειρία για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, εφαρμόζουμε πρωτόκολλα που δίνουν λύση στις σφήκες.

φωλιά από σφήκες - σφηκοφωλιά

Φωλιά από σφήκες – Σφηκοφωλιά

Διαδικασία απεντόμωσης για σφήκες

Στην απεντόμωση σφηκών διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης στις επιφάνειες όπου οι σφήκες κατοικούν . Το συνεργείο απεντόμωσης ψεκάζει σε αυλές, υπόγεια και γενικά όπου υπάρχουν φωλιές από σφήκες.

Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απεντόμωση για σφήκες, γίνεται χρήση εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τις σφήκες χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασία

Είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας που αφορούν την απεντόμωση σφηκών.

Εκπαιδεύουμε  τακτικά το προσωπικό μας για να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές απεντομώσεις για σφήκες στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

απεντόμωση σφηκών - καταπολέμηση σφήκες με φθηνές τιμές

Απεντόμωση σφηκών γρήγορα και οικονομικά

απεντόμωση σφηκών - καταπολέμηση σφήκες με φθηνές τιμές

Απεντόμωση σφηκών σε σπίτια

φωλιά από σφήκες - σφηκοφωλιά

Καταστροφή φωλιάς σφηκών

Απολύμανση σφήκες με οικονομικές τιμές στην Αθήνα και τον Πειραιά

Σφήκα

Απεντόμωση σφήκες - εξόντωση σφήκες - καταπολέμηση σφήκες

Μέλισσα

Απολύμανση ή απεντόμωση με την FAST SERVICE E.T.E.

H FAST SERVICE έχει ανθρωποκεντρική αντίληψη στους πελάτες που την εμπιστεύονται, από τις παλαιότερες εταιρείες στην Αθήνα έχει διενεργήσει χιλιάδες απεντομώσεις σφηκών, έχει έμπειρο και μόνιμο προσωπικό στις απεντομώσεις, απασχολεί επιστήμονες για την επιλογή και εφαρμογή των εντομοκτόνων.

Με την εταιρεία νιώθεις σιγουριά και βλέπεις την αποτελεσματικότητα των απεντομώσεων.

Γνωρίστε την σφήκα

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο. Οι σφήκες έχουν ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε σχέση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, μεταξύ αυτών και των μελισσών. Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα. Δημιουργούν κι αυτές φωλιές που μοιάζουν με εξάγωνα κελιά όπως και οι μέλισσες οι οποίες είναι γκρίζες. Σχηματίζουν κοινωνίες αλλά πολύ μικρότερες σε πληθυσμό από αυτές των μελισσών.

Τσίμπημα σφήκας

Το δηλητήριο της σφήκας δεν είναι επικίνδυνο, μετά το τσίμπημα αυτό που ενοχλεί είναι το τσούξιμο, ο πόνος, και το οίδημα που θα προκαλέσει η φλεγμονή από το τσίμπημα, κίνδυνο μπορεί να αντιμετωπίσουν άτομα αλλεργικά στο τσίμπημα της σφήκας.

Κατηγορίες σφηκών

Υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες σφηκών, οι απόμερες και οι κοινωνικές σφήκες, οι ενήλικες απόμερες σφήκες ζουν και λειτουργούν μόνες τους και δεν κατασκευάζουν φωλιές.

Οι απόμερες σφήκες δεν κατασκευάζουν καθόλου φωλιές και προτιμούν το φυσικό καταφύγιο, σε αντίθεση οι κοινωνικές σφήκες υπάρχουν σε αποικίες αριθμώντας χιλιάδες, χτίζουν φωλιά και σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι όλη η αποικία ικανή προς αναπαραγωγή, zευγαρώνουν η βασίλισσα και οι αρσενικές σφήκες, ενώ η πλειοψηφία των αποικιών αποτελείται από στειρωμένες θηλυκές εργαζόμενες.