Απολύμανση σπιτιού & απεντόμωση σπιτιού στην Αθήνα

Απολύμανση σπιτιού & απεντόμωση σπιτιού στην Αθήνα

Απολύμανση σπιτιού & απεντόμωση σπιτιού

Για ακάρεα, μυρμήγκια, κατσαρίδες, σφήκες, ψύλλουςκοριούς, ποντίκια, ιούς, μικρόβια, βακτήρια.

 Απαλλαγείτε οικονομικά από έντομα, μικρόβια, ιούς και ποντίκια !!!

Απολύμανση σπιτιού – Απεντόμωση σπιτιού

H απολύμανση σπιτιού και η απεντόμωση σπιτιού για ποντίκια, κοριούς, ψύλλους, κουνούπια, μυρμήγκια, ακάρεα, τσιμπούρια, μύγες είναι μια δραστηριότητα που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, Απολύμανση σπιτιού - Απεντόμωση σπιτιού - Φθηνή απολύμανση σπιτιού εξειδίκευση και κυρίως σχεδιασμό στην εφαρμογή.

Η απεντόμωση σπιτιού έχει άμεση σχέση με την ανθρώπινη υγεία και πρέπει να γίνεται μόνο από εταιρεία που κατέχει άδεια για απεντομώσεις και να έχει στο μόνιμο προσωπικό της εξειδικευμένα συνεργεία απεντόμωσης.

Τα συνεργεία απολύμανσης σπιτιών της εταιρείας είναι εξοπλισμένα με σύγχρονο εξοπλισμό προκειμένου να παρέχουν ποιοτικές εφαρμογές με άριστο αποτέλεσμα.

Στις απολυμάνσεις σπιτιών η εταιρεία διενεργεί πρωτόκολλο εφαρμογών υψηλών προδιαγραφών και ασφάλειας, εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση των εντόμων και ποντικιών, και ταυτόχρονα εγγυάται την ασφάλεια και υγεία των ενοίκων.

      Τιμοκατάλογος

    Απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες και ποντίκια… δίνουμε λύση στο πρόβλημα !!!

Απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες

Απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες

Η απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες πρέπει να γίνετε προληπτικά 2 φορές το χρόνο.

Δείτε περισσότερα..

Απολύμανση σπιτιού για κοριούς

Απολύμανση σπιτιού για κοριούς

Η απολύμανση σπιτιού για κοριούς, ψύλλους πρέπει να γίνετε όταν εντοπιστεί το παράσιτο.

Δείτε περισσότερα..

Απολύμανση σπιτιού για τσιμπούρια

Απολύμανση σπιτιού για τσιμπούρια

Η απολύμανση σπιτιού για τσιμπούρια, μυρμήγκια πρέπει να γίνετε όταν εντοπιστεί το παράσιτο.

Δείτε περισσότερα..

Απολύμανση στο σπίτι με παιδιά

Απολύμανση στο σπίτι με παιδιά είναι ασφαλής;

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός των γονέων είναι η ασφάλεια των παιδιών μετά από την απολύμανση σπιτιού, με τον όρο απολύμανση οι περισσότεροι άνθρωποι εσφαλμένα εννοούν την απολύμανση για μικρόβια, την απεντόμωση για έντομα και την μυοκτονία για ποντίκια.

Η κάθε μια εργασία που προ αναφέραμε είναι εντελώς διαφορετική και εφαρμόζετε με εντελώς διαφορετικά σκευάσματα, και οι τρις εργασίες είναι απόλυτα ασφαλείς υπό τον όρο ότι πραγματοποιούνται από επαγγελματίες απολυμαντές και όχι από περιστασιακούς.

Απολύμανση στο σπίτι με παιδιά

Το σύνηθες μεγάλο λάθος που κάνουν οι γονείς, σε μια προσπάθεια να προστατέψουν τα παιδιά τους, είναι να εφαρμόζουν ειδικά την απεντόμωση μόνοι τους με αμφιβόλου προέλευσης φυτοφάρμακα, χωρίς καμία απολύτως εμπειρία και το σημαντικότερο χωρίς την σωστή αναλογία του σκευάσματος

Ειδικά η καταπολέμηση εντόμων (απεντόμωση) γίνετε με τοξικά σκευάσματα ιδιαίτερα επικίνδυνα εάν δεν χρησιμοποιηθούν όπως προβλέπει ο κατασκευαστής και με την σωστή αναλογία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε πελάτες να λένε ότι για την ασφάλεια των παιδιών πήραν το τάδε… σκεύασμα και έκαναν από μόνοι τους απολύμανση σπιτιού, σε ερώτηση των υπαλλήλων της εταιρείας εάν γνωρίζανε το σκεύασμα ή εάν γνώριζαν την δοσολογία; η απάντηση είναι η προφανές, όχι..!!.

Η Απολύμανση στο σπίτι με παιδιά είναι απόλυτα ασφαλής εφόσον:

 • Δεν πειραματιζόμαστε μόνοι μας.
 • Επιλέγουμε εταιρείες με άδεια για ψεκασμούς σε κατοικημένους χώρους.
 • Αποφεύγουμε τους περιστασιακούς απολυμαντές και προτιμάμε τους επαγγελματίες.
 • Ζητάμε πάντα πιστοποιητικό για την απολύμανση σπιτιού που φέρει υπογραφή αρμόδιου επιστήμονα.

Απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδα κουζίνας

Η κατσαρίδα κουζίνας δεν μας επισκέπτεται από φρεάτια και σωληνώσεις, διότι δε ζει στις αποχετεύσεις. Μεταφέρεται κυρίως από τρόφιμα και πιο συγκεκριμένα από τις συσκευασίες τους, από χάρτινα κιβώτια, μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές κλπ

Αναπαράγεται ταχύτατα και δημιουργεί μεγάλους πληθυσμούς αφού είναι έντομο που εμφανίζει έντονη σεξουαλικότητα.

Η καταπολέμηση της δεν μπορεί να γίνει με ψεκασμό αλλά με ειδικό τζέλ απεντόμωσης το οποίο έχει και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που χρησιμοποιούμαι στην απολύμανση σπιτιού είναι οικολογικά και ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον, είναι άχρωμα και άοσμα. Διαθέτουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους.

Μυοκτονία σπιτιού για ποντίκια & αρουραίους

Απολύμανση σπιτιού για ποντίκια. Τα ποντίκια αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία, μεταδίδουν στον άνθρωπο ασθένειες όπως λεπτοσπείρωση και τύφο, μεταδίδουν επίσης και παράσιτα όπως ψύλλους, τσιμπούρια και ψείρες

Τα ποντίκια στα σπίτια προκαλούν ζημιές σε κτιριακές εγκαταστάσεις αφού τρώνε καλώδια του ρεύματος με σοβαρό τον κίνδυνο να προκληθεί πυρκαγιά. Τα ποντίκια τρώνε σε μικρές ποσότητες τα αποθηκευμένα τρόφιμα.

Η καταπολέμηση των ποντικιών στα σπίτια γίνετε με τη χρήση των δολωματικών σταθμών μυοκτονίας, μηχανικών παγίδων σύλληψης κ.α.

    Απολύμανση σπιτιού  Δείτε περισσότερα έντομα

Απολύμανση σπιτιού για μυρμήγκια - απεντόμωση σπιτιού για μυρμήγκια

Απολύμανση σπιτιού για μυρμήγκια

Απολύμανση σπιτιού για κοριούς - απεντόμωση σπιτιού για κοριούς

Απολύμανση σπιτιού για κοριούς

Απολύμανση σπιτιού για ψύλλους- απεντόμωση σπιτιού για ψύλλους

Απολύμανση σπιτιού για ψύλλους

Απολύμανση σπιτιού για τσιμπούρια - απεντόμωση σπιτιού για τσιμπούρια

Απολύμανση σπιτιού για τσιμπούρια

Απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες - απεντόμωση σπιτιού για κατσαρίδες

Απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες

Απολύμανση σπιτιού για κουνούπια - απεντόμωση σπιτιού για κουνούπια

Απολύμανση σπιτιού για κουνούπια

Απολύμανση σπιτιού για σφήκες - απεντόμωση σπιτιού για σφήκες

Απολύμανση σπιτιού για σφήκες

Απολύμανση σπιτιού για ακάρεα - απεντόμωση σπιτιού για ακάρεα

Απολύμανση σπιτιού για ακάρεα

Απολύμανση σπιτιού & απεντόμωση

    Απολύμανση σπιτιού  Όσα πρέπει να γνωρίζουμε…

Πόσο επικίνδυνη είναι η απολύμανση σπιτιού

Η απολύμανση εγκυμονεί κινδύνους. Στην απολύμανση σπιτιού χρησιμοποιούνται χημικά σκευάσματα για την καταπολέμηση των εντόμων. Η χρήση μη πιστοποιημένων σκευασμάτων εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους στην υγεία των ανθρώπων, κατοικίδιων και στο περιβάλλον. Τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιεί η εταιρεία στην απολύμανση σπιτιού είναι οικολογικά με χαμηλή τοξικότητα, είναι άοσμα και ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, δεν περιέχουν ουσίες που λεκιάζουν και διαβρώνουν τις επιφάνειες που γίνετε η απεντόμωση.

Στην απολύμανση σπιτιού η εταιρεία χρησιμοποιεί διασπώμενα εντομοκτόνα με πολλαπλές δράσεις για τα έντομα με ισχυρή αποτελεσματικότητα, ταυτόχρονα είναι φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα συνεργεία απολύμανσης της εταιρείας χρησιμοποιούν εντομοκτόνα νέας γενιάς πιστοποιημένα και ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Η επιλογή πιστοποιημένης εταιρείας για την απολύμανση σπιτιού σας προστατεύει από κινδύνους που ίσως δεν έχετε υπολογίσει. Μετά την εφαρμογή την απολύμανση σπιτιού ή απεντόμωση ζητήστε πάντα πιστοποιητικό εφαρμογής υπογεγραμμένο από αρμόδιο επιστήμονα.

Μετά από την απολύμανση σπιτιού…

Όλοι γνωρίζουμε ότι όλα τα εντομοκτόνα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην απολύμανση σπιτιού  ή την απεντόμωσης διαλύονται στο νερό. Συστήνουμε για πέντε ημέρες (5) μετά την εφαρμογή της απολύμανσης να μην ρίχνετε νερό Απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες - κοριούς - τσιμπούρια και να μην ξεπλύνετε τις ψεκασμένες επιφάνειες. Πρέπει να γνωρίζετε ότι όσο περισσότερο χρόνο παραμείνουν τα εντομοκτόνα σκευάσματα στις ψεκασμένες επιφάνειες, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα υπάρξει σε βάθος χρόνου καθώς διατηρούν την δράση αναλλοίωτη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε λύσεις ιδανικές για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, βασισμένες σε δοκιμασμένα και αποδοτικά πρωτόκολλα. Επιλέγοντας τα συνεργεία απολύμανσης της εταιρείας σας εξασφαλίζουμε τόσο την ασφάλεια όσο και την αποτελεσματικότητα στην απολύμανση σπιτιού.

    Απολύμανση σπιτιού με πιστοποίηση

Πότε κάνω απολύμανση στο σπίτι.

Καλός χρόνος για την απολύμανση σπιτιού είναι τόσο η Άνοιξη όσο και το Φθινόπωρο. Και στις δύο εποχές του έτους έχουμε έντονη δραστηριότητα εντόμων και ιδιαίτερα κατσαρίδες. Για την καταπολέμηση εντόμων όπως κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, σφήκες, μυρμήγκια κ.α η απολύμανση γίνετε μετά από την εμφάνιση τους.

Είναι πλέων γνωστό ότι η κατ ελάχιστο μια φορά τον χρόνο εφαρμογή απολύμανσης η απεντόμωσης διατηρεί των πληθυσμό των εντόμων σε πολύ χαμηλά επίπεδα, όμως η μια εφαρμογή δεν επαρκεί για ένα καλό αποτέλεσμα. Η πείρα μας έχει δείξει ότι η καλύτερη εποχή του χρόνου για την πρώτη προληπτική απολύμανση είναι η Άνοιξη.

Απολύμανση στο σπίτι για ιούς και μικρόβια.

Απολύμανση στο σπίτι για ιούς και μικρόβια, μια εργασία που σπάνια ενδιαφέρονται οι άνθρωποι.

Η μικροβιοκτονία καταπολεμά μικρόβια, ιούς και βακτήρια στο σπίτι μας, βοηθά ουσιαστικά να διατηρούμε καθαρό των χώρο μας, η μικροβιοκτονία στο σπίτι δεν έχει ιδανική εποχή, Απολύμανση σπιτιού για μικρόβια - ιούς - βακτήρια - τιμές
ούτε γίνετε σε κάποια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου.

Η επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας για τις απολυμάνσεις, όσο και η εκπαίδευση του προσωπικού γίνεται με αυστηρά κριτήρια. Η διαδικασία επιλογής και η εκπαίδευση γίνεται για να μπορούμε να προσφέρουμε ασφαλή και αποτελεσματικές απολυμάνσεις στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Η απολύμανση σπιτιού καταπολεμά με αποτέλεσμα αρκετά μικρόβια και ιούς, ενδεικτικά:

 • Μηνιγγίτιδα
 • Σταφυλόκοκκο
 • Κοξάκι
 • Σαλμονέλα

Απολύμανση σπιτιού, απεντόμωση & μυοκτονία

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE

Απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, ψείρες, κουνούπια, ακάρεα

Λύνουμε το πρόβλημα από τα παράσιτα εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά, απεντομώσεις σπιτιών πιστοποιημένες και με χαμηλό κόστος

    Απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες και ποντίκια… δίνουμε λύση στο πρόβλημα !!!

Απολυμάνσεις σπιτιού… Εμπιστευτείτε μας !!

Έχουμε διενεργήσει περισσότερες από 100.000 απεντομώσεις, απολυμάνσεις & μυοτκονίες σε σπίτια, πολυκατοικίες & κτίρια.

 • Στην εταιρεία απασχολούμε μόνιμο προσωπικό απολυμαντές & γεωπόνους.
 • Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απεντομώσεων & απολυμάνσεων

Απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες - απεντόμωση σπιτιού για κατσαρίδες

Αποτελεσματική απολύμανση σπιτιών για κατσαρίδες.

Απολύμανση σπιτιού τιμές

Διατήρησε τον χώρο σου καθαρό από έντομα, μικρόβια και τρωκτικά με οικονομικές τιμές. Στην εταιρεία θα βρείτε γρήγορη εξυπηρέτηση, πιστοποιημένη εργασία, άμεσο αποτέλεσμα, εγκεκριμένα εντομοκτόνα με φθηνές τιμές.

Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή στην απολύμανση σπιτιού γίνετε υπό τον έλεγχο του επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας.

Απολύμανση σπιτιού για ποντίκια

Τα ποντίκια αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία, μεταδίδουν στον άνθρωπο ασθένειες όπως λεπτοσπείρωση, τύφο, και παράσιτα όπως ψύλλους, τσιμπούρια και ψείρες

Τα ποντίκια στα σπίτια προκαλούν ζημιές σε κτιριακές εγκαταστάσεις αφού τρώνε καλώδια του ρεύματος με σοβαρό τον κίνδυνο να προκληθεί πυρκαγιά. Τα ποντίκια τρώνε σε μικρές ποσότητες τα αποθηκευμένα τρόφιμα.

Η καταπολέμηση των ποντικιών στα σπίτια γίνετε με τη χρήση των δολωματικών σταθμών μυοκτονίας, μηχανικών παγίδων σύλληψης κ.α.

Αντιμετωπίστε άμεσα τα ποντίκια, με οικολογικά ποντικοφάρμακα, και οριστικό αποτέλεσμα

Απολύμανση σπιτιού για ποντίκια στην Αθήνα με οικονομικές τιμές

Απολύμανση σπιτιού για ποντίκια στην Αθήνα με οικονομικές τιμές

    Απολύμανση σπιτιού για ποντίκια  με οικολογικά σκευάσματα

Απολύμανση σπιτιού για μικρόβια, ιούς και βακτήρια.

Απολύμανση σπιτιού για ιούς και μικρόβια, μια εργασία που σπάνια ενδιαφέρονται οι άνθρωποι.

Η μικροβιοκτονία καταπολεμά μικρόβια, ιούς και βακτήρια στο σπίτι μας, βοηθά ουσιαστικά να διατηρούμε καθαρό των χώρο μας, η μικροβιοκτονία στο σπίτι δεν έχει ιδανική εποχή, ούτε γίνετε σε κάποια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου.

Απολύμανση σπιτιού για μικρόβια - ιούς - βακτήρια - τιμές

Η επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας για τις απολυμάνσεις, όσο και η εκπαίδευση του προσωπικού γίνεται με αυστηρά κριτήρια. Η διαδικασία επιλογής και η εκπαίδευση γίνεται για να μπορούμε να προσφέρουμε ασφαλή και αποτελεσματικές απολυμάνσεις στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Η απολύμανση σπιτιού καταπολεμά με αποτέλεσμα αρκετά μικρόβια και ιούς, ενδεικτικά:

 • Μηνιγγίτιδα
 • Σταφυλόκοκκο
 • Κοξάκι
 • Σαλμονέλα

    Απολύμανση σπιτιού για μικρόβια, ιούς & βακτήρια  με χαμηλές τιμές

Κατσαρίδες κουζίνας.

Η κατσαρίδα κουζίνας δεν μας επισκέπτεται από φρεάτια και σωληνώσεις, διότι δε ζει στις αποχετεύσεις. Μεταφέρεται κυρίως από τρόφιμα και πιο συγκεκριμένα από τις συσκευασίες τους, από χάρτινα κιβώτια, μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές κλπ

Αναπαράγεται ταχύτατα και δημιουργεί μεγάλους πληθυσμούς αφού είναι έντομο που εμφανίζει έντονη σεξουαλικότητα.

Απολύμανση σπιτιού - Απεντόμωση σπιτιού - Φθηνή απολύμανση σπιτιού

Η καταπολέμηση της δεν μπορεί να γίνει με ψεκασμό αλλά με ειδικό τζέλ απεντόμωσης το οποίο έχει και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που χρησιμοποιούμαι για την απολύμανση σπιτιού είναι οικολογικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον, είναι άχρωμα και άοσμα. Διαθέτουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους.

Στην απολύμανση σπιτιού για την μικρή κατσαρίδα ή κατσαρίδα κουζίνας η εταιρεία χρησιμοποιεί ειδικό τζελ απεντόμωσης

Την μικρή κατσαρίδας κουζίνας την μεταφέρουμε στον σπίτι μας από:

 • Σακούλες με ψώνια κυρίως super market.
 • Κούτες από αγορά ηλεκτρικών ειδών.
 • Ξύλα για το τζάκι.
 • Βαλίτσες μετά από ταξίδι.

Απολύμανση στο σπίτι με παιδιά

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός των γονέων είναι η ασφάλεια των παιδιών μετά από την απολύμανση σπιτιού, με τον όρο απολύμανση οι περισσότεροι άνθρωποι εσφαλμένα εννοούν την απολύμανση για μικρόβια, την απεντόμωση για έντομα και την μυοκτονία για ποντίκια.

Στην απολύμανση σπιτιού η κάθε μια εργασία που προ αναφέραμε είναι εντελώς διαφορετική και εφαρμόζετε με εντελώς διαφορετικά σκευάσματα, και οι τρεις εργασίες είναι απόλυτα ασφαλείς υπό τον όρο ότι πραγματοποιούνται από επαγγελματίες απολυμαντές και όχι από περιστασιακούς.

Απολύμανση στο σπίτι με παιδιά

Το σύνηθες μεγάλο λάθος που κάνουν οι γονείς, σε μια προσπάθεια να προστατέψουν τα παιδιά τους, είναι να εφαρμόζουν ειδικά την απεντόμωση μόνοι τους με αμφιβόλου προέλευσης φυτοφάρμακα, χωρίς καμία απολύτως εμπειρία και το σημαντικότερο χωρίς την σωστή αναλογία του σκευάσματος

Ειδικά η καταπολέμηση εντόμων (απεντόμωση) γίνετε με τοξικά σκευάσματα ιδιαίτερα επικίνδυνα εάν δεν χρησιμοποιηθούν όπως προβλέπει ο κατασκευαστής και με την σωστή αναλογία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε πελάτες να λένε ότι για την ασφάλεια των παιδιών πήραν το τάδε… σκεύασμα και έκαναν από μόνοι τους απολύμανση σπιτιού, σε ερώτηση των υπαλλήλων της εταιρείας εάν γνωρίζανε το σκεύασμα ή εάν γνώριζαν την δοσολογία; η απάντηση είναι η προφανές, όχι..!!.

Η Απολύμανση στο σπίτι με παιδιά είναι απόλυτα ασφαλής εφόσον:

 • Δεν πειραματιζόμαστε μόνοι μας.
 • Επιλέγουμε εταιρείες με άδεια για ψεκασμούς σε κατοικημένους χώρους.
 • Αποφεύγουμε τους περιστασιακούς απολυμαντές και προτιμάμε τους επαγγελματίες.
 • Ζητάμε πάντα πιστοποιητικό για την απολύμανση σπιτιού που φέρει υπογραφή αρμόδιου επιστήμονα.

    Απολύμανση σπιτιού  συχνές ερωτήσεις

Απολύμανση σπιτιού για σφήκες - απεντόμωση σπιτιού για σφήκες

Απεντόμωση σπιτιού για σφήκες

Απολύμανση σπιτιού για κοριούς - απεντόμωση σπιτιού για κοριούς

Απεντόμωση σπιτιού για κοριούς

Απολύμανση σπιτιού για κατσαρίδες - απεντόμωση σπιτιού για κατσαρίδες

Απεντόμωση σπιτιού για κατσαρίδες

Απολύμανση σπιτιού για τσιμπούρια - απεντόμωση σπιτιού για τσιμπούρια

Απεντόμωση σπιτιού για τσιμπούρια

Απολύμανση στο σπίτι Ιδανική περίοδο

Η καλύτερη χρονική περίοδο για την απολύμανση σπιτιών είναι η Άνοιξη και το Φθινόπωρο, και στις δύο χρονικές περιόδους έχουμε έξαρση των εντόμων και έντονη δραστηριότητα.

Τι καταπολεμά η απολύμανση στο σπίτι μου

Ο ψεκασμός χωρίζετε σε δύο σκέλη, στην απεντόμωση που καταπολεμά τα έντομα, όπως:

 • Απεντόμωση για κατσαρίδες σε όλα τα στάδια του εντόμου περισσότερα
 • Απεντόμωση για κοριούς σε όλα τα στάδια του εντόμου περισσότερα
 • Απεντόμωση για ψύλλους σε όλα τα στάδια του εντόμου περισσότερα
 • Απεντόμωση για τσιμπούρια σε όλα τα στάδια του εντόμου περισσότερα
 • Απεντόμωση για μυρμήγκια σε όλα τα στάδια του εντόμου περισσότερα
 • Απεντόμωση για σφήκες σε όλα τα στάδια του εντόμου περισσότερα
 • Απεντόμωση για κουνούπια σε όλα τα στάδια του εντόμου περισσότερα

Και στην απολύμανση που καταπολεμά μικρόβια, ιούς, βακτήρια όπως:

Απολύμανση στο σπίτι τι κόστος έχει

Η απολύμανση σπιτιού χωρίζετε σε τρις (3) διαφορετικές εφαρμογές, στην απολύμανση, στην απεντόμωση, και τέλος στην μυοκτονία, ανάλογα το σχήμα εργασιών που θα επιλέξετε καθώς και τα τετραγωνικά του σπιτιού προσαρμόζετε και η τιμή για την απολύμανση

Πως επιλέγω συνεργείο απολύμανσης στο σπίτι μου

Η επιλογή συνεργείου απολύμανσης για το σπίτι δεν είναι μια απλή υπόθεση, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι:

 • Χρησιμοποιεί σκευάσματα ακίνδυνα και εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους.
 • Έχει άδεια καταπολέμησης εντόμων για κατοικημένους χώρους.
 • Τα εντομοκτόνα για την εφαρμογή απολύμανσης τα παρακολουθεί αρμόδιος επιστήμονας.
 • Δεν είναι περιστασιακός απολυμαντής αλλά ασχολείται σε μόνιμη βάση με το αντικείμενο.
 • Είναι γνώστης των εφαρμογών και δεν ψεκάζει σε οποιονδήποτε χώρο του γίνει υπόδειξη.
 • Το κόστος χρέωσης που ζητά για την εργασία δεν είναι πολύ φθηνό.

Ελέγχουμε σχολαστικά τους παραπάνω παραμέτρους για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων.