Απολύμανση – Απολυμάνσεις

    Απολύμανση – Απολυμάνσεις στην Αθήνα  ιών, μικροβίων, βακτηρίων.

Απολύμανση – Απολυμάνσεις σε Αθήνα, Πειραιά και προάστια.

H FAST SERVICE δραστηριοποιείτε στις απολυμάνσεις σε Αθήνα και Πειραιά από το 1995. Η απολύμανση – απολυμάνσεις καταπολεμούν επιτυχώς όλα τα βακτηρία, ιούς και παθογόνους οργανισμούς.

Απολύμανση-Απολυμάνσεις-ιών-μικροβίων-κοξάκι-σαλμόνελα-μύκητες

Τι είναι η απολύμανση

Η απολύμανση (απολυμάνσεις) είναι η χρήση χημικών για την καταπολέμηση ή καταστροφή μικροοργανισμών, ιών, μικροβίων σε χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα. Η συγκεκριμένη εφαρμογή ονομάζεται απολύμανση.

Aπολύμανση για μικρόβια

Η απολύμανση για μικρόβια είναι η εφαρμογή απολύμανσης που σταματά την εξάπλωση των μικροβίων.

Ορισμένοι ιοί είναι ανθεκτικοί και επικίνδυνοι για άτομα με υποκείμενα νοσήματα. Η Απολύμανση για αυτούς τους ιούς γίνεται τόσο προληπτικά όσο και εάν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Οι απολυμάνσεις γίνονται κατά κύριο λόγο σε χώρους, αντικείμενα, επιφάνειες με αποκλειστικό σκοπό την καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία.

Απολύμανση τιμές

Απολύμανση τιμές: Σκοπός της Εταιρείας είναι η εγγύηση του αποτελέσματος και οι οικονομικές τιμές τόσο στην μεμονωμένη απολύμανση όσο και στις απολύμάνσεις επαγγελματικών χώρων.

      Τιμοκατάλογος

H αναγκαιότητα στην απολύμανση είναι μεγαλύτερη από την απεντόμωση

Απολύμανση - Απολυμάνσεις σε Αθήνα και Πειραιά με χαμηλές τιμές

Χώροι υψηλής επικινδυνότητας

Σε μικρόβια και οργανισμούς είναι τα σχολεία οι κλινικές τα νοσοκομεία τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.α. Οι συγκεκριμένοι χώροι χρειάζονται τακτικές απολυμάνσεις.

Παθογόνοι Μικροοργανισμοί

Οι μικροοργανισμοί είτε παθογόνοι είτε όχι βρίσκονται παντού, με την διαδικασία της απολύμανσης μπορούμε να θέσουμε υπό έλεγχο τoν πληθυσμό των βακτηρίων, ιών και παθογόνων μικροοργανισμών

Η απολύμανση δεν είναι απεντόμωση..!!!

Εσφαλμένα χρησιμοποιείτε ο όρος απολύμανση (απολυμάνσεις) για την καταπολέμηση εντόμων, η καταπολέμηση εντόμων αφορά αποκλειστικά εφαρμογές απεντόμωσης

    Απολύμανση – απολυμάνσεις με φθηνές τιμές

Απολύμανση Απολυμάνσεις σε Αθήνα Πειραιά με χαμηλές τιμές

Εγγύηση απολυμάνσεων.

Πιστοποίηση ISO: 9001.

Χαμηλές τιμές.

Εμπειρία από το 1995.

Μόνιμο προσωπικό.

Μόνιμοι εργαζόμενοι γεωπόνοι & απολυμαντές.

Οικολογική απολύμανση

Η οικολογική απολύμανση (απολυμάνσεις) με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν για την FAST SERVICE πρωταρχικό σκοπό, η επιλογή των απολυμαντικών σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Τα απολυμαντικά σκευάσματα που επιλέγουμε για την απολύμανση έκτος από την έγκριση που φέρουν από τον Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους έχουν και πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Η πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας κάνει τις απολυμάνσεις μας αφενός  φιλικές στον άνθρωπο αφετέρου οικολογικές ως προς το περιβάλλον.

    Όλες οι απολυμάνσεις γίνονται  με οικολογικά απολυμαντικά

Εγγύηση στις απολυμάνσεις

Στην απολύμανση (απολυμάνσεις) έχεις εγγύηση…!!! Η εταιρεία διενεργεί απολυμάνσεις βασισμένες σε πρωτόκολλα, για την κάθε εφαρμογή ανοίγει νέο πρωτόκολλο εργασίας.

Γι αυτό μπορούμε και εγγυόμαστε την κάθε εφαρμογή απολύμανσης, στην περίπτωση που δεν έχει το αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί η εταιρεία σου παρέχει δωρεάν επαναληπτικές απολυμάνσεις.

Απολύμανση – Απολυμάνσεις στην Αθήνα

    Επιλέξατε μικρόβιο   για απολύμανση

apolymanseis-apolymansi-Athina-Peiraias=me-fthines-times

Οι περισσότερες των περιπτώσεων μηνιγγίτιδας προκαλούνται από κάποια ιογενή λοίμωξη, αλλά και από βακτηριακές ή μυκητιακές λοιμώξεις που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε αυτήν.

Απολύμανση - Απολυμάνσεις στην Αθήνα - Απολύμανση πολυκατοικιών & σπιτιών

Διάρκεια ζωής

Ανάλογα με την μόλυνση, η μηνιγγίτιδα μπορεί να περάσει από μόνη της σε μερικές εβδομάδες.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχτεί πολύ απειλητική για τη ζωή του ατόμου που έχει μολυνθεί, και να απαιτεί επείγουσα θεραπεία με αντιβιοτικά.

Περισσότερο από τριάντα διαφορετικά είδη βακτηρίων του σταφυλόκοκκου προκαλούν λοιμώξεις, ο πιο κοινός Απολύμανση στην Αθήνα - Απολυμάνσεις φθηνές - Απολύμανση σπιτιών σταφυλόκοκκος προκαλείται από το βακτήριο Staphylococcus aureus.

Όταν τα βακτήρια εισέλθουν μέσα στο σώμα, είτε μέσω μιας πληγής είτε μέσω της αναπνευστικής οδού, προκαλούν σοβαρές μολύνσεις.

Οι συγκεκριμένες λοιμώξεις έχουν συμπτώματα με τσούξιμο κατά την ούρηση, συχνουρία, πυρετό, δέκατα, ναυτία, κοιλιακό πόνο, εμετό, υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να μην έχουν κανένα σύμπτωμα και να αποκαλύπτονται μόνο μετά από εξέταση ούρων.

Η λοίμωξη από το βακτήριο της σαλμονέλας (Salmonella) είναι μια κοινή βακτηριακή ασθένεια που επηρεάζει την εντερική οδό.

Απολυμάνσεις για σαλμονέλα - Απολύμανση για σαλμονέλα σε ξενοδοχεία, σπίτια πολυκατοικίες

Τo βακτήριο της σαλμονέλας ζει συνήθως στο εντερικό σύστημα των ζώων και των ανθρώπων, αποβάλλονται μέσω των περιττωμάτων. Οι άνθρωποι μολύνονται συχνότερα μέσω μολυσμένου νερού ή τροφίμων.

Ο ιός Κοξάκι είναι μέλος της οικογένειας των εντεροϊών, ζει στο ανθρώπινο πεπτικό σωλήνα.

Τρόπος μετάδοσης

Μεταδίδεται από άτομο σε άτομο συνήθως όταν δεν πλένουμε καλά τα χέρια μας και τις επιφάνειες που έχουν μολυνθεί από περιττώματα. Σε αυτές τις επιφάνειες ο ιός Κοξάκι μπορεί να επιζήσει για αρκετές ημέρες.

    Στην απολύμανση βάζουμε   Αυστηρά κριτήρια

Σκεύασμα υγειονομικής σημασίας

Η επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας για τις απολυμάνσεις, όσο και η εκπαίδευση του προσωπικού γίνεται με αυστηρά κριτήρια.

Η διαδικασία επιλογής και η εκπαίδευση γίνεται για να μπορούμε να προσφέρουμε ασφαλή και αποτελεσματικές απολυμάνσεις στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Απολύμανση χαμηλού κόστους

Μεγάλη προσοχή στις απολυμάνσεις χαμηλού κόστους οφείλουν να δείχνουν οι καταναλωτές, όταν επιλέγουν εταιρεία για την απολύμανση του χώρου.

Στις συγκεκριμένες απολυμάνσεις χρησιμοποιούνται απολυμαντικά & υγειονομικά σκευάσματα αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπους και κατοικίδια.

Απολύμανση με χαμηλή πίεση

Στις απολυμάνσεις με ψεκασμό χαμηλής πίεσης διοχετεύεται υγειονομικό διάλυμα στις επιφάνειες όπου τα βακτήρια η μύκητες & τα μικρόβια “κατοικούν”. Το συνεργείο απολύμανσης ψεκάζει σε όλες τις επιφάνειες όπου υπάρχουν πιθανές εστίες μικροβίων.

Απολύμανση με υψηλή πίεση

Οι απολυμάνσεις με μηχάνημα υψηλής πίεσης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση μικροβίων, βακτηρίων & παθογόνων μικροοργανισμών σε βιομηχανικούς και χώρους μεγάλης έκτασης.

Τα απολυμαντικά σκευάσματα έχουν επιλεκτική δράση καταπολεμούν μόνο τα μικρόβια, για τα οποία εφαρμόζεται ο ψεκασμός (απολύμανση).

Απολύμανση – Απολυμάνσεις με φθηνές τιμές.

    Απολύμανση – Απολυμάνσεις   νομοθεσία & υγειονομική σημασία.

Νομοθεσία για την απολύμανση

Η απολύμανση – απολυμάνσεις διέπονται από νόμους και διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας αλλά και Κοινοτικές οδηγίες  καθώς και κώδικες της διεθνούς Νομοθεσίας. Για την έγκριση σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας δίνεται άδεια μετά από αυστηρό έλεγχο όπου εξακριβώνονται στοιχεία για το σκεύασμα (φάρμακο)

Στοιχεία όπως η τοξικότητα η υπολειμματικότητά που το καθιστούν εν τέλει επικίνδυνο ή μη για την υγεία του ανθρώπου. Η νομοθεσία είναι ρητή και απόλυτη με σκοπό την ολοκληρωμένη προστασία των πολιτών της.

Υγειονομική σημασία απολυμαντικών

Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απολύμανση, γίνεται χρήση απολυμαντικών σκευασμάτων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τα μικρόβια χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

    Απολύμανση   μας αφορά όλους

Που φιλοξενούμαι τα περισσότερα μικρόβια στο σπίτι;

Σίγουρα θα πιστεύετε ότι τα φιλοξενούμαι στο μπάνιο…!!, λάθος…!! τα φιλοξενούμαι στο πληκτρολόγιο, στην κουζίνα, τα βακτήρια στην κουζίνα βρίσκουν πάντα τροφή από τα δικά μας τρόφιμα.

Απολύμανση-σπιτιών-με-φθηνές-τιμές-στην-Αθήνα

Το σφουγγάρι των πιάτων είναι από τα πιο μολυσμένα αντικείμενα της κουζίνας, μια σταγόνα υγρού από σφουγγάρι πιάτων μπορεί να φιλοξενεί περισσότερα από 350 εκατομμύρια βακτήρια.

Σου έχουμε και καλά νέα..!!

η πλειονότητα των βακτηρίων που προτιμούν το σφουγγάρι μας δεν είναι επικίνδυνα…!!! όμως ανάμεσά τους εντοπίζονται και κάποιοι πολύ εχθρικοί μικροοργανισμοί, όπως ψευδομονάδες, σαλμονέλα, σταφυλόκοκκος.

Tο μπάνιο δεν είναι και τόσο αθώο, κρύβει και αυτό πολλές εκπλήξεις, η λεκάνη της τουαλέτας αποτελεί ένα από πιο καθαρά σημεία, καθώς κάνουμε απολυμάνσεις πολύ συχνά, πράγμα που δεν συμβαίνει με τις βρύσες.

Απολυμάνσεις-σπιτιών-με-φθηνές-τιμές-στην-Αθήνα

Η λεκάνη της τουαλέτας σε κανονικές συνθήκες υγιεινής μπορεί να φιλοξενεί περίπου 50 βακτήρια ανά τετραγωνικό εκατοστό της επιφάνειάς της, σε αντίθεση με την βρύση του μπάνιου που ο αριθμός ανέρχεται περίπου στα 1.800 βακτήρια ανά τετραγωνικό εκατοστό.

Άλλαζε καθημερινά τις πετσέτες σου..!!!

Οι πετσέτες μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά φιλικές για μικρόβια και βακτήρια αναλόγως των συνθηκών, σε υγρό περιβάλλον μπάνιου και όσο πιο βρεγμένες οι πετσέτες τόσο το καλύτερο για τα βακτήρια.

Να σημειωθεί ότι πρέπει να κλείνουμε το καπάκι της τουαλέτας προτού τραβήξουμε το καζανάκι. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι σταγόνες του νερού που διαφεύγουν εκτοξεύουν μικρόβια και βακτήρια στην γύρω περιοχή της λεκάνης.

Με τις απολυμάνσεις επιτυγχάνουμε υψηλό ποσοστό καθαρότητας του χώρου

Απολύμανση – Απολυμάνσεις στην Αθήνα

    Απολύμανση – Απολυμάνσεις  συχνές ερωτήσεις

Οι απολυμάνσεις θα πρέπει να εφαρμόζονται 2 φορές ανά έτος, ειδικά μετά την εμφάνιση εντόμων όπως οι κατσαρίδες.

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται από το συνεργείο απολύμανσης για τις απολυμάνσεις είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για κατοικημένους χώρους, και απόλυτα ασφαλή τόσο για τον άνθρωπο όσο και τα κατοικίδια.

Τα σκευάσματα για την καταπολέμηση μικροβίων έχουν χαμηλή τοξικότητα και είναι φιλικά στο περιβάλλον

Η χρονική διάρκεια για απολυμάνσεις είναι περίπου μισή ώρα για χώρους έως και 250 τ.μ.

Τόσο  στην διάρκεια που εφαρμόζονται οι απολυμάνσεις όσο και μετά δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο

Το επιστημονικό προσωπικό του ομίλου (γεωπόνοι – συνεργείο απολύμανσης) είναι διαθέσιμο να λύσει οριστικά οποιαδήποτε πρόβλημα από μικροοργανισμούς και εάν έχετε.

Με καλή συνεργασία και από εσάς θα έχετε οριστικό αποτέλεσμα, με τις απολυμάνσεις που διενεργούμε

Η εταιρεία για τις απολυμάνσεις σε μεγάλους χώρους διαθέτει άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολεί σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Διαθέτει σύστημα συμμόρφωσης και διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, για να παρέχει στους πελάτες της, ασφαλείς και εξειδικευμένες απολυμάνσεις.

Απολυμάνσεις μπορούμε να κάνουμε σε όλους τους κατοικημένους χώρους ανεξαρτήτως, η απολύμανση είναι εφαρμογή για την καταπολέμηση μικροβίων, ιών, βακτηρίων, και όχι εντόμων.

Οι απολυμάνσεις δεν γίνονται σε γωνίες και φρεάτια άλλα σε όλο τον χώρο με την μέθοδο του ψεκασμού.

Η απολύμανση σε αντίθεση με την απεντόμωση δεν έχει διάρκεια τριών ή έξη μηνών, οι απολυμάνσεις καταπολεμούν τα μικρόβια την ώρα του ψεκασμού και μερικές ώρες αργότερα.

Διάρκεια απολύμανσης

Υπάρχει εσφαλμένη αντίληψη ότι οι απολυμάνσεις έχουν διάρκεια τρεις μήνες, σκοπός των εφαρμογών είναι να καταπολεμούν δραστικά ότι μικρόβιο υπάρχει στον χώρο μόνο κατά την ώρα του ψεκασμού.

Με τις απολυμάνσεις καταπολεμούμε μικρόβια και μικροργανισμούς

Μικρόβια – βακτήρια

Τα μικρόβια που καταπολεμά η απολύμανση είναι πολλά με τα ποιο γνωστά αυτό της μηνιγγίτιδας, του κοξάκι, της σαλμονέλας, του σταφυλόκοκκου, και πολλών κολοβακτηριδίων

Μηνιγγίτιδα

Η μηνιγγίτιδα, συχνά γνωστή ως «βακτηριακή μηνιγγίτιδα», είναι μία αιφνίδια απειλητική για τη ζωή λοίμωξη, η οποία εκδηλώνεται συχνά σε κατά τα άλλα υγιή άτομα χωρίς προειδοποιητικά σημεία.

Αναλογικά ένα (1) από τα δέκα (10) άτομα που προσβάλλονται από μηνιγγίτιδα στο τέλος θα καταλήξει. Παρ όλο την θεραπεία που λαμβάνουν η ασθενείς, από ένα (1) έως και πέντε (5) ασθενείς που επιβιώνουν εμφανίζουν μόνιμες βλάβες, όπως εγκεφαλική βλάβη, απώλεια ακοής, μαθησιακές δυσκολίες.

Η μηνιγγίτιδα προκαλείται από το βακτήριο Neisseria meningitidis, εξελίσσεται πολύ γρήγορα και μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο σε διάστημα 24 ωρών από την εκδήλωση των πρώτων συμπτωμάτων, σύμφωνα επιστημονικές μελέτες της Εθνικής Επιτροπή Εμβολιασμών

Η απολύμανση – απολυμάνσεις για την μηνιγγίτιδα εφαρμόζονται προληπτικά για την καταπολέμηση του βακτηριδίου.

Σταφυλόκοκκος

Ο σταφυλόκοκκος είναι μικρόβιο. Αποικίζει συχνά στο δέρμα και τη μύτη υγιών ατόμων χωρίς να προκαλεί λοιμώξεις σε μεγάλο μέρος των ανθρώπων.

Το δέρματος και οι βλεννογόνοι του σώματος σε συνδυασμό με το ανοσοποιητικό σύστημα εμποδίζουν το σταφυλόκοκκο να εισέλθει σε βαθύτερα και να προκαλέσει νόσο.

Όταν διαταραχτεί η ισορροπία ανάμεσα στη λοιμογόνο δύναμη του μικροβίου και στην ανοσολογική δύναμη του οργανισμού ή δημιουργηθούν συνθήκες που καθιστούν το σταφυλόκοκκο ικανό να διεισδύσει βαθύτερα, τότε προκαλούνται λοιμώξεις από σταφυλόκοκκο.

Ο σταφυλόκοκκος προκαλεί πολλά είδη λοιμώξεων στο σώμα.

Η απολύμανση – απολυμάνσεις για τον σταφυλόκοκκο εφαρμόζονται προληπτικά για την καταπολέμηση του μικροβίου.

    Απολύμανση – Απολυμάνσεις  περισσότερη ενημέρωση

Απολύμανση – απολυμάνσεις σε Αθήνα & Πειραιά με χαμηλές τιμές.

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

Διενεργούμε απολυμάνσεις στην Αθήνα και τον Πειραιά με μεγάλη επιτυχία από το 1995, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απολυμάνσεων με ISO: 9001.

Η ασφαλής απολύμανση (ψεκασμός) αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό.

Πελάτες μας σε απολυμάνσεις μικροβίων είναι ιδιώτες, Πρεσβείες, εργοστάσια, εργοτάξια, ελεύθεροι επαγγελματίες, φορείς του δημοσίου τομέα όπως στρατιωτικές μονάδες, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες.

Στην εταιρεία Fast Service υπάρχει ανθρωποκεντρική αντίληψη για τους πελάτες που την εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί της.

    Απολύμανση – Απολυμάνσεις  ιών, μικροβίων, βακτηρίων, .

Απολύμανση Απολυμάνσεις σε Αθήνα Πειραιά με χαμηλές τιμές

Εγγύηση απολυμάνσεων.

Πιστοποίηση ISO: 9001.

Χαμηλές τιμές.

Εμπειρία από το 1995.

Μόνιμο προσωπικό.

Μόνιμοι εργαζόμενοι γεωπόνοι & απολυμαντές.

Τι είναι η απολύμανση

Οι απολυμάνσεις είναι η χρήση χημικών σκευασμάτων για την καταπολέμηση και την καταστροφή μικροοργανισμών, ιών, μικροβίων.

Η απολύμανση διενεργείτε είτε προληπτικά είτε μετά από την υποψία εμφάνισης μικροβίων, είναι ακίνδυνη για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

Η Απολύμανση για μικρόβια είναι η εφαρμογή απολύμανσης που σταματά την εξάπλωση των μικροβίων.

Ορισμένη ιοί είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί και επικίνδυνοι για άτομα με υποκείμενα νοσήματα. Η Απολύμανση για μικρόβια γίνεται τόσο προληπτικά όσο και εάν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Οι απολυμάνσεις γίνονται κατά κύριο λόγο σε χώρους, αντικείμενα, επιφάνειες με αποκλειστικό σκοπό την καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία.

Συνεργεία απολύμανσης Αθήνα - εταιρεία απολύμανσης Αθήνα

Διατηρήστε τον χώρο σας καθαρό απαλλαγμένο από μικρόβια.

Απολυμάνσεις εμπιστευτείτε μας

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί την απολύμανση ή τις απολυμάνσεις στον χώρο σου για να διατηρήσεις τον χώρο σου απαλλαγμένο από μικρόβια, ιούς, βακτήρια και μύκητες.

Ειδικό συνεργείο απολύμανσης έρχεται στον χώρο σου προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να διατηρήσεις τον χώρο σου απαλλαγμένο από μικρόβια, ιούς, βακτήρια και μύκητες.

Κάνε προληπτικά μια φορά τον χρόνο απολύμανση, μείωσε δραστικά τους παθογόνους μικροοργανισμούς στον χώρο που κατοικείς ή δουλεύεις.

Αναθέστε σε εμάς την απολύμανση και βρείτε λύση, άμεσα και οικονομικά.

Απολύμανση-Απολυμάνσεις-ιών-μικροβίων-κοξάκι-σαλμόνελα-μύκητες

Απολύμανση δείτε τιμές

Στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελεσματικές και πιστοποιημένες απολυμάνσεις σε πολυκατοικίες, σπίτια, διαμερίσματα, κήπους κτίρια, αποθήκες, ξενοδοχεία, σχολεία, φροντιστήρια, επαγγελματικούς χώρους κ.α με φθηνές τιμές

    Απολυμάνσεις στην Αθήνα  με φθηνές τιμές

Δωρεάν απολύμανση

Μπορείτε να έχετε και δωρεάν απολυμάνσεις!! Η εταιρεία έχει δημιουργήσει πακέτα εργασιών για πολυκατοικίες, τα οικονομικά πακέτα εργασιών προσφέρουν οικονομία και δωρεάν εργασίες.

Έκτος των άλλων εργασιών προσφέρουν και μια δωρεάν απολύμανση στην πολυκατοικία, δείτε τα πακέτα εργασιών εδώ

Απολυμάνσεις στην Αθήνα και τον Πειραιά για μικρόβια

Πακέτα εργασιών πολυκατοικιών με δώρο απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις δίνουμε εγγύηση

Στην απολύμανση ή τις απολυμάνσεις έχεις εγγύηση για την εργασία.

Σε περίπτωση αποτυχίας στην εργασία σου παρέχουμε δωρεάν επαναληπτικές απολυμάνσεις μέχρι την λύση του προβλήματος .

Απολύμανση έχουμε εμπειρία.

Με προϋπηρεσία μεγαλύτερη των είκοσι (20) ετών, έχουμε διενεργήσει χιλιάδες απολυμάνσεις σε σπίτια, καταστήματα, χώρους εργασίας, ξενοδοχεία, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, κλινικές κ.α σε Αθήνα και Πειραιά.

Με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα η εταιρεία καταπολεμά μικρόβια, ιούς, βακτήρια σε όλα τα στάδια ανάπτυξης τους, δίνοντας βάρος στην ασφάλεια των ενοίκων και των κατοικίδιων.

Απολύμανση - Απολυμάνσεις σε Αθήνα και Πειραιά με χαμηλές τιμές

Η εταιρεία απασχολεί μόνιμα συνεργεία απολύμανσης

Είμαστε δίπλα σας

Θέλουμε ο χώρος που κατοικείτε ή εργάζεστε να είναι απόλυτα υγιεινός απαλλαγμένος από ανεπιθύμητα μικρόβια, βακτήρια, μικροοργανισμούς.

Στα μεγάλα αστικά κέντρα έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη τις Απολυμάνσεις από αυτή της απεντόμωσης, τα έντομα εμφανίζονται δύο εποχές του έτους, ενώ τα μικρόβια όλο το έτος.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Η επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας για τις απολυμάνσεις, όσο και η εκπαίδευση του προσωπικού γίνετε με αυστηρά κριτήρια.

Επιλογή σκευασμάτων απολυμάνσεων

Τόσο η διαδικασία επιλογής σκευασμάτων για τις απολυμάνσεις, όσο και η εκπαίδευση του προσωπικού γίνεται με αυστηρά κριτήρια για να μπορούμε να σου προσφέρουμε ασφαλείς και αποτελεσματικές απολυμάνσεις.

Απολύμανση-απολυμάνσεις-Αθηνα-σε-σπίτια-με-φθηνές-τιμές

Χώροι υψηλής επικινδυνότητας

Υψηλή επικινδυνότητα σε μικρόβια και μικροοργανισμούς έχουν τα σχολεία οι κλινικές τα νοσοκομεία τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστιατόρια, ξενοδοχεία, super market, mini market, ταβέρνες, καφετέριες, πολυκατοικίες κ.α.  Οι συγκεκριμένοι χώροι χρειάζονται τακτικές απολυμάνσεις.

Η απολύμανση δεν είναι απεντόμωση..!!!

Εσφαλμένα χρησιμοποιείτε ο όρος απολυμάνσεις για την καταπολέμηση εντόμων, η καταπολέμηση εντόμων αφορά αποκλειστικά εφαρμογές απεντόμωσης, είναι διαφορετικός ο τρόπος καταπολέμησης και διαφορετικά τα σκευάσματα.

Στην απεντόμωση χρησιμοποιούμε εντομοκτόνα σκευάσματα για την καταπολέμηση των εντόμων, ενώ στην απολύμανση χρησιμοποιούμε απολυμαντικά σκευάσματα για την καταπολέμηση των μικροβίων.

Περισσότερα για την απεντόμωση

Παθογόνοι Μικροοργανισμοί

Οι μικροοργανισμοί είτε παθογόνοι είτε όχι βρίσκονται παντού, με την διαδικασία της απολύμανσης – απολυμάνσεις μπορούμε να θέσουμε υπό έλεγχο τoν πληθυσμό των βακτηρίων, ιών και παθογόνων μικροοργανισμών και να εξασφαλίσουμε την καθαριότητα σε ένα χώρο ιδιωτικό ή επαγγελματικό.

    Απολύμανση – Απολυμάνσεις  συχνές ερωτήσεις

Η απολύμανση θα πρέπει να εφαρμόζετε 2 φορές ανά έτος, ειδικά μετά την εμφάνιση εντόμων όπως οι κατσαρίδες.

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται από το συνεργείο απολύμανσης για τις απολυμάνσεις είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για κατοικημένους χώρους, και απόλυτα ασφαλή τόσο για τον άνθρωπο όσο και τα κατοικίδια.

Τα σκευάσματα για την καταπολέμηση μικροβίων έχουν χαμηλή τοξικότητα και είναι φιλικά στο περιβάλλον

Η χρονική διάρκεια για απολυμάνσεις είναι περίπου μισή ώρα για χώρους έως και 250 τ.μ.

Τόσο  στην διάρκεια που εφαρμόζονται οι απολυμάνσεις – απολύμανση όσο και μετά δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο

Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας (γεωπόνοι – συνεργείο απολύμανσης) είναι διαθέσιμο να λύσει οριστικά οποιαδήποτε πρόβλημα από μικροοργανισμούς και εάν έχετε.

Με καλή συνεργασία και από εσάς θα έχετε οριστικό αποτέλεσμα, με τις απολυμάνσεις που διενεργούμε

Η εταιρεία για τις απολύμανση μεμονωμένα και για τις απολυμάνσεις σε μεγάλους χώρους διαθέτει άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολεί σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Διαθέτει σύστημα συμμόρφωσης και διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, για να παρέχει στους πελάτες της, ασφαλείς και εξειδικευμένες απολυμάνσεις.

Απολυμάνσεις μπορούμε να κάνουμε σε όλους τους κατοικημένους χώρους ανεξαρτήτως, η απολύμανση είναι εφαρμογή για την καταπολέμηση μικροβίων, ιών, βακτηρίων, και όχι εντόμων.

Οι απολυμάνσεις δεν γίνονται σε γωνίες και φρεάτια άλλα σε όλο τον χώρο με την μέθοδο του ψεκασμού.

Η απολύμανση σε αντίθεση με την απεντόμωση δεν έχει διάρκεια τριών ή έξη μηνών, οι απολυμάνσεις καταπολεμούν τα μικρόβια την ώρα του ψεκασμού και μερικές ώρες αργότερα.

Διάρκεια απολύμανσης

Υπάρχει εσφαλμένη αντίληψη ότι οι απολυμάνσεις έχουν διάρκεια τρεις μήνες, σκοπός των εφαρμογών είναι να καταπολεμούν δραστικά ότι μικρόβιο υπάρχει στον χώρο μόνο κατά την ώρα του ψεκασμού.

Με τις απολυμάνσεις καταπολεμούμε μικρόβια και μικροργανισμούς

Μικρόβια – βακτήρια

Τα μικρόβια που καταπολεμά η απολύμανση είναι πολλά με τα ποιο γνωστά αυτό της μηνιγγίτιδας, του κοξάκι, της σαλμονέλας, του σταφυλόκοκκου, και πολλών κολοβακτηριδίων

Μηνιγγίτιδα

Η μηνιγγίτιδα, συχνά γνωστή ως «βακτηριακή μηνιγγίτιδα», είναι μία αιφνίδια απειλητική για τη ζωή λοίμωξη, η οποία εκδηλώνεται συχνά σε κατά τα άλλα υγιή άτομα χωρίς προειδοποιητικά σημεία.

Αναλογικά ένα (1) από τα δέκα (10) άτομα που προσβάλλονται από μηνιγγίτιδα στο τέλος θα καταλήξει. Παρ όλο την θεραπεία που λαμβάνουν η ασθενείς, από ένα (1) έως και πέντε (5) ασθενείς που επιβιώνουν εμφανίζουν μόνιμες βλάβες, όπως εγκεφαλική βλάβη, απώλεια ακοής, μαθησιακές δυσκολίες.

Η μηνιγγίτιδα προκαλείται από το βακτήριο Neisseria meningitidis, εξελίσσεται πολύ γρήγορα και μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο σε διάστημα 24 ωρών από την εκδήλωση των πρώτων συμπτωμάτων, σύμφωνα επιστημονικές μελέτες της Εθνικής Επιτροπή Εμβολιασμών

Η απολύμανση – απολυμάνσεις για την μηνιγγίτιδα εφαρμόζονται προληπτικά για την καταπολέμηση του βακτηριδίου.

Σταφυλόκοκκος

Ο σταφυλόκοκκος είναι μικρόβιο. Αποικίζει συχνά στο δέρμα και τη μύτη υγιών ατόμων χωρίς να προκαλεί λοιμώξεις σε μεγάλο μέρος των ανθρώπων.

Το δέρματος και οι βλεννογόνοι του σώματος σε συνδυασμό με το ανοσοποιητικό σύστημα εμποδίζουν το σταφυλόκοκκο να εισέλθει σε βαθύτερα και να προκαλέσει νόσο.

Όταν διαταραχτεί η ισορροπία ανάμεσα στη λοιμογόνο δύναμη του μικροβίου και στην ανοσολογική δύναμη του οργανισμού ή δημιουργηθούν συνθήκες που καθιστούν το σταφυλόκοκκο ικανό να διεισδύσει βαθύτερα, τότε προκαλούνται λοιμώξεις από σταφυλόκοκκο.

Ο σταφυλόκοκκος προκαλεί πολλά είδη λοιμώξεων στο σώμα.

Η απολύμανση – απολυμάνσεις για τον σταφυλόκοκκο εφαρμόζονται προληπτικά για την καταπολέμηση του μικροβίου.

    Απολύμανση – Απολυμάνσεις  περισσότερη ενημέρωση

Συχνότητα απολυμάνσεων

Σε οικιακούς χώρους όπως σπίτια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, η απολύμανση για μικρόβια σύμφωνα με τους ειδικούς θα πρέπει να γίνετε δύο φορές το έτος

Σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, σχολεία, φροντιστήρια, Super market, Mini market η απολύμανση θα πρέπει να γίνετε κατ ελάχιστο 6 φορές στο έτος.

Τι είδους απολυμάνσεις κάνει η εταιρεία

Η εταιρεία διενεργεί απολυμάνσεις για μικρόβια όπως σαλμονέλα, κοξάκι, μηνιγγίτιδα κ.α και μετά από την απεντόμωση διενεργεί για:

  • Απολυμάνσεις για κατσαρίδες
  • Απολυμάνσεις για κοριούς
  • Απολυμάνσεις για ψύλλους
  • Απολυμάνσεις για τσιμπούρια
  • Απολυμάνσεις για Μυρμήγκια
  • Απολυμάνσεις για τσιμπούρια

Τιμές απολύμανσης

Η τιμή για την απολύμανση ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα και τετραγωνικά μέτρα που πρέπει να απολυμανθούν.