Απολύμανση - Απολυμάνσεις

Απολύμανση – Απολυμάνσεις – τιμές 2019-05-29T11:56:52+00:00

Η απολύμανση – απολυμάνσεις καταπολεμούν επιτυχώς όλα τα βακτηρία, ιούς και παθογόνους οργανισμούς

H FAST SERVICE δραστηριοποιείτε στις απολυμάνσεις από το 1995

H αναγκαιότητα στην απολύμανση είναι μεγαλύτερη από την απεντόμωση

Τι είναι η απολύμανση

Η απολύμανση (απολυμάνσεις) είναι η χρήση χημικών για την καταπολέμηση ή καταστροφή μικροοργανισμών, ιών, μικροβίων σε χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή ονομάζεται απολύμανση.

Η απολύμανση δεν είναι απεντόμωση..!!!

Εσφαλμένα χρησιμοποιείτε ο όρος απολύμανση (απολυμάνσεις) για την καταπολέμηση εντόμων, η καταπολέμηση εντόμων αφορά αποκλειστικά εφαρμογές απεντόμωσης

Περισσότερα για την απεντόμωση

Απολύμανση - Απολυμάνσεις - Απολυμάνσεις Αθήνα - Απολύμανση Αθήνα - Απολυμάνσεις τιμές - Απολύμανση τιμή - συνεργείο απολύμανσης - εταιρεία απολύμανσης - συνεργεία απολύμανσης Αθήνα - εταιρεία απολύμανσης Αθήνα

Χώροι υψηλής επικινδυνότητας

Σε μικρόβια και οργανισμούς είναι τα σχολεία οι κλινικές τα νοσοκομεία τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.α. Οι συγκεκριμένοι χώροι χρειάζονται τακτική απολύμανση.

Παθογόνοι Μικροοργανισμοί

Οι μικροοργανισμοί είτε παθογόνοι είτε όχι βρίσκονται παντού, με την διαδικασία της απολύμανσης μπορούμε να θέσουμε υπό έλεγχο τoν πληθυσμό των βακτηρίων, ιών και παθογόνων μικροοργανισμών

Οικολογική απολύμανση

Η οικολογική απολύμανση (απολυμάνσεις) με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν για την FAST SERVICE πρωταρχικό σκοπό, η επιλογή των απολυμαντικών σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.
Τα απολυμαντικά σκευάσματα που επιλέγουμε για την απολύμανση έκτος από την έγκριση που φέρουν από τον Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους έχουν και πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.
Η πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας κάνει τις εφαρμογές μας αφενός  φιλικές στον άνθρωπο αφετέρου οικολογικές ως προς το περιβάλλον.

Εγγύηση εργασιών

Στην απολύμανση (απολυμάνσεις) έχεις εγγύηση…!!! Η εταιρεία διενεργεί απολυμάνσεις βασισμένες σε πρωτόκολλα, για την κάθε εφαρμογή ανοίγει νέο πρωτόκολλο εργασίας.
Γι αυτό μπορούμε και εγγυόμαστε την κάθε εφαρμογή απολύμανσης, στην περίπτωση που δεν έχει το αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί η εταιρεία σου παρέχει δωρεάν επαναληπτική απολύμανση.

Αξιολογήσεις & κριτικές πελατών

Επιλέξτε μικρόβιο για απολύμανση

Απολύμανση - Απολυμάνσεις - Απολυμάνσεις Αθήνα - Απολύμανση Αθήνα - Απολυμάνσεις τιμές - Απολύμανση τιμή - συνεργείο απολύμανσης - εταιρεία απολύμανσης - συνεργεία απολύμανσης Αθήνα - εταιρεία απολύμανσης Αθήνα
Οι περισσότερες των περιπτώσεων μηνιγγίτιδας προκαλούνται από κάποια ιογενή λοίμωξη, αλλά και από βακτηριακές ή μυκητιακές λοιμώξεις που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε αυτήν.

Ανάλογα με την μόλυνση, η μηνιγγίτιδα μπορεί να περάσει από μόνη της σε μερικές εβδομάδες.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχτεί πολύ απειλητική για τη ζωή του ατόμου που έχει μολυνθεί, και να απαιτεί επείγουσα θεραπεία με αντιβιοτικά.

Περισσότερο από τριάντα διαφορετικά είδη βακτηρίων του σταφυλόκοκκου προκαλούν λοιμώξεις, ο πιο κοινός σταφυλόκοκκος προκαλείται από το βακτήριο Staphylococcus aureus.

Όταν τα βακτήρια εισέλθουν μέσα στο σώμα, είτε μέσω μιας πληγής είτε μέσω της αναπνευστικής οδού, προκαλούν σοβαρές μολύνσεις.

Οι συγκεκριμένες λοιμώξεις έχουν συμπτώματα με τσούξιμο κατά την ούρηση, συχνουρία, πυρετό, δέκατα, ναυτία, κοιλιακό πόνο, εμετό, υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να μην έχουν κανένα σύμπτωμα και να αποκαλύπτονται μόνο μετά από εξέταση ούρων.
Η λοίμωξη από το βακτήριο της σαλμονέλας (Salmonella) είναι μια κοινή βακτηριακή ασθένεια που επηρεάζει την εντερική οδό.

Τo βακτήριο της σαλμονέλας ζει συνήθως στο εντερικό σύστημα των ζώων και των ανθρώπων, αποβάλλονται μέσω των περιττωμάτων. Οι άνθρωποι μολύνονται συχνότερα μέσω μολυσμένου νερού ή τροφίμων.

Ο ιός Κοξάκι είναι μέλος της οικογένειας των εντεροϊών, ζει στο ανθρώπινο πεπτικό σωλήνα.

Μεταδίδεται από άτομο σε άτομο συνήθως όταν δεν πλένουμε καλά τα χέρια μας και τις επιφάνειες που έχουν μολυνθεί από περιττώματα. Σε αυτές τις επιφάνειες ο ιός Κοξάκι μπορεί να επιζήσει για αρκετές ημέρες.

56.000

Πελάτες

195.000

Απεντομώσεις

130.000

Μυοκτονίες

98.000

απολυμάνσεις

Στην απολύμανση βάζουμε αυστηρά κριτήρια

Σκεύασμα υγειονομικής σημασίας

Η επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας για τις απολυμάνσεις, όσο και η εκπαίδευση του προσωπικού γίνεται με αυστηρά κριτήρια.

Η διαδικασία επιλογής και η εκπαίδευση γίνεται για να μπορούμε να προσφέρουμε ασφαλή και αποτελεσματικές απολυμάνσεις στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Απολύμανση - Απολυμάνσεις - Απολυμάνσεις Αθήνα - Απολύμανση Αθήνα - Απολυμάνσεις τιμές - Απολύμανση τιμή - συνεργείο απολύμανσης - εταιρεία απολύμανσης - συνεργεία απολύμανσης Αθήνα - εταιρεία απολύμανσης Αθήνα

Απολύμανση χαμηλού κόστους

Μεγάλη προσοχή στις απολυμάνσεις χαμηλού κόστους οφείλουν να δείχνουν οι καταναλωτές, όταν επιλέγουν εταιρεία για την απολύμανση του χώρου.

Στις συγκεκριμένες απολυμάνσεις χρησιμοποιούνται απολυμαντικά & υγειονομικά σκευάσματα αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπους και κατοικίδια.

Νομοθεσία για την απολύμανση

Η απολύμανση διέπεται από νόμους και διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας αλλά και Κοινοτικές οδηγίες  καθώς και κώδικες της διεθνούς Νομοθεσίας.

Για την έγκριση σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας δίνεται άδεια μετά από αυστηρό έλεγχο όπου εξακριβώνονται στοιχεία για το σκεύασμα (φάρμακο)

Στοιχεία όπως η τοξικότητα η υπολειμματικότητά που το καθιστούν εν τέλει επικίνδυνο ή μη για την υγεία του ανθρώπου.

Η νομοθεσία είναι ρητή και απόλυτη με σκοπό την ολοκληρωμένη προστασία των πολιτών της.

Μέθοδοι για την απολύμανση

Απολύμανση μια υπεύθυνη εργασία

Απολύμανση με χαμηλή πίεση

Στην απολύμανση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης διοχετεύεται υγειονομικό διάλυμα στις επιφάνειες όπου τα βακτήρια η μύκητες & τα μικρόβια «κατοικούν». Το συνεργείο απολύμανσης ψεκάζει σε όλες τις επιφάνειες όπου υπάρχουν πιθανές εστίες μικροβίων.
Για το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού στην απολύμανση, γίνεται χρήση απολυμαντικών σκευασμάτων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, καταπολεμούν αποτελεσματικά τα μικρόβια χωρίς να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.
Απολύμανση - Απολυμάνσεις - Απολυμάνσεις Αθήνα - Απολύμανση Αθήνα - Απολυμάνσεις τιμές - Απολύμανση τιμή - συνεργείο απολύμανσης - εταιρεία απολύμανσης - συνεργεία απολύμανσης Αθήνα - εταιρεία απολύμανσης Αθήνα

Απολύμανση με υψηλή πίεση

Η απολύμανση με μηχάνημα υψηλής πίεσης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση μικροβίων, βακτηρίων & παθογόνων μικροοργανισμών σε βιομηχανικούς και χώρους μεγάλης έκτασης.
Τα απολυμαντικά σκευάσματα έχουν επιλεκτική δράση καταπολεμούν μόνο τα μικρόβια, για τα οποία εφαρμόζεται ο ψεκασμός (απολύμανση).

Τα μικρόβια κατοικούν…..

Απολύμανση.. Εργασία που μας αφορά.!!!

Που φιλοξενούμαι τα περισσότερα μικρόβια στο σπίτι;

Σίγουρα θα πίστευες ότι τα φιλοξενείς στο μπάνιο…!!, λάθος…!! τα φιλοξενείς στο πληκτρολόγιο σου και στην κουζίνα σου, τα βακτήρια στην κουζίνα βρίσκουν πάντα τροφή από τα δικά σου τρόφιμα.
Το σφουγγάρι των πιάτων είναι από τα πιο μολυσμένα αντικείμενα της κουζίνας, μια σταγόνα υγρού από σφουγγάρι πιάτων μπορεί να φιλοξενεί περισσότερα από 350 εκατομμύρια βακτήρια.
Σου έχω και καλά νέα..!! η πλειονότητα των βακτηρίων που προτιμούν το σφουγγάρι μας δεν είναι επικίνδυνη…!!! όμως ανάμεσά τους εντοπίζονται και κάποιοι πολύ εχθρικοί μικροοργανισμοί, όπως ψευδομονάδες, σαλμονέλα, σταφυλόκοκκος.
Tο μπάνιο δεν είναι και τόσο αθώο, κρύβει και αυτό πολλές εκπλήξεις, η λεκάνη της τουαλέτας αποτελεί ένα από πιο καθαρά σημεία του καθώς την απολυμαίνουμε πολύ συχνά, πράγμα που δεν συμβαίνει με τις βρύσες.
Η λεκάνη της τουαλέτας σε κανονικές συνθήκες υγιεινής μπορεί να φιλοξενεί περίπου 50 βακτήρια ανά τετραγωνικό εκατοστό της επιφάνειάς της, σε αντίθεση με την βρύση του μπάνιου που ο αριθμός ανέρχεται περίπου στα 1.800 βακτήρια ανά τετραγωνικό εκατοστό.
Άλλαζε καθημερινά τις πετσέτες σου..!!! Οι πετσέτες μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά φιλικές για μικρόβια και βακτήρια αναλόγως των συνθηκών, σε υγρό περιβάλλον μπάνιου και όσο πιο βρεγμένες οι πετσέτες τόσο το καλύτερο για τα βακτήρια.
Να σημειωθεί ότι πρέπει να κλείνουμε το καπάκι της τουαλέτας προτού τραβήξουμε το καζανάκι. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι σταγόνες του νερού που διαφεύγουν εκτοξεύουν μικρόβια και βακτήρια στην γύρω περιοχή της λεκάνης.

Απολύμανση: έχεις απορίες; Θέλεις βοήθεια;

Συχνές ερωτήσεις 

Η απολύμανση θα πρέπει να εφαρμόζετε 2 φορές ανά έτος, ειδικά μετά την εμφάνιση εντόμων όπως οι κατσαρίδες.

Η πρώτη απολύμανση μπορεί να πραγματοποιηθεί στην αρχή της άνοιξης και κατά τις πρώτες θερμές ημέρες του έτους και η δεύτερη κατά τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες και πριν τις πρώτες βροχοπτώσεις.

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται από το συνεργείο απολύμανσης για κάθε απολύμανση είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για κατοικημένους χώρους, και απόλυτα ασφαλή τόσο για τον άνθρωπο όσο και τα κατοικίδια.

Τα σκευάσματα για την καταπολέμηση μικροβίων έχουν χαμηλή τοξικότητα και είναι φιλικά στο περιβάλλον

Η χρονική διάρκεια για την απολύμανση είναι περίπου μισή ώρα για χώρους έως και 250 τ.μ.

Τόσο κατα την διάρκεια που εφαρμόζεται η απολύμανση όσο και μετά δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο

Το επιστημονικό προσωπικό του ομίλου (γεωπόνοι – συνεργείο απολύμανσης) είναι διαθέσιμο να λύσει οριστικά οποιαδήποτε πρόβλημα από μικροοργανισμούς και εάν έχετε.

Με καλή συνεργασία και από εσάς θα έχετε οριστικό αποτέλεσμα, με τις απολυμάνσεις που διενεργούμε

Η εταιρεία για την απολύμανση μεμονωμένα και για τις απολυμάνσεις σε μεγάλους χώρους διαθέτει άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και απασχολεί σταθερό επιστημονικό προσωπικό.

Διαθέτει σύστημα συμμόρφωσης και διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, για να παρέχει στους πελάτες της, ασφαλείς και εξειδικευμένες απολυμάνσεις.

Απολύμανση μπορούμε να κάνουμε σε όλους τους κατοικημένους χώρους ανεξαρτήτως, η απολύμανση είναι εφαρμογή για την καταπολέμηση μικροβίων, ιών, βακτηρίων, και όχι εντόμων.

Η απολύμανση δεν γίνετε σε γωνίες και φρεάτια άλλα σε όλο τον χώρο με την μέθοδο του ψεκασμού.

Η απολύμανση σε αντίθεση με την απεντόμωση δεν έχει διάρκεια τριών ή έξη μηνών, η απολύμανση καταπολεμά τα μικρόβια την ώρα του ψεκασμού και μερικές ώρες αργότερα.
Υπάρχει εσφαλμένη αντίληψη ότι η απολύμανση έχει διάρκεια τρεις μήνες, σκοπός της εφαρμογής είναι να καταπολεμήσει δραστικά ότι μικρόβιο υπάρχει στον χώρο μόνο κατά την ώρα του ψεκασμού.
Οικολογικές απολυμάνσεις

Καλώς ήρθατε στην FAST SERVICE ETE

η εταιρεία διενεργεί απολυμάνσεις με μεγάλη επιτυχία από το 1995.

Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία απολυμάνσεων με ISO: 9001

Δείξε μας εμπιστοσύνης

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να διατηρήσεις τον χώρο σου απαλλαγμένο από μικρόβια, ιούς, βακτήρια και μύκητες.

Κάνε προληπτικά μια φορά τον χρόνο απολύμανση, μείωσε δραστικά τους παθογόνους μικροοργανισμούς στον χώρο που κατοικείς ή δουλεύεις.

Σου δίνουμε εγγύηση

Στην απολύμανση ή τις απολυμάνσεις έχεις εγγύηση για την εργασία.

Σε περίπτωση αποτυχίας στην εργασία σου παρέχουμε δωρεάν επαναληπτικές απολυμάνσεις μέχρι την λύση του προβλήματος .

Έχουμε οικονομικές τιμές

Διατηρούμε χαμηλές τιμές για εσένα που θέλεις να διατηρήσεις τον χώρο σου υγειινό.

Έχουμε εμπειρία..!!

Είμαστε από τις παλαιότερες εταιρείες στην Αττική, έχουμε διενεργήσει χιλιάδες απολυμάνσεις σε σπίτια, καταστήματα, χώρους εργασίας, ξενοδοχεία, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, κλινικές κ.α

Απολύμανση - Απολυμάνσεις - Απολυμάνσεις Αθήνα - Απολύμανση Αθήνα - Απολυμάνσεις τιμές - Απολύμανση τιμή - συνεργείο απολύμανσης - εταιρεία απολύμανσης - συνεργεία απολύμανσης Αθήνα - εταιρεία απολύμανσης Αθήνα

Είμαστε δίπλα σου πάντα

Θέλουμε ο χώρος που κατοικείς ή εργάζεσαι να είναι απόλυτα υγιεινός απαλλαγμένος από ανεπιθύμητα μικρόβια, βακτήρια, μικροοργανισμούς.

Στα μεγάλα αστικά κέντρα έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη την απολύμανση από αυτή της απεντόμωσης, τα έντομα εμφανίζονται δύο εποχές του έτους, ενώ τα μικρόβια όλο το έτος.

Σκευάσματα υγειονομικής σημασίας

Η επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας για τις απολυμάνσεις, όσο και η εκπαίδευση του προσωπικού γίνετε με αυστηρά κριτήρια.

Τόσο η διαδικασία επιλογής σκευασμάτων για την απολύμανση, όσο και η εκπαίδευση του προσωπικού γίνεται με αυστηρά κριτήρια για να μπορούμε να σου προσφέρουμε ασφαλείς και αποτελεσματικές απολυμάνσεις.

Αξιολογήσεις πελατών

Κοινόχρηστα πολυκατοικιών Δείτε επίσης.. κοινόχρηστα πολυκατοικιών
Πυροσβεστήρες πυρασφάλεια Δείτε επίσης.. Πυροσβεστήρες πυρασφάλεια
Κεντρική σελίδα FAST SERVICE Κεντρική σελίδα FAST SERVICE
Online κοινόχρηστα Δείτε επίσης.. Online κοινόχρηστα
Απεντομώσεις - μυοκτονίες Δείτε επίσης.. Καυστήρες - Λέβητες - Αυτονομίες
Καλέστε μας
Βρείτε μας